Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prosty plan (Chris RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:: ::: Promo ::: ::

Jesteśmy w jakimś bliżej nieokreślonym studiu, w którym jest określony wystrój. Kanapa czerwona, jakieś zielone kartony za kanapą, plazmowy telewizor zawieszony na wysokości 1,5m od podłogi. Na kanapie siedzi znany i lubiany reprezentant Wyższej kultury wrestlingu Chris Attitude. Obok Chrisa siedzi Jupiter, zaraz zaraz… Jupiter wydaje się taki.. jednowymiarowy. Za kilka minut kamera odkryje iż jest to kartonowa postać HVW Champa, którą można było kupić w sklepie HVW, aktualnie rozprowadza je prawdopodobnie Balicki. Kartonowy Jupiter zobrazowany jest oczywiście ze swoim pasem. Attitude siedzi z EWF Tag Team Title na ramieniu (eee what?).

Chris Attitude (poleruje pas) - Mistrz walk drużynowych, mój pierwszy pas w EWF. Pokazuje jak idealną drużyną jest nasza Rewolucja z Jupiterem. Działamy jak dobrze naoliwiona maszyna. Prawda, Jupiter bracie?

Chris patrzy na kartonowego Kapitana Planetę i klepie go po ramieniu. Niestety od uderzenia karton się przewraca, a Chris robi głupią minę.

Chris Attitude (podnosząc Jupka) - Przepraszam, partner dziś osłabiony. Wracając jednak do sprawy, mamy pasy Tag-team. Kawałek złomu dla Kravena, a dla nas duże wyróżnienie.. bo doceniamy fanów i wiemy co dla nich znaczy ten tytuł. Ten tytuł to tradycja i pot wielu wrestlerów który o niego walczyli. Wiesz, co Kraven? Ty jesteś kawałkiem złomu, zdezelowany od wódki stary kacap. No nie przepraszam, taki stary jak Sandman nie jesteś, ale już latka lecą. Dlatego postanowiłeś dostać się od razu do finału turnieju o World Title… BO WIESZ, ŻE ELIMINACJI BYŚ NIE PRZESZEDŁ! Dodatkowo ta zazdrość o spot Jupitera, na który sobie zasłużył.. w przeciwieństwie do Ciebie. Kraven, bo co Ty do cholery ostatnio w EWF zrobiłeś oprócz grania w golfa z Game'em? No co Kraven? Popatrz dla przykładu na mnie i na moje ramię. Pas Tag-team, który wymienię na twój pas Mistrza Świata… ale nawet wtedy drużynowe mistrzostwo nie straci dla mnie znaczenia. Nie jak dla Ciebie krnąbrny dupku..

Chris patrzy znów na pas Tag Team.

Chris Attitude - Mistrz walk drużynowych.. ten pas jest.. jest.. z … EWF Shopzone (Chris rzuca go na bok) .. Dlaczego? bo oryginalny mi bezczelnie ukradziono. Dogrywka? Kolejna walka? Czy uczciwi zawodnicy nie mogą zatrzymać należnych im pasów? Jestem pewien, że jakbyśmy wygrali tą kolejną walkę to zaraz na ring wszedłby kolejny wrestler, z kolejnym papierkiem i ogłosił kolejny przekręt. Nasz pierwszy sukces w EWF został paskudnie zniweczony, zobaczcie co zrobiło to z moim partnerem. (Chris pokazuje na Jupitera) Jest jakiś taki, dziwny. To chyba przez ten kryzys (najazd na kartonowego Jupitera). Szczęście kryzysu nie ma w naszym teamie i potwierdziliśmy to zdobywając wspomniane już pasy. To, że straciliśmy je za chwilę to już specyfika EWF i pewnych beznadziejnych zawodników… którzy no cóż.. INACZEJ NIE POTRAFIĄ! Tak to jest, niektórzy są po prostu ZA SŁABI aby zdobyć pasy w uczciwy sposób. Strach i beznadziejne umiejętności prowadzą ich w stronę zakulisowych gierek i omijania normalnej walki szeeerokim łukiem. Nic na to z Jupiterem nie poradzimy, ale będziemy starać się odebrać nasze pasy w przyszłości. Vaclav i Izzy nie zasługują nawet aby patrzeć na nie. Mógłbym o nich powieść napisać, o ich błędach i słabościach, ale po co. To przecież widać gołym okiem. Każdy kto ogląda wrestling chociaż od tygodnia, zauważy to wszystko co mógłbym teraz wam wyrecytować. Jeśli spotkamy się znów, to obnażę to wszystko. W oczach fanów będziecie goli jak was Bóg stworzył. Chociaż mam wątpliwości czy był to najwyższy stwórca. Tak czy siak Vaclav, wylądujesz prosto w szpitalu jak twój czeski imiennik… i w porównaniu do niego nie będę żywił nadziei abyś z niego wyszedł. O twoim przydupasie Izzy'm już nie wspomnę, bo w sumie nie warto. Pamiętajcie tylko obaj, że dorwiemy jeszcze was i pasy wrócą do swoich właścicieli… a wy poczujecie odpływ.. uryny w spodnie!

