Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Usłysz jak pięknie gra muzyka (Jimm RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Kamera ukazuje nam od zewnątrz piękny wielki dom, wlatuje przez okno oprowadza nas przez cały dom az wlatuje do pokoju widzimy osobę która gra na gitarze, lecz nagle wstaje. Trzymając gitarę podchodzi do gramofonu i przy zbliżeniu widzimy jak przeszukuje stare płyty gramofonowe, nagle wyjmuje płytę a na niej jest napisane w tytule Jimmy Hendrix a na dole nazwa albumu Are You Experienced?. Muzyka zaczyna grać po dźwiękach możemy poznać iż to jest kawałek Foxy Lady, kamera obraca się dookoła pokoju widzimy obrazy, a na nich wszystkich, portrety Jimmy’ego Hendrix’a, Jimm podchodzi do szafki i wyjmuje album, otwiera go i zaczyna powolutku przewracać strony kamera robi zbliżenie i widzimy jak na jednym zdjęciu Jimi Hendrix trzyma Jimm’a na ręcach. Możemy się domyślać iż Jimm jest synem Jimi’ego Hendrix’a, nagle słyszymy dzwonek do drzwi Jimm podchodzi do drzwi i otwiera, widzimy kobiete stojącą w deszczu.

Jimm – Cześć Moniko zapraszam do środka

Monika Danneman – Cześć.

J (z zaciekawieniem) – Co cię sprowadza w moje skromne progi?

M.D – Po prostu przyszłam zobaczyć co u Ciebie słychać, jak leci i w ogóle.

J – Wszystko po staremu niedługo będę walczył na EWF Wrestlepaloozie XCIII więc możesz wpaść i zobaczyć jak zyje (Jimm się uśmiecha).

M.D – Dowiem się więcej na temat EWF to może zawitam tam.

J – Jak wiesz duzo słucham muyki po śmierci Ojca oczywiście nie rozstaje się z moją gitarą którą podarował mi Jimi.

M.D (z uśmiechem na ustach) – Więc widzę, ze bardzo dobrze Ci się wiedzie, ja od czasu kiedy Jimi umarł nie miałam, żadnego chłopaka byłam tak blisko z twoim Ojcem, ze po prostu nie mam zamiaru już zaczynać wszystkiego od nowa.

J – Wiem co czujesz, jak dla mnie zawsze będziesz matką, bez względu czy się pobraliście czy nie.

M.D – Ja już pójdę bo zaraz pociąg mi ucieknie.

Jimm odprowadza Monike do drzwi delikatnie żegnając się.

Kilka godzin później

Jimm wstaje z łóżka po czym się ubiera i wychodzi na zewnątrz, kierując się w beznane nam okolice powoli z mgły się wyłania budynek a na szyldzie widnieje napis Siłownia. Jimm wchodzi do budynku a w środku widzimy jak tłumy stoją koło ringu w którym walczą dwa osiłki. Wszyscy przekrzykują się nawzajem kto wygra. Po krótkiej chwili szybki i silny prawy sierpowy i gość pada na deski a sędzia odlicza 1…2…3…4…5…6…7…8…9…10. Znokautowany powoli wstaje i schodzi z ringu Jimm podchodzi do niego i zaczyna rozmowę.

Jimm(krzycząc) – Nie powinieneś walić na ślepo tak byś wygrał!

Znokautowany(ledwo mówiąc) – Nie miałem już sił wolałem szybko paść na mate niż dalej walczyć z nim.

J – To po co w ogóle zaczynałeś karierę bokserską nie lepiej od razu byłoby iść na zmywacza albo sprzątacza ulic?.

Z(z ironią) – Tak…(tutaj krótka przerwa) tez o tym myślałem, lecz nagle mnie oświeciło i sobie pomyślałem po co iść sprzątać czy zmywać jak mogę dostać kilka prawych/lewych sierpowych i paść na matę a później dostać za to kupę kasy.

J(z chrząkaniem) – A no tak liczy się tylko kasa nie? Nie pomyślałeś kiedyś, ze lepiej byłoby wygrać i mieć respekt u ludzi a później chodzić z podniesionym czołem na ulicy?.

Z – O tym nie pomyślałem.

J – Przyjdź do mnie to pouczę Cię obrony.

Jimm wyjmuje kartke i długopis i pisze coś na niej po czym daje dla Znokautowanego tą kartkę.

J – Teraz to ja ide trochę potrenować a ty idz już z moich oczów…

Godzinę później

Jimm po godzinnym treningu wychodzi na zewnątrz oczywiście zabierając swoją gitare z która się nie rozstaje na krok.

Kilka minut później

Jimm wchodzi na swoje podwórze, po drodze podnosząc coś z ziemi. Jimm wchodzi do domu otwierając kopertę.(mrucząc pod nosem)Wrestlepalooza XCIII twoim przeciwnikiem na niej będzie Johnny Thornpike będzie to Turniej o EWF World Title lepiej się postaraj ponieważ Johnny jest doświadczonym przeciwnikiem który nie da tak łatwo za wygraną.

Jimm(z uśmiechem na twarzy) – Osoba która pisała ten list chyba nie wiedziała do kogo go pisze. Thornpike z czymś mi się on kojarzy ale nie będę mówił już szczegółów. Tą wygraną walke zadedykuje dla mojego już nieżyjącego ojca Jimi’ego Hendrix’a.

Jimm podchodzi do gramofonu i włącza ponownie album Hendrix’a Are You Experienced?[/b], następnie podchodzi do swojej biblioteczki i wyjmuje książkę pod tytułem Umiejętność panowania nad Emocjami.(mruczy pod nosem) Co to jest jakieś gówno, co to za porady takie porady możecie sobie wsadzic pomiędzy dwa pośladki, taki poradnik to ja bym mógł napisać w 2 min.(tu cytuje) Aby się odprężyć usiądź wygodnie w fotelu i włącz muzykę Hendrix’a. Jimm kieruje się do łózka przy muzyce św. Pamięci Jimmi’ego.

Następnego dnia poranek

Jimm słyszy dzwonek do drzwi schodzi jak najprędzej a tu otwiera mu drzwi wczorajszy znokautowany gość.

Z – Witaj mogę wejść

J – jak powiesz po co to jak najbardziej.

Z – Miałeś mi dać porady jak bronić się i w ogóle.

J – Porady to ty będziesz miał dzisiaj wieczorem na siłowni chcę się zmierzyć z jakimś przypadkiem napotkanym osiłkiem.(po tych słowach Jimm zamyka drzwi przed nosem gościowi)

Wieczór

Jimm kieruje się na siłownie

piętnaście minut później

Jimm wchodzi na siłownie wkracza na ring bierze mikrofon i ogłasza, ze dziś może zawalczyć z byle jakim przeciwnikiem. Jakiś napakowany gość się zgłasza.

J – proszę o nagranie mojej walki bo chcę mieć ją na pamiątkę. Jak niszcze tego nicponia. Mięsnie nic tutaj nie pomogą.

Sędzia zaczyna walkę

Kilka mocnych sierpowych na Jimm’ie, lecz na nim one nie robią wrażenia, jeden mocny lewy sierpowy od Jimm’iego a osiłek pada na deski a sędzia odlicza do 10… Sędzia unosi w górę rękę Jimm’a. Jimm z podniesionym czołem schodzi z ringu kierując się do znokautowanego gościa.

J – Celem wygrania nie jest ciągłe naparzanie w gościa lecz wypatrzenie dobrego ciosu i mocnego.

Z – No teraz to mam szacunek dla Ciebie. Dzięki za pokaz dobrej walki.

J – Nie masz za co dziękować, następny z mojej kolejki możesz być Ty!

Jimm jeszcze odbiera kasete z nagraniem daje dla znokautowanego i wychodzi z siłowni.

Piętnaście minut później

Jimm wchodzi do domu kieruje się na góre włącza Band of Gypsys, bierze gitare i zaczyna grać w rytm muzyki Hendrix’a. Obraz staje się coraz ciemniejszy przy pięknej muzyce Hendrix’a.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proszę o oceny odnośnie mojego nowego Gimmick’u  Krytyczne jak i te pozytywne.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

2

• Fabi

2

• Robespierre

1

• AGNKP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Sam gimmick moze nienajgorszy, ale troche krotkie i mowa tylko o muzyce, znokautowanym i gotarze ^^ Przydaloby sie wiecej slow o walce, jedyna rzecz o niej to ta koperta, a to chyba troche malo :???: To byloby wg. mnie lepsze promo :) Ty zes heel czy face?? Bo nie poznalem :smile:

• Styl:  Jasny

Heel :) , z czasem RP'y będą się poprawiać swoją starą postać tak prowadziłem, ze nie miałem juz pomysłów na nią, a tą tak prowadze ze juz mam wątek na następnego RP'a :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

RP trochę za krótki, a po za tym Syn Hendrixa? Troche przegięte. :???:

RP trochę za krótki, a po za tym Syn Hendrixa? Troche przegięte. :???:

No to zostalo porzadnie przegiete :neutral:

HcK@

To moj wrestler dalej bedzie na Ciebie "wyklinal" :) :-) :twisted:

• Urządzenie:  Windows

Jak mam interpretowac pojawienie sie w eRPie Moniki Dannemann, ktora formalnie nie zyje od roku 1996? Uzywanie prawdziwych postaci jest zakazane, ale Regulamin nie przewidzial, ze ktos uzyje prawdziwa, ale martwa postac. Musze poradzic sie prawnikow EWF co z tym zrobic :P

5624562044dc465af79c51.jpg