Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

poczuj anie ... ;d ( scotty whiped promo )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

...pfff...kamera ukazuje nam niespodziewanie piękny obraz...widzisszzz snieg ( bo jest zima ) doskonały krajobraz nawet nie dotknięty rysą czasu ani innymi niepotrzebnymi w świecie bogactwa martwymi stanami ulotnymi gdzie wszystko jest pozornie doskonałe...pff kurwa to nie bajka nie ma krasnoludków i nie ma jebanej królewny z manią wyższości jak lech kaczyński...

kamera w full HD pokazuje Ci wille w zimowej aurze...dom jest skromny ma jedyne 300 metrów kwadratowych jakbyś miał zmysł przestrzenny...anywayz kamera przenosi nas do wnętrza...widzisz marmurowe schody...i masz cały czas wrażenie jakbyś był w jednym z tych zajebistych domków jednorodzinnych, które widzisz w mtv cribs albo base...whatever...kamera delikatnie przenosi nas w górę schodów...widzisz obrazy awangardy jakich w życiu nie widziałeś i jakich w życiu nie będziesz mieć...bo...bo cie nie stac...dalej widzisz wielkie drzwi jak w jakimś jebanym zamku...że o kurwa...drzwi się otwierają... ( czary kurwa ?! ) kamera podjeżdża bliżej...i bliżej widzisz wielki salon przez wielkie S...w środku 2 wielki kanapy z bialej skóry...na jednej ze ścian mały telewizor 51 caly full hd do którego jest podłączone ps3...po chwili widzisz, ze na jednej z wybitnie awangardowych kurwa kanap siedzą dwie postaci jedna...jest mulatem napakowanym do granic możliwości ale żaden z niego idiota :twisted: ubrany w czarną koszulkę z napisem ' jowisz jest chujowy jak zapalenie spojówek ' ( pomyśl o kim mówie ) na szyji ma wielki łańcuch z białego zlota zakończony wielką blachą z napisem ' Rampage' ( jak kurwa nie wiesz o kim mówie to jesteś głupszy niż pan ' czarne emo skrzydelka z kfc ' ) ...anywayz druga z osób to młody ale arogancko się uśmiechający się facet koło którego co chwilę krząta się jakaś panna z serii ' patrz ile chcesz ale nigdy kurwa nigdy nie dotykaj ' ( claro ??!! kurwa miernoto ) , ubrany w białą koszulkę z napisem ' pimp out ' czarne jedwabne spodnie od prady i buty z krokodyla , dodatkowo na szyji ma łańcuch z białego złota i kolczyki także z białego ( bo z żółtym to kurwa nie pasuje :twisted: ) ... już wiesz jest to najnowszy nabytek children of sensi ... rozpierdalator scotty whiped... po chwili kamera dokonuje zbliżenia i widzisz, że obu skurwieli w coś gra...

scottty : haaa kurwa znów rozjebałem cię silva ...

rampade : ty sie tak nie napinaj bo ci przypomne ostatnie ufc ;d ( jak nie widziałeś to sobie włącz - najlepsze KO ever :twisted: )

scotty : dobra kurwa zmień temat bo jesteś monotematyczny jak radio maryja

rampage : taa ?! to przypomnij mi kto rozjebał na ostatnich dwóch galach frajerów...tego pseudo króla i pana ' nie patrz na mnie bo mam zwarcie w oczach jak renata beger ' anywayz champ is still here :twisted:

scotty one : pamiętaj kto tu kurwa rozdaje tajki pod prysznice ... any questions , mate ?!

rampage : to jest jebany szantaż emocjonalny , haha wygrałeś pięknisiu ...

scotty : od kiedy ty znasz takie mądre słowa Scy ? ( obaj śmiiiech )

rampage : nie pierdol ... konkluzja jest taka , że 'Fucky" jest ze swoim panem a ona preferuje...

scotty : monogamie tak kurwa wiem , napijesz się czegoś ??

rampage : ja nie pije ( smiiiech ) nalej mi tego co zawsze . ;d

Nagle do pomieszczenia wchodzą 2 tajki z serii o jakiej już wiesz więc możesz pomarzyć , obie niosą po 0,7 jacka danielsa

rampage : no to , to ja kurwa rozumiem ... anywayz na następnej gali się pojawiasz , mate ?!

scotty : kurwa ! pojawiasz ?! nie będzie pojawiasz , znikasz czy tam może jeszcze wlatujesz ... to będzie blitzkrieg ...nie tylko pojawie się tam i będę walczył ale zmasakruje mordy tych którzy są lepiej ubrani niż utalentowani vide pan skrzydełka z kfc albo inny chujowy jowisz ... sluchaj dziadek idz poszukaj swojej makoto kino ... ogarrrniasz o czym mówie drewniany mistrzuniu ?!!! ... plastelinowy pajacyku bez talentu ... zesraj sie jeszcze 5 razy a i tak nie bedziesz nawet mogl doskoczyc nam do chuja ... bo children o sensi rozpierdoli cie jak milan udinese w 17 kolejce ... wstaniesz dostaniesz wpierrdol przez wielkie W ze stylem przez wielkie S... ogarniasz kakarotto ?! czy mam ci to kurwa rozrysowac ręka boga ( smiech ) ...

rampage ( biorący w tym samym czasie big lyka danielsa ) : no ale ewf to nie tylko weakling jowisz jest jeszcze wielu innych ...

scotty one : taa i oprócz tego , ze sa przeCHUJOWI to nie prezentują nic co możnaby zapamiętać ... pff pierdole porcelanowe towarzystwo bez krzty mądrości ... nie wiecie jakiej ??!! to ja wam kurwa wytłumacze ... jak macie cos w tych waszych pustych łbach ... to wejdzcie ze mna na ring albo ssssppppierdolcie pedem ... kurwa w momencie gdy wejdziecie wylecicie szybciej niz dzwiek jebanej muzyki z głośników ... to nie jest iluzja jak pierdoli król fraaajer to jest rzeczywistość ... children of sensi to ja ... i to działa w dwie strony ... kurewsko szybcy ... zajebiscie brutalni ... i żadna banda emo apostołów ( chrystus się kurwa przewraca w grobie widząc takie góóówno ) nawet nas nie dotknie bo nasz style jest STYLEM a wasz jest jedynie spedaloną męką 3 kretynów siedzących przy świeczce i popijających slim figurke żeby wyglądać jakoś na ringu a nie jak wieeeeloryb weeman .

rampage : scott co z tą tajką pod prysznicem :twisted: ?!

scotty : spokojnie Scy , kurwa ... memory find ... ania :twisted: ' kochana skończ pudrować nosek i zapraszam do nas ' ( scotty smiech pod nosem ) Scy mam dla ciebie dziś niespodziankę , haaaa nawet kosmiczną niespodziankę ... dostaniesz kogoś prawie jak z jupitera :twisted:

Scy : ale nie taka kurwa stara jak jowisz ?! :D

scotty : nie kurwa , coś lepszego , ale wrócmy do tematu ... ta cala wasza ekipka spedalonych apostolow , prawie tak samo chujowych jak revolution jeest tyle warta co wygrana z jowiszem , każdy was może pojechać jak slepe dzieci biegnace we mgle ... prawda jest taka ze bardziej chujowej stajni nie widzialem od czasu nKw czyli nie-umiemy Kurwa walczyc ... reszty sie dowiecie pozniej miernoty ... wrócmy do gry zanim Ania :twisted: się przygotuje ... rozpierdole cie jeszcze z 20 razy silva :D

scy : pomarzyć możesz ...

panowie wracają do gry a transmisja idzie się jebac ....

...children of sensi promo entertainment 2009...

za literówki nie odpowiadam , miałem antyczny sprzęt .

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

9

• damiandziki

5

• Fabi

3

• Camp

2

Top użytkownicy w tym temacie

Cool, tego się nie spodziewałem 8) Król piszący w stylu Mu :?: W każdym razie wyszło zajebiście 8) Podjazdy jeszcze nie tak efektowne jak u Psycho, ale pewnie jedna czy dwie Rpozy i będzie git 8)

8363302634890420816486.jpg

Cool, tego się nie spodziewałem Król piszący w stylu Mu W każdym razie wyszło zajebiście Podjazdy jeszcze nie tak efektowne jak u Psycho, ale pewnie jedna czy dwie Rpozy i będzie git

bo to tylko promo Damian :)

Cool, tego się nie spodziewałem Król piszący w stylu Mu W każdym razie wyszło zajebiście Podjazdy jeszcze nie tak efektowne jak u Psycho, ale pewnie jedna czy dwie Rpozy i będzie git

bo to tylko promo Damian :)

To też mówię :) Po pierwszej lub drugiej RP w tym stylu już git będzie :)

To też mówię Po pierwszej lub drugiej RP w tym stylu już git będzie

Wiem :D gdyby nie to, że jestem poza Poznaniem to dłuższe to promo by wyszlo :twisted:

"Technicznie" nie ma się do czego przyczepić ale...zresztą już Ci mówiłem, moim zdaniem zmiana gimmicku niepotrzebna. Lecisz stylem Psycho po całości, nie wiem na chuj skoro masz własny. Zresztą okej, stajnia, gimmick to jedno...ale takie naśladowanie jak dla mnie to bezsens.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Samo promo jest raczej w porzadku :) I jak to juz Biggmac powiedzial, niepotrzebna zmiana gimmicku. Lubialem Twoj styl "poetycki", a to to wg. mnie nastepna kopia :/ Edytowane przez Fabi

Co prawda nie znam Cię, ale zgadzam się z przedmówcą. Można zrobić dobry gimmick lansera i baunsera i niekoniecznie aż tak mocno wzorować się na innych. Tutaj widzimy zbyt wyraźny wpływ Białego Smoka :), przez co sprawiasz wrażenie lustrzanego odbicia kolegi mu, żeby nie powiedzieć kurwa dosadniej - xerokopii ;)\

Ale zmiana gimmicku na plus. Dla mnie tylko jeden negatyw - oznacza, że jest jeden emo mniej do jebania.

Pozdrawiam.

Dla mnie tylko jeden negatyw - oznacza, że jest jeden emo mniej do jebania.

To jest jeszcze jeden fragment za co lubilem postac Mamoru ^^ Najpierw Destroyer (przy jego debiucie jeszczew HVW) nasladowal mu a teraz Ty? Musze powiedziec, ze sie tego nie spowdziewalem. A czy to na gorsze czy lepsze nie jestem w stanie okreslic.

kopia kopii nawet

Juice? 8)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

King mówiłem Ci, że chujowo wyjdzie zmiana gimmicku. Mamoru był wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Będąc idealnym xerem Psycho daleko nie zajedziesz, bo nie ładnie jest kopiować :)

zresztą już Ci mówiłem, moim zdaniem zmiana gimmicku niepotrzebna

wiem Bigguś :oops:

King mówiłem Ci, że chujowo wyjdzie zmiana gimmicku. Mamoru był wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Będąc idealnym xerem Psycho daleko nie zajedziesz, bo nie ładnie jest kopiować

generalnie to mam różne odczucia, z jednej strony narzekaliście przy Mamoru, że za długo, że wiersze albo że nie rozumiecie :twisted: a teraz mówicie, że Mamoru to była postać wyjątkowa ... jedno jest pewne zmodyfikuję styl pisania erpa jeszcze a erpoze dam we wtorek z powodu zaliczeń :x

zresztą już Ci mówiłem, moim zdaniem zmiana gimmicku niepotrzebna

wiem Bigguś :oops:

King mówiłem Ci, że chujowo wyjdzie zmiana gimmicku. Mamoru był wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Będąc idealnym xerem Psycho daleko nie zajedziesz, bo nie ładnie jest kopiować

generalnie to mam różne odczucia, z jednej strony narzekaliście przy Mamoru, że za długo, że wiersze albo że nie rozumiecie :twisted: a teraz mówicie, że Mamoru to była postać wyjątkowa ... jedno jest pewne zmodyfikuję styl pisania erpa jeszcze a erpoze dam we wtorek z powodu zaliczeń :x

Dupcysz :twisted: Liryczny styl był świetny, tyle, że się trooooochę dłużył :D

Mimo, iż to perfidne Xero Mu, to i tak czyta się sto razy lepiej niż jakieś wiersze o chuj wie czym. :twisted:

Choć mam nadzieję, że jednak troszkę zmodyfikujesz swój obecny styl ;)