Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

O jejku jej! Gala już jest! Tym razem nie będzie żadnego głupiego wstępu. Gratuluje wszystkim tym, którzy czekali do późnia by przeczytać najnowszą Wrestlepaloozę (czyli jak za czasów świetności EWF). Jak zwykle zachęcam do jej komentowania i oceniania.

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camp

2

• mu

2

• Scythe

2

• m_mo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo na gorąco komentarz:

Gala bardzo mi się podobała, a oto jej, IMO, największe perełki:

* polecę prywatą, ale super postawa Mortala;) trochę już zapomniałem, jak to jest pinować rywali po swoich finisherach :D

* skruszony Heniek Tyski i kolorowe koperty :)

* feldmarszałek SeBa i jego przywództwo nad Hogwart Fellowship :D

* lekcje Pana Szakala, no i jego powrót

Szakal – Hej! Kolego!

Theo – Ja?

Szakal – Tak, Ty! (Szakal zdejmuje gruby wełniany płaszcz i podaje go wrestlerowi) Trzymaj! Prezent od komisarza (Głupi uśmiech)

Theo – Dla mnie?

Szakal – No tak, dla ciebie… i powiedz reszcie iż dziś wykłady się odbędą, wujek Szakal wrócił z Teheranu.

Theo odchodzi z płaszczem, a Szakal kieruje się za nim.

Szakal (do siebie) – Wreszcie się tego pozbyłem.

* automat z Felkokolą jako gwiezdne wrota do innego wymiaru :lol:

Fabi – Wyobraź sobie, że przenosimy się na PCW Bijatykę z 16.04.2000 i PCW Polish title na tej gali zamiast Sandmana, który oryginalnie pokonał Lukkiego, Great Mariana i K-j’a pas wygrywa ktoś inny... Jak myślisz.... kto?

Flying Man – No kto?

Fabi – Jak to kto? Fabi!!! Hahahaha! (demoniczny śmiech)

Flying Man – .... i wtedy wracamy tutaj, do naszych czasów i to my jesteśmy tymi wielkimi legendami! To ja byłbym Mastubatorem!

Dokładniejsza recenzja jakoś jutro :)

Przeczytałem gale ale, że jestem strasznie zmęczony po zabiegu powiem tylko, że nadal trzymacie poziom chłopaki :) Świetna dawka humoru i ciekawie napisane walki postawiły mnie na nogi :) Gratki dla PO za zasłużone zwycięstwo :)

8363302634890420816486.jpg

Pierwsze Dark Matche rzeczywiscie krotkie, ale 2 czesc wszystko nadrabia :) Poziom jest trzymany i humor rowniez. Gala rzeczywiscie na jakies 2-4 plyty :P No i mam nowa misje odkrycia drogi do PCW XD

Main Event byl rzeczywiscie dobry, wynik mnie jakos zaskoczyl, lecz jakos mysle, ze bylo to ustawione ^^

I tak sie konczy pierwszy dobry push nowej legendy SeBy :( A tyle czasu byl Undefeated :D

Gala jak zwykle świetna. Miło było widzieć Flying Mana na Paloozie, nawet jeśli w squashu (jaram się Swantonem :P ). B. śmieszny segment z moją postacią (gwiezdne wrota rządzą.)

Walki mimo że krótsze nie straciły dużo na jakości. Duże brawa że gala tak szybko. Tylko z tego co zrozumiałem to każdy wrestler będzie musiał wybrać czy walczy w EWF czy HVW?

Podsumowując pośmiałem się przy gali nieźle, i zadowolony byłem z debiutu na gali głównej.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Tylko z tego co zrozumiałem to każdy wrestler będzie musiał wybrać czy walczy w EWF czy HVW?

Dobrze zrozumiałeś :)

Gala świetna, komentatorzy jak zwykle klasa HQ :)

Bardzo fajnie napisany wątek z młodymi wilkami, walki też niczego sobie, świetne wyjście z dark matchy :)

Oczywiście, z postawy El Masturbatora jestem bardziej niż zadowolony i już nie mogę się doczekać roli sędziego :D Będzie się działo :)

PS. To nie jest tak, że każdy wrestler musi wybierać, wyboru na dobrą sprawę nie ma, bo jedyną sensowną opcją jest EWF. I z mojej strony EOT, coby się nie wdawać w niepotrzebne dyskusje w wątku, który na pewno nie jest przeznaczony do propagandy ;)

nie ma sie co dziwić , że zaczęło sie już popołudniu , hehe . chyba jeszcze nigdy nie było tyle walk . oczywiście ble ble , świetny pomysł z dark matchami bo inaczej , kurwa , każdy musiałby napisać jakąś walke , hehe . pozatym , że gala dobra i jak zwykle tony hogański rządzi no ale wiadomo - tostery rzadzą kiedy chcą . 8)

Tony Hogański – No Drama Obama!

Jan Kowalski – Skoro tak twierdzisz.

Tony Hogański – Barack Obama! Młody, przystojny, opalony. Yes we can!

Tony Hogański – Mój kolega Scyther tu walczy. Jak miło. Skoro znamy zwycięzcę to po co ta walka?

Jan Kowalski – Nie chwal dnia.....

Tony Hogański (przerywa mu) – Przeszkadzasz mi.

:lol: świetne , haha , popatrz na jego ufne oczy !! :D

Jan Kowalski – Na tym kończymy dzisiejszą Wrestlepaloozę. Żegnają się z państwem: Tony „Toster” Hogański....

Tony Hogański – .... Jan Kowalski oraz Władysław Gomułka.

gala zajebista . apropos śmiesznych rozłamów - to tak jakby państwo spermy chciało sie oderwać od państwa chuja . chyba nie musze sie deklarować gdzie będe walczył , nieprawdaż ? zresztą niczego nie wykluczam , jeśli kiedyś będe chciał popisać sobie erpozy do poczytania , a wynik na gali będzie taki , jak sobie bokerzy wymyślą w storylineach to dam znać na pewno , wiem , gdzie Was szukać . żenujące , wróć do fed-fantasy , este .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1

Dyplomowanym znawcą EWF nie jestem, ale pokuszę się o stwierdżenie, że jest to najdłuższa 'Palooza w długoletniej egzystencji fedu. Mimo tak długiej bytności EWF zaskoczyło mnie wielce, gdyż sądziłem, że jeszcze więcej humoru nie da się wycisnąć. Akurat takie pomyłki to nic strasznego. O komentarzu Hogańskiego to już możnaby felietony i publikacje redagować, istny mistrz całego, znanego nam wszechświata. Na duży plus zaliczam PCW wydanie sci fi channel, jak i narodzenie się kolejnego imperium na mapie EWF - Prus Wschodnich rządzonych twardą ręką przez fełdmarszałka Sebę. Jedynym minusem jest pozytywna reakcja publiki na Obamomanię. Fakt, jest to fajny patent, ale jakoś na wzmiankę o postaci heelowej fani nie pwoinni reagować tak entuzjastycznymi chantami. Inna sprawa - tylu świrów mamy w EWF, a tylko po moją postać stawili się panowie z Instytutu Arkham :/

Co do walk, to fajnie je się czytało, a nawet tak lżej, coś przypasowała mnie ta długość.

A ja zacznę tak : Mu , jak już piszesz strategie i komuś chcesz pojechać, to zerknij stary w archiwum - Tool koło BM nawet nie stał ;)

Ale do rzeczy : dobry pomysł z dark matchami , bo w przeciwnym razie, nawet ci najwięksi fani prozowatych erpoz by nie dali rady przełknąć całej gali. Co oczywiście nie ma sugerować, że gala słaba - wręcz przeciwnie , dobrze rozbujany motyw z Gomułką (GG rządzi, co Game ;>) , teksty Hogańskiego powinniśmy gdzieś spisywać, a szczególnie jego riposty , walki na wysokim poziomie, ciekawy motyw z PCW i prezenty dla Hogwartowców od Szakala (;)) . Ogólnie jest bardzo bardzo dobrze!!

