Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

trzy kolory . biały .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

talent . czy istnieje wogle coś takiego jak talent ? jedni stwierdzą , że oczywiście istnieje , że jednym jakieś umiejętności przychodzą szybciej , innym wolniej , a jeszcze inni mają je we krwi , po prostu wrodzone i od początklu są w czymś zajebiści . i to chyba właśnie nazywa sie talent . trzeba jeszcze umieć go dostrzec i odpowiednio rozwinąć ale z małą pomocą na pewno sie uda , jeśli tylko masz talent . ktoś bez talentu potrzebuje wielu godzin ciężkiej pracy nad sobą , nad kondycją , nad siłą , nad wszystkim . ktoś , kto nie ma talentu potrzebuje wchuj czasu , żeby znaleźć sie w tym samym miejscu co ktoś utalentowany , potrzebuje odpowiedniego otoczenia do szlifowania umiejętności . i wcale nie powiedziane , że wszystkiego sie dobrze nauczy . a ktoś , kto ma talent do wyćwiczenia tych skillsów porzebuje tak bardzo niewiele , że to prawie niemożliwe . ale to jest właśnie talent . ktoś taki , jak Ty , kto ma talent myśli , że wszystko przyjdzie mu łatwo . tak , jak opanowanie danych umiejętności , smykałka . czy ktoś bez talentu i umiejętności wbiegnie na 30 piętro bloku ? owszem , jeśli będzie tego bardzo chciał i będzie ćwiczył wchuj czasu to wbiegnie na trzydzieste piętro w 15 minut . ktoś , kto ma talent : w 7 minut .

ale nawet niewiadomo jaki talent nie zawsze wygra z doświadczeniem .

bo doświadczony gracz wjedzie windą w 3 minuty .

*** wieczór jak każdy inny .. zamykasz oczy ...

na początku zupełnie jak jurek sztuhr w sexmisji - widzisz ciemność , ciemność widzisz . jednak po chwili obraz powoli rozjaśnia się , widzisz coś jakby szatnie jednak światło pada zza kamery , nieśmiało oświetla białą ściane , widać białą sofe , jakąś część płaskiego jak Twoja siostra telewizora , nagle przed kamerą przemyka błyskawicznie jakaś postać , robi to tak szybko i tak nagle , że zaczynasz się zastanawiać czy to aby na pewno nie Twoja jebnięta wyobraźnia ... pieprzone złudzenie , czy aby na pewno nie jesteś niewyspany , zmęczony ... kiedy po raz kolejny jakaś postać przemyka przed kamerą . kiedy jesteś już prawie pewien , że masz jakąś dziwną akcje dzieje się to samo po raz trzeci ... przecierasz oczy ze zdumienia , spokój panujący w pokoju jest jakby zburzony .. kiedy nagle światło gaśnie , przez ułamek sekundy nie pali się , a kiedy wraca przed kamerą widzisz wielką , obrzydliwie straszną na pierwszy rzut oka , białą morde z dwoma czerwonymi punktami w miejscach oczu świdrującymi Twoją psychike niczym wiertło wiertarki wchodzące jak rozgrzany nóż w masło w gałkę oczną porwanej 10 minut wcześniej studentki . studentka ? niby nieważna , a jednak znaczy tak wiele . bo ktoś musi być ofiarą . światło gaśnie , gdzieś jakby w ciemności widzisz swoją przerażoną twarz , chcesz krzyknąć ale czujesz , że z Twojego gardła nie wydobywa się żaden dźwięk , ktoś musi byc ofiarą ... światło nagle zapala się z podwójną siłą , widzisz bezczelną morde białego diabła , jego potężne rogi jakby ociekające krwią , czerwone oczy , które patrzą w Twoje oczy wzrokiem tak pełnym nienawiści i pogardy , że uświadamiają Ci szybko , że zaczynasz się trząść , bo ktoś musi być ofiarą .. światło znów gaśnie .. widzisz tylko cień białej maski .. żeby ktoś mógł być katem .

światło zapala się po raz kolejny , widzisz białego diabła stojącego tyłem do kamery , psycho jest jakby zgarbiony , słyszysz charakterystyczny odgłos wciąganej nosem kokainy , biały prostuje się po czym odwraca twarzą w Twoją strone ... światło powoli rozjaśnia się aż w końcu widzisz wszystko dookoła , elegancko aczkolwiek gustownie i bez przesadnego przepychu urządzony pokój ( prawie nie jak u białego ) - nieduży , coś jak szatnia w kolorze białym . biała sofa , której kawałek widziałeś wcześniej , do tego plazma , która wściekle śnieży , jakieś zasłonięte białą zasłoną okno , szklany stół , na którym dostrzegasz otwartą butelke z jackiem danielsem , jakąś złotą karte kredytową i dość dużą kupke białego prochu . i chyba sie domyślasz , że to nie jebany cukier puder . tymczasem biały odwraca się przodem do kamery więc i tym razem nie oszczędze Ci tego , jak zajebiście dobrze wygląda . jednak zauważasz od razu , że jest ubrany inaczej niż zwykle , w białe , eleganckie buty od gianniego versace'a , dalej od tegoż samego projektanta smoking - o kolor nie pytaj bo chyba nawet candi dałaby Ci za to w pysk - biała koszula , bez krawata , śnieżnobiała maska i brązowy joint za uchem . joint po którego sięga biały , ładuje sobie go do ust po czym wyciągniętym z kieszeni złotym zippem odpala specyfik ... po czym gwałtownym ruchem wypierdala kamere na ziemie . z tej perspektywy widać operatora - przestraszoną panienke , jakiś sprzęt typu reflektor , walizki , laptop ... kamera upada na ziemie tak , że widzisz tylko 30 centymetrów nog ... biiały chwile stoi nieruchomo po czym robi jakiś ruch i obok jego nóg , z wielkim hukiem na podłodze rozpierdala sie wspomniany wcześniej , śnieżący telewizor !!

biały ( słychać go , a nie widać , zupełnie jak w Twoich snach , tych , po których zwykle musisz zawołać mame , żeby zasnąć ) - wypierdalaj stąd .

operatorka ( wyraźnie przerażona ) - co pan robi , nie wolno panu !

psycho ( spokojnie aczkolwiek dosadnie ) - to mój dom i wolno mi wszystko , moge nawej spuścić Ci wpierdol , związać Cie , poprzypalać jointem albo ewentualnie oblać wódką , stanąć nad Tobą z zapalniczką i czekać jak długo wytrzymasz zanim sie nie zeszczasz . ( przypala jointa ) a potem i tak Cie podpalić bo naszczałaś mi na parkiet , szmato , moge połamać kijem obie Twoje nogi , a potem pozwolić sie z Tobą pobawić mojemu tygrysowi syberyjskiemu , moge Cie , kurwa , pociąć i wrzucić do mojego akwarium , piraniom napewno przyda się towarzystwo ... ( krzyk , ultragłośny ) więc wypierdalaj stąd dopóki jestem grzeczny !!

operatorka zaczyna nerwowo i w pośpiechu zbierać rzeczy , jednak kiedy dochodzi do kamery biały stawia na niej noge i obraca ją w drugą strone ..

great one - to zostaje .

operatorka - ale to idzie na ży ...

słyszysz głuchy dźwięk , jakby czyiś upadek ... po czym ktoś podnosi kamere , odwraca ją sobie w twarz , widzisz białego diabła ( a jak jesteś w szoku , że to on to wróć do oglądania cartoon network . ) , który dmucha dymem w obiektyw po czym gasi na nim jointa i ze słowani ' stay tooned ' wyłącza kamere . po kilku minutach ciemności w prawym gównym rogu znowu pojawia się napis live . widzisz wnętrze jakiegoś garażu , dookoła białe ściany z jakimiś trofeami porozwieszanymi na nich , jednak to , co skupia Twój wzrok to zdecydowanie związana , pół naga kobieta z workiem na głowie siedząca na krześle po środku garażu !! kobieta nie rusza się ... chwilke jest spokojnie jednak znowu słychać charakterystyczne wciąganie nosem , postać na krześle zaczyna sie nerwowo szamotać , słychać pociągnięcie drugi raz .... po czym w kadr bezczelnie wpierdala sie psycho , z rozszarpaną marynarką , nerwowo zdejmuje ją z siebie i rzuca w postac na krześle , ta przerażona i nieświadoma zaczyna jeszcze bardziej sie szamotać jednak liny skutecznie utrzymują ją w pozycji siedzącej . biały rozrywa pierwsze 3 guziki koszuli po czym sięga po butelke , popija z niej kilka razy po czym rzuca nią w ściane , szkło rozbija się powodując jeszcze większe przerażenie ofiary ..

psycho - spokój . ( przypala nowego jointa ) nie wiesz , co zrobie za chwile . nie wiesz , gdzie będe i o czym myśle . nie wiesz przed kim uciekam ani kogo gonie ... ( pociąga jointa ) nie wiesz ....

biały skurwiel - tak naprawde , nie różnisz się niczym od tej szmaty , która miała czelność podważyć jakąkolwiek decyzje białego sskurwiela , rememba one thing : to , co dla Ciebie jest sufitem dla mnie jest podłogą na parterze pieprzonego , world_trade_center bo jesteś podemną jakieś sto_pięć_pięter ! ( przypala splifa , akcentuje , a Tobie sie od razu kojarzy z tym filmem ) byle frajer może sobie ot tak tutaj wejść !? ( przypala jointa ) nie może . dopóki ja tu rządze każdy frajer będzie grzecznie czekał na swoją kolej , a jak sie doczekasz to możesz podejść i dostać autograf , synek . o ile zechce Ci go dać bo miejsce dla takich frajerów jak Ty jest w mojej dupie . zaraz obok gówna . ( odwraca głowe w strone wejścia , drze morde ) madzia , zrób to . ( do kamery , przypalając jointa ) tak naprawde , nie różnisz sie niczym od tej szmaty , przyszła tu żeby zrobić swoje i spierdoliła robote po całości . ( przypala specyfik ) ' przepraszam , jestem nowa w tym fachu ' , mówiła mi ... a może nie mówiła ? anywayz : rzecz w tym , że była nowa , świeża jak jebany sort , który zerwałem 10 minut temu . ( pociąga bucha ) dopiero urwała sie z krzaka i chce zapanować nad wszystkim . wydaje jej sie , że jest dobra . ( pociąga jointa , akcentuje ) uuuuu , i mean reeeeeally good ! ( w tym momencie do pomieszczenia wchodzi jakaś panienka w bieli , z charakterystyczną ' czapką ' pielęgniarską na głowie , ma ze sobą jakieś zawiniątko ) madzia , dobrze , że jesteś . ( pociąga bucha , kaszląc do kamery ) a Ty może faktycznie jesteś dobry , nigdy nie skreślam Twoich szans . ( pociąga jointa , widzisz jak pielęgniarka ogarnia coś przy kobiecie ) ale nie zapominaj , że nie jesteś najlepszy . ( pociąga jointa , rzuca gwizdkiem w kamere ) i nigdy nie będziesz . nie będziesz nawet na tyle dobry , żeby stawić mi czoła , dotrzymać mi kroku w tym pojebanym tańcu . a jeśli wydaje Ci sie , że możesz ot tak sobie wpaść tu i zrobić rewolucje to masz racje . ( przypala nowego jointa , z pogardą ) wydaje Ci sie .

biały pociąga po raz kolejny splifa po czym wyciąga z kieszeni spodni swój łąńcuch z grubym , szczerozłotym jointem ( co chciałbyś go tak bardzo jak wszystko naraz i jeszcze troche ) po czym sprawnym ruchem odkręca go w połowie , wsadza kciuka do środka po czym przystawia go sobie do nosa i charakterystycznie pociąga . powtarza czynność z drugą dziurką ( bo jeśli chodzi o dziurki biały lubi zaspokoić wszystkie . :twisted: ) po czym podchodzi do pielęgniarki , która jak widzisz odsłoniła ręke do przedramienia po czym upewniając się , że ręka jest wystarczająco dobrze przywiązana zaczyna odkażać żyły ( jak w tych filmach , czujesz lekkie ukłucie ... ) biały niespodziewanie podchodzi do kamery , łapie ją po czym wraca do pielęgniarki , która odkłada strzykawke i przyciska kawałek waty do skóry ' szmaty z torbą na głowie '

jebany biały mistrz - tak naprawde , nie różnisz sie niczym od tej szmaty . spójrz w dół .. widzisz przepaść ? ( pociąga jointa ) nie dziwie sie , troche za wysoko wyskoczyłeś , frajerze . niestety : jak wysoko byś nie wyskoczył po pierwsze : białemu nie doskoczysz nawet do chuja , a po drugie : białemu nie doskoczysz nawet do chuja ! ( śmiech , przypala jointa ) jak lubisz zmiany to zadzwoń do ani , byłej dziwki jupitera : ona potrzebuje zmiany , zadawanie z frajerem najwyraźniej już jej się znudziło . ( śmiech , juppozo , mam nadzieje , że o tym było w erpozach , a nie tylko na forum , prywatnie .. ups ? :twisted: ) a TY ... cóż , potrzebujesz , żeby ktoś wreszcie sprowadził Cię na ziemie . ( przypala jointa ) a kto zapewni Ci lepszy trip w dół jak nie biały wujek z całą gromadą swojego gówna .

*** czujesz sie dziwnie . chciałbyś się napić wody ale nie masz pod ręką szklanki . szumi Ci w uszach , kolory na monitorze stają się jakby bardziej jaskrawe , wyraziste .

psycho - madzia , podstaw pani wózek .

pielęgniarka madzia podjeżdża szpitalnym łóżkiem obok krzesła , zniża je ... a biały wściekle kopie krzesło w bok oparcia powodując gwałtowny upadek całości - krzesło + związana panna - na szpitalne łóżko !! pielęgniarka madzia i biały podnoszą łóżko , widzisz dokłądnie leżącą na nim na boku , związaną kobiete z workiem na głowie . bezbronną , bezsilną , bez własnego zdania . biały popycha nogą wózek , wchodzi za nim w wąski , wysoki kurytarz z białymi ścianami ...

*** czujesz sie dziwnie . kolory wariują , czerwony jest gorący , a niebieski zimny , wszystko jest na przemian żółte i zielone , czarne i białe ... białe i czarne ... jaskrawo białe , napierdalające światło razi Cie w oczy , serce bije coraz szybciej i szybciej ...

dopest one ( zdejmując worek z głowy pacjentki , ) - tak naprawde , nie różnisz sie niczym od tej szmaty . która już nie wie , kim jest . a Ty niedługo zapomnisz bo wszyscy o Tobie zapomną , jesteś jak każdy pierdolony nędzarz , który wpada tu zobaczyć , czy czasem nie ma nigdzie żadnych śmieci , odpadów i zgniłego żarcia , po czym chce więcej , chce resztek , ciuchów i hajsu ale ale ... ( przypala jointa ) co za dużo to niezdrowo .

*** czujesz , że krew odpływa z Twojej głowy . przyjemne mrowienie co chwile zmienia się w mocny , pulsujący bół , który rozdziera Ci skronie . wstajesz , kłądziesz się na łóżku , zamykasz oczy ...

biały popychając od czasu do czasu nogą wózek idzie wzdłóż wysokich , białych ścian ....

psychozilla - tak naprawde , nie róznisz się niczym od tej szmaty . ' jestem tu nowa ' , mówiła ... ale czy Ty , kurwa , myślisz , że to ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie ? ( przypala jointa ) mam na to wyjebane czy jesteś tu od 5 lat , 7 czy może od 3 minut . prawda jest taka , że ci , którzy siedzą tu dłużej niż chwile wiedzą , że biała lokomotywa wypierdala ich bezczelnie na ziemie przejeżdżając obok nich ( akcentuje ) pieprzone oooobok nich !! każdy z nich dobrze wie , że stojąc zbyt długo na trasie pierdolonego ekspresu szerokotorowego w strone canabvalley i proooowokując go w jakikolwiek sposób żeby nadjechał sprawia ... że ten najszybszy z najszybszych , najlepszy z najlepszych i najważniejszy z najważniejszych biały pociąg nadjeżdża od drugiej strony i kończy wszystkie spekulacje na temat tego gdzie jest czyje miejsce . jesteś debiutantem i myślisz , że Cie zlekceważe ? ( śmiech ) śmieciu , lekceważe wszystkich dookoła , nie będziesz pierwszy ani nawet ostatni , nie będziesz sie niczym wyróżniać od pozostałych - zasługujesz tak , jak wszyscy inni na pełny pakiet : wpierdol i noc na dworze . ( przypala jointa ) tak naprawde , nie róznisz sie niczym od tej szmaty , która rozjebałem wczoraj , którą rozpierdole jutro i każdego następnego dnia przy każdej okazji , słyszysz !? ( akcentuje ) podjaaade swoją biaałą limuzyną i zabiore ze sobą tyle kokainy , że kiedy ją zeżre to samym spojrzeniem wyśle Cie na drugi koniec pokoju , do kąta , twarzą , kurwa do ściany i ani słowa !! ( śmiech ) nie interesuje mnie czy masz doświadczenie czy wpadasz tu przypadkiem , przejazdem czy spacerkiem : jeśli nie masz szacunku do najlepszych , pieprzonych graczy to czeka Cie leeekcja pokory , pieprzony fajfusie . a jeśli masz tego szacunku tyle , ile od Ciebie ci gracze oczekują ... ( przypala jointa ) to ustawisz sie w tym kącie sam , kurwa . i żebym Cie nigdy więcej nie oglądał , comprende ?

*** czujesz sie dobrze , spokojnie , wydaje Ci sie , że już po wszystkim ... kiedy jednak otwierasz oczy widzisz to samo ostro napierdalające światło ... Twoje źrenice wariują , nie chcą reagować jednak po chwili wzrok zdecydowanie Ci się wyostrza , widzisz pojedyncze lampy , które powoli przesuwają się po suficie nad Twoją głową ...

biały ( pchając wózek nogą , odwraca kamere pokazując swoją morde ) - świeżość jest wszędzie , już mam dosyć tych świeżaków , kurwa ich zapierdolona mać , od samego patrzenia dostaje ataku grypy jelitowej , oczy wysychają na wiór , kark łamie sie w 3 miejscach , a mózg wypływa uchem , ( akcentuje , zdegustowany ) tu eres más feo que el culo de un mono !! ( jesteś brzydszy niż dupa Twojej małpy ) , besa mi culo , puuuuto ! ( całuj mnie w dupsko , dziwko ) nie masz szans , sebastianku , choćbyś zabrał ze sobą całą brygade dresiarzy - bojowników z lecha poznań z mind mowerem i jego dwoma pedalskimi ziomkami na czele , choćby każdy z nich miał chełm na łbie i walił nim we mnie jak o ściane : gówno możesz . to będzie jak w tych filmach śmiesznych o agresywnych dzieciach z adhd ( przypala jointa ) położe dłoń na Twoim czole i będe czekał aż sie zmęczysz , a Ty wymachując pięściami będziesz wmawiać sobie , że jeszcze tylko troche ziom , jeszcze tylko troche i na pewno sie uda . ( przypala jointa , kopie agresywnie wózek do przodu powodując jęknięcie panny ) gówno Ci sie uda . mariconazo ( pedaaale ) , myślisz , że masz jakiekolwiek szanse ? nie bądź śmieszny , szmaciarzu , w konfrontacji z białym smokiem jesteś tylko jednym z wielu rycerzy , którzy przyszli tu pewni siebie i zdecydowani , każdy z nich miał swój wielki miecz i mase innych pieprzonych rzeczy , które jak im sie wydawało pomogą im mnie zabić i zgadnij_co : ich już dawno nie ma , został tylko biały_smok ! ( śmiech , pociąga jointa ) księżniczka , której pilnuje już nawet nie ma nadziei , że ktoś zdołą do niej dotrzeć bo ilekroć zjawia się jakiś rycerz czychający na jej cnote pojawia sie biały smok i robi z nim to , co umie robić najlepiej - niszczy . i wiesz co , seba , Ty pieprzony pacanie bez podstawówki ? jeśli dalej będą sie tu pojawiac takie asy jak Ty to ta księżniczka w wieku 96 lat umrze jako wieczna dziewica . ( śmiech ) nie jesteś warty nawet tego , żebym po wejściu w gówno mojego psa wytarł buta o Twoją morde ..

*** po raz kolejny otwierasz oczy , światła jakby przygasają , w ustach czujesz gorycz , a Twój mostek rozsadza od środka jakaś siła , masz ochote krzyknąć , zrobić cokolwiek jednak sił starcza Ci jedynie na dwa słowa ....

biały - tak naprawde , nie różnisz się niczym od tej szmaty ...

kobieta ( zypełnie niespodziewanie , bełkocząc ) - wypuść mnie ...

psycho zatrzymuje się nagle ... wózek odjeżdża troszke do przodu , zatrzymuje się ... kobieta nieśmiało zaczyna się poruszać , próbuje się wydostać kiedy to biały wściekle skacze na niego powodując gwałtowne wyskok do przodu ! kobieta wydaje z siebie przerażony , dziki wrzask !

*** gdzieś z oddali słyszysz krzyk , chcesz wstać , sprawdzić co się dzieje , nie wiesz co się dzieje . nie masz sił nawet na to , zeby otworzyć ooczy . a obrazy , które widzisz kiedy je zamykasz sa nie do zniesienia .

obijając się od ścian wózek wjeżdża do małej salki , dookoła przy ścianach widzisz znane z wizyt w szpitalu łóżka , wszystkie jednak są puste , nie ma na nich nawet materacy , gdzieniegdzie zardzewiałe sprężyny wystają złwoieszczo informując Cie , że to miejsce nie jest zwykłą salą szpitalną .. co zwraca uwage najbardziej to fakt , że jedno z łózek ma nieskazitelnie białą pościel .. biały chwyta za wózek po czym podjeżdża nim do łóżka .

psychozilla - milcz . to dla Twojego własnego dobra ... ( przypala jointa ) im więcej powiesz tym bardziej biały będzie miał ochote zamknąć Ci te pieprzone , brudne usta , które nie zasługują nawet na to , żeby bezdomny czarnuch władował tam swojego chuja . ( przypala jointa ) nie zasługujesz nawet na to , żebym wiedział kim jesteś , pieprzony potrójny jupiterze ! i szczerze wykładam na to chuj bo nie obchodzi mnie jak masz na imie , jak wyglądasz , czy Twoja matka miała fajne cycki i ciasną szpare , i mean : fuck that sheeeit , cunt ! wpadasz na ring i samo moje spojrzenie robi Ci z mózgu kisiel , chłopaku . szczerze mówiąc : nie wierze nawet , że pokonasz tego japońskiego fagasa z fiutem tak małym , ze jego matka zapisywała go na korepetycje u nauczycielek tylko po to , żeby poza szkołą spędzał z kobietami jakikolwiek czas ! ( śmiech ) cabrooon ( frajerze ) , nie ma takiej oopcji , żebyś dotarł do walki z białym skurwielem ale jeśli , jakimś pieprzonym cudem się to stanie to mam dla Ciebie 2 wiadomości . dobrą i złą . dobra jest taka , że to będzie zdecydowanie najlepsza walka Twojego życia , obfitująca w wykraczające poza wszelkie normy akcje , taka walka , jaka Ci sie już nigdy nie zdaży . a zła wiadomość jest taka , że Ty w tejże walce nie będziesz istniał . ani przez chwile ( przypala jointa ) , payaso ( klaunie ) nie będziesz się liczył , a jeśli uda si sie choćby skontrować jedną moją akcje to uznaj to za pieprzony największy sukces Twojego życia . i w tej dziedzinie prawdopodobnie ostatni , no .. chyba , że jesteś tak pierdolnięty jak jupiter : dostawał wpierdol za każdym razem , a i tak wracał po więcej . ( śmiech ) ej ludziska , kto dostał nawięcej razy wpierdol od białego skurwiela ? ( przypala jointa ) widzisz , pieprzony debiutancie .. tutaj Twoja rola się kończy . przychodzi taki moment , że wszystko wokół uświadamia Ci , że jednak nic nie zwojowałeś . i wtedy pojawia się on . doktor śmierć .

kamera pokazuje jedyne ciemne miejsce sali , wyłania się z niego jakaś postać ... zgarbiona niczym kwazimodo , ciągnąć za sobą noge podchodzi do wózka i zaczyna powoli zaciągać go w ciemne miejsce ... kobieta zaczyna krzyczeć ...

psycho one - na nic Twoje wrzaski i krzyki ... co ma być to będzie , ktoś mądry powiedział ... a w Twoim przypadko to będzie ciężkie bo w jednej chwili wszytskie Twoje matrzenia zostaną zniszczone , pewność siebie poważnie zachwiana o ile nie złamana ... po takiej porażce musiałbyś medytować przez 13 pieprzonych lat , żeby dojsć do siebie i poukładać myśli bo jeśli wygrasz swoją walke to zapewniam Ci jazde bez trzymanki , bez limitów , bez przystanków i co najważniejsze : bez pierdolonej litości . ( przypala jointa ) wiesz , sergiej , szkoda mi Cie i te wszystkie bzdury , że zostawiła Cie matka i stek kolejnych bzdur i bla bla bla i wiesz co ? ( przypala jointa ) les destruiré tan rápidamente como sea posible , uno , dos , tres , psycholity , ustedes estén fuera de aquí , híbrido ! ( zrobie to tak szybko , jak to tylko możliwe , raz , dwa , trzy , najlwpeszy finisher na świecie i nie ma Cie tutaj , frajerze )

kobieta - wypuść mnie !!

*** wydaje Ci sie , że to słyszałeś , gdzieś zza drzwi , zza ściany albo zza okna ... może zza łóżka ?

przygarbiona postać zaczyna odwiązywać sznury ...

kobieta - na pomoc !!

*** chcesz sprawdzić , co się dzieje , ogarnia Cie nieopanowany strach , lęk przed tym , że nie możesz opanować niczego ...

ostatnia lina zosstaje rozwiązana i kobieta spada na posadzkę !!

*** chcesz za wszelką cene sprawdzić , co się dzieke , resztkami sił unosisz się na rękach , przekręcasz .. i spadasz na parkiet !

biały diabeł - tak naprawde nie różnisz sie od tej dziwki , mamoru . ( uśmiecha się ) no , może ksywą . ( jakby na coś wpadł ) apropos Twojej ksywy , mamoru .. oglądasz kreskówki ? ( chwile czeka , pociąga jointa ) a ja ... znam kogoś , kto ogląda i opowiedział mi to i owo . otóż mamoru to postać z jednej z wielu popieprzonych kreskówek o księżniczkach z księżyca , jedno jest pewne : poważna to ta ksywa nie jest . :twisted: anywayz , słyszałem , że łamiesz ręce rywalom .. ( kiwa głową ) too bad , you piece of sheit , bo to , że złamiesz mi ręke nie zapewni Ci wygranej , nie zapewni Ci tak naprawde niczego poza jednym : ekstra bonusowym wpierdolem , choćy po walce , kiedy resztkami sił będziesz skomlał , żebym dał Ci już odejść , odczołgać się na bok , kiedy będziesz chciał odejść i dojść do siebie po tej szybkiej i niezwykle efektownej walce JA pokaże Ci co to , tak naprawde znaczy wkurwić białego . królu , bo tak każesz na siebie wołać , masz korone jakbyś zaraz miał kręcić jakiś teledysk króla popu , a michael chciał po prostu zobaczyć jak mu będzie w najbardziej pedalskich ciuchach jakie miał w garderobie . ( śmiech ) i w tej koronie , pieprzony klaunie , wyglądasz jakbyś był zagubionym księciem z teledysku britney spears ! a czarne adidasy pasują do niej jak do głównego wokalisty zespołu boys : marquita ( pedale ) , będziesz przez 3 minuty wchodził na ring , zdąże 3 razy zasnąć , skopcić 5 jointów , ojebać z brudnym harrym 3 litry jacka danielsa przy snookerze , a kiedy będziesz już gotowy zrobie to najlepiej , jak umiem , żebyś potem mógł opowiadać Twoim kuplom , aniołkom , że rozpierdolił Cie ktoś naprawde najlepszy . mówisz mi , że nie dam rady Cie zatrzymać ? może i tak ale z pewnością dam rade spuścić Ci największy wpierdol Twojego życia . jako , że jesteś poetą zrobie to naprawde w wielkim stylu i oczekuje , że napiszesz o tym ze sto wierszy . ( przypala jointa ) kiedy oglądam Cie w telewizji , przy okazji jakichś wywiadów czy czegokolwiek zwykle jest tak , że budze sie dopiero następnego dnia i to nie dlatego , że ta whisky była taka dobra . jesteś nudny jak telewizja niepokalanów , jak brygada leniwców w słoneczny dzień , jak pierdolone wykłady leśnego skrzata - w krajach wysoce rozwiniętych nagrywają Cie na taśme i puszczają w domu spokojnej starości jako kołysanki . myślisz , że jesteś najlepszy ? ( przypala jointa ) byłoby zajebiście , gdybyś potrafił dotrzymać mi kroku .

*** serce wali Ci wściekle , podłoga jest zimna i twarda ... beep .. beep .. beep ..... beep ..... ( zaczynasz wracać ) beep .... beep ... beep .. beep , beep , beep , Twój budzik wściekle dzwoni zmuszając Cie do otwarcia oczu ... gwałtownie siadasz na łóżku , widzisz swój pokój , na stole naprzeciw łóżka laptop , walizka z zeszytami , obok statyw i kamera , dalej na ścianie kalendarz z zaznaczoną dzisiejszą datą i podpisem ' wywiad z psycho one ' ... zamykasz oczy , padasz na łóżko i czujesz , że jest mokre od Twojgo potu .. a zapach mówi Ci , że nie tylko od potu .

children of sensi 2oo9

wszystkoe białe kreski zastrzeżone .

mam tak czerwone oczy , że jak je otwieram każdy sie zatrzymuje .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

3

• mu

3

• Scythe

1

• domino

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

a jednak znaczy tak wiele . bo ktoś musi być ofiarą . światło gaśnie , gdzieś jakby w ciemności widzisz swoją przerażoną twarz , chcesz krzyknąć ale czujesz , że z Twojego gardła nie wydobywa się żaden dźwięk , ktoś musi byc ofiarą ... światło nagle zapala się z podwójną siłą , widzisz bezczelną morde białego diabła , jego potężne rogi jakby ociekające krwią , czerwone oczy , które patrzą w Twoje oczy wzrokiem tak pełnym nienawiści i pogardy , że uświadamiają Ci szybko , że zaczynasz się trząść , bo ktoś musi być ofiarą .. światło znów gaśnie .. widzisz tylko cień białej maski .. żeby ktoś mógł być katem .

Sam początek to mistrz dla mnie! :] Wprowadza w tak chory klimat, że nie ma opcji, żeby nie chcieć czytac dalej :D

wsadza kciuka do środka po czym przystawia go sobie do nosa i charakterystycznie pociąga . powtarza czynność z drugą dziurką ( bo jeśli chodzi o dziurki biały lubi zaspokoić wszystkie . )

:D

apropos Twojej ksywy , mamoru .. oglądasz kreskówki ? ( chwile czeka , pociąga jointa ) a ja ... znam kogoś , kto ogląda i opowiedział mi to i owo

:twisted:

Kurewsko dobry, jak już wczesniej pisałem, inny, niż te o melanżach w apartamentach, ale czy gorszy? Wręcz przeciwnie :]

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

RP choć zaje*isty, ale jakbyś się starał, Seby nie pobijesz :twisted:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Momentami troszkę dziwny, choć oczywiście zajebisty, na cholernie wysokim, biauym poziomie...

I, jak już pisał Scy, początek - mistrzowski. Mój ulubiony moment to:

owszem , jeśli będzie tego bardzo chciał i będzie ćwiczył wchuj czasu to wbiegnie na trzydzieste piętro w 15 minut . ktoś , kto ma talent : w 7 minut .

ale nawet niewiadomo jaki talent nie zawsze wygra z doświadczeniem .

bo doświadczony gracz wjedzie windą w 3 minuty .

:D

Mocne, bardzo mocne. Nie muszę Ci chyba pisać, że imprezowo-szpanersko-rozpierdalający klimat mi średnio leży, a to ... to jest właśnie to, co Twoja chora psychika powinna produkować masowo i na światową skalę!

• Reputacja:   1

Zaskakująca zmiana klimatu, która wiele świeżości wtłacza. Narracja + pomysł + speache = biały stuff najwyższego sortu.

Niepowtarzalny klimacik... Podoba mi się... Ale szczerze kilka osób napisało lepiej od Ciebie "niedoceniany miszczu"... Musisz się podciągnąć i zamiast bardzo dobrych pisać zajebiście bardzo dobre erpozy cukiereczku :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Ale szczerze kilka osób napisało lepiej od Ciebie "niedoceniany miszczu"... Musisz się podciągnąć i zamiast bardzo dobrych pisać zajebiście bardzo dobre erpozy cukiereczku :twisted:

nie musisz mnie , kurwa , uświadamiać , gosia , ja sie wznosze na wyżyny moich możliwości wtedy , kiedy trzeba . 8) no i wtedy , kiedy mam walke z Tobą , żebyś po przeczytaniu mojego erpoza był już pewny rezultatu . :twisted:

nie musisz mnie , kurwa , uświadamiać , gosia , ja sie wznosze na wyżyny moich możliwości wtedy , kiedy trzeba . 8) no i wtedy , kiedy mam walke z Tobą , żebyś po przeczytaniu mojego erpoza był już pewny rezultatu . :twisted:

nie mów hop landryna... znajdź się w finale to pogadamy :twisted:

nie mów hop landryna... znajdź się w finale to pogadamy :twisted:

po tym , co tu zobaczyłem nie wiem czy chciałbym z Tobą ubić muche w kiblu .

natalka , nie szalej . bo będe niemiły . :twisted:

natalka , nie szalej . bo będe niemiły . :twisted:

Ty i niemiły?? A mucha na to niemożliwe :twisted: