Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Marzenia związane z wrestlingiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja bym chcial byc wrestlerem tak jak Rey Mysterio albo lepiej jak Jeff Hardy bo mi sie podoba ich technika high flyer i mi sie to podoba (bardzo)
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

5

• Cezet

5

• Hrystek

4

• Punk87

4

Top użytkownicy w tym temacie

respekt dla Twoich nauczycieli od języka polskiego

szanuje ich (bardzo) :twisted:

respekt dla Twoich nauczycieli od języka polskiego

szanuje ich (bardzo) :twisted:

no co zle zrobilem znowu:(:(:(

Pomijając fakt, że dwa te same zwroty oddzieliłeś zaledwie 5 słowami (w tym 'i' oraz zwrot złożony z dwóch słów) to nic :]

Proszę się nie czepiać kolegi ukaszoczko, u którego widać podniecenie i przejęcie w pisaniu na temat swoich idoli (czy mozna to uznac za objawy markowania?) :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Czemu się tak czepiacie wszystkich fanów Rey'a i Jasia ? Ja bardzo dużo oglądam federacje Lucha libre i zawodnicy w maskach to dla mnie ''codzienność'' a lubie Rey'a. Rey walczy bardzo dobrze tylko kontuzje nie umożliwiają mu takie walki jak za czasów WCW. Co do Jasia to lubić każdy go może, możecie go obgadywać ile chcecie ale po co sie czepiać jego fanów ?
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Ja chciałbym pojechać na jakąś WrestleManie i znać się dobrze z jakimś wrestrelem 8-)

Czemu się tak czepiacie wszystkich fanów Rey'a i Jasia ? Ja bardzo dużo oglądam federacje Lucha libre i zawodnicy w maskach to dla mnie ''codzienność'' a lubie Rey'a. Rey walczy bardzo dobrze tylko kontuzje nie umożliwiają mu takie walki jak za czasów WCW. Co do Jasia to lubić każdy go może, możecie go obgadywać ile chcecie ale po co sie czepiać jego fanów ?

Nie którzy czepiają się fanów Rey'a i Jasia, ale nie wszystkich. Dawniej na forum dość regularnie (no może nie tak regularnie, ale dosyć czesto ;) ) przybywało userów delikatnie mówiąc bardzo niekumatych. I wszędzie siali zamieszanie, pisali pierdoły w stylu "Rey jest najfajniejszy i pozabija wszystkich złych wrestlerów". Więc może stąd ta niechęć ;) .

Dobra, a żeby nie było off'a to może ja powiem, że chciałbym wyskoczyć na jakąś gale wrestlingową (czy to WWE, TNA czy ROH - nie ważne ;) ). Nawet jak nie na jakieś PPV to na jakieś House Show.

W niedalekiej przyszłości zapewne to marzenie się spełni :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

podobnie jak ktorys z uzytkownikow, zostac glownym writerem niezaleznej federacji, a nastepnie wzniesc ja na wyzyny, wypromowac w tv, a na koniec walczyc na ratingi z WWE :)
[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

to oczywiste : zostac wrestlerem a najlepiej w WWE :P i zarabiac kase dla Vinca poprzez walki :)

Moze nie marzenie i moze nie do konca zwiazane z wrestlingiem ale zeby Spinebuster jeszcze kiedys wrocil do pisania raportow (:

Moze nie marzenie i moze nie do konca zwiazane z wrestlingiem ale zeby Spinebuster jeszcze kiedys wrocil do pisania raportow (:

A Ci co piszą aktualnie raporty są źli czy co ???

Ja natomiast chciałbym dopisać jeszcze jedno marzenie związane z wrestlingiem . A mianowicie chciałbym by przywrócono pas cruisweight champion . Może to wydawać się dziwne ale 100 razy bardziej wolę oglądać w akcji Helmsa , Yanga czy Noble'a niż Jasia .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Ja mam marzenie które jest bliskie spełnienia

Z racji ze mieszkam w Niemczech korzystam z okazji i za miesiąc prawdopodobnie wybieram sie na house show

[Edit : 19 kwietnia 2009, 20:44]

Po miesiącu oznajmiam że house show zaliczony :D

Edytowane przez Thomassi

20502835285345d49c46e75.jpg

A Ci co piszą aktualnie raporty są źli czy co ???

Przytaj jakikolwiek raport Spinbustera a zrozumiesz.

• 2 tygodnie później...

Chciałbym pojechać na Wrestlemanie 25 i spotkać się z HHH,HBK,CM Punkiem,Jeffem Hardym i...dostać w końcu dostać PS3 i Smackdown vs Raw 2009 (nie wiem czy to się zalicza do marzeń związanych z wrestlingiem)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Bez kitu jeszcze Naomi od biedy można zaliczyć do tych którzy pushu potrzebują, ogólnie ona zbiera bardzo dobre recenzje od początku roku i większość chciała aby to ona wygrała na WM 41 a nie Jade  W sumie ona coś wspominał chyba że chce małego Usosa więc coś mi się wydaje że to będzie jej ostatni run taki pożegnalny dadzą jej pas na jakiś czas i straci po paru miesiącach, jedyne co mi nie pasuje w jej postaci to ten chujowy strój bo tak to Theme Song na duży plus siada mi konkretnie.  Co do Rollinsa to żenada, ta walizka mu do niczego nie potrzebna chłop jest na pozycji main eventera i dostaje walizkę XD totalna żenada... Ta walizka powinna powędrować do Knighta który dalej zbiera żywiołowy pop ale po co, lepiej dać Rollinsowi który nie potrzebuje tej walizki chyba tylko do storyline'u.  Becky jeśli się podłoży na SummerSlam to wyjdzie jakoś z tego z twarzą, jeśli tego nie zrobi to jebać ją  Ale chociaż podniesie prestiż tego pasa i osoba która ją pokona dostanie dość mocnego boosta.   
    • CzaQ
      1. Kobiece walizki Podobało mi się. Tak jak zawsze się mówi - ciężko zjebać walki z drabinami i walizkami (chyba udało się to WWE kilka razy, ale głównie ze względu na wynik). Tu były fajne proporcje, bo 3 młode dupy i 3 próchna, więc rozkład dobry. Kilka lepszych i gorszych akcji, ale ogólnie bardzo na plus.  Obstawiałem Naomi, bo widzę jak Jade jej przerywa co chwile inkasacje, a to dobra telewizja. Ponadto Jadeitowa w końcu dostanie title shota jak Usosowa kiedyś zainkasuje.    2. ICek Walka wrzucona z dupy i takaż też była. Zamaskowany był tylko po to żeby pokazać się w WWE tak samo zresztą jak jego koleżkowie na trybunach i żeby publika wiedziała co to AAA i z czym to się pije. Poziom tygodniówkowy.    3. Pas żydowski kobiet Już na poprzednim PPV obstawiałem Beczkę, ale przedłużyli reign Walkirii poprzez DQ. Tu już musieli postawić kropkę nad I. Ruda pokonuje mistrzynie i sięga po swój pierwszy pas IC. Za jakiś czas go straci i będzie polowała na US i zostanie pierwszą grand slam championką.    4. Walizka męszczyn Co moge powiedzieć. Mógł to być main event, ale postawili na głupie tagi. Może chcieli podkręcić, że zwycięzca może dziś użyć?  Tak czy siak powiem tyle - jednak babki podobały mi się lepiej. Tutaj było za dużo chaosu, zamieszania i interwencji.  Rollo na końcu wchodził na drabine jakby miał pełne gacie. Myślę sobie - kurde postawiłem na niego, ale chłop chyba na Punka jeszcze czeka. Gdzie tam po prostu w brązowych galotach po prostu wchodził  Dodatkowo gruby Kubuś się w końcu odwrócił od flecisty-solisty i mamy feud o pas US. Gdzieś tam jeszcze Ksiądz Damian się czai w tle, bo były już segmenty na backu, więc może triple threat w najbliższym czasie.  Realizatorzy często jebali różne akcje, bo pokazywali już końcówki albo po jak np. Bronn zajebiście wjechał spearem w kogoś tam na wejściu. Gość ma rewelacyjne te dzidy   5. Tagi Pomysły były dwa - albo heelowie wygrywają i Wolverine dostaje title shota na pas WHC przeciwko gorszemu Usosowi albo prawilnie wygrywają fejsowie, bo w końcu przerżnęli na ostatniej tygodniówce. Poszli w myśl zasady. Samą walkę przewinąłem, bo nie chciałem tego oglądać także nawet nie ocenie. Na plus wjazd tajemniczej postaci i był to R-Truth. Pytanie czy to był work ze zwolnieniem czy faktycznie wkupił się w łaski po tygodniowym narzekaniu fanów? Program z Jasiem? Ale Ron nie jest wypromowany... chyba, że wrócił jako Ron Killings poważna postać wtedy jakoś szybko to nakręcą..    Podsumowując fajnie Trypel prowadzi to nowe WWE - faktycznie stawia na nowe gwiazdy - Naomi, Seth, Becky  Przynajmniej wszystkie wyniki mi pykły. 4/4     Jak chcesz punkty to musisz myśleć jak zjeb czyli jak booker    Ogólnie średniawka. Choć fajnie było zobaczyć 2 walki z drabinami, bo one zawsze dostarczają emocji. Wyniki na minus.
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL/CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
  • Dodaj nową pozycję...