Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1-2-3 (Flying Man)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

co wykorzystał Flying Man/Men, klepiący go w ramię i po jego odwróceniu wykonujący Flying Destroyera. Pin.....1......2.......3! (Wygrywa Flying Man/Men!)

Dzień Gali... bliżej nieokreślone miejsce...

Kamera ukazuję jakieś zielonkawe "puste" ściany, które są już wyblakłe. Widać jakąś szafkę na której stoi jakiś kwiatek, który chyba więdnie. Widzimy też telewizor jakieś 25 cali, a na przeciwko TV jest zwykła kanapa w kolorze jasno niebieskim. W środku tego pokoju jest drewniany stół. Za chwilę kamera jest już w korytarzu gdzie widzisz jakąś starą szafę, obok, której kurtkę zakłada... Flying Man! Nasz "bohater" przekręca klucz w zamku drzwi wejściowych i wychodzi. Schodzi po schodach klatki a kamera śledzi jego każdy krok (przypuśćmy że Jacob nie widzi kamery) Wychodzi z klatki a nasze oczy pobudza słonce, które razi w ten zimowy poranek. Trawę zakrywa warstwa białego puchu, który błyszczy się w słońcu. Mr. HighFlying idzie chodnikiem przed siebie kamera robi zbliżenie na zegarek TFM i widzimy że jest 9.45....

Małe przyśpieszenie

Kamera znów "idzie" z Flying Manem ale na zegarku widnieje już godzina 10.30 Jacob idzie po śnieżnych ulicach miasta. Nagle skręca a naszym oczom ukazuję się jakaś hala treningowa,

Znów przyśpieszenie....

Tym razem zegar ścienny w szatni informuję nas, że jest już 13.00, więc można przypuścić, że TFM trenował dwie i pół godziny. Wracając do Flying Mana widzimy, że wstaję on z ławki i idzie w bliżej nieokreślone miejsce.

Przyśpieszenie czasu (30 minut przed galą)

Bliżej nieokreślone miejsce to Hala EWF, można to poznać po tym gdy zobaczymy Flying Mana w stroju w którym walczy. Jacob przechadza się po hali, i nagle zaczepia go Pan Józef.

P.J: Może mały wywiad?

Flying Man: Czemu nie? Niech pan pyta.

P.J: A więc jak czujesz się po pierwszej wygranej w EWF?

TFM: Świetnie, z kilku względów: pokazałem, że jestem lepszy od Duality'ego, pokazałem nowy finisher, a właśnie chciałbym z tego miejsca podziękować Dark'owi za wyjście do toalety w odpowiednim momencie.

P.J: Ekhem (chrząka) tak, to okazało się kluczowe... A właśnie, czego dowiedziałeś po warsztatach???

Mr.HighFly: Wielu rzeczy, m.in pod jakim kątem ustawić łopatę itp. itd.

P.J: A co sądzisz o rywalu w niezmiernie prestiżowym turnieju o EWF World Title.

Flying Man: Destroyer, który wcześniej był tzw. "Żulem" zmienił się w poete. Na szczęście walka nie będzie polegała na tym, żeby jak najszybciej wyrecytować Pana Tadeusza. Zaczynając od "Gospodarstwa", kończąc na Epilogu. Bądź też napisaniu wiersza, ale na walce. Tu nie będzie się liczyć nic innego niż walka. A Latająca Siła tym razem dopadnie naszego wrestlingowego poetę. O tak Destroyerze będziesz kolejną ofiarą Latającej Siły. Tak jak Duality będziesz schodził jako przegrany po naszej walce. I nie pozostanie Ci nic innego tylko przeczytać sobie po raz n-ty "Dziady". Poczujesz moc Flying Mana. Może i jestem niżej postawiony w tej federacji, ale to się zmieni, zmieni po naszej walce. Nigdy nie czułem się lepiej. Nigdy nie czułem takiej motywacji. Nigdy nie miałem takiej formy. Tak więc bądź gotowy na prawdziwą walkę, walkę z The Flying Manem. Bądź gotowy na porażkę. Bo spinuje Cię. 1-2-3...

Jacob powoli idzie w stronę ringu.

Proszę o krytykę/oceny/uwagi/komentarze.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rudolf

1

• Ja Myung Agissi

1

• Samowski

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No RP dobry jak na ten poziom karty, ale zdecydowanie za krótki. Mogłeś trochę rozwinąć wątek z treningiem. Niezły speech. Następnym razem postaraj się napisać trochę więcej. Niemniej jednak życzę powodzenia w walce. :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

RP dobry ale mógłby być lepszy ;) Jak już wspomniał Rudolf, mogłeś bardziej rozwinąć wątek z treningiem. Speech wyszedł Ci bardzo dobrze ;) I jak co to znowu mogę iść do toalety :D
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

eRP krótki trochę za krótki ale jak na Hog ciekawy spodobał mi się jeden kawałek wybitnie ;P

Na szczęście walka nie będzie polegała na tym, żeby jak najszybciej wyrecytować Pana Tadeusza. Zaczynając od "Gospodarstwa", kończąc na Epilogu. Bądź też napisaniu wiersza, ale na walce. Tu nie będzie się liczyć nic innego niż walka. A Latająca Siła tym razem dopadnie naszego wrestlingowego poetę. O tak Destroyerze będziesz kolejną ofiarą Latającej Siły. Tak jak Duality będziesz schodził jako przegrany po naszej walce. I nie pozostanie Ci nic innego tylko przeczytać sobie po raz n-ty "Dziady".

Dziady są fajne :twisted:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg