Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ogłoszenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Jak większość zdążyła się już pewnie dowiedzieć na szczytach władzy EWF doszło ostatnio do definitywnego rozłamu. Skutkować to będzie reaktywacją HVW w najbliższym czasie. Proszę tych, którzy zdecydowani są opuścić EWF o jak najszybsze poinformowanie mnie (w jakikolwiek sposób) o takim fakcie (żebym mógł w miarę szybko skonstruować kartę). Odejście z EWF w tym momencie nie będzie wiązać się z żadną (także przyszłą) sankcją ze mojej strony.

Z dniem dzisiejszym EWF przestaje używać: HVW World Title, HVW Pro Pain Title (oraz wszystkich innych wcześniej zlikwidowanych), a także następujących postaci: Vlada Biggmaczyńskiego, Klaudii Potockiej, Zbigniewa Wierzchowskiego, Henryka Tyskiego, Tadeusza Kędzierskiego oraz Piotra Balickiego. Używanie ich w eRPach jest niewskazane.

Wszystkim "zainteresowanym" i "zdecydowanym" EWF życzy wszystkiego najlepszego.

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

5

• Juppozo

3

• mu

3

• zabnmal

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja tylko dodam, że

Proszę tych, którzy zdecydowani są opuścić EWF o jak najszybsze poinformowanie mnie (w jakikolwiek sposób) o takim fakcie

Proszę o poinformowanie mnie, o chęci dołączenia do reaktywowanego HVW, tam dostaniecie więcej informacji.

Również pozostaje mi życzyć wszystkiego najlepszego tym, którzy zostaną w EWF, jak i samemu EWF - najlepszego na nowej drodze życia :)

Informuję, że z chwilą publikacji karty na nową galę [czyli od teraz] możliwość bezkonfliktowego przechodzenia do HVW została zamknięta. Wszelkie tego typu próby będą karane surowymi represjami.

Przypominam, że Regulamin EWF zabrania jakiejkolwiek formy uczestnictwa w innym e-fedzie. Tego typu zboczony proceder także będzie karany.

5624562044dc465af79c51.jpg

Nie pojawiłem się na karcie czyli mogę bez problemowo pojawić się gdzie chce. Poza tym panie Robespierre, prosiłbym uspokoić tą hołotę którego jesteś masterem. Teksty które mogłem przeczytać były niestety żałosne, a myślałem że są tutaj poważni ludzie a tu widzę dzieci. W sumie pozdrawiam wszystkich w EWF i dzięki za te wszystkie możliwe wyśmiania mojej postaci. Peace.

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Porobiłem troszkę porządków i grupa HVW/EWF została tylko grupą EWF gdzie Robespierre robi teraz porządki. Pytanie zaś o HVW w profilu zostało zmienione na pytanie o postać e-fedową (nie ważne w jakim fedzie się występuje).

Jeśli władze HVW chcą swój fed reaktywować to prosiłbym o kontakt.. kiedy wyciągnąć na światło dzienne dział HVW i czy chcą osobną grupę dla HVW.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Nie pojawiłem się na karcie czyli mogę bez problemowo pojawić się gdzie chce. Poza tym panie Robespierre, prosiłbym uspokoić tą hołotę którego jesteś masterem. Teksty które mogłem przeczytać były niestety żałosne, a myślałem że są tutaj poważni ludzie a tu widzę dzieci. W sumie pozdrawiam wszystkich w EWF i dzięki za te wszystkie możliwe wyśmiania mojej postaci. Peace.

następnym razem jak będziesz chciał coś tutaj napisać to włóż mózg [ to coś takiego w glowie wiesz ?? ] bo jak już używasz formy mnogiej to myśl ! , btw . w dupie mam tę całą ' retoryke ' ale obiektywnie mówiąc to po chuj się podniecasz waszą piaskownicą skoro każdy I mean KAŻDY z rosteru EWF mógłby rozjebać cały roster HVW indywidualnie , generalnie dla mnie to zabawa ale kurwa nie trawie czytać takiego gówna jakimi są twoje slowa panie ' king of jobberlandia ' i w dupie mam , że wy macie swoje hvw a my jesteśmy banda nadętych gwiazd ... wiesz najgorzej jak bieda się z nędzą zejdzie tak jest z toba - chujowy styl pisania w połączeniu z poglądami mafioza za 3,5 zl i mamy ' miszcza ' pro pain . ja pierdole mózg się trzyma w łbie no ale mu kiedyś pięknie to ujął - ' tak to jest jak się połowe mózgu trzyma w łbie a drugą połowę w dupie ' nie pozdrawiam ... niech twój streak jako jobbera będzie trwał wieczność ... o jejku jej jak mnie wkurwiają idioci którzy używają słówek których nie potrafia nawet płynnie przeczytać ... więc wypierdalaj .