Co do wyboru fedu to mu powiedział już wszystko co powinno być na ten temat powiedziane. Amen ;)

Mu , jak już piszesz strategie i komuś chcesz pojechać, to zerknij stary w archiwum - Tool koło BM nawet nie stał ;)

wiem , hehe , ale wykrakałem to , tool i bubba znowu razem . :D mogłem napisać też o cKy ale bad monsters było bardziej pedalskie . i tak , wiem , tool w ckY też nie był . chyba , że cKy 2kcośtam chociaż też nie pamiętam czy nie było jeszcze wtedy francka ribery'ego polskiego wrestlingu . 8) ale co , udało mi sie wyprowadzić go z równowagi ? myśle , że lekko taak . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Mu , jak już piszesz strategie i komuś chcesz pojechać, to zerknij stary w archiwum - Tool koło BM nawet nie stał ;)

ale co , udało mi sie wyprowadzić go z równowagi ? myśle , że lekko taak . :twisted:

Tyle się znamy, a Ty dalej o mnie nic nie wiesz :D

• Reputacja:   1

Main Event byl rzeczywiscie dobry, wynik mnie jakos zaskoczyl, lecz jakos mysle, ze bylo to ustawione ^^

Czym Cię zaskoczył? Jak ktoś pisze słabsze RP, to przegrywa, no nie? W EWF przynajmniej zawsze tak było :)

ajstylesfan napisał/a:

Tylko z tego co zrozumiałem to każdy wrestler będzie musiał wybrać czy walczy w EWF czy HVW?

Dobrze zrozumiałeś

Powodzenia, rozwojówko :D Aaaa, Scorp, jak chciałbyś kiedyś, żebym znowu skopał Ci dupę w PRAWDZIWYM e-fedzie, wpadnij do nas :D Ustawianie w szeregu takich, jak Ty i este to dla mnie zawsze totalna przyjemność :twisted: A teraz, uciekać chłopcy do swojej piaskownicy :]

Co do samej gali, dla mnie majstersztyk! :] Czekałem do 4.00 nad ranem, żeby ją przeczytać i nie żałuję ani trochę :D Czuć piękny klimat GP :twisted: Wydaje mi się, że tym razem najmocniejszą stroną Paloozy były naprawdę zajebiste segmenty, począwszy od tych związanych z Hogwartem i Szakalem, kończąc na segmentach z Bubbą i Toolem, Bubbą i Vaclavem, czy Psycho i Scytherem (sorry, ale nasze segmenty naprawdę mi się podobały :D). Nie będę już wspominał o komentarzu, bo musiałbym to robić co galę, a wiadomo, jaki poziom trzyma :] Toster niedługo stanie się pełnoprawnym członkiem CoS, jak tak dalej pójdzie :twisted: Następna Palooza zapowiada się jeszcze lepiej, więc sam już nie wiem, jak dobra może być! Na koniec jeszcze dodam, że o dziwo taka niby trochę okrojona wersja walk też mi przypadła do gustu.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gala dobra. Nie dziwię się Tony'emu, że chciał "Chemika" poczytać... Ponoć całkiem dobre pisemko ;]

Nawet nie wiecie ile śmiechu mam czytając komenty Scythera czu mu :) Mówiąc szczerze, roster mamy o niebo uboższy ale przynajmniej nie będzie tej całej chorej atmosfery wprowadzanej przez niektóre osoby. Z góry mówie: na wszelkie obelgi, ironiczne wypowiedzi itd itd itd nie będe już odpowiadał...mam do tego wszystkiego odpowiedni dystans, chce tylko napisać, że żaden z Was nie jest w stanie mnie obrazić, żaden z Was nie jest w stanie obrzydzić mi pisania e-fedów. Aaa i najważniejsze :D Pozdrawiam wszystkich piszących i życze im samych sukcesów :)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg