Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pytań mam trochę dużo ale może ktoś odpowie :)

1. W jakiej to federacji The Great Khali zabił swojego przeciwnika i jakim to ciosem go zabił?

2. Skąd wziął się feud HHH vs. HBK ? ( bo przecież walczyli w Hell In A Cell ;P )

3. Czy Eddie, Vickie, Chavo Guerrero to rodzina? Kim oni dla siebie są? Czy są jeszcze jacyś wrestlerzy z ich rodziny?

4. Jaki był najdłuższy feud w historri WWE, TNA i ROH?

5. Czy Rey Mysterio jest jakoś spokrewniony z rodziną Guerrero?

6. Czy stypulacja punjabi prison match odbyła się tylko raz ?

7. W jakich federacjach oprócz WWE walczył Rey Mysterio?

8. Czy draft`y w WWE są co rok? W którym roku był pierwszy draft?

9. Jeśli odejdzie się z WWE to ile cożna pojawiać się w innych federacjach ?

10. Jaki jest najlepszy iron match? Wiem że pytanie dziwne ;P ale chodzi mi o to w którym meczu było najwięcej pinów i submissionów :)

11. Które div`y oprócz Marii pozowały do playboya :P

12. Jak nazywał się ten grubas który rok temu na Royal Rumble wszedł z kogutami gumowymi i zaczął tańczyć? Było to wtedy gdy na ringu była Ashley i Maria. Czemu miał on na koszulce 16-0? Kim on był?

13. Czy Don Simmons kiedykolwiek powiedział coś więcej niż "Damn"?

14. Kto jest w Kiss ass klubie McMahon`a?

Dzięki z góry za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

1

• Streetovs

1

• rocket

1

• thejehmes

1

Top użytkownicy w tym temacie

3. Chavo jest bratankiem Eddie'ego Guerrero. Z ich rodziny to ojciec i dziadek Chavo Geuerrero byli zapaśnikami w Meksyku.

7. ECW, AAA, WCW

8. Pierwszy draft miał miejsce w 2002 roku i oprócz roku 2003 odbywa się co roku.

9. To raczej sprawa indywidualna (tak mi się wydaje).

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Odpowiedzi K-Pela

1. Było to najprawdopodbniej w All Pro Wrestling. Khali wykonał flapjack (dla niezorientowanych - finisher Festusa). Nie jest do końca dokładnym stwierdzenie, że go zabił. Po flapjacku przeciwnik doznał wstrząśnienia mózgu, trenerzy kazali mu walczyć dalej, dopiero później stracił przytomność i zmarł.

2. Tu wolałbym, by ktoś inny się wypowiedział.

3. Tak, to rodzina. Vickie była żoną Eddiego, a Chavo jest bratankiem Eddiego.

4. Jest to ciężkie to stwierdzenia. Może ktoś posiada takie informacje.

5. Rey nie jest spokrewniony z rodziną Guerrero.

6. Punjabi prison odbył się dwa razy: na Great American Bash 2006 oraz na No Mercy 2007.

7. Rey oprócz WWE walczył w WCW, krótko w ECW (starym, a nie brandzie WWE), w meksykańskim AAA, no i pewnie jakiś mniejszych fedach.

8. Pierwszy draft odbył się w 2002, z powodu dużej ilości zawodników (wykupienie WCW) podzielono roster na dwa brandy. Draft nie odbył się 2003 roku, później w 2004 i 2005, w 2006 w związku z powstaniem ECW ówczesny GM Paul Heyman wybrał sobie gwiazdy do swego brandu, no i teraz w 2007 i w 2008 odbyły się drafty pomiędzy trzema brandami.

9. Ciężko zrozumieć pytanie: mogę tylko powiedzieć, że w kontrakcie z WWE jest wzmianka o tym, że musi upłynąć 90 dni od końca kontraktu, aby zawodnik mógł walczyć w innej federacji. Później można walczyć gdziekolwiek i kiedykolwiek się chce,

10. Na Judgment Day 2000 Triple H pokonał The Rocka wynikiem 6-5 w 60-minutowym Iron Man Match.

11. Do Playboya pozowała Chyna (2 razy), Christy Hemme, Torrie Wilson (raz solo i raz z Sable), Sable (wyżej wymieniona), Candice Michelle, Ashley Massaro, nie jestem pewien czy Maryse nie pozowała do pisma związanego z Playboyem

12. Big Dick Johnson, jest to często pojawiająca się osoba w WWE (ostatnio uczestniczył w segmencie z Johnnym Knoxvillem). Ma on na celu rozśmieszyć, a nawet czasami obrzydzić widownię. Nie wiem dlaczego miał wtedy 16-0 na koszulce, jedynie przychodzi mi na myśl streak Takera na WM. TNA też ma takiego Johnson - nazywa się on Big Fat Oil Guy i jak jego przydomek mówi chodzi nasmarowany oliwą.

13. Niewątpliwie coś mówił. Jako Faarooq w Nation Of Domination lub Acolytes Simmons mówił inne słowa.

14. Chronologicznie: William Regal, Jim Ross, Trish Stratus, Zach Gowen, Marty Jannetty, Shawn Michaels, Shane McMahon, Mick Foley i Hornswoggle, aczkolwiek ostatni bardziej ugryzł aniżeli pocałował Vince'a w tyłek.

Większość tych informacji można znaleźć na angielskiej Wiki.

14412508044c725aa0e19e.gif

7. W jakich federacjach oprócz WWE walczył Rey Mysterio?

Niektórzy wymieniaja WWA i CMLL, ale w tych federacjach Rey nie wystepował, pasy WWA zdobywał Rey bedąc w AAA a federacja WWA juz nie istniała, w EMLL/CMLL pojawił się na jakiejś gali ale do federacji nie został przyjety.

Z tych co byly wymienione czyli WCW,ECW,AAA to Rey wystepował w takich federacjach:

W Meksyku przed występami w AAA:

HHW(Hollywood Heavyweight Wrestling)

PROMELL promotion

IWAS(International Wrestling All-Stars),

bardzo krotkie epizody zaliczyl pozniej jak juz miał za sobą WCW, w takich promocjach:

IWA MS

IWC (International Wrestling Cartel)

WWC (World Wrestling Council)

XWF (Universal Wrestling Federation )

WAR's (Wrestle And Romance or Wrestling Association R.)

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

1 Great Khali wykonał najpierw powerbomb, a potem dwa flapjacki. Brian Ong zmarł w drodze do szpitala. Federacja to tak jak napisał K-Pel, APW.

2. W 2002 roku miało zostać reaktywowane DX. Cała sytuacja miała miejsce na RAW, HHH odwrócił się od Shawna i zrobił na nim Pedigree.

3. Bratem Eddie'ego jest Hector, Chavo Sr. i Mando, wszyscy byli wrestlerami.

11. Tak, Maryse również.

15974308365193fac7b7921.jpg