Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Get my blood back. (Scorp RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

(Ekran jest ciemny , narrator przedstawia wstęp , poprzedniego należało zwolnić bo przynudzał – obowiązkowo narracja w tym miejscu musi popierdolić o czymś , o czym i tak nikt słuchał nie będzie ale do konkretów tak szybko nie można przechodzić) ...

Narracja - Polska to dziwny kraj , szczególnie jeśli omawiasz ją pod kątem wrestlingu. Euforia miesza się z chujnią i na odwrót zgodnie z twierdzeniem , że w przyrodzie nic nie ginie chujnia wciąż utrzymuje się na szczytach listy przebojów jaką serwuje nam życie. Ktoś mądry pewnie powiedziałby , że na świecie trzeba wszystkiego po równo , żeby równowaga była zachowana – czyli normalizacji musi być z kiepścizną na równo , żeby się wszystko trzymało linii prostej. Cóż...generalnie takimi wywodami karmią się blade twarze w placówkach oświaty i ich podwładni , którzy ciężkie pieniądze biorą za organizowanie posiedzeń do spraw ubierania mundurków bądź nałożenia kondona na Gombrowicza. A wszystko to napędza wielką machinę czasu jaką jest życie...

A tak po prawdzie wszystko to i tak gówno warte – bo kiedy zdarzy się wielkie wydarzenie wszystko co racjonalne może godnie ze staropolskim zwrotem „iść się jebać”. A takim wielkim wydarzeniem był niewątpliwie żywot EWF i wszystkiego co z nim związane. Zapytasz , dlaczego ? Zaprzeczysz , że nie ? Nosz żesz kurwa , teraz to nawet pan Wojtek jest na projekcie logo dla małej firmy produkującej prezerwatywy o zapachu wędzonej kiełbasy a o jego wyroby walczą już wszystkie sklepiki osiedlowe w malowniczej miejscowości „Chujowiec Podlaski”. Okoliczni mieszkańcy ułożyli nawet własne hasła reklamowe licząc , że dorobią nimi do renty – „Na robotę połóż lachę idź do wojtka na kiełbachę” lub „Trochę piwka , ciutke wina , Wojtek lepszy niż dziewczyna” ..Ministerstwo zaczęło już postępowanie w tej sprawie czy w wyniku popularności owych kiełbas nie będzie szerzył się homoseksualizm oraz czy w ich produkcje nie zamieszana jest firma „Constar”. Ekhmm... (tu wyraźnie słychać jak narrator dostaje w żebra z łokcia) ...No tak , ale ja tu miałem o czym innym.

Wróćmy do sprawy HVW i EWF w naszym malowniczym kraju , gdzie jak już wspomniałem wyżej popularność jest ogromna. Zanim znowu ktoś przypieprzy mi przed wolne żebra nadmienię tylko , że sprzedaż pamiątkowych pruskich hełmów z logiem małpki wzrosła o 70% w stosunku do dnia wczorajszego ... pojawiły się też donosy o tym jakoby firma „Kazyuoshi Hełmashi” podmieniała oryginalne pruskie modele na chińskie podróbki ...z sondy wynika jednak , że konsumenci nie widzą różnicy ...a więc jak mawiali kiedyś w reklamach Dosi ... ałaaaa... no dobra dobra ...już mówię o EWF. Dobra .....gdzie ta kartka ....a ...tu jest. No już mam. Proceder EWF w Polsce ...”pozdrów widzów przed telewizorami” – to nie to. Ah jest...

Kontynuujmy więc wątek wrestlingu w Polsce...eh ja nie mogę....dla mnie to nudne jest. Niech mnie ktoś zmieni....(kolo wychodzi z ekranu , zmienia się z nim inny) ..

Witam państwa , przejdę do konkretów do których przedstawienia mój poprzednik nie był zdolny. Euforia EWF trwa nadal , najbardziej przeżywa te fakty miejscowa młodzież , ministerstwo zdrowia i opieki społecznej obawia się już o ich stan , na miejscu jest nasza kamera.

(obraz przenosi się pod jakąś szkołę – pod obskurnym budynkiem kręci się pełno ludzi jedni z plecakami drudzy z torbami -nvmind , obserwujemy sytuacje zaistniała pod nią. Jeden z uczniów podbiega do drugiego)

- Ty zaraz ci nawinę bajer , popuścisz z miejsca jak zobaczysz.

- Czego , spieszę się na kwadrat ..

- Zara , poczekaj , już Ci pokazuje ...(tutaj chłopak wyciąga coś i pokazuje koledze)

- Ty , nie gadaj , skąd masz ?!!

- Matka zobaczyła w Realu na wyprzedaży , samotny leżał na dziale z wędlinami – pewnie ktoś go tam zakminił.

- Zajebisty !

- No , oryginalny piórnik z Jupiterem – z pełnym wyposażeniem !!

- Ile zabuliłeś przyznaj się !

- No kurwa 9,98 !! Okazja lepsza , niż nauka tańca Kasi Cichopek za 3,80 !!

- Jupiter widzę dalej w cenie. Ostatnio Deska Klozetowa z napisem „Zielono – żółta rewolucja” i podpisem Chrisa Attitude staniała na 7,40.

( w tym momencie podchodzi dwóch wyrostków z szyderczymi uśmiechami , jeden głośno beka , a drugi ubrany jest cały na szaro. )

- yo , dzieci sushi in da hause !! – krzyknął z wykałaczką w ustach pierwszy !