(pauza)

Chris Attitude - Aktualnie jednak drużynowe potyczki schodzą na dalszy plan, czeka nas wielki turniej o pas Mistrza Świata. Turniej w którego finale, zostały tylko dwa miejsca. O ile Jupiter zasłużył na swoje miejsce w finale to udział Kravena jest mocno kontrowersyjny. Z drugiej strony go rozumiem, wszak była to jedyna szansa dla niego.. jedyna szansa na dostanie się do finałowej 4rki… przecież w turnieju nie dałby rady. Za dużo wspaniałych zawodników nim występuje, o wiele za dużo jak na takiego starucha. Ok. Zatem wielki Rosjaninie, jesteś w finale.. nie bierzesz udziału w eliminacjach.. ale czy przypadkiem nie jest to twój największy błąd? Wszyscy pozostali zawodnicy rozgrzeją się w kolejnych fazach turniejowych… a tobie w tym czasie zostanie obijanie jakiś słabiaków w sali treningowej. Na finał wyjdziesz nierozgrzany i polegniesz. To jeszcze daleka sprawa, ale mam nadzieję iż zobaczę to na żywo.. stojąc od ciebie na długość wyciągniętej ręki.. ręki która po chwili dosięgnie celu. Celu czyli twojej twarzy. Chcę w tym turnieju pokazać pełnię swoich możliwości i wspiąć się na sam szczyt. Tam będzie czekał Jupiter i razem rozegramy ten finał… a na końcu po równej walce wygra lepszy. Kto? Nie wiem.

(pauza)

Chris Attitude - No dobrze, ale zejdźmy na ziemię. Ja tutaj już o finale, a na razie jesteśmy przed tą wielką górą. Sprzęt do wspinaczki przygotowany, a ja rozgrzany do walki. Podejdźmy może do telewizora. (Chris podchodzi do wspomnianej na początku plazmy, na której pokazuje się drabinka turniejowa). Jestem już teraz gotowy do pierwszej walki w której czekają na mnie zwycięzcy walk Bubba vs Shaman i Izzy Nilsen vs Duaility. Ooo zaraz zaraz Izzy! My się znamy! To ty stoisz za Vaclavem jak kupuje FelkoColę, to ty mu podajesz ręczniki w szatni. Gdy Vacek siedzi na klopie i skończy mu się papiery… TY GO PRZYNOSISZ. I zaraz zaraz to Ty masz pas, który należy do mnie. Mam nadzieje iż wygrasz swoją walkę i spotkamy się w rudzie drugiej. Tak rundzie numer dwa od której startuje Chris, rozstawiony jak faworyt w dobrym pucharze. Nie będę ukrywał iż jest to komfortowa sytuacja, bo moi przeciwnicy będą już mieli jeden pojedynek za sobą. Może wreszcie odrobina sprawiedliwości dla Chrisa, wreszcie słonce zaświeci i dla mnie. Tak, więc Izzy spotkamy się i rozniosę twoje zmęczone ciało po cały ringu. Dziwi cię dlaczego zmęczone? No wiesz, jest szansa iż wygrasz swoją walkę.. ale myślę, że nawet z kolesiem z Hogwarts Fellowship namęczysz się niemiłosiernie. W sumie pewnie nawet z kartonowym Jupiterem byś miał problemy. Ups, zdradziłem iż mój partner jest jednowymiarowy dziś. Jupiter odpoczywa u siebie, ale i tak chciałem postraszyć was jego postacią. Taki, żarcik. (uśmiech Chrisa)

Chris Attitude - Izzy oczywiście nie będzie sam, drugiego przeciwnika nie trudno przewidzieć. Z całym szacunkiem dla Shamana.. ułłł jeee!.. Ostatnia przegrana i utrata pasa Evolution nie stawia go w gronie faworytów. Bubba powinien sobie z nim poradzić i zjawić się w drugiej rundzie. Ostatniej swojej rundzie, bo przy nawet przy mojej ogromnej sympatii do tego zawodnika to dalej on nie przejdzie. Bubba jesteś bardzo wesołym i fajnym wrestlerem. Jednak w tym turnieju nic tym nie zwojujesz. Nie wygrasz go będąc miłym misiem. Dlatego Chris przyjmuję taką postawę jaką aktualnie widzicie. Skoncentrowany i agresywny. Jednak nadal odnoszący się z szacunkiem do swoich przeciwników, ograniczonym ale jednak szacunkiem. Chris to wrestling, a turniej ten można wygrać tylko stosując agresywny styl. Nie wbije wam noża w plecy, czy chair-shota gdy sędzia nie patrzy.. ale też nie będę cofał się przed wyrządzeniem wam krzywdy o ile pozostanie to w dozwolonych ramach.

Chris Attitude - Bubba, Izzy! Poczujecie odpływ! Który zabierze dodatkowo jednego z was prosto w ręce Rottweilera, a wtedy… niech Bóg was ma w swojej opiece. (Chris pokazuje na drabince iż ostatni wyeliminowany trafi do walki, gdzie będzie występował wygrany z pojedynku Rottweiler vs Henryk Tyski). Tak jest, pamiętajcie o tym w trakcie walki. Jeden niewłaściwy ruch i nie dość, że zostaniecie wyeliminowani.. to dodatkowo później rozniesie was Rott. Ze mną szans nie macie i z nim tym bardziej. Rott jest pełen pary, nie warto być jego pierwszym przeciwnikiem po powrocie… bo przecież Tyski to będzie tylko.. MAŁE PIWO (śmiech). Ciarki przechodzą po ciele ze strachu, co Izzy? Bubba raczej się nie boi, zbyt pocieszny jest na to, ale ty Izzy? Jeszcze bardziej Cię nastraszę to sam się wyeliminujesz jako pierwszy (śmiech).

Chris Attitude - Plan jest więc prosty. Startuję od drugiej rundy, wygrywam ją. Kupuje popcorn i oglądam jak Izziego rozszarpuje Rott. Kupuje kiełbaski u Wojtka i przegryzam oglądając wygraną Jupitera. Na kolejnej Paloozie dochodzę do finału, a w finale Bóg tylko wie co się stanie. Tak czy siak, pas dostanie się do Revolution. Z takim atutem nie będzie już problemu z odebraniem naszych pasów drużynowych. Izzy będzie jeszcze leczył kontuzję po walkach w drugiej rundzie, więc w sumie Vaclav powinien nam przynieść te pasy na tacy… no chyba, że chce spełnić moją wcześniejszą przepowiednię i pojechać do szpitala. Vaclav, razem z Izzy'm mielibyście jedną salkę dla siebie. (śmiech)

Chris Attitude (poważniej) - Plan jest prosty, ale jego realizacja trudna. Jestem jednak na to przygotowany, skoncentrowany i agresywny jak nigdy przedtem. Bubba, Izzy i inny których nie wymieniłem… lepiej zejdźcie mi z drogi. Wielki marsz Chris po World Title zaczyna się już na następnej Wrestlepaloozie. Na morze, za fale! Czeka was ODPŁYW!

Chris kończy swój speech. Attitude bierze kartonowego Jupka pod pachę i wychodzi z salki. Ekran zaś wygasza się do czarnego.

:: ::: Przed House Show'em ::: ::

Widzimy Pana Wojtka (można zauważyć bandaż na jego głowie, pewnie po wizycie Balickiego na ostatniej Paloozie), który obsługuje swoje słynne stoisko. Przed House Show'ami nie muszę pomagać mu jego dzielni pomocnicy (mniejsze zainteresowanie). Wojtek w ekwilibrystyczny sposób przewraca kiełbaski, co spotyka się z oklaskami kilku gapiów. Po chwili na horyzoncie pojawia się znany wrestler, a jest nim Chris "More" Attitude. Krzysiek kieruje się w stronę stoiska.

Chris "More" Attitude - Dwie kiełbaski i bułkę poproszę.

Pan Wojtek - Kiełbaski dobrze wzmacniają przed walką, dobry wybór.

Chris "More" Attitude - Nie walczę dziś, przyszedłem pooglądać swoich przeciwników. Kilku z nich dziś stanie na ringu. Aha, jeszcze musztard ki.

Pan Wojtek - A może frytki do tego?

Chris "More" Attitude - To chyba nie ta knajpa.

Pan Wojtek - Trenuję. Kiełbaski to świetny interes, ale kryzys może dopaść i ten sektor. Dodatkowo ostatnio biznes coraz bardziej niebezpieczny (Wojtek pokazuje na bandaże).

Chris "More" Attitude - Kto ci to zrobił?

Pan Wojtek - Nie jaki Balicki, znasz go chyba.

Chris "More" Attitude - Doskonale. (Dalej Chris po cichu do Siebie) Cholera Jupiter, z kim ty się próbowałeś zadawać.

Pan Wojtek - Zaskoczył mnie krzesłem, a później jeszcze nawet 10% normy w interesie mi nie wyrobił. Straty na zdrowiu, straty finansowe. Kryzys.

Chris "More" Attitude - Trzymaj się Wojtek, Trzymaj! Z Balickim zaś zrobi się jeszcze porządek.

Pan Wojtek - Mam nadzieję.. mam nadzieję.

Chris odchodzi ze swoim zamówieniem, a Pan Wojtek wraca do obsługi innych klientów.

The End!

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• Juppozo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chris patrzy na kartonowego Kapitana Planetę i klepie go po ramieniu. Niestety od uderzenia karton się przewraca, a Chris robi głupią minę.

Hehe... dobre... Motyw kartonowego Jupka mnie rozwalił... Dobre RP... Patrząc na Erpki Twoich przeciwników kolejna runda Twoja :D

53541565549537ccb6a05f.jpg