Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na EWF Wrestlepalooza XCIV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

EWF Wrestlepalooza XCIV, Tbilisi, Gruzja (08.02.2009)

EWF Hogwarts Fellowship:

01. Duality vs Dark vs Randy Moon

02. Flying Man vs Theo vs Hendrix vs JJJ

03. SeBa vs Ritari

Karta:

01. Izzy Nilsen vs Mystery Opponent

02. Scyther & Tool vs Chris Attitude & Mind Mower - Runda III Turnieju

03. Psycho & El Masturbator vs Rottweiler & Ordinary Mortal - Runda III Turnieju

04. Vaclav & Scotty Whiped vs Jupiter & Jazzowski - No DQ match - Special Guest Referee: El Masturbator

05. walka pomiędzy zwycięzcami walki numer 02 - o awans do Rundy IV Turnieju o EWF World title

06. walka pomiędzy zwycięzcami walki numer 03 - o awans do Rundy IV Turnieju o EWF World title

Inne informacje:

- długość walk pozostaje nadal ograniczona,

- w przypadku wysokiego poziomu eRPów możliwe, że liczba uczestników głównej rundy turnieju wzrośnie do 5,

- z uwagi na kraj w którym odbywa się gala (Tbilisi, Gruzja) należy ostrożnie podejść do kontrowersyjnych zagadnień z czasów ostatniego konfliktu w tym regionie. Wszelkiego typu zboczenia (np. wspólne ostrzeliwanie gruzińskich wiosek wraz z towarzyszami z Rosji) spotkają się z surowymi represjami,

- informacja dla "pijących": z uwagi na kontrakty z Gruzinami jedynym dopuszczalnym alkoholem zdatnym do picia są gruzińskie wina,

- na tej gali być może poznamy nowego EWF Evolution Champa (więc można o tym wspomnieć w RP, jeśli ktoś oczywiście jest zainteresowany),

- Komisja Konkursowa (w składzie: Martinez, Dagmara, Szakal) rozpoczyna poszukiwania nowej asystentki dla Esmeraldy. Zachęcamy wszystkich o nadsyłanie swoich propozycji (można nawet to przeprowadzić jako element eRPa). Aktywność i kreatywność będą premiowane! [warunki uczestnictwa: słowiańskie imię/nazwisko]

RP do wtorku (10.02.2008), do 23:51 Wszelkie spóźnienia należy konsultować z zarządem.

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

5

• Przemk0

3

• Scythe

3

• JPP

3

Top użytkownicy w tym temacie

gdzie sie podziała prawie cała jobberlandia ?? hehe , a myślałem , że okienko transferowe skonczyło sie wczoraj .. w sumie fakt , ewf toleruje drobne poślizgi . anywayz : wszystkim , co przeszli do gorszego e-fedu nie życzę ani troche powodzenia plus mam małą zagadke : jak wygląda ambicja kogoś kto przechodzi z ewf ( hm , coś jak juventus turyn ? 8) ) do fed-fantasy hvw ( hmm , a to jak lechia dzierżoniów ? :twisted: ) ? czy taki ktoś wogle wie , co to jest ambicja ?

hehe , już widze te świetne main eventy , alex - venomous . :lol: to tyle apropos spraw gówno wartych . ( patrz , nawet ktoś taki jak ja o nich czasem pisze . :D )

a karta ? kozacka , widać , że miał racje ten , kto mówił , że najtwardsze przetrwają , a wyginą te pizdy .. znaczy te słabsze .. :twisted: i to dobrze bo teraz , tak naprawde nie ma słabych graczy , każda walka to ważna walka , nie ma miejsca na spadek formy , zajebiście sie ciesze . :D

[ Dodano: 2009-02-03, 01:37 ]

hehe i tak rozmyślam sobie czymże to ' najnowsza komórka ' estewu i kanapka z mc donalds przekonali tych wszystkich gości . podejrzewam , że do wszystkich wysłali jedną prywatną wiadomość , coś w stylu ' hvw jest dla Ciebie , tam i tak niczego nie wygrasz , a tutaj erpozy sie nie liczą , masz szczęście - masz tytuł ! poliżesz nam troche odbyt - masz tytuł ! sprawdź jakie to proste ! ' :twisted: bez obrazy , panowie . powodzenia , nie odpuszcze sobie na pewno żadnej Waszej świetnej gali . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Mystery Opponent :?: Może być :) Karta kozacka :) Szczególnie walki o awans do ostatniej rundy turnieju bo ciężko wytypować zwycięzcę - wystarczy spojrzeć tylko na drugą walkę Psycho, El Masturbator, Rott i Mortal w jednej walce :?: DAMN!

8363302634890420816486.jpg

Mr Volcano odszedł do "Pod napięciem"? Szkoda, kto teraz będzie prowadził w kotłowni śledztwo nt automatu do Felkocoli :(

• Reputacja:   1

informacja dla "pijących": z uwagi na kontrakty z Gruzinami jedynym dopuszczalnym alkoholem zdatnym do picia są gruzińskie wina,

Game, jak mogłeś mi to kurwa zrobić? :evil: :D

Scyther & Tool

Pisząc trochę IC, nie spodziewałem się, że dojdzie kiedyś do takiego tag teamu, nawet w takich okolicznościach, jak turniej :P

Ale co, Camp, odsyłamy chłopaków, gdzie ich miejsce i zajmiemy się swoimi sprawami? :D

Oczywiście wszystko piszę żartem, ale teraz, kiedy kilku niekumatych gości już nie ma, chyba nie muszę przypominać o takich szczegółach, bo każdy wie, o co chodzi :]

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

informacja dla "pijących": z uwagi na kontrakty z Gruzinami jedynym dopuszczalnym alkoholem zdatnym do picia są gruzińskie wina,

Game, jak mogłeś mi to kurwa zrobić? :evil: :D

Scyther & Tool

Pisząc trochę IC, nie spodziewałem się, że dojdzie kiedyś do takiego tag teamu, nawet w takich okolicznościach, jak turniej :P

Ale co, Camp, odsyłamy chłopaków, gdzie ich miejsce i zajmiemy się swoimi sprawami? :D

Ja bym nawet powiedział, że pierwsza część gali mnie w ogóle nie interesuję ;> Zróbmy co nasze i .... Scy naprzeciw ... can't wait :)

Po dotychczasowym poziomie rp-ów zawodników z mojej walki, spodziewam się, że nasz pojedynek rozpierdoli wszystko, co do tej pory widzieliście :)

Samoodchudzenie się rosteru chyba dobrze zrobiło - pojedynków jest mniej, ale za to same cholernie ciekawe :)

Psycho - ale rozpieprzymy ich w drobny mak, nie? :twisted:

drobny , a nawet mc flurry . :twisted: szkoda tylko , że wiem kto sie kryje pod maską , a musze pisać , że nie wiem . :cisza:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

drobny , a nawet mc flurry . :twisted: szkoda tylko , że wiem kto sie kryje pod maską , a musze pisać , że nie wiem . :cisza:

nie psuj młodym zabawy :>

Karta świetna, co do mojej walki to fajnie się zapowiada. Oby gala była tak dobra jak ostatnia.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Karta ok. Tylko jest to turniej indywidualny, a okazuje się iż wiele będzie zależało od postawy partnera.

mu, chyba już nie potrafisz napisać posta bez podjazdu na estevu. Całe szczęście, że on to ignoruje.. teraz tylko poczekać aż Ci się znudzi.. Mam nadzieję iż szybko bo wieje nudą z tego już..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

No turniej nabrał smaczku, a walki zapowiadają się całkiem, całkiem...

Tez, tak jak Scy, nie wiem jak mogliście nakazać nam picie wina. Jak to sie ma do dobrego whisky? :)

Casting na asystentke nawet wydaje mi się ciekawszy niż turniej o WT :)

To wina sponsorów z tym winem. Gruzja to biedny kraj, na czym mają zarobić jak nie na winie? Jakoś to przeżyjecie :P

5624562044dc465af79c51.jpg

04. Vaclav & Scotty Whiped vs Jupiter & Jazzowski - No DQ match - Special Guest Referee: El Masturbator

Bardzo mi się podoba taka postać tej walki i ponoć jestem jedyną postacią w niej, która nie chce zrobić kuku sędziemu :P :twisted:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Casting na asystentke nawet wydaje mi się ciekawszy niż turniej o WT

A co chcesz się zgłosić Mower ? :P

--

Coś mi się zdaje, że poziom RP będzie wysoooki.. dawno nie było czegoś takiego w EWF.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg