Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Immortal nadchodzi. [J.J.J. RP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na wstępie ... sorka ,że dopiero teraz ale niestety mam grypkę :/ non stop temperatura.

Rp nie jest dobry... mówię na wstępie... ale jestem siebie dumny! Bo mam 39*C a jednak napisałem cokolwiek ! :P

Btw. Żeby każdy wiedział ocb. Podzieliłem RP na dwa światy... świat po za ringowy i świat The Immortala w pełnym Gimmicku.

--------------------------------

Wrocław, koło 23:00

Ciemno, zimno i do dupy. Widzimy Immortala siedzącego na ławce, patrzącego w niebo. James trochę się zmienił. Kilkudniowy zarost, włosy znacznie dłuższe. Po jego wyrazie twarzy można przypuścić , że jest nieobecny, zamyślony.

Immortal[w myślach] (magia kina :D ): I znowu… pozbawiony jakiego kol wiek celu… niczym najgorsza forma nieudacznika. ‘Korporacja’ EWF przejęła HVW… ale czy ja chce do niej należeć ? Kiedyś EWF mnie oszukało… miesiące starań na nic, zniszczenie marzeń, zwątpienie w ludzi… wyjazd do stanów, śmierć matki…

Immortal zakrywa twarz dłońmi.

Immortal: To wspomnienia wirują w mojej głowie… CO MAM ZROBIĆ ?![to ostatnie krzykną na głos]. Dalej brnąć w to wszystko , wierząc , że marzenia spełnią się ? Czy może dać spokój… zatrudnić się gdzieś i założyć rodzinę? [Pokazał się obraz siwego mężczyzny wracającego do małego mieszkanka , marzącego tylko piwie i meczu w TV]

Zniesmaczony tą wizją wstał i ruszył przed siebie.

Immortal: Z drugiej strony… może i nie byłem najlepszy, ale wygrywałem walki… pokonałem Gotixa, ba! Ja go zniszczyłem. Fakt, nie był to najlepszy przeciwnik ale od czegoś trzeba zacząć.

[Pojawiają się urywki walk]

J.J.J unika, po czym kopie w brzuch rywala i The Immortal Stunner! Pin... publika liczy razem z sędzią... 1... 2... 3! (James Jack Johnson wygrywa!)James Jack Johnson wygrywa!)

JJJ kopie go i wyrzuca z ringu, po czym wraca do wstającego Gotixa i wykonuje The Immortal Stunner!!

Gotix podirytowany podchodzi do kucającego rywala i rzuca na niego ostre spojrzenie... po czym niespodziewanie Immortal uderza rywala w brzuch i dostarcza Immortal Stunner "z nikąd"! Gotix pada na matę niczym rażony piorunem, a Jack pada na niego... sędzia liczy... 1... 2... 3!

James uśmiechną się lekko

Immortal : O tak, nic nie smakuje lepiej niż wygrana na pierwszym PPV w karierze… Może walczenie dla EWF to nie jest taki zły pomysł ? Już widzę ten tłum fanów skandujących „J.J.J.!

Ja i mój pas mistrzowski…

James ponownie się uśmiechną , tym razem bardziej pewny siebie.

Immortal: Bo marzenia trzeba mieć… ale patrząc realniej… może tym razem EWF nie wyroluje mnie i dostane szansę... może tym razem się uda. W końcu co mam do stracenia? Lepiej spróbować niż potem do końca życia żałować , że się nie spróbowało…

James jeszcze raz spojrzał w gwiazdy

Immortal: EWF… przybywam.

---------------------------------------------

Szatnia Jamesa.

The Immortal rozgrzewa się do nadchodzącej walki. Już bez zarostu i z przyciętymi włosami J.J.J. robi „brzuszki”, mówiąc do siebie „Mamoru… dlaczego kurwa to musi być akurat Mamoru”

Pukanie do drzwi.

Immortal: Tylko nie to…

Do szatni wchodzi Mariusz Max Kolanko!

Kolanko : Witam państwa ! Moim dzisiejszym gościem jest nowy zawodnik EWF! The Immortal.

Immortal zignorował Mariusza i jakby nigdy nic dalej robi brzuszki.

Kolanko[lekko zmieszany]… eee James Jack Johnson! [rozpaczliwie przywołuje gestem Immortala]

J.J.J. popatrzył na niego krzywo… powoli wstał i podszedł do Kolanka.

Kolanko: James… co nam powiesz o swojej walce?

Immortal: Czy Ty wiesz co zrobiłeś ?

Mariusz patrzy na Immortala zdziwiony.

Immortal: Potraktowałeś Tego Wspaniałego jak psa! A The Immortal bardzo tego nie lubi… i wiesz co on teraz zrobi[Johnson strzelił palcami jakby szykował się do walki] skopie Ci tyłek tak mocno , że przez tydzień nie włożysz sobie do niego żadnego przedmiotu.

Kolanko: C-co? Ale ja nie miałem nic złego na myśli… wybacz.

Immortal: The Immortal nie wybacza, on pamięta do końca życia… Tym razem J.J.J. Ci odpuści… jeden jedyny raz, o ile… zaszczekasz.

Kolanko: Że… jak?

Immortal[przerywając mu] : Milcz jak do mnie mówisz i szczekaj, zaszczekaj tak jak w dniu swoich 16 urodzin gdy pierwszy raz poczułeś GO w SOBIE.

Kolanko jękną ponuro.

Immortal: To była raczej suka z cieczką… ale może być.

Kolanko: Więc… co…

Immortal: Jesteś głuchy czy nienormalny ? J.J.J. kazał Ci się zamknąć [zabrał mikrofon i wyrzucił Kolanko za drzwi]. Tak.. to jest ten czas… czas w którym The Immortal, Ten Wspaniały, Najzajebistszy z najzajebistrzejszych zacznie kopać tyłki i niszczyć zawodników EWF! Jego pierwszym celem jest Mamoru! Tak o Tobie mówię[zbliżenie do twarzy Jamesa ] ! Sądzisz , że jesteś Królem ? To nawet dobrze się składa, bo The Immortal kopie tyłki tylko i wyłącznie PO KRÓLEWSKU! Słyszysz to ? To fani krzyczący z zachwytu , gdy J.J.J. zrobi Ci STUNNERA… ale nie … wsłuchaj się … słyszysz ten krzyk bólu ? Twój krzyk… Tak… to Król cierpi gdy Ten Wspaniały trzyma go w The Assassin’ie. Bo J.J.J. nie przyszedł do EWF przegrywać, On nie ma zamiaru dać się pokonać, po za tym… You are Job-Man so… suck my hole in ass … a po naszej walce Twoja królewska twarz będzie tak rozjechana jak dupa Gotixa…tak Gotix wiem , że lubiłeś się puszczać.[zaczął poruszać się do „w tą i z powrotem „] Hm… The Immortal zastanawiał się kto będzie jego pierwszym przeciwnikiem… Myślał raczej o jakimś Job-Man’ie… ale widocznie władzę EWF wierzą we mnie. Więc przygotuj się Mamoru, bo The Immortal zafunduje CI takie piekło , jakiego bał by się sam Belzebub. Z przyjemnością „wręczy” Ci kilka „Immortal punch”, a „Demonic DDT” będzie smakowało niczym wisienka na torcie… ale tak szybko się nie skończy… bo na końcu ten wspaniały wręczy Ci … jednego… nie dwa… trzy? NIE 7 STUNNERÓW , BO JEST OD CIEBIE 7x LEPSZY ! Now I come and now I want to kick your ass![rzuca mikrofon na ziemię i wychodzi z szatni]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JPP

1

• Ja Myung Agissi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przeczytałem Twojego erpa i jeśli mi zdrowie pozwoli to także swojego oddam za jakiś czas, hmm cóż tu powiedzieć, widać przerwę gdybym występował w gimmicku Króla mógłbym być nawet pewien wygranej ale z tym to różnie bywa bo zarzad EWF jest jak Korea Północna - Nieomylny :twisted: dodatkowo moje promo to niewypał więc powodzenia :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg