Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zamaskowany typ na Twojej drodze.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

*3 dni przed gala*

Znajdujemy sie w "plonacym domu"(niedoslownie). Widzimy znowu sciany pomalowane na czerwono. Mozna rozpoznac ogien i krew. Na takim tle widnieje napis "Mr. Volcano for HVW". Mala kamerka stoi w regale w "glownym pokoju" Fabiego. Jest zwrocona na worek treningowy przy ktorym wlasnie cwiczy Lava.Volcano jest caly spocony i czerwony. Widac, ze musial cwiczyc dosyc dlugo. Po paru minutach Volcano oparl sie lokciami o worek. Pot kapal na podloge za czarnej maski.

Volcano - Oszusci....Sami oszusci sa dookola... Ale nie myslcie, ze dam Wam sie zwiesc... Zabiore Was tam gdzie nalezycie, DO PIEKLA!!! Tam gdzie Wasze dusze beda cierpiec na wieki, bez ucieczki, bez wyjscia, bedziecie sie palic w plomieniach!! Spojrzcie mi w oczy, powiedzcie: Co w nich widzicie? Plomienie! A co to oznacza? Jestem Wasza najprostsza droga do nicosci. Bede widzial tylko popiol na ziemi, popioly z imionami juz zapomnianymi. Ale coz, trzeba czekac, czas nam pokaze co bedzie dalej.

Volcano odchodzi od worka i siada na hustajacym sie krzesle i gleboko oddycha z zamknietymi oczami. Wyglada na to, ze sie uspokoil. Zaczal sie chytrze usmiechac i patrzec przed siebie w sciane. Po paru sekundach wstal, podszedl do sciany z napisem "Mr. Volcano for HVW". Mial wyraz twarzy, jakby sie nad czyms zastanawial.

Volcano - High Voltage Wrestling... Gdzie on sie podzial? Czy teraz ma nami zawladnac EWF? Czy mam polegnac federacji o zupelnie innych stronach? Nie chcialbym tego. Moja dusza zostanie czysta, bede walczyl w EWF, ale dla HVW... Niech ta federacja trwa wieki... Dla nas, tych wiernych jej.

Fabi postanowil troche odsapnac. Wzial kamere pod swoja czerwona kurtke w czarne wzory i poszedl sie przejsc, lecz caly czas dreczyla go mysl "Czy zostane zgladzony przez oszutow?". Staral sie nie myslec o przeciwnikach pobocznych w tym Silent Hunter. Teraz musial sie martwic o...Konrada Olesnickiego, jeszcze jeden na liscie oszustow. Fabi zbytnio nie zna swojego przeciwnika, lecz nie da mu sie zwiesc. Po paru minutach Fabi wstapil do Sponsora, do ktorego mial pewna prosbe, ale o tym pozniej. Sponsor przygotowal Fabiemu kawe(slodzona :P ), od razu poczul sie lepiej, odprezyl sie, rzucil na looz.

Fabi - Wiesz co?

Sponsor - Wygrales?

Fabi - ...Nie...Ale rowniez nie przegralem! Sedzia oglosil wynik jako nierostrzygniety.

Sponsor - Jak? Czemu?

Fabi(zaglupiony) - Ee..Jeden z przeciwnikow mowil cos o kamieniu filozoficznych na hali, ktory daje nieograniczony push...Nie wiem jak dalem sie na to nabrac, wiec poszedlem go szukac, zarowno jak moj przeciwnik. Po tak zwanej "walce" poczulem sie, jakby to nawet nei byl moj pierwszy mecz, tylko zabawa jakas.

Sponsor(wybuchniety smiechem) - Hhueheuhehhahahahuaha!!

Fabi dal mu z liscia, a Sponsor przestal sie smiac.

Sponsor - Sorry, no sorry, cos jeszcze ciekawego bylo?

Fabi - No a jak?! Ja z moimi nowymi "kolegami"(przedlurzone "L") mielismy pewne wyklady z zakresu "lopatologii", haha. Pozniej odwiedzila nas fajna dziewczyna, pamietam, ze miala na imie Esmeralda, przepiekne imie, tak samo wyglad.Wiem jeszcze tylko...(przerwane przez Sponsora)

Sponsor - Nie mow mi o dziewczynach, bo mi moja stara gnida sie przypomina... Powiedz moze przeciwko komu walczysz w nastepnym tygodniu.

Fabi - Nieee, nie bede mowil, nie rozdaje Spoilerow. Powiem tyle, ze to pierwszy przeciwnik rowny mi prawie waga.

Sponsor - Ty to nazywasz spoilerem... Ja nazwalbym to kolezenska wiara...No dobra, zapomnijmy. Tak czy siak mi powiesz.

Fabi wstaje, idzie w kierunku lazienki, lecz zamiast do niej wchodzi do kuchni i mowil po cichu do siebie "Konradzie, niewazne kim jestes, ja naucze Cie prostych slow >Fair Play<, i kazdego zgnilego wrestlera w EWF..." po czym siega szklanke wody, gdyz zrobilo mu sie troche goraco. Nagle uslyszal sponsora pytajacego, co on w kuchni robi.

Fabi - Nie nic... Napilem sie szklanki wody...(chwila milczenia)Tyy masz jakis food? Cos do zarcia? Zglodnialem jak skurczybyk.

Sponsor - Spaghetti? Z ostrym sosem?

Fabi - Kuzwa, no pewnie!! Uwieeelbiam ossstre.

Nie wiadomo czemu Fabi zrobil sie strasznie glodny, uwielbial pikantne rzeczy, zazwyczaj dostawal po tym dawki energii. Gdy zjadl jeden talerz makaronu z sosem ala Sponsor chcial wrocic do domu i pojechac w glab miasta. Lecz przypomnialo mu sie, ze mial pytanie do Sponsora.

Fabi - Jeszcze jedna rzecz, jako, ze biore udzial w wrestlingu potrzebuje menadzera lub prawdziwego Sponsora( z akcentem na O). Myslalem o Tobie! W koncu Twoje przezwisko nabraloby wiekszych barw. O, i moze jeszcze bys byl moim producentem? Taki zestaw 3 w 1! Jak Vanish Oxi cos tam. Lub ta taka fajna kawka, ktorej nazwy nie pamietam. Lub jedna paczka...(przerwane przez Sponsora)

Sponsor - Powalilo Cie? Nie wiem czy bylbym dobrym, takim prawdziwym sponsorem. Znasz wogole znaczenie tego slowa?

Fabi milczal przez chwile. Chyba nie do konca znal znaczenie tego slowa.

Fabi - Osoba zalatwiajaca mi kase i nie tylko?

Sponsor - To nie wszystko... Ale nie bede Ci teraz tlumaczyl, bo chyba na Twoj poziom IQ to troszeczke za wiele.

Fabi - Pozniej zobacze na wikipedii, ok?

Fabi poszedl dajac Sponsorowi czas do namyslu. Sam postanowil wrocic do domu i wyszykowac sie na maly wypad.Bedac w domu wszedl do swojego pokoju i wyciagnal z szafy czarna arafatke ktora zalozyl na siebie.

Fabi - O tak, pobije mnie jakis wrestler stylem? Chiba Niii. Keine Chance!

Przed wyjsciem schowal jeszcze do plecaka, lezacego kolo pomalowanwego na krwawy czerwony kolor biurka, ktore rowniez mialo napis "Mr. Volcano for HVW", pare sprayow. Planowal zabrac je rowniez do Gliwic, zarowno jak scyzoryk, patelnie, jajka i 10 paczek cebulowych chipsow, ktore rozda swoim kolegom z Hogwartu(Jedna dla SeBy, jedna dla Duality, jedna dla Theo, jedna dla...). O samym Hogwarcie nie chcial Fabi myslec, ale coz, nie kazdy moze byc w EWF wspaniala gwiazda, tylko same wyjadacze.

Po okolo 30 minutach Fabi byl w miescie. Wszedl do sklepu z odzieza o nazwie "Style in" gdzie palenie bylo zabronione. Wlasnie zauwazyl kogos palacego w rogu, ktory udawal, ze przeszukuje koszulki o wrestlingu.

Lava - K***a, gdzie Ty mi tu buchasz?! Nie widac znaku?! Wyjebane na palaczy maja tutaj... A gdzie sport i adrenalina?? Bierz przyklad, nie biore nic, nie pale, nie pije, no moze czasem siegne Lecha, Zubra lub cos rownie slabiutkiego i jestem wysportowany. Moge dziekowac HVW za to jaki jestem. Zadne EFW mnie nie zmieni!! Wytrzaskac ich wszystkich, takich Konradow Nalesnickich i nie tylko!!! Radze uwazac kolego, przestrzegaj zasad a wyjdzie Ci to na lepsze. I radze Ci, kup koszulke HVW jaka tam wisi, to limitowana seria i warta zakupu. Kupuj, kupuj, tylko w "Style In" znadziesz takie "larytasy".

Po kupieniu pare koszulek dla znajomych, Fabi wyniosl sie ze sklepu i poszedl w strone ogolnego sklepu. Wchodzac do niego zauwazyl spora ilosc ludzi, wiekszosc szla na drugie pietro gdzie byly... zabawki! Duzo ludzi wybiegalo ze sklepu cieszac sie zakupem swojego ulubienca i pewien grubszy pan potracil Lave przyczym kamerka wypadla z kurtki prosto na ziemie. Lava zatrzymal grubszego goscia.

Grubszy Pan - Co??Spiesze sie, bo piekarnie zaraz zamykaja!! I nie goraco Ci w tej masce??

Lava - Ty kurwa jaja se robisz?! Ja tam mam wszystko nagrane!! Niech Nalesnicki wie z kim ma doczynienia!! Wielu dalo mu sie oszukac, ale nie JA! Podnies mi ta kamere zanim naprawde sie zagotuje!

Meszczyzna podniosl kamerke patrzac ze strachem na Lave. Podal mu ja i wyszedl ze sklepu po czym Lava wskoczyl do windy i nacisnal na dwojke. Winda jechala w srednim tempie do gory. Gdy byl juz na miejscu zauwazyl tyle ludzi, ze caly tylni dzial z zabawkami wrestlingowymi byl zajety. Byly rozne pasy, figurki, rozne wieksze zestawy z ringiem i wszystko co czlowiek sobie wymarzy wrestlingowego. Dzieci jak i dorosli cieszyli sie zakupem. Gdy troche ludzi ubylo Fabi podszedl do figurek wrestlerow gdzie widzial znajome twarze. Wzial do reki pare figurek, ktore planowal kupic w tym Venomus, Mamoru, SeBa(!!), Jupiter i Vaclav(tylko maly przyklad). Przeszukujac dalej trafil na dwie jeszcze bardziej znane twarze: Silent Hunter i Konrad Olesnicki, ktorymi rzucil o ziemie az zabawki pekly. Ludzie zaczeli patrzec jak na psychola.

Lava - K***a, radze Wam, ogladajcie nastepne EWF z TV, bo jak nie to kurwa duzo stracicie... Lecz zapewne nie pokaza moj triumf nad Nalesnickim... Tylko te super stare gwiazdy z EWF... Czy my HVW fans sie nie liczymy!? Czy juz o nas zapomniano!? To my musimy walczyc o HVW, my! Wrestlerzy! I wywalczymy je sobie. I radze Wam jeszcze nie gapic sie na mnie.

Ludzie sie rozeszli, a Fabi siegnal jeszcze jedna figurke, ktora byl on. Zamaskowana postac wyszla ze sklepu z nowym zakupem i poszla w strone domu, czas byl przygotowac sie na jazde do Gliwic.

*2 dni przed gala*

Kamera pokazuje nam lozko Volcano(oczywiscie krwawy kolor). Fabi siegnal kamerke i wsadzil pod kurtke, lecz widok jest. Wzial ze soba plecak i wlasnie szedl w strone samochodu lecz przed garazem zobaczyl pewna dziewczyne. Byla to kobieta mieszkajaca naprzeciwko jego domu. Nazywala sie Marysia, lecz nazywali ja Marycha, gdyz rzeczwiscie lubila te "roslinki". Miala ladne gorne partie ciala, co zwrocilo Fabiego uwage.

Mr. Volcano - O ja pierdziele...Czy to moj sen z dzisiejszej nocy?

Joasia - Czesc, Volcanio. Czy zdejmiesz dla mnie maske? Pokazalbys swoja piekna twarz a potem...(przerywa Fabi)

Mr. Volcano - Em...K***a... Nie pokaze mojej twarzy z byle powodu(co ja gadam...Ona jest warta grzechu...*mysli*) i tylko na ringu, lecz nie pokaze jej w EWF... Ono nie jest tego warte... Kiedys jak mooooze wroci HVW ludzie poznaja moja twarz!

Joasia - Sasiedzi... Same dziwadla. Brak wyjatkow.

Fabi(sprowokowany) - Wy****ne na Ciebie, s**o!!!(*mysli* co ja p*****le...)

Dziewczyna zamilkla i uciekla do domu. Fabi sie nie przejal, gdyz jest pare lepszych sasiadek. Nie myslac dalej o tym otworzyl wymalowany na czerwono z napisem znanym no i z plomieniami garaz i wskoczyl do samochodu. Hmm, jeszcze nie myslal o pomalowaniu samochodu, mniejsza z tym. Jeszcze na tej gali Lava obejdzie sie bez Sponsora ani nikogo podobnego. Fabi wsiadl do swojej Skody i pojechal w strone->Gliwice.

*Na parkingu przy hali*

Fabi wysiada z samochodu i wszedl do budynku. Idac po drodze do swojego Locker Room'u spotkal paru znajomych dajac im piatki i zadajac glupie pytania typu "Co tam?", "Jak tam?", "Jak idzie?". Przed swoim room'em zauwazyl znowu Mariusza Maxa Kolanko, ktory chcial nastepny wywiad.

MMK - Witam, Mr Volcano. Czy moge poprosic o wywiad?

Lava - A nie robiles go czasem przy ostatnim spotkaniu?

MMK - No tak , ale teraz mamy nastepna gale.

Lava - Aha, chyba masz racje. Ok.

MMK - Jak sie czujesz przed walka? Liczysz tym razem na wygrana?

Lava - Zawsze na nia licze, lecz nadzieja to jak widac nie wszystko. W czasie walki trzeba myslec w czym jestem juz troche slabszy.

MMK - Twoim nastepnym przeciwnkiem jest Konrad...(Fabi przerywa)

Lava - Nalesnicki? Nalesniki to ja jej na obiad lub sniadanie, czasem nawet na deser. Najbardziej lubie z dzemikiem truskawkowym. Moze nie znam mojego przeciwnika za dobrze, ale dokonal nie wiele wiecej ode mnie, szanse sa zawsze rowne.

MMK - A co z Twoim bylym przeciwnikiem Silent Hunter'em? Masz jakies plany wobec niego? Miales wielka uraze do niego za jego triki.

Lava - Jak tylko wyjde z Hogwartu i przyjdzie mi sie z nim spotkac, bedzie to jego najgorsza chwila w zyciu. Zniszcze go zaczynajac od psychiki, a na ciele konczac... Nalesnicki tez powinien sie na to przygotowac. Jak kazdy oszust w tej falszywej federacji... Na kazdego przyjdzie czas a Silent Hunter jest na pierwszym miejscu.

MMK - W porzadku, a co z druga runda? Jesli wygrasz to jednym z Twoich przeciwnikow bedzie Alex Scorp. Jak widzisz swoje szanse?

Lava - Alex Scorp jest doswiadczonym wrestlerem, ma juz pare dobrych walk za soba a ja ledwie w tej federacji zaczalem. Bede sie staral wygrac ta walke, ale jesli przegram to przegram przeciwko honorowemu przeciwnikowi, dla mnie sama walka przeciwko takiej osobie jest wygrana.

MMK - Aha, rozumiem, dziekuje za wywiad i zycze powodzenia w walce.

Lava wszedl do Locker Room'u i zalozyl znowu swoja arafatke. Siegnal z plecaka pare sprayow, chipsy narazie zostawil w srodku(je rozda dopiero po walce). Po chwili obserwacji zobaczyl pustke na korytarzu. Wiedzial, ze skoro sa 2 dni przed gala to nie bedzie wielu ludzi. Poszedl w strone ringu. Szedl i szedl i doszedl. Postawil spraye na ringu. Zaczal mowic do mikrofonu.

Mr. Volcano(z mysla"k***a, co ja robie??") - A wiec tak, panowie wladcy federacji... pewnie myslicie, ze nie ma HVW, co? Ze przejeliscie je, co? Ze wszyscy nalezymy do was i macie nas w swoich sidlach, co? A tu sie mylicie! Taka jest prawda, ze kazdy z nas pamieta o nim i nie wielu ma zamiar o nim zapomniec, w tym i ja!*siega pierwsza butelke sprayu* Jutro na ringu moze byc mala niespodzianka, moze sie tego pozbedziecie, moze to zignorujecie, ale ja tu zrobie ladny napis.

Fabi zaczal pryskac sprayem. na ringu widnial napis "HVW 4 US N' 4 EVA". Fabi dorobil to czerwona obwodka, pozniej jeszcze zielona. I tak powstalo ladne grafiti!

Mr. Volcano - Niektorzy mysla o jedzeniu, niektorzy o rodzinie, a ja o HVW...O ringu na ktorym powstalem i wielu innych, lepszych ode mnie wrestlerow. Ja jeszcze jestem malym nasionkiem w ziemi, lecz Oni... Oni juz wyrosli nad ziemie.

Nagle Fabi uslyszal jakies 2 osoby rozmawiajace ze soba, wiec szybko schowal sie pod ring a transmisja sie urywa. Dalsza sytuacja jest jak dotad nieznana.

Troche malo na temat wroga i ogolnie gali, ale do wytykania jestescie Wy ^^(czyt. porady :P )

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fabi

2

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Właśnie przeczytałem i zostawiam kilka cytatów z komentarzem ;P

Volcano jest caly spocony i czerwony.

to te ściany tak działają :twisted:

olcano - Oszusci....Sami oszusci sa dookola... Ale nie myslcie, ze dam Wam sie zwiesc...

prawie jak Jericho przez ostatnie miesiące na RAW

Sponsor - Spaghetti? Z ostrym sosem?

Fabi - Kuzwa, no pewnie!! Uwieeelbiam ossstre.

od ostrego pryszcze wychodzą ;P

Lava - K***a, gdzie Ty mi tu buchasz?! Nie widac znaku?! Wyjebane na palaczy maja tutaj.

wyobraziłem sobie taki znak z przekreślonym papierosem i napis " Wyjebane na palaczy tutaj mamy "

Bierz przyklad, nie biore nic, nie pale, nie pije, no moze czasem siegne Lecha, Zubra lub cos rownie slabiutkiego i jestem wysportowany.

to pijesz czy nie ;P ?

Wzial do reki pare figurek, ktore planowal kupic w tym Venomus, Mamoru, SeBa(!!), Jupiter i Vaclav

a to figurki low carderów z HVW też sprzedają ;P ?

To tak ogólnie a teraz podsumowanie, jak na Hogwart to fajny eRP długi nawet, zabawny momentami mogłeś bardziej speecha wydłużyć ale jak na moje oczy to jest ok. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

[ Dodano: 2009-01-28, 13:53 ]

Właśnie przeczytałem i zostawiam kilka cytatów z komentarzem ;P

Volcano jest caly spocony i czerwony.

to te ściany tak działają :twisted:

Moze tak, a moze nie :twisted:

[ Dodano: 2009-01-28, 13:54 ]

Lava - K***a, gdzie Ty mi tu buchasz?! Nie widac znaku?! Wyjebane na palaczy maja tutaj.

wyobraziłem sobie taki znak z przekreślonym papierosem i napis " Wyjebane na palaczy tutaj mamy "

I jak to wyglada? ^^

[ Dodano: 2009-01-28, 13:54 ]

Bierz przyklad, nie biore nic, nie pale, nie pije, no moze czasem siegne Lecha, Zubra lub cos rownie slabiutkiego i jestem wysportowany.

to pijesz czy nie ;P ?

Jak pisze, pije czasem tylko i tylko cos slabego :P

[ Dodano: 2009-01-28, 13:56 ]

Wzial do reki pare figurek, ktore planowal kupic w tym Venomus, Mamoru, SeBa(!!), Jupiter i Vaclav

a to figurki low carderów z HVW też sprzedają ;P ?

No skoro u mnie w miescie nawet Snitsky'ego sprzedali to czemu nie?^^ Nie wazne jak wysoko stoi, wazne, ze jest dobry :)

[ Dodano: 2009-01-28, 13:58 ]

To tak ogólnie a teraz podsumowanie, jak na Hogwart to fajny eRP długi nawet, zabawny momentami mogłeś bardziej speecha wydłużyć ale jak na moje oczy to jest ok. :)

Heh, dzieki :) Speech wiem, jest jeszcze krotki, ale jest lepiej niz przy pierwszym i drugim eRPie i pozniej bedzie jeszcze lepiej, mam nadzieje :) Pierwszy to byla kompletna katastrofa...

I sorry za brak polskich znakow, ale mam problemy ze znakami przystankowymi itp, bo nie wiem gdzie na polskiej klawie sie znaduja :?