Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ogłoszenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

oj, prawda, prawda ;)

To co, Tool? Przechodzisz do PCW? :twisted:

nie, sam se zrobie e-feda, a co! :)

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

5

• Juppozo

3

• mu

3

• zabnmal

3

Top użytkownicy w tym temacie

I jeszcze jedno. Może kurwa jako jedyny z tego grona, ale uważam że HVW nie zasługuje na żadne plucie w ich stronę. Odjebali kawał dobrej roboty, starali sie, gdyby nie HVW, EWF teraz nie byłoby reaktywowane i uważam, że bycie w HVW nie jest kurwa w żadnym stopniu niszowe. Zaraz oczywiście zagrzmią posty typu "wypierdalaj do HVW" albo "czemu tam nie przeszedłem"... Otóż odpowiadam odrazu. Dla mnie e-fed zawsze był, jest będzie zabawą... Jestem w EWF bo ciekawy feud z Masturbatorem kusi, bo Mindy wrócił... Także jeśli ktoś będzie chciał pluć w stronę HVW, uważam że powinny polecieć warny.... Bo to już zaczyna być grubą przesadą...

Tutaj muszę powiedzieć, że Juppek ma racje. Czemu na nich plujecie :?: gdyby nie Oni nie pisalibyście RP dla EWF. Chcieli tylko odrobiny szacunku - tak może jeszcze nie piszą takich wyjebanych w kosmos RP jak wy - w końcu siedzicie w tym już trochę dłuugo, ale jak wyście zaczynali :?: Radziłbym wam sobie przypomnieć... Domagając się szacunku należy szanować także innych... Więc skończmy z tymi bezsensownymi podjazdami bo jest nas zdecydowanie zbyt mało na rozłamy...

8363302634890420816486.jpg

Panowie, znowu kurwa zaczynacie debatę, która skończy się zupełnie niepotrzebną burzą. Było co było, nie ma co do tego wracać. Życzymy sobie nawzajem powodzenia i to tyle w temacie.

Wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną

indeed , resztę zostawię na PW tym którym trzeba :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kilka refleksji od "mastera hołoty", tak w ramach podsumowania:

1. Niefortunna sprawa retoryki: nikt chyba nie brał moich słów o "surowych represjach" i "karaniu zboczonego procederu" zbyt poważnie? Jeśli ktoś miał problem z rozszyfrowaniem przekazu to przypominam, że Regulamin EWF (tak, tak, ten nieżyciowy, przeterminowany Regulamin EWF, który warto przeczytać, żeby wiedzieć jak pisać dobre eRPy) przewiduje, że cytuję "Z EWF się nie odchodzi, z EWF jest się zwalnianym" i jako, że nie ja to wymyśliłem (tylko brodaty Felek Stinger) to nabiera to jeszcze wyższej rangi. Ten temat założyłem po to, żeby umożliwić bezkonfliktowe przechodzenie z EWF do HVW. Bo jakie ja represje mogę zastosować? Napisać anonimowy donos do Urzędu Skarbowego? Głupio jest przeczytać później na Wrestlepaloozie, że zostało się np. wypranym w pralce (pozdrawiam Salara, który tego doświadczył) lub pomieszania zmysłów (słynny "Yo! Yo!" angle). Tego właśnie chciałem uniknąć i zapewnić swobodne przejście.

2. Niestety zostałem przez niewiniątka, które do HVW odeszły całkowicie olany. Wyraźnie poprosiłem o kontakt wszystkich tych co przechodzą do HVW w jakiejkolwiek formie (gg, mail, pw czy chociażby wpis w tym temacie). Jedynym z całej tej chmary, który to uczynił był Fabi (gratuluje i dziękuje). Czy krótka informacja o tym, że się odchodzi była naprawdę tak skomplikowaną czynnością i wymagała wzmożonego pobudzania komórek mózgowych? Widać tak, bo sam musiałem się później dowiadywać kto łaskawie raczył odejść z EWF.

3. Sprawa "atmosfery" ostatnio panującej w EWF. Ja potrafię wiele zrozumieć i wiele sobie wyobrazić, ale odchodzenie z e-fedu tylko dlatego, że ktoś w sposób bezkompromisowy wyraża własne opinie i ma własne, inne zdanie na tematy wszelakie jest delikatnie mówiąc zabawne. Za oknem ludzie się mordują, kradną, jest światowy kryzys, a Obama prezydentem, ale jakoś tłumy nie obrażają się na "złą atmosferę" i nie postanawiają masowo zostać pustelnikami gdzieś tam na Syberii. No chyba, że ktoś ma napady omdleń na widok znaczącej liczby przekleństw.

4. Sickman: nie mam pojęcia, gdzie do tej pory zostałeś w EWF wyśmiany. No, bo chyba nie na gali? Zwłaszcza, że to w EWF wygrałeś ten pas (i to dwukrotnie), który tak dumnie posiadasz. Nie wiem czym zasłużyłem sobie, że zostałem nazwany "panem masterem od hołoty", ale ja w życiu nie wpadłbym na pomysł, żeby gdy zaczynałem nazwać w ten sposób Tony'ego Rocka. To, że w EWF nikt nie poklepuje po plecach i z uśmiechem na ustach chwali eRPy to już nie moja wina. Jak się chce zyskać szacunek i uznanie w oczach "starszych" to wystarczy zacząć pisać dobre eRPy. To wbrew pozorom dość proste.

5. Skończę na sprawie eRPów. Wybór HVW jako "łatwiejszej drogi" jest dość złudny. Przeczytałem i oceniłem w swoim życiu mnóstwo eRPów i wiem, że w 95% przypadków drogą do pisania dobrych eRPów jest nieustanny kontakt z najlepszymi i silna konkurencja w jakości. Jeśli ktoś odchodzi z EWF tylko dlatego, że tu są ci źli, zadufani w sobie main-eventerzy to tak naprawdę sam pozbawia się szansy na pisanie dobrych RPsów w przyszłości. Dodam jeszcze, że te urocze "dialogi ze swoim menadżerem/kolegą/przyjacielem/tag partnerem w jakieś knajpie z dodatkiem piwa i obowiązkową wizytą na siłowni" nie są eRPami z prawdziwego zdarzenia, ale zrozumienie tego faktu to już wyższy poziom e-fedowego wtajemniczenia. Z tego złudnego przeświadczenia można było się uwolnić poprzez kontakt z najlepszymi, kontakt którego niektórzy sami się pozbawili. Wszelkie teorie o ewolucji formy pisania RPów osobiście uważam za bzdurne.

5624562044dc465af79c51.jpg

• Reputacja:   1

Tutaj muszę powiedzieć, że Juppek ma racje. Czemu na nich plujecie gdyby nie Oni nie pisalibyście RP dla EWF. Chcieli tylko odrobiny szacunku - tak może jeszcze nie piszą takich wyjebanych w kosmos RP jak wy - w końcu siedzicie w tym już trochę dłuugo, ale jak wyście zaczynali Radziłbym wam sobie przypomnieć... Domagając się szacunku należy szanować także innych... Więc skończmy z tymi bezsensownymi podjazdami bo jest nas zdecydowanie zbyt mało na rozłamy...

Napiszę, kurwa, jeszcze JEDEN, JEDYNY, OSTATNI RAZ, wyyyraźnie, żeby KAŻDY zrozumiał:

Ja żadnej wojny z HVW nie zacząłem! Mój konflikt był sprawą pomiędzy mną, a estewu i nikt nie miał prawa się w to wpierdalać, ponieważ nie miał pojęcia, na czym cały spór polegał i skąd się wziął! Pisząc nikt, mam na myśli zarówno ludzi broniących este, jak i tych, którzy stali po mojej stronie. To nie ja, lecz pewne persony z HVW zaczęły się mieszać w całe to gówno, więc nie pisz mi proszę, że ja pluję na HVW, bo nawet jeśli to robię, to tylko dlatego, że ktoś najpierw próbował opluwać mnie. Kiedy ja rozmawiałem z estewu na gg, to nie pierdoliłem potem na niego do kolegów na gg, a czy on tak robił? Estuś dokładnie wie, co robił...To ja napisałem w jednym z postów, że nie mam NIC do Dzika i niech każdy po prostu robi swoje, a kto to dalej ciągnął? Dziku wie, kto... I to jest kurwa definitywanie mój ostatni komentarz dotyczący tej całej gównianej, śmiesznej sprawy.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Ja też coś dodam, jak byl ten cały powiedzmy ' konflikt ' z HVW ja milczałem bo to mnie jakoś nie ruszało do czasu, post wyżej który wczoraj rzucilem na szybko jest głównie do Sickmana i tylko do niego , z resztą mi się szczerze nie chce pisać tego samego po 100 razy. A to co Jupek napisał nie rusza mnie nawet w 1% :) to tylko szereg literek . :)

EDIT: prawie zapomniałem, jeszcze mnie oficjalnie w Sensi nie ma ale niektórzy przez ostatnie 2 tyg. wciskali mi na gg argumenty i zdania których nie pisałem , a to czego tu nie ma, nie istnieje :)

J A to co Jupek napisał nie rusza mnie nawet w 1% :) to tylko szereg literek . :)

bez urazy, ale ten jego szereg literek nie odbiegał jakoś wyjątkowo poziomem od Twojego szeregu :)

Tutaj muszę powiedzieć, że Juppek ma racje. Czemu na nich plujecie gdyby nie Oni nie pisalibyście RP dla EWF. Chcieli tylko odrobiny szacunku - tak może jeszcze nie piszą takich wyjebanych w kosmos RP jak wy - w końcu siedzicie w tym już trochę dłuugo, ale jak wyście zaczynali Radziłbym wam sobie przypomnieć... Domagając się szacunku należy szanować także innych... Więc skończmy z tymi bezsensownymi podjazdami bo jest nas zdecydowanie zbyt mało na rozłamy...

Napiszę, kurwa, jeszcze JEDEN, JEDYNY, OSTATNI RAZ, wyyyraźnie, żeby KAŻDY zrozumiał:

Ja żadnej wojny z HVW nie zacząłem! Mój konflikt był sprawą pomiędzy mną, a estewu i nikt nie miał prawa się w to wpierdalać, ponieważ nie miał pojęcia, na czym cały spór polegał i skąd się wziął! Pisząc nikt, mam na myśli zarówno ludzi broniących este, jak i tych, którzy stali po mojej stronie. To nie ja, lecz pewne persony z HVW zaczęły się mieszać w całe to gówno, więc nie pisz mi proszę, że ja pluję na HVW, bo nawet jeśli to robię, to tylko dlatego, że ktoś najpierw próbował opluwać mnie. Kiedy ja rozmawiałem z estewu na gg, to nie pierdoliłem potem na niego do kolegów na gg, a czy on tak robił? Estuś dokładnie wie, co robił...To ja napisałem w jednym z postów, że nie mam NIC do Dzika i niech każdy po prostu robi swoje, a kto to dalej ciągnął? Dziku wie, kto... I to jest kurwa definitywanie mój ostatni komentarz dotyczący tej całej gównianej, śmiesznej sprawy.

Scy spokojnie, nie napisałem tu o tobie - nie jesteś w tekście wymieniony ;-) Chodziło mi bardziej o ogół sprawy gdyż moim zdaniem winna leży po obu stronach - można to było załatwić w całkowicie inny sposób.

8363302634890420816486.jpg

bez urazy, ale ten jego szereg literek nie odbiegał jakoś wyjątkowo poziomem od Twojego szeregu

o tym wiem doskonale no cóż :)

zdaniem winna leży po obu stronach - można to było załatwić w całkowicie inny sposób.

leży bo taka specyfikę mają konflikty , zrobił się mały entertainment

hehz , jeśli chodzi o dyskusje na temat ewf i jobberlandii ( co , nie jest tak ? :twisted: ) to chyba sie troche , kurwa , spóźniliście , panowie .

bo jeśli chodzi o dyskusje ja i moi ludzie vs pozaręczani gangsterzy ( jeden z panną , a drugi , co jest panną z kanapką . ups , kolejny przytyk ? to przedostatni , obiecuje i nie oczekuje odpowiedzi . wiem , że macie za dużo dumy i za mało w mosznie . ) to jesteście spóźnieni prawie tak grubo jak jupiter ze swoim najlepszym catchem . :lol: ej ludziska . :lol: w stanach byś za to dostał wpierdol . :D

sickman : hehe . :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Hehe, wiesz jakby Sickman nie ' udzielil się ' to ja bylbym ciszej dalej, Jupiter byłby ciszej dalej oprócz wymiany uprzejmości :P a tak jak już zaznaczyłem powstał mały entertainment, którego jest o niebo wiecej niż w HVW. Hmm i jeśli ktoś z HVWraczy się odezwać to prosze bez tekstów w stylu ' ty jesteś taki i bla bla bo jesteś z Sensi i nawet jeśli milczysz to i tak [słuchasz ich/myślisz jak oni] ' - bo to jest śmieszne ... nawet tam jeszcze nie jestem ...mianowicie mam na myśli 2 osoby z HVW :)

Miłego popołudnia :)

Panie Robespierre, nie napisałem tak by Cię obrazić, w sumie to nawet Cię nie znam, więc jak mógłbym pisać takie rzeczy? Chodziło mi że jako szef EWF powinieneś coś zrobić by Ci ludzie z Jobberlandii nie byli tak "drastycznie jechani".

Wiesz wygrałem te pas... faktycznie za to powinienem podziękować, ale wiem że nie zmieniło by to nic. Może jestem lekko przewrażliwiony na punkcie Curtisa, bo chyba jak każdy, chciałbym by moja postać osiągała same sukcesy. Ale miałem takie fragmenty w gali które zdawały mi się naśmiewaniem z postaci, jeśli się pomyliłem to przepraszam.

W EWF nie chciałem żeby wszyscy wbijali na moje RP i pisali że jest świetne, w ogóle nikt nie musiał go czytać, chciałem jedynie by zarząd był zainteresowany tym co pisałem w RP. Jestem początkującym zawodnikiem tej gry, więc chciałbym aby "szef" napisał mi jakie widzi błędy które mógłbym uniknąć na przyszłość... a tu echo... No a w HVW zawsze dostawałem jakieś wskazówki.

Teraz napisze coś ogólnie na koniec, bo w sumie ja wywołałem to spięcie, które można zauważyć. Możecie mnie nazywać "King of Jobberlandia" mówcie jak chcecie. Możecie pisać że moja postać jest chujowa i ma poglądy jak mafiozo za 3,50. Ale nikt nie musi mi uświadamiać co to jest mózg, bo swój rozum mam i używam go ... wbrew pozorom ... często. I wiem co napisałem. Nie chciałem wprowadzać chaosu. Chciałem poprostu napisać co o tym myślę a tu widzę ostrą jazdę po mnie. Ładniutko że tak powiem. Nic nie miałem do nikogo, naprawdę, jestem spokojnym człowiekiem i ... wbrew pozorom... miłym. Nie wiem po co to wszystko było.

Dobra na tym zakończę bo nie chce mieć problemów z EWF ani z żądnym użytkownikiem tego forum. Peace.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Od Siebie dodam tylko jedno małe sprostowanie- O swoim przejściu do "piaskownicy" informowałem szefie poprzez Estewu , jeszcze przed pojawieniem sie ostatniej paloozy. Ale to tak gwoli sprostowania.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Ale miałem takie fragmenty w gali które zdawały mi się naśmiewaniem z postaci

Bidulek :cry:

.. to co miał kiedyś Vaclav powiedzieć, który kiedyś nawet szatni nie miał i przebierał się w kotłowni :) Dodatkowo został zaatakowany przez choinkę :

(Znajdujemy się backstage, gdzie widzimy świąteczną choinkę, dość dużą i ładnie wystrojoną. Na szczycie znajduje się duża gwiazda, która w dodatku świeci. Po chwili obok choinki przechodzi Evolution Champion - Vaclav.)

Choinka – Psssst, psssst...

Vaclav – Kto to powiedział?? (zaczął się nerwowo rozglądać. Podszedł do choinki) Choinko, to Ty? (What? What?)

Choinka – Tak, to ja (cheer), zbliż się, mam dla Ciebie wiadomość na nowy rok.

Vaclav zbliżył ucho do jednej z bombek, po czym został powalony na ziemię.... deską owiniętą drutem kolczastym.

Choinka – Szacunek dla fanów, kurwa ! WESOŁYCH ŚWIĄT !

(Po chwili przybiegli sanitariusze i zabrali nieprzytomnego Vaclava, przy cheerze publiczności.)

(Jesteśmy backstage, gdzie widzimy Vaclava leżącego na łóżku szpitalnym. Głowę ma obandażowaną i ogólnie nie za wesoły wyraz twarzy. Chwilkę potem ujrzeliśmy Luka, który przechodził obok.)

Luk – Człowieku, co Ci się stało?

Vaclav – To.... to choinka....

Luk – Choinka ? Bredzisz, musisz odpocząć.

Vaclav – Nie.... to choinka mi to zrobiła...

Luk – Słuchaj, wiem, że idą święta, ale choinki nikogo jeszcze nie zaatakowały. Bałwany śnieżne tak, ale....

Vaclav – Bałwany?

Luk – Nie pytaj.

Vaclav – Jeśli nie przeżyję...

Luk – No co Ty mówisz, masz tylko małe rozcięcie na głowie!

Vaclav – Posłuchaj... jeśli nie przeżyję, obiecaj mi jedno..

Luk – Tak wiem, widziałem to już na filmach. Powiem Twojej mamie, że ją kochasz. (cheer)

Vaclav – To też.... ale obiecaj mi coś jeszcze .... że się zemścisz na... choince.

Luk – Ok. Obiecuje (zrobił poważną minę)

Vaclav stracił przytomność.

Luk – O Jezu, jaki kretyn. Evolution title mam dzisiaj jak w banku... buahaha....

(The Luk odszedł w swoją stronę, a po chwili kamera pokazała, jak Vaclav otworzył oczy i przeklął pod nosem.)

:D :lol:

Zreszta polecam przesledzic wszystkie segmenty z Vaclavem na tej gali.. wypierdoliste są : http://ewf.freehost.pl/historia/191204.htm :)

Jakoś Vaclav nadal żyje i ma się dobrze.. teraz jest praktycznie na szczycie federacji.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg