Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2004.12.10 Typer na Armaggedon 2004

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

World Wrestling Entertainment Championship Fatal-Fourway Match:

John "Bradshaw" Layfield (Champion) vs. The Undertaker vs. "Latino Heat" Eddie Guerrero vs. Booker T

Booker T

World Wrestling Entertainment United States Championship Street Fight:

John Cena (Champion) vs. Jesus

John Cena

Three-on-One Handicap Match:

The Big Show vs. Kurt Angle, Luther Reigns & Mark Jindrak

Kurt Angle, Luther Reigns & Mark Jindrak

Dixie Dogfight Match:

Daniel Puder vs. Mike Mizanin

Daniel Puder

World Wrestling Entertainment Tag Team Championship:

Rob Van Dam & Rey Mysterio (Champions) vs. Kenzo Suzuki & Rene Dupree

Rob Van Dam & Rey Mysterio

World Wrestling Entertainment Cruiserweight Championship:

Spike Dudley (Champion) vs. Funaki

Spike Dudley

One-on-One Match:

Dawn Marie vs. Miss Jackie

Dawn Marie

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

2

• Sowa

1

• Ganzes

1

• Arczi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

World Wrestling Entertainment Championship Fatal-Fourway Match:

John "Bradshaw" Layfield (Champion) vs. The Undertaker vs. "Latino Heat" Eddie Guerrero vs. Booker T

Winner: JLB

World Wrestling Entertainment United States Championship Street Fight:

John Cena (Champion) vs. Jesus

Winner: Cena

Three-on-One Handicap Match:

The Big Show vs. Kurt Angle, Luther Reigns & Mark Jindrak

Winners: Angle Team

Dixie Dogfight Match:

Daniel Puder vs. Mike Mizanin

Winner: Puder

World Wrestling Entertainment Tag Team Championship:

Rob Van Dam & Rey Mysterio (Champions) vs. Kenzo Suzuki & Rene Dupree

Winners: Suzuki Dupree

World Wrestling Entertainment Cruiserweight Championship:

Spike Dudley (Champion) vs. Funaki

Winner: Spike

One-on-One Match:

Dawn Marie vs. Miss Jacki

Winner: Dawn

[ Dodano: 2004-12-12, 23:56 ]

One more typer ktory wyslal mi na PW Weeman:

The Undertaker

John Cena

The Big Show

Daniel Puder

Rob Van Dam & Rey Mysterio

Spike Dudley

Miss Jackie

[ Dodano: 2004-12-16, 05:37 ]

Oto wyniki za ostanie PPV tego roku:

7

Y2J

Sowa

Viruss

6

Strong Fan

RazorR

rey023

5

Ziutek

Navroth

Koper

Hartfan

4

Luk

Krzysztof

Dejv

Arczi

Ganzes

drvampire

WeeMan

Ogolna klasyfikacja za rok 2004:

74 - Y2J

69 - Sowa

67 - RazorR

65 - drvampire

64 - Hartfan, Viruss

60 - rey023

58 - Dejv, Koper

56 - WeeMan

55 - skatewujo

52 - Scorp,

50 - Navroth

45 - Lukki,

43 - Urban

42 - BigNash

41 - fr3d,

36 - Strong Fan

35 - Gotthen,

32 - Sixter

30 - ElKoyote,

28 - BigNash

27 - pokrytysniegiem, maly

26 - baddayy,

25 - boniu

20 - Krzysztof

19 - Eugene, alternative

18 - RVD, Nathan, Luk

17 - Cerebral Assassin

16 - Dx-Pac

15 - BeeRek

14 - darkpan

12 - ganzes

11 - reyrey,

10 - Sinner, Mnih

9 - Spear Master,

8 - J-Ro, ElBandito, Kinek,

7 - master, k-kwik, DrQzniak, Kane1910, SixKiller

5 - Marcin, Punisher79, Ziutek

4 - PiotrekMilan, RvR, forest, robak, Arczi

3 - fh316, Mattitude,

1 - Rabol

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 99 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 012 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 695 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ostatnie Raw w drodze do WM, do WM jeszcze 5 dni, Hunter proszę postaraj się xD. Zaczynamy od powtórki segmentu Jeya i Gunthera z zeszłego tygodnia, a potem do ringu wbija Gunther i mamy wywiad z Guntherkiem! Ostatecznie dostaliśmy dobre i emocjonalne promo od Gunthera, który teraz był tym prawdziwym Guntherem jeszcze za czasów panowania z tytułem IC, szkoda, że za wiele w tym promie nie było prawdy, jak chociażby to, że jest najwspanialszym WH Championem, bo odkąd ten tytuł wprowadzili to jest najgorszym xD, ale no jest jak jest, ogólnie promo bardzo przyjemne, ale w sumie lepsza chyba byłaby konfrontacja słowna, ale chociaż nie było brawlu, to nie wiadomo kto wygra na WM(wcale nie Jey) xD. Lecimy dalej Liv i Raquel wbijają do ringu! Uuuaaa Liv vs Bayley, będzie co oglądać! Kurde prawie 13 minut naprawdę bardzo dobrego pojedynku, oglądałem z przyjemnością mogę przyznać, wygrywa Bayley i to oznacza jedno, Liv i Raquel bronią xD, ale to było raczej pewne, Lyra i Bayley to szykują się potencjalnie do feudu o tytuł Women's Intercontinental, tak mi się wydaję, więc pasów Tagowych nie zdobędą, ale kto wie, niemniej jednak pojedynek bardzo dobry i można obejrzeć. Rey vs Julius, kurde kolejny pojedynek, który może wypaść bardzo fajnie. Ponad 10 minut przyjemnego starcia, ale to było do przewidzenia, Rey jak i Julius to genialni zawodnicy, którzy w ringu potrafią zdziałać cuda, w międzyczasie American Made jak i lWo zostało wywalone z areny, ale pojawił się El Grande Americano! Próbował przeszkodzić Reyowi wygrać, ale coś nie pykło i jednak Rey to wygrał, ale na koniec El Grande Americano rozwalił swojego przeciwnika z WM i to zapowiada, że raczej przegra na WM xD, ale zobaczymy, Rey prawie pozbawił maski El Grande Americano, więc w sumie na tym może się opierać ich walka na WM lub nawet tak zakończyć, zobaczymy. AJ Styles vs Karrion Kross, zobaczymy czy dadzą ciekawszy pojedynek niż ich walki na SD w 2023 xD. Prawie 10 minut kolejnego fajnego pojedynku, tutaj psychologicznie przyjemnie to wyglądało, chociaż akcja w ringu też była git, myślałem, że będzie gorzej, a było całkiem przyjemnie po walce Logan wbija na stage i mówi, że chciałby pogratulować Stylesowi i obraża chyba Sacramento standardowo jak zrozumiałem, potem pokazał Stylesowi filmik, który zmontował meh, a na koniec mamy atak Krossa i Logana na Stylesa, ale AJ daję sobie radę z obydwoma przeciwnikami....znaczy prawie, bo ostatecznie dostaję finishera od Logana i elo, no jakoś starają się robić ten feud, żeby jakkolwiek wyglądał, ale walka powinna oddać.   Jey Uso wbija i stoi na stole komentatorskim, zobaczmy co ma do powiedzenia! Promo totalnie do skipa, nie powiedział nic czego by nie mówił w ciągu ostatnich 3 miesięcy, Gunther się go boi, pokona go na WM i zdobędzie tytuł i tyle, kiepsko jak na ostatnie Raw przy jednym z kluczowych feudów na Raw.   Bron na backu rozwalony przez JD, a teraz przypadkiem jest walka Penta vs Balor, no ciekawe, wcale tutaj Breakker nie powróci i nie rozwali JD xD. Ulala Penta zaatakował Balora przed walką, takie zagrywki należą zwykle do heeli. No i tak jak się spodziewałem, po 11 minutach dobrego pojedynku przy swoim theme songu wbija Bron! Który rozwala Balora, ale potem JD atakuję Breakkera, lecz Bron rozwala ich Double Spearem na Domie i Carlito xD Penta ostatni na nogach przed WM, to chyba nie wróży dla niego dobrze, ale w sumie git, bo mówiąc wprost, Penta bardzo przygasł według mnie, nie wiem no mój ulubiony wrestler ze sceny niezależnej, a jak go widzę w WWE to niezbyt dobrze mi się go ogląda, lepiej jego brata Fenixa mi się ogląda, ale no jest jak jest, może to ze mną coś jest nie tak xD, walka była spoko i tylko spoko jak dla mnie, a co do tytułu IC to mam wielką nadzieję, że Dom wyjdzie z mistrzostwem lub Balor, ktoś z tej dwójki chociaż wolałbym Doma, niemniej jednak liczę, że ktoś z tej dwójki i żebyśmy dostali program Doma z Balorem o tytuł IC na SummerSlam czy coś, to byłoby świetne.   Heyman dalej czeka na backu na kogoś jak przez całe Raw, Punk do niego podbija, obejmuję i rozmawia z nim, a Roman akurat przyjeżdża i zirytowany idzie na ring, Romuald wbił na ring ostatecznie razem z Paulem i czekamy albo na to co powie, albo na resztę zawodników! O kurde Roman nie wziął mikrofonu od Heymana tylko wziął od osoby, która zawsze podaję mikrofon każdemu ulala coś się kroi. Oj Romuald oskarża Heymana o zdradę, grubo i w sumie w końcu mówi coś do fanów, interesujące. CO JEST, CZEMU HEYMAN JEST WYBUCZANY?! xDD Reigns zachowuję się teraz dość heelowo, w sensie nazywa przysługę Heymana głupią i co ma teraz zrobić z Heymanem, a dodatkowo mówił, że nie prosił nigdy nikogo o pomoc w War Games i w sumie tu ma rację, czyli dlatego tak to wyglądało, dość logiczne wypomnienie tego. Wbija SETH! No w sumie Seth dobrze gada storyline'owo oczywiście, że przez takich ludzi jak Roman i Punk ten biznes umiera, w sensie z punktu widzenia wrestlera jest to logiczne, bo wiadomo, że Punk i Roman to topka jeśli chodzi o sprzedaże, więc biznesowo są mega opłacalni, ale fakt, że często kiepsko się ogląda taki part timing, jednak co mnie zaciekawiło w promie Setha to to, że powiedział, że ten biznes potrzebuję ludzi takich jak on, bo on zawsze robi to co jest "Best For Business" Oj Triple H vibe, 2k14 vibe, oj czuję, że będzie grubo na WM. Seth Ty bydlaku jak możesz tak manipulować ludźmi, ahhh kocham takiego Setha, jest świetny w tym co robi, genialny zawodnik i manipulator, przypominam, że jeszcze nie tak dawno był 100% facem, a teraz wygląda jakby przechodził dość powolny heel turn i fajnie Seth to dawkuje w każdym swoim promie czy to do fanów czy w stronę zawodników/menadżerów jeśli chodzi o manipulację, kurde no super się to ogląda, nie ma lepszego manipulatora od Setha w tym biznesie. Roman też nieźle zakręcił, przyznał rację Sethowi, ale jednocześnie go zaatakował i wywalił z ringu, a potem odepchnął Paula, który myślał, że Reigns tak nie myślał tylko chciał uśpić czujność Setha no i jednak się pomylił, smutny rozpad takiego duetu, ale no może dzięki temu dostaniemy Punka i Heymana razem albo nawet Setha i Heymana, to może być ciekawe, a Reigns bez wisemana i powrót do gimmicku "Wreck Everyone Leave" też byłoby świetne dla mnie, wszystko przerywa CM Punk!  Na sam koniec to Seth stoi w ringu jako wygrany atakując Romana dokładnie w takim samym stylu jak 11 lat temu przy zdradzie Shield, szkoda, że Reigns jeszcze nie upadł tak samo na liny jak wtedy, kurde powiem tak, zbyt dużo jest tutaj nawiązań, Seth przejdzie heel turn tylko nie wiem czy na WM czy po WM i tym bardziej nie wiem czy wygra, uważam, że mu się należy wygrana i najlepsze story by ogólnie z tego wyszło, Seth z heel turnem, a u jego boku Heyman, coś pięknego, ale mnie zmieszali naprawdę, ale przez to czekam na ten main event jeszcze bardziej, oj Seth, Punk i Roman przyćmili mocno Cody vs Cena i widzisz Hunter? Da się bez idiotycznego budowania na siłę "historycznej" walki w postaci Cena vs Rhodes, które na tle tego feudu wypada tak blado, że to hit? No właśnie, świetny segment, świetny feud, świetna podbudowa, czekam mega.   Plusy: Segment otwierający Bayley vs Liv Morgan Rey Mysterio vs Julius Creed AJ Styles vs Karrion Kross Finn Balor vs Pentagon Segment kończący i feud Romana, Punka i Setha Minusy: Promo Jeya Uso Podsumowanie: Ogólnie jako całość to solidny odcinek, poza segmentem końcowym nie było nic nadzwyczajnego, jak dla mnie Bayley i Liv zrobiły Match Of The Night, a Reigns, Punk i Seth świetnie wykonali swoją robotę, TAK SIĘ BUDUJĘ MAIN EVENT WM! UCZ SIĘ JOHN! Bo do Rhodesa nie mogę nic mieć, on się pojawia i stara się, dobry odcinek, przestałem się łudzić, że dostaniemy coś więcej podczas tej drogi do wm niż to co dostaliśmy do tej pory, czyli w większości mega przeciętne feudy i tylko od Reignsa, Punka i Rollinsa można było coś oczekiwać i tak też się stało, czekamy teraz na SD po którym planuję coś napisać o tej drodze na WM, chociaż nie wiem co, niewiele jest do napisania, a wszystko co miałem to już napisałem podczas podsumowań czy po prostu w temacie o WM 41 i raczej za wiele się nie zmieniło, więc tygodniówka ok, taka do obejrzenia, można jedynie segment końcowy w sumie obejrzeć i za wiele się nie straci.  
    • rtjftdjtf
      Roman ma zniknąć po WM i wrócić latem albo przed Night of Champions które będzie u Arabów 28 czerwca albo przed SummerSlam, więc na pewno nie wygra na WM.
    • KyRenLo
      WrestleMania 41 coraz bliżej, więc powoli tradycyjnie można coś krótko napisać przed galą.  Dzień Pierwszy: The War Raiders (Erik and Ivar) (c) vs. The New Day (Kofi Kingston and Xavier Woods) Skip. A nie czekajcie przecież będę oglądał na żywo. Zdecydowanie wolałbym starcie drużyn ze Smackdown w tym miejscu. W sumie Big E zawsze może jakoś przeszkodzić swojej byłej ekipie, ale po co komplikować? Niech sobie zdobędą te pasy. Ostateczny typ: The New Day. Rey Mysterio vs. El Grande Americano Pod względem ringowym to nie ma prawa się nie udać, ale czy to jest materiał na WM? W dodatku z taką od czapy wrzutką na kartę? Rey nie podkładał się własnemu synowi na ostatnich dwóch edycjach WM, więc tutaj też nie przegra. Chyba. Walka 50na50. Ostateczny typ : Rey Mysterio. Jade Cargill vs. Naomi Rywalizacja jakaś tam była. Naomi jako heel też jest do oglądania. Walka pewnie nie porwie, a Jade zgarnie wygraną. Ostateczny typ: Jade Cargill. LA Knight (c) vs. Jacob Fatu Za wiele do napisania nie mam. Oby Fatu dostał ten pas i trochę z nim polatał.  Ostateczny typ: Jacob Fatu. Tiffany Stratton (c) vs. Charlotte Flair Zawód spory ten program. Chyba największe rozczarowanie. Walka ma papiery na bycie świetną i liczę, że właśnie taka będzie, żeby przykryć słabą podbudowę. Zdania w sprawie zwyciężczyni nie zmieniłem. Tiffy obroni złoto. Ostateczny typ: Tiffany Stratton. Gunther (c) vs. Jey Uso Kolejna kiepsko rozpisana rywalizacja. Pamiętam, że broniłem Uso, gdy dali mu wygrać Royal Rubmle teraz sam już nie wiem czy chciałbym zobaczyć go jako mistrza, ale skoro WWE powiedziało A to musi powiedzieć B i dokończyć historię z Uso jako nowym mistrzem. Osateczny typ: Jey Uso. Roman Reigns vs. CM Punk (with Paul Heyman) vs. Seth Rollins Najlepsza historia w drodze na Wrestlemanię co biorąc pod uwagę osoby biorące udział wielkim zaskoczeniem nie jest. Trójka Punk/Seth/Heyman się spisała. Jeszcze przed obejrzeniem czerwonej tygodniówki po cichu liczyłem na scenariusz, który przedstawił gdzieś jeden z użytkowników, czyli niespodzianka i wygrywa Rollins, ale po tym, co stało się na RAW jakoś tego już nie widzę. W myśl pewnej zasady trzeba go ołówkiem wykreślić. Trudno sobie wyobrazić drugą porażkę z rzędu kogoś tak ważnego jak Roman, ale mój typ to Punk. Mam nadzieję, że WWE nagrodzi go nie tylko samym Main Eventem, ale także wygraną, bo wykonał od powrotu do fedki dużo dobrej pracy. Ostateczny typ: CM Punk.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold/Nanae Takahashi Produce I Want You To Go And Grab Your Dreams Without Giving Up ~ Last NanaMomo, The World Of Kiss Has Made A Comeback After 13 Years Data: 14.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 503 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Za nami finałowe Monday Night Raw przed WrestleManią 41. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Warto odnotować, że Karrion Kross powrócił do swojego starego theme songu, którego używał między innymi w trakcie pobytu w NXT. Sam Kross przegrał walkę z AJ Stylesem. Link do filmu WWE Champion Cody Rhodes został zapowiedziany na najbliższe SmackDown. Na tym samym show ma pojawić się także John Cena, zatem wielce prawdopodobne, iż dojdzie do ich ostatniej konfrontacji przed WM 41. Aktualna zapowiedź SmackDown: * WWE Tag Team Championship Match: The Street Profits vs. Motor City Machine Guns * Andre The Giant Memorial Battle Royal: Competitors TBA * Chelsea Green, Alba Fyre, & Piper Niven vs. Zelina Vega, Kayden Carter, & Katana Chance * Pojawią się John Cena i Cody Rhodes Natomiast Raw zamykała prawdopodobnie ostatnia konfrontacja Setha Rollinsa, Romana Reignsa i CM Punka przed ich Triple Threat Matchem. Rollins tym razem przechytrzył obydwóch rywali i na koniec stał nad nimi triumfalnie. Link do filmu Skrót Raw: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...