- ooooo sprawdź ten towar , mówię ci ostry jeeest. ( w tym momencie sypie drugiemu na rękę kupkę białego proszku)

- eee...chłopaki , ale to przecież mąka jest....i to tortowa ...

- morda psie ...zadzierasz ze mną i z szarym skurczybykiem ? zadzierasz z dziećmi sushi ? (chłopaki cały czas trzymając piórnik z jupiterem za lekko ponad 9 zł z pełnym wyposażeniem patrzyli leko poirytowani na dwóch błaznów)

- Spoookojnie jak na wooojnie ciągnij towar class-mate ‘

- I luuz classmate ! (ty wyciągnął z plecaka butelkę z sokiem pomidorowym – na przedzie widniała etykieta Jacek Daniel – Sok pomidorowy made for Lidl Polska Sp.Zło.o.o.oo)

- A ty co ..masz kaca że tak zolisz ten sok pomidorowy ...?

- Nie , bo ja ograniczam ... a z resztą co cie to interesuje ?

- Własnie !! Słuchaj mojego class-mate albo uciekniesz pędem !! (dwóch chłopaków stało z opuszczonymi szczekami wyraźnie zdziwionych całym zajściem)

- Idzie nasz trzeci kompan !!

- Yo classmates !!

- Zaraz zaraz , przecież ja go znam – odezwał się jeden z chłopaków trzymających piórnik Jupitera za 9 zł z pełnym wyposażeniem. – Przecież ty jeszcze parę dni temu siedziałeś cały czas z rozwolnieniem na kiblu i na papierze toaletowym wiersze wypisywałeś ...

- ...no .natchnienie płynęło z dołu hehe....te jego poezje cała szkoła znała hehe..

- po pierwsze nie hehe tylko <śmieeeeech> , a po drugie ...classmate ! to prawda że ten szajs na srajtasmie to twój ?

- eeee...ale Szary !! To już przeszłość!! Teraz jestem innym człowiekiem !! Posłuchaj tylko jak fajnie wymawiam wasze ulubione słowa : Anyłejzzzz.....Anyłejzzzz....Dżojnnnt....

- Eeee....to my już pójdziemy ... (dwóch chłopaków odwróciło się i z piórnikiem Z Jupiterem z 9 zł z pełnym wyposażeniem poszło w swoim kierunku zostawiając młodych zagorzałych fanów samych sobie.)

Transmisja przenosi się znów na czarny ekran gdzie narrator podsumowuje prezentacje.

Narracja – i tak właśnie miały się sprawy , wrestling miał już nie raz ogromny wpływ , ale teraz na paraboli zachwiań emocjonalnych osiągnęliśmy chyba iks wierzchołkowe. Powiem wprost , nie długo w naszym kraju już chyba nawet srać będziemy „za morze i za fale” a zamiast płatków śniadaniowych butelka Jack’a Danielsa. Absurdalne ? – Czas pokaże ..Póki co to byłby krótki raport ze stanu psychicznego Polskich fanów.

Transformacja w czasie , inne miejsce , gdzieś w zakamarkach Lublina , gdzie mało kto był a i nigdy tam nie trafi. Noc , godzina ostro po 0:00 , na dworze ciemno , i pada deszcz siąpiąc głupio i perfidne stukając o jezdnie krzyżującą się akurat w tym miejscu. Skrzyżowanie ulic ? tak , zdecydowanie. Rząd latarni z , których tylko jedna jeszcze denerwując oko mruga – pewnie zrobiło się w niej zwarcie i nie wyłączyła się na czas. Na ścianach budynków można było dostrzec jakieś znaczki przypominając chińskie , wyglądało to jak istne China Town , to prawie jak Żoliborz albo Zaborze ... Istna grobowa cisza i klimat , którego nie powstydziłby się mistrz horrorów. Gdybyś szedł tą ulicą w tej właśnie porze , w tym właśnie czasie prawdopodobnie kimkolwiek jesteś byłbyś blisko poczucia , że w spodniach masz coś cięższego. Deszcz dawał się we znaki powodując szum w głowie ....zamęt tworzący się w głowie mógł być nie do zniesienia a on nie ustawał i niczym na złość tłukł jeszcze bardziej. Wszelkie możliwe światła były zgaszone , gdyby przyszło ci wołać pomocy , pewnie prędzej pękła by ci struna głosowa i mówiłbyś jak Józek Olexy. Dookoła skrzyżowanie to opiewało mnóstwo dźwiękoszczelnych uliczek , w których jeszcze kopciły się niedopalone resztki w kubłach na śmieci , przy których zapewne jeszcze parę naście godzin wcześniej ogrzewali się bezdomni. Niektóre kubły przewrócone przez wiatr i również prze zeń toczone , nadawały okolicy dźwięk metalu ścierającego się z asfaltem wąskiej dwu pasmówki . Kałuża , jak i jedna z wielu niespokojnie leżąc burzona było napierającymi w nią kroplami. (Kamera podąża między uliczkami) Z daleka daje się coś słyszeć – okazuje się że mimo wszystko w regionach nawet tak chorych jeśli chodzi o otoczenie ktoś się kręci. W kącie ślepej uliczki , siedziało dwóch mężczyzn pod niewielkim daszkiem sterczącym tylko na to , by nie lało im się na głowy. Byli czymś wyraźnie zaabsorbowani machając pospiesznie rękami pod kurtkami.

Przez krople deszczu błyszczało wyraźnie coś w ich rękach , wciągając co chwilę nosami , śmiali się pod nosem i gderali cos ochrypniętymi głosami. Z kieszeni kurtki jednego z nich wystawała damska torebka , z kieszeni drugiego trzy portmonetki. Deszcz lał rzęsiście lecz poza tym , gdybyś tak wyłączył dźwięk kropli uderzającej w kałuże , łączącej się z siostrami które już spadły zapadłą by mroczna , grobowa cisza. Wiatr się wzmagał , powodując , że zwykły daszek już nie wystarczał , bo deszcz ścinał pod ukosem we wszystkich kierunkach. Panowie najwyraźniej liczyli łupy – nagle coś wyraźnie przemknęło między ścianami...

- Ej !! ...Jest tam kto ? – krzyknął pierwszy z nich.

- Hej ! – poprawił drugi.

- Eee....wydawało nam się chyba.

Tak , też nie przerywając sobie zachwycali się dobytkiem dalej. Jednak znów coś jakby świsnęło tuż przy nich.

- To ty ? – zapytał pierwszy.

- Nie ja !

- Też to słyszałeś ? Jakby ktoś tu był.

- To nie możliwe takie zadupie to chyba nawet nie zamieszkane jest , pewnie większość tych domów dookoła jest poopuszczana. Niby po co ktoś musiałby się tu zapuszczać , kurwa to chyba że jakiś ostatni szaleniec. (Nagle wyraźnie czyjaś stopa w ciężkim bucie nastąpiła na wielką kałużę rozbryzgując jej wody na boki – naprzeciwko dwóch mężczyzn stanęła postać w kapeluszu , długim czarnym płaszczu i z pochyloną głową. Stanęła nie ruchomo i całą trójka tkwiła w milczeniu i oczekiwaniu na to kto się pierwszy odezwie – jak się okazało pierwsza była postać w płaszczu.)

- Mmm...ostatni szaleniec powiadasz ? To by się prawie zgadzało – powiedziała postać niskim głosem .

- A ty cholera kto ? Hrabia Dracula ?

- Niekoniecznie , ty zaś jeśli nie znasz znaczenia słowa exitus , mogę zaraz sprawić , że jeśli masz jakąkolwiek rodzinę zapozna się ona bliżej z tym pojęciem.

- Uuuuu....bardzo się Ciebie boimy , Może pobijesz nas ostrzami jakie wyjdą ci z guzików , którymi będziesz w nas rzucał ?

- (Tu postać zasępiła się nieco) ....chłopcze , przestań czytać komiksy...albo grać w lineage'a.

- Tylko nie chłopcze , bo zaraz w łep ...

- Podsumujcie sobie chłopacy fakty : Jesteście sami na totalnym bezludziu , jest późna w nocy , nikogo nie ma w pobliżu a jedynym wrogiem uszu jest ten lejący deszcz ..nagle zjawia się ktoś w płaszczu i sugeruje , że gdyby chciał , to dla was na numer 999 byłoby już raczej za późno. Gnidy ....nie chce mi się nawet na was patrzeć (Mówił cały czas nie podnosząc ronda kapelusza) ...

- Zaraz , zaraz ...ty ...a może to jest ...

- Nieee , nie możliwe.....myślisz że to coś w płaszczu to On ?

- E , ty Scorpion ...

- Słucham panów (odezwał się szyderczo jegomość w płaszczu)

- Ale jaja – to Scorp.

- TY , to już nawet wiem , czego na nas nie patrzy ... Co Alek ? Scyther wykręcił ci żarówki ?

- Nie mów tak ...(zanegował partnera stojący obok niego)

- No coś ty , czego trzęsiesz ....o niego ? Ta śmierdząca imitacja wrestlera jest już nikim. Myśli że jak rozwalał dzieci w 5 na 1 w HVW to jest bóstwem ? Ha - kładę mu śmiech na twarz. Przecież ty już się skończyłeś Scorp , dali ci dwie szansy na pas i obie spierdoliłeś skorupiaku w płaszczu ...idź lepiej po szydełkować bo przy zawodnikach z EWF to tym swoim żądełkiem możesz im napoje mieszać...a oczkami przyświecać jak po ciemku będą buty wiązali ...o ile w ogóle w ostatnim pojedynku Old Good Rampage nie wybił ci tych świetlików ...

(Zaiste Scorp , stał niemy i nie odzywał się póki co , wysłuchując zarzutów)

- Te Renata Beger , co jest ? Może Ci mowę odjęło ? Czym przestraszysz mnie teraz ?

- Przestań kurwa (Krzyknął towarzysz)

- Zamknij się , dopiero się rozkręcam.

- To dobrze – odwarknął w końcu Scorp. Myślałem że obejdzie się ale chyba się do panów pofatyguję ..

- Chodź pajączek chodź...

Scorp powolnym krokiem szedł w ich kierunku ...

- Gdzieś tu miałem chyba OSRAM’a stówkę ...podejdź bliżej to ci światełka wymienię ....pamiętam , że jak u mnie w kuchni raz światła nie było mało szału nie dostałem ...(Tu wybuchnął zabójczym śmiechem ... co sprawiło , że Alex cofnął się krok w tył. Na fragmencie twarzy wystającym z pod kapelusza światło kropel deszczu ujawniło grymas na twarzy . Nagle w mgnieniu oka i rzutu płaszczem...panowie zostali sami ...

- Ty , nie ma go ... ale jaja.

- I to jest wielki zły Scorpion ? Ten który sieje wszędzie postrach ? Dupa nie bad ass ...(tutaj zaczął krzyczeć) E Scorp !! Jeśli mnie słyszysz ...to się dowiedz , że nikt się już ciebie nie boi ...Ciebie i twoich laserków z odpustu pod kościołem !! Możesz się pocałować w ten swój złowieszczy zły polski tyłek ... a zaraz potem pocałuj i mnie!!.

Scorp stał za rogiem z głową pochyloną skulony odszedł uliczką prosto przed siebie. Nie szedł jednak bez celu .. O Rondo jego kapelusza tłukł wciąż deszcz. Pare ulic dalej , w jednym z okien na paterze budynku lekko świeciło się światło ...okno było otwarte. Alex wyraźnie podążał w tym kierunku .. Na lokalu widniał napis 长期间的贪婪者

-Wielki Lupo ..- zamruczał Alex.

Lupo , zaiste zamieszkiwał te regiony , znali się ze Scorpem wiele lat i wspólnie przeżyli więcej niż nieraz byli żołnierze wojny w Wietnamu. Za młodego byli jak bracia ...potem Scorp wybrał inną drogą – Lupo nie pozostał mu dłużny. Kiedyś nawet alex’owi zdarzyło się wypsnąć w jego kierunku słowo „przyjaciel”. „Wieki Lupo” czyli Wielki Wilk , jak nazywany był w pewnych kręgach rzeczywiście siedział w domu i poświęcał czas na medytacje w fotelu rozważając problemy egzystencjalne świata. Dla niektórych nauczyciel , dla innych mistrz od lat nie widział się z tym , który właśnie kręcił się w pobliżu jego skromnego domostwa. Nagle uderzył piorun , błyskawica łupnęła trzęsąc gwiazdami na niebie i oświetlając wnętrze pokoju w którym przebywał Lupo ....oraz stojący w rogu Alex Scorp, który nie ruchomo wyłączając nawet dźwięk oddychania stał i milczał. Oczy wielkiego lupo wytrzymały jakieś trzy sekundy po czym otworzyły się z impetem wyrwane czymś ze stanu medytacji.

Lupo – Nie możliwe !...Czuje skorupiaka w tym pomieszczeniu !!

Scorp – Dalej masz dobry zmysł , mimo że kawałek czasu już minęło.

Lupo – Alex !! To naprawdę Ty ? ( Lupo podniósł się z fotela)

Scorp – Jak widać , stoję tu przed Tobą ...(Odrzekł Scorp , nie podnosząc kapelusza)

Lupo – Niech zgadnę , gdybym zapytał teraz , po co przyszedłeś , odpowiedziałbyś że nie wiesz.

Scorp – Mmm.. Pewnie tak.

Lupo – No tak, czyli wiele się nie zmieniłeś Alek , a skoro tak , to znaczy że masz problem. Coś poważnego wyczuwam w powietrzu. Z czym przychodzisz ....

Scorp – Właściwie nie wiem sam. Ja...

Lupo – Nie trzeba tłumaczyć zanim nie trzeba usiąść , (Scorp usiadł na fotelu obok Lupo którego twarz zrobiła się nagle blada ....Scorp popatrzył na niego oczyma......w których nie było ni krzty czerwieni ...jego oczy były krystalicznie białe i przejrzyste , wyglądał jak nie winne dziecko z przedszkola ... Lupo aż odsunął się od towarzysza...)

Lupo – Więc to tak ....czerwonookiej bestii upuścili czerwieni. A bez niej zbłąkana czerwona dusza błąka się w ciele szukając ukojenia...

Scorp – A mógłbyś bez pierdolenia ? _ Rzekł zirytowany Scorp.

Lupo – Jak mawiali wielcy chińscy mistrzowie , „Porażką , nie cnotą jest zawsze”.

Scorp – Że co do lucypera ?

Lupo – Mistrzowie mówią „Porażony porażką porazisz umysł swój do wygranej”

Scorp – Ja pierdole skończ. Nic z tego twojego bełkotu nie rozumiem.

Lupo – Ekhm...Mistrzowie mawiają też „Dałeś chuju dupy i teraz cierp”

Scorp – poważnie tak mówią te twoje książki ? Wolno ci tak mówić pseudo doktorze Paj-Chi-Wo ?

Lupo – (po dłuższej chwili zamyślenia na twarzy miał minę niczym pomysłowy dobromir z czeskiej bajki – brakowało mu tylko crazy piłeczki skaczącej na głowie)) nie , nie wolno , ale zmusiłeś mnie do tego. Cieszę , się że mogę Cię widzieć po tylu latach , ale liczyłem na inne okoliczności spotkania niż takie. Natomiast ty wkradasz się do mnie tymi swoimi sztuczkami , którym mimo mojej wiedzy do tej pory wyjaśnić nie mogę , ale co gorsze ty przychodzisz z wyraźnym problemem. A więc...

Scorp – Od kiedy Ty się tak interesujesz spotkaniem z moją osobą ...

Lupo – od kiedy oglądam twoją federacje w TV.

Scorp – przecież ty Anti-przemoc jesteś , religia nie zabrania Ci patrzeć na wrestling ?

Lupo – co nie znaczy , że a) nie umiem owej przemocy stosować b) patrzę na ciebie c ) skończ z tym sarkazmem bo to nie ja tu przejebałem ostatnie dwie walki ...

Scorp - ...uuu...pan mentor przeklina , co się stało mistrzu ? – (burknął Scorp z ironią)

Lupo – Zamknij się i słuchaj , wiedze może i ogromną mam , ale nie pomogę Ci pierdolcu , jeśli nie powiesz mi , tego czego potrzebuje. Na kolejnej gali masz turniej.

Scorp – Wiem , i co z tego ...

Lupo – Gówno ! Ale masz pytania , jeśli przepierdolisz i w tam , to możesz się właściwie wycofać z tej branży i walczyć na materacu w domu wstawiając od czasu do czasu jakieś video na serwisy dla małolatów.

Scorp – znawca się kurwa odezwał ...

Lupo – Masz walkę w drugiej rundzie turnieju. Konrad Oleśnicki , Volcano ,Polish Eagle I ktoś jeszcze. Może I wiem dużo , ale nie wszystko co mi trzeba , jeśli mam ci pomóc czerwona gorączko to musisz mi coś o nich powiedzieć.

Scorp – nie chce mi się o nich gadać.

Lupo – Jak to ci się nie chce ...nie uważasz , że tego wymagać należy w takim przypadku jak ten? Musisz powiedzieć mi coś o swoim rywalu.

Scorp – Nie.

Lupo – Pierdolony rewolucjonista ? Pamiętaj Alex , że inaczej ci nie pomogę. Nie chcesz mi powiedzieć o rywalach ? , Próbujesz Zrewolucjonizować coś czego się kurwa NIE DA zrewolucjonizować. Ale chyba masz problem żeby to zrozumieć.

Alex Spojrzał na niego z wyraźnym zdenerwowaniem.

Lupo – Jeśli mi nie powiesz , ta rozmowa jest bezcelowa.

Alex widocznie był mocno zdenerwowany dominacją w rozmowie Lupo.

Scorp – Taaak ? Dobrze , powiem ci o rywalu. Mimo , że nie przejmuje się na ogół pierdołami powiem Ci o rywalu. Kurwa powiem Ci !! Oleśnicki ? Taaak , miałem z nim styczność , ale to było dawno i nie prawda. To ten który uważa ,że to on jest jedynym pierdolonym szaleńcem w tej dolinie. Ten , który szczyci się jaką jebaną inkwizycją. Mało brakuje , żeby nie chodził po domach z tą swoją ewangelią i proponował ludziom przez domofony traktat z bogiem. To ten który chodzi z krzyżem na plecach i chyba tylko po to żeby umieścić na nich łatwy celownik i to ten który która sam chwali się tym , że nie myje włosów. Nie wiem o czym miałbym rozmawiać w jego kwestii. Co może powiedzieć Alex Scorp – Zaślepiony wiarą skubaniec ? Co to ma kurwa być ? Ksywka z zerówki ? To już chyba nawet miś koralgol brzmi groźniej. I ten pseudo ksiądz i szatan kościoła chrześcijańskiego , ta pseudo zakonnica z jajami , która chodząc w kapeluszu myśli , że to wystarczy by uzyskać szacunek ... ten który błogosławi ludzi znakiem krzyża ....

Lupo – A co byś mu zrobił gdybyś go spotkał w ringu ?

Alex – Już ja bym go wy błogosławił na wszem czasy Amen , Amen i po trzykroć Chuj z nim. On rzekomo nie czuje bólu ? Nie zważa na niego ? W takim razie czym że ja jestem ? Maszyną na krzywdę odporną ? Od niego bije chłód ? Ode mnie wydobywa się żar !! Oooo...już ja bym cie rozgrzał Oleśnicki ...stopiłbym Cię z na jednym fajerku gdyby trzeba było a i bez niego , bo twój chłód to za mało na mój gorąc , bo twój ból to nie ból przy moim ....bo twój wizerunek to szmaciarstwo przy moim ... Myślisz , że skoro w pierwszym starciu w HVW przegrałem to teraz skończyłem pewną erę ? Moja Era panie olesnicki jest jeszcze przede mną i akualnie Ty , znalazłeś się na jej początku. Będziesz geologicznym wydarzeniem , kiedy będę łamał twoje wychrzczone kości , żeby przerobić je na proszek w młynku z bazaru. Ktoś podniósł cie jak pionka i postawił na polu , które ogłosił jako „Szach” , ale pamiętaj że Król skutecznie zbija co czyni właśnie z Tobą oleśnicki , twój pionek wypada z gry – The Game is Over ..

Lupo - Dobrze – rzekł Lupo znów szyderczo uśmiechnięty. A ten cały vulcano ?

Alex - Vulcano …cholera a kto to kurwa jest ? Kolejny Mop z dredami zamiast głowy , który myśli że start jest prosty jak ojebanie na śniadanie banana z dżemem. To jest człowiek , który twierdzi że sam o sobie nie powie wiele. Twarz ma zakrytą maską ...pewnie jakiś fanthomas , który rozwali wszystko na ringu ? Wątpię szczerze...Lubisz ogień na ringu ....oooo , już ja ci go kurwa dam. Będziesz się smażył w moi ogniu , będziesz się smażył jak świnia na rożnie obracana moim rusztem dookoła. Może Ci Oleśnicki pomoże w swej inkwizycji , wtedy dopiero zapłonie święty ogień. Nie wiem , cholera coś ty za jeden i skąd Cie wytrzasnęli ale na ring wchodzić ze mną nie masz po co.

A ty Orzełku !! (Scorp już bez pomocy Lupo ku jego uciesze mówił dalej) Ty masz być symbolem kraju ? Obrońcą uciśnionych ....widzisz , jest jednak problem kto obroni Ciebie , bo jeśli to ty , to Polska stanie się obiektem twojej modlitwy o zdrowie. Jestem w stanie zafundować ci przejażdżkę w mroczną krainę cienie skąd flaga Polski Cię nie wyprowadzi ...bo samą Polską człowiek nie wyżyje , nie wystarczy być patriotą żeby działać ...a w rozmowie na pięści przewagę mógłbym uzyskać tylko ja- Alex THE IOOT Scorp. Ale ty dobrze o tym wiesz ...Jako Polski Orzeł , winneś wiedzieć , że w Polsce orłów jest całe stado , Badd Ass is only One.

Wszyscy trzej strzeżcie się !! Alex The IOOT jeszcze nie powiedział ostatniego słowa , jeszcze będzie grabił , miażdżył , gwałcił i palił mosty za sobą , by sprowadzić was wszystkich w krainę gdzie ręce są skute , usta zaklejone a podświadomość odbiera tylko sygnały o porażce i kataklizmie. Wasz umysł nie pracuje i jest uzależniony od mojego i kurwa od tego nie ma odwrotu. Stoję nad wami niczym kat , oprawca który niemieckim karabinem pogania was w stronę komory. Komorą jest ring a ja robię w niej z pierdolony Cyklon , który na koncie ma ponad 6 zer a zabija w 3 sekundy ..Ring jest też ścianą płaczu , pod która stoicie razem z tym tam tajemniczym , przykuci do muru wstęgą gryzieni przez dzikie skorupiaki puszczone pod ubranie ....a ja żeby skrócić wam cierpienia pociągam serią z automatu. Bo będę dla was niczym pierdolony esesman gdy zechce ! Założę budy z kolczugą i przejdę się po waszych plecach jak po wybiegu mody. Będziecie kwilili z bólu i prosili o ostateczny wynik , ale będzie za późno , bo przepowiedziałem wam w myślach śmierć. Alex THE IOOT Powraca I niech sam Baal ma w opiece tych którzy ośmielą się zakwestionować jego potęgę. Scorpion nadal żyje , kłuje i kłuć będzie i nie ważne czy jesteś wyciągniętym za stułę z kościoła księdzem w służbie tacy , czy jesteś pederastą który się utożsamią z etną , czy innym świrem który upierdolił sobie w główce że będzie żył Polskę ... HVW może żyć , może nie ....Skorpion pozostanie i żył będzie ... Dlaczego ? Why ?

Because I am a Theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaa IOOOOOOOOTTT !!!

Scorp cały w nerwach jeszcze trząsł się po tej wypowiedzi. Lupo , nie krył zadowolenia ...lecz gdy Scorp momentalnie spojrzał na przyjaciela , ten zakrył uśmiech.

Scorp – z czego się cieszysz ...

Lupo – Z ciebie „zły domu hemoroidów” ....a wiesz czemu ? Bo jesteś mocny w gębie a byle alkoholik daje ci po dupie i to bez wazeliny. Nie dasz rady w EWF i to jest prawda...przegrałeś , przegrasz i będziesz przegrywać ...

Scorp – A chcesz się kurwa założyć ?

Lupo – Nie mam po co wynik jest pewny , jesteś skończony Scorp i nic na to nie poradzisz ...

Alex – No to kurwa potrzymaj !

Alex dostał w tym momencie szału i wyprowadził prosty z pod kapelusza , dla Lupo ręka Scorp’a sunęła się żółwim tempem w powietrzu złapał ją wykręcił a dalej słychać było tylko bijącego szybę okna wylatującego zawodnika HVW który potoczył się mokra ulicą... Za nim z okna podążył Lupo. Alex podbiegł do niego i próbował zasypać serią uderzeń Lupo odparł je wszystkie i powalił byłego mistrza Polski na mokry asfalt. Deszcz bił po głowa im obu. Scorp znów się podniósł , ale dostał potężny kopniak ...

Lupo – Mówiłem ci ...jesteś beznadziejny ... Matka powinna się za ciebie wstydzić.

Scorp podniósł się z Ziemi i wydał z siebie okrzyk od którego zagorzała chyba cała okolica i parę sąsiednich województw. Spojrzał na Lupo , jego oczy płonęły czerwienią tak mocną – jak nigdy dotąd ....krew pulsowała mu w żyłach , i oddychał bardzo ciężko ...osiągnął szczyt , podbiegł do Lupo , ten wyprowadził w niego grad ciosów ....farba polała się z nosa , z ust , i z łuku ale żaden cios nie powalił Alexa.....z przerażającą czerwienią załapał Lupo w pół i zgniótł go niemiłosiernie po czym trzasnął nim o ulicę ..Cały zalany krwią z oczami pieklącymi się na 4 strony świata widząc pełnie na niebie ruszył przed siebie ....

Lupo leżąc na wznak pod nosem był w stanie powiedzieć tylko -

”Wrócił lepszy niż kiedykolwiek , warto było od niego dostać ...he got his blood back.”

Alex wiodąc u pełni , pośród czerwieni oczu otworzył usta by po cichu w stronę Lupo rzec „Dziękuję”. Zauważył znajomą alejkę ....

3 tygodnie później. – Gazety poinformowały o strasznym pobiciu dwóch mężczyzn , którzy okazali się być lokalnymi „wyrywaczami torebek” ....tożsamość poznano i przesłuchano pobitych dopiero gdy jeden otrząsnął się z szok na tyle by móc coś powiedzieć .. drugi wciąż w izolatce powtarza tylko „his blood .....his blood ..I don’t want his blood again”....

Epilog. Cmentarz ,chwila po północy.

Alex Stał na środku pomiędzy Grobami ...nad nim unosiła się dziwna mgła .. Wyglądała jak żywa , i dryfowała w powietrzu .. Kiedy znalazła się tuż przy ogrodzeniu Scorp pokazał na nią palcem i rzekł....

Alex – Ej ty ...spacerować tak , ale poza teren nie wychodź ...nazad gnoju ! Tablice Scorpowe są już gotowe.

Koło Scorp’a leżało 4 Kamienne tablice...

I – Tu spoczywa Volcano ...

II – Tu spoczywa K.Oleśnicki

III – była pusta .....Alex uczynił ją dla wolnego przeciwnika ... Na czwartej zaś widniał napis :

HVW Scorpion obiit Hic natus est EWF Scorpion .

Alex – Do zobaczenia w Gliwicach.

============================================

Rp w końcu jest , nie obraże się za komentarze. Sorry że późno ,, pisałem do szefa że sie spóźnie - zezwolił.

Hammerfall - blood bound ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

4

• IOOT_DZIKO

3

• theGrimRipper

1

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Haha... na samym początku nieźle się uśmiałem z tych "fanów" xD

Btw.

Uwielbiam Twoje RP... ten tajemniczy klimat który zawszę towarzyszy Alex'owi. Te wszystkie opisy i ogólnie Twoje RP czyta się jak książkę. Alex jako postać też świetnie się prezentuje.

Mi osobiście Rp bardzo się podobał... nawet bardzo. Ale mogę być trochę nie obiektywny xD ... w końcu Markuje skorupiakowi :twisted:

Pozdro ;)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kolejny świetny erp w Twoim wykonaniu. Widać, że kontynuujesz klimat, który odnalazłeś już dawno. Konkretny mroczny klimat, bardzo mi się to podoba. Zawsze podobało mi się przenoszenie świata federacji w realia szarej polskiej rzeczywistości. Świetnie to wypada.

No i ten fragment o zmienianiu czegoś, czego zmieniać się nie da. Mistrzostwo!

• Reputacja:   1

Marny z Ciebie prowokator :D Powodzenia przy kolejnych próbach :twisted:
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Marny z Ciebie prowokator Powodzenia przy kolejnych próbach

Przynajmniej miałem inspiracje i nie pisałem RP wyjętego z dupy :twisted:

Przynajmniej miałem inspiracje i nie pisałem RP wyjętego z dupy

Fakt, tym razem się udało :D No i oczywiście muszę wspomnieć, że zawsze miło jest być powodem inspiracji, tyle, że nie wiedziałem, że do dziś aż tak przeżywasz tamtą wymianę zdań, żeby wydarzenia z działu, w którym piszemy OOC, przekładać na RP Board :twisted: No ale czasami trzeba się wyżyć :]

Do It Like A BOSS !

Fakt, ten pojazd w stronę Children of Sensi, jak i w stronę Chrisa i Jupitera, wydaje mi się niepotrzebny... Z nikim z nich nie feudujesz... Może, gdyby w speechu/rozmowie z Lupo pojawiły się jakies reminescencje Scorpa na temat ostatnich rywali, byłoby to zrozumiałe...

Natomiast... spóźniłeś się z RP (ale nie w tym rzecz), a ja swojego oddałem jakieś 3 dni przed terminem... Ergo - miałeś 6 dni, żeby przeczytać moją erpozkę i jednak dowiedzieć się, kim jest mystery opponent. A tak, o swoim najgroźniejszym przeciwniku z najbliższej Paloozy nie napisałeś NIC... I to jest mój główny (w zasadzie jedyny, ten pierwszy traktuj z przymrużeniem oka) zarzut.

Fakt, ten pojazd w stronę Children of Sensi, jak i w stronę Chrisa i Jupitera, wydaje mi się niepotrzebny... Z nikim z nich nie feudujesz...

Inna sprawa mieć, inna sprawa chcieć :D

Cóż, na feud ze mną nie masz co liczyć w najbliższym czasie, więc wykorzystaj miejsce w swoich erpozach na bardziej pożyteczne wątki :] I nie szukaj w moich erpach odniesień do Twojej postaci, bo mi szkoda miejsca :twisted:

Do It Like A BOSS !

Fakt, ten pojazd w stronę Children of Sensi, jak i w stronę Chrisa i Jupitera, wydaje mi się niepotrzebny... Z nikim z nich nie feudujesz... Może, gdyby w speechu/rozmowie z Lupo pojawiły się jakies reminescencje Scorpa na temat ostatnich rywali, byłoby to zrozumiałe..

Ten "Pojazd" to nie miałbyć wrzut pod kątem Feudowania , z racji tego że te słowan ie padają bezpośrednio z ust mojej postaci. To miałbyś jedyny akcent humorystyczny w erpozie , a zracji tego , że moja postać jest raczej z tych mrocznych , nie może sypać żartami na prawo i lewo. Poza tym , Senshi i Jupki z Chrisami są najbardziej wyrazistymi postaciami w fedzie , wiec można ich najłtawiej zparodiować .....ciekawe czy ktoś zrozumiałby żarty kierowane w strone Hogwarth'u ...to raz.

Dwa , że już od początku HVW w moich eRPach pojawiały sie wzmianki o wpływie Wrestlingu na Polskę i jej różne strony. Tak własnie nalezy takrtować pierwsze wersy ,mojej RPozy.

Co do tajemniczego rywala. Czytałem gdzies w Regulaminie , że nie wolno odnosić się do RP rywala. W karcie jest mysterry opp. i tego sie trzymałem. Pomijam już fakt , że na logike , skoro spóźniłem sie z RP'em z racji braku czasu ....to jak miałem znaleźć czas na czytanie innych RP'ów :P

I nie szukaj w moich erpach odniesień do Twojej postaci, bo mi szkoda miejsca

...jesli już mowa o niepotrzebnych zjazdach :???:

Scythe napisał/a:

I nie szukaj w moich erpach odniesień do Twojej postaci, bo mi szkoda miejsca

...jesli już mowa o niepotrzebnych zjazdach

No offense :twisted: Ja po prostu nie piszę o ludziach, z którymi na dobrą sprawę nie mam nic wspólnego w danym momencie, jeśli chodzi o "świat e-fedu" :] Każdy ma swoje upodobania i fetysze i każdy ma prawo pisać, o czym tylko zapragnie. Ja nie mam zamiaru odpowiadać na to "coś", bo tak jak pisałem wcześniej, szkoda mi miejsca :)

Do It Like A BOSS !

[23:55] to poszukalem przeczytalem i napisalem tak

[23:55] ok

[23:55] ale ci napisze

[23:55] ' powiem krotko i na temat , to co o nas i na nas napisales , poziom tego jest mniejszy niz tego co wysram '

[23:55] ale mi posta wyjebali

apropos cytatu wyżej : nie to , że sie przypierdalam ale czy ktoś ( najlepiej ten , który tego posta usunął ) mógłby mi napisać dlaczego usunięty został post kinga ?

co do samego erpzoa : nie czytałem bo czegoś zareklamowanego jako gówno nie czytam ale , żeby nie robić off topu to jednak sie do niego odniose . parodiować można każdego . kwestia tylko czy z sensem czy bez sensu i uups , czyżby nabijanie długości ? bo chyba inaczej tego nie wytłumaczysz skoro to był tylko element humoru erpoza . to żeby erpozy były fajne i super to mam , kurwa , szukać dowcipów w sieci , troche je zmieniac i wrzucać do erpozów bo będzie fajnie ? okej , spróbuje , a Twoja postać idealnie nadaje sie do pierwszego .

przychodzi alessandro scorp ze szkoły do domu i woła do ojca

- tato , tato , dzieci sie ze mnie w szkole śmieją , że mam wielką głowe .

- niech sie śmieją , a Ty idź do piwnicy i przynieś w czapce 30 kilo ziemniaków .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

apropos cytatu wyżej : nie to , że sie przypierdalam ale czy ktoś ( najlepiej ten , który tego posta usunął ) mógłby mi napisać dlaczego usunięty został post kinga ?

haha pewnie ja jestem taki zdolny , że sam wyrzuciłem :twisted:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Zabawne...

zracji tego , że moja postać jest raczej z tych mrocznych , nie może sypać żartami na prawo i lewo

...zwłaszcza w kontekście tego :)

Kolejny Mop z dredami zamiast głowy , który myśli że start jest prosty jak ojebanie na śniadanie banana z dżemem.

Nie wiem Panowie, czy jest sens kruszyć kopię o to, kto komu kiedy i w jaki sposób pojechał. Ja akurat uważam, że choć nieco off-topicowy, pojazd na Dzieci Sushi był jednym z najjaśniejszych części tego rp-a (Nie licząc najazdu na Mamoru)

A co do samego rp,mam sporo uwag. Wstęp jest trochę z dupy - zawsze byłem zwolennikiem tezy, że jak jest narrator to trzyma się go bardzo "oficjalnie" tak, żeby mówił ładnie i składnie, bez "chujni" etc.

Dalej: faktycznie trochę za dużo dowcipów z dupy, w stylu promocja w Realu za 4,81 <- to było zabawne jakieś 6-7 lat temu, teraz już niekoniecznie.

No i nie rozumiem, przez cały rp Ioot pokazuje jak jest słaby, znosi wrzuty wszystkich, nawet miejscowych dresiarzy, ale wystarczy, żeby niejaki Lupo nie powiedział nawet nic takiego, ot wspomniał o jego matce i co? tak nagle Hulk-up i powrót do exterminator mode?

Trochę mi się to wszystko kupy nie trzyma sorry.

Plus za niezłe dialogi.