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

następnym razem jak będziesz chciał coś tutaj napisać to włóż mózg [ to coś takiego w glowie wiesz ?? ] bo jak już używasz formy mnogiej to myśl ! , btw . w dupie mam tę całą ' retoryke ' ale obiektywnie mówiąc to po chuj się podniecasz waszą piaskownicą skoro każdy I mean KAŻDY z rosteru EWF mógłby rozjebać cały roster HVW indywidualnie , generalnie dla mnie to zabawa ale kurwa nie trawie czytać takiego gówna jakimi są twoje slowa panie ' king of jobberlandia ' i w dupie mam , że wy macie swoje hvw a my jesteśmy banda nadętych gwiazd ... wiesz najgorzej jak bieda się z nędzą zejdzie tak jest z toba - chujowy styl pisania w połączeniu z poglądami mafioza za 3,5 zl i mamy ' miszcza ' pro pain . ja pierdole mózg się trzyma w łbie no ale mu kiedyś pięknie to ujął - ' tak to jest jak się połowe mózgu trzyma w łbie a drugą połowę w dupie ' nie pozdrawiam ... niech twój streak jako jobbera będzie trwał wieczność ... o jejku jej jak mnie wkurwiają idioci którzy używają słówek których nie potrafia nawet płynnie przeczytać ... więc wypierdalaj .

Dawno się tak nie uśmiałem... Wydaje mi się, że pisząc tego posta pomyliłeś działy, bo powinien zdecydowanie wylądować w temacie z dowcipami... Odezwał się największy e-fedowy wyga wszechświata. Za kogo Ty się kurwa uważasz? Za gwiazdę? Nikt tutaj nawet nie uważa Cię za pierdolonego Upper Midcardera. Pisałeś zajebiste erpy, ale wraz z rozpoczęciem planu wylizać dupę mu sfrajerzyłeś się na maksa. Zostałeś tanią, jebaną i tandetną podróbką chcąc skopiować niepowtarzalny styl. Pisząc w ten sposób na Sickmana, spierdoliłeś się do końca. On nie napisał żadnego pojazdu, nawet w Twoją stronę, a Ty poczułeś się do wielkiej odpowiedzialności zrobić pojazd pierwszej klasy, aby zarobić kolejnego plusa u mu i Scythera (do którego nic nie mam)... Śmiać mi się chce, a zarazem płakać widząc takie żałosne próby... Patrząc na Twoją gębę w avatarze to ja się zastanawiam, czy Ty wiesz co to jest kurwa mózg, bo ten gąszcz chyba przykrywa wielką dziurę w Twoim łbie. Ty jesteś kurwa z Poznania? Żałosne... Jeśli mu w następnym poście pojedzie Ci od pyry, albo innego przezwiska to co zrobisz? Zawiniesz ogonek i tak samo szybko spierdolisz jak szybko spróbowałeś się kurwa wybić?? Mówisz każdy z rosteru EWF rozjebałby całe HVW... Otóż panie kurwa gwiazdko, uważam że w HVW są potencjały... Jeszcze nie rozwinięte (nie wszystkie) ale są... Mówisz każdy? Napewno nie Ty z Twoimi nudnymi jak kurwa szkolne lektury typu "Dziady" erpami.... Piszesz, że generalnie to dla Ciebie zabawa?... To po chuj się wpierdalasz ze swoim pustym ryjem tam gdzie Cię nie pytają?? Trzeba kurwa było siedzieć cicho i się nie wpierdalać... Tym postem zostałeś przynajmniej w moich oczach zwykłym leszczem, żołnierzykiem, który jest i będzie na posyłki silniejszych od Ciebie... Piszesz o chujowym stylu pisania panie miszczu???? Przynajmniej nikt kurwa nie jest kopią... Marną kopią za 3,5 złotego jak piszesz, który kurwa mając pół mózgu w dupie a pół w chuju, nie potrafi nic innego wymyśleć... A jak Ci się coś nie podoba, i chciałbyś teraz i mi pojechać od kurwa nie wiadomo czego.... to po prostu wypierdalaj idioto, bo nawet z WeeManem w Tag Teamie byś sie kurwa zgubił....

Wkurwiłem się naprawdę... To już przechodzi ludzkie pojęcie... Żeby taki niedojebany cyc się wpierdalał.... I jeszcze pomyśleć, że taki leszcz pisał tydzień temu maila z prośbą o komenta do erpka... Zmień ksywkę lepiej na Ciota of Ciots.... Będzie mi tu kurwa wojny zaczynał...

I jeszcze jedno. Może kurwa jako jedyny z tego grona, ale uważam że HVW nie zasługuje na żadne plucie w ich stronę. Odjebali kawał dobrej roboty, starali sie, gdyby nie HVW, EWF teraz nie byłoby reaktywowane i uważam, że bycie w HVW nie jest kurwa w żadnym stopniu niszowe. Zaraz oczywiście zagrzmią posty typu "wypierdalaj do HVW" albo "czemu tam nie przeszedłem"... Otóż odpowiadam odrazu. Dla mnie e-fed zawsze był, jest będzie zabawą... Jestem w EWF bo ciekawy feud z Masturbatorem kusi, bo Mindy wrócił... Także jeśli ktoś będzie chciał pluć w stronę HVW, uważam że powinny polecieć warny.... Bo to już zaczyna być grubą przesadą...

53541565549537ccb6a05f.jpg

nie wkurwiaj sie tak , gosia , bo Ci sie mleko w cyckach zważy . :twisted:
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

nie wkurwiaj sie tak , gosia , bo Ci sie mleko w cyckach zważy . :twisted:

hehe... czasami można cukiereczku nie?? :twisted:

hehe , oczywiście ale nie w Twoim przypadku , dorotko . to nie zaburzy Twojego cyklu hormonalnego ?? :twisted: ( Ty , bo jak zwykle walimy off top , odpierdol sie już . :D )
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

off top w e-fedzie?? nie ma takiego czegoś:) :D

Wkurwiłem się naprawdę...

I zachowaj te wkurwienie do walki, przyda się :)

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Nie jestem stroną powstałego sporu i nie zamierzam się wpierdalać, ale uważam, że tego całego podziału pewnie by nie było, gdyby nie takie osoby jak King of Kings i Sickman.

Sickman: Przejrzałem Twoje erpy ostatnie, z dyskusjami byłem raczej na bieżąco i kurwa nie pamiętam (popraw mnie jeśli się mylę), żeby Ci ktokolwiek w jakimkolwiek temacie jakoś mocno pojechał (poza tą niefortunną wypowiedzią Kinga).

Tak naprawdę problem zaczął się od tego, że kilka osób miało pretensje do Estewu i Biggmaca, zaczęły się poważne dyskusje, a osoby postronne, nie związane z tematem zaczęły wpierdalać swoje trzy grosze, począwszy od dyskusji w HVW Awards do innych wątków... To są ich sprawy, więc niech sobie dyskutują, a reszcie nic do tego. Czy to dobrze, że toczone są jawnie? Moim zdaniem tak, bo jeśli ktoś ma pretensje do kogoś, to warto, żeby takie sprawy załatwiać i wyjaśniać przy wiedzy ogółu.

Prawda jest taka, że podział na dwa fedy ani mnie ziębi ani grzeje. Fakt, teraz roster EWF jest megamocny. Szkoda natomiast, że po raz kolejny osobiste ambicje kilku osób sprawiły, że stała się kolejna rzecz tak charakterystyczna dla tzw. PSW: że my kurwa nie umiemy nawet w tak malutkim środowisku zostać razem, tylko musimy się dzielić zawsze. To co? Może ja kurwa zaraz zreaktywuję PCW, maszyną czasu zkaptuję połowę Hogwartu, przekonam Jupitera, Toola i Psycho i będzie trzeci odłam sceny, bez sensu.

Trochę bez sensu dla mnie jest też to, że wiele osób poczuło się niejako urażonych ”w imieniu” Estewu i Biggmaca, którzy byli stroną sporu, tak jak stronami sporu było kilka osób z EWF. Szkoda, że dali się przekonać, szkoda, że za dużo osób wpierdalało się w sprawy, w które wpierdalać się nie powinno. Ja się nie wpierdalałem, bo to są/były sprawy między nimi. Szkoda, że inni nie potrafili podobnie...

King: A Ty kurwa ochłoń, naprawdę. I spróbuj oddzielić Twój gimmick od prawdziwego życia, bo tym razem ciut, ciut nie wyszło.

To samo Sickman: wskaż posty, w których byłeś wyśmiewany, chyba, że chodzi Ci o HVW i czujesz, że ktoś mówiac coś o ”Was”, wyśmiewa też ”Ciebie”. W takim razie, gratuluję kurwa empatii...

Wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną :P

oj, prawda, prawda ;)

To co, Tool? Przechodzisz do PCW? :twisted: