Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Twoja kontrowersyjna opinia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

No to dobrze. Ciesze sie ze komentujecie moje kontrowersje, ale w obawie o ponowna smierc tematu dajcie swoje by kolejni komentowali i dawali swoje.
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427833

• Reputacja:   0

Dobra, to ja mam jedną, z dedykacją dla niektórych:

Tye Dillinger nie powinien nigdy zostać zakontraktowany przez wwe. Można się śmiać, że czuję doń zwykłą awersję a #fireTye stało się już praktycznie żartem, serio jednak - od kiedy oglądam wrestling nie pamiętam, by jakikolwiek gość pracujący w WWE wywoływał u mnie aż tak negatywną reakcję, aż tak działał mi na nerwy i był, w moich oczach, aż tak bezużyteczny. On nie ma po prostu nic: wygląda jak, za przeproszeniem, dupa zza krzaka, w umiejętnościami ringowymi nie przewyższa dolnych rejonów karty wystawianej dla 20 osób w bingo hall - hejtowany (słusznie) kilka postów wyżej Cody to przy nim prawdziwy artysta ringu. Do tego gość ma charyzmę ziemniaka o mic-skillu takim, że nawet zwolniony ostatnio James Ellsworth potrafił dać ciekawsze promo od niego.

Perspektywy na przyszłość? 36 lat, o czym my mówimy. Nawet generic theme song go nie broni, a ten element potrafi czynić cuda i wywindować na szczyt midcardera...

Jasne, gość był over w kurniku NXT. Kto nie był? W ostatnim roku chyba tylko Lei'D Tapa została tam olana. Nawet w rozwojówce był jednak... no właśnie - tylko był. I to chyba właśnie jest największy zarzut: Dillinger jest postacią kompletnie bezpłciową. Nic nigdy nie zdziałał i nic nigdy nie zdziała, nie ma żadnego celu, charakterystycznej cechy, misji... nawet kompletni jobberzy jak Fandango czy Curtis Axel są jacyś, można o nich powiedzieć więcej, niż jedno zdanie, mają też w dorobku chwile, w których dawali nam odrobinę rozrywki. A Tye? On po prostu jest kradnie powietrze i zajmuje miejsce w rosterze komuś innemu. Komukolwiek, bo każdy byłby bardziej przydatny.

I chyba jedyne co za nim przemawia, to głupi, przypadkowy chant - dowód na to, że wystarczy mieć czasem szczęście i znaleźć się we właściwym miejscu i czasie, by się ustawić... :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427838

Kcramsib, długo się nie wypowiadałem, bo szkoda na to czasu, ale nie mogę patrzeć na to jak pieprzysz panie głupoty. Łap i nie pierdol głupot:

Może wybitny nie jest, ale znacznie ciekawszy i lepszy niż chujowy Nakamura, którym się większość jara i lepszy niż niejedna gwiazdka sceny niezależnej (np. Balor). Mi osobiście Dillingere'a świetnie się ogląda i wyczekuję na push dla niego. BTW Mam dość już tych gwiazdek z niezależnej. Każdy jeden nowy nabytek nadaje się jedynie do zwolnienia oprócz Cole'a. WWE to nie ich świat.

TJCACPJ, no i tutaj się zgodzę we wszystkich kwestiach. Przy postawieniu przez ciebie Reignsa ponad pozostałych członków tarczy i po dłuższym zastanowieniu się przeze mnie nad tym, stwierdzam, że masz rację. Romek jest dobry tylko za bardzo go wciskali na początku. Mam nadzieję, że oczekiwania Tryplaka się spełnią. Mahal również i mi nie przeszkadzał. Nie było to bardzo ciekawe, ale przynajmniej lepsze niż zjebany del Rio.

--------------------------

Kcramsib,

#FireBrayWyatt - kiedyś byłem jego fanem, bo na początku jego kariery dobrze się go oglądało. Teraz postać bagniaka jest strasznie chujowa. Widziałbym tutaj zmianę gimmicku albo zwolnienie zawodnika. Kogo on teraz obchodzi?

#FireTitusBrand - projekt miał potencjał, zapowiadał się ciekawie, a skończył spuszczony w kiblu.

#FireAscension - zawodników lubię i dla ich dobra życzę im zwolnienia.

#FireNakamura - chujowy jak flaki z olejem.

Edytowane przez 8693
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427841

A kij mnie tam obchodzi Nakamura? :P Gość dał w WWE jedną godną uwagi walkę (w debiucie w NXT) i ma fajną wejściówkę... to oczywiście wciąż więcej od Dillingera (choć jak widać każdy badziewiak znajdzie owce, które będą go bronić), generalnie jednak zgadzam się, że w obecnej formie gość jest mega przeceniony.

BTW Mam dość już tych gwiazdek z niezależnej. Każdy jeden nowy nabytek nadaje się jedynie do zwolnienia oprócz Cole'a. WWE to nie ich świat.

Tu się akurat zgodzę (choć akurat Cole też mnie nigdy nie zachwycał :P), proporcja nabytków ze sceny indie i wychowanków PC jest mocno zaburzona, na czym cierpią głównie ci ostatni...

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427842

Rollins trzymał całe WWE na plecach solo, gdy był mistrzem, i oglądało się to zajebiscie

Mówisz o tym cipko-heelu, który non-stop posiłkował się Authority, miał pozycję porównywalną do Miza oraz sprawił, że główne mistrzostwo federacji zostało odarte z jakiegokolwiek prestiżu?

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427846

Tak, mówie o tym cipko heelu, który rozkurwiał pod względem mikrofonowym każdego w tamtym czasie, dawał zajebiste speeche i jednoczesnie zajebiste walki, a Authority w tamtym czasie było czymś świeżym, i oglądało się to dobrze.

Pozycja porównywalna do Miza? Obstawiam że to stwierdzenie jest trollingiem, ale i tak oczywiscie odpowiem, Miz podczas swojego "zajebistego" runu był zwykłym mid cardem wciśniętym w feud Cena - Rock, natomiast Rollins ZAWSZE grał pierwsze skrzypce otwierając, i nie jednokrotnie jednoczesnie zamykając gale.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427848

• Urządzenie:  Windows

Tak, mówie o tym cipko heelu, który rozkurwiał pod względem mikrofonowym każdego w tamtym czasie, dawał zajebiste speeche i jednoczesnie zajebiste walki, a Authority w tamtym czasie było czymś świeżym, i oglądało się to dobrze.

Te "zajebiste speeche" przez pierwsze pół roku ograniczały się do tego, że zniszczył Authority i jest "The Man". Właściwie tyle z tego runu zapamiętałem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-427849

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   515
  • Urządzenie:  Windows

- Johnny Gargano może zostać następcą Daniela Bryana jako face'owy ultimate underdog - ma do tego wszelkie predyspozycje. W ringu genialny, z promami się wyrobi i jest w chuj over.

- Najgorszymi ringowo wrestlerami w WWE na chwilę obecną w kolejności przypadkowej są (pomijając rozwojówkę, bo tam jest dużo ogórków z kilkoma wyjątkami, które przewyższają nawet główny roster) :

Jinder Mahal, Mojo Rawley, Big Cass, Bray Wyatt, Randy Orton, Brock Lesnar, Eric Rowan i... Braun Strowman...

- ... aczkolwiek tego ostatniego mimo baaardzo ograniczonego movesetu ogląda się przyjemnie dzięki sposobie jego bookowania, a wszystko dzięki gabarytom. Jak writerzy chcą to potrafią :roll:

- najniższą formą życia na planecie są bookerzy WWE,

- Rewolucja kobiet to gówno. Wolałem jak laski po prostu wyglądały i walczyły obijając się poduszkami gdzie można było na spokojnie przewinąć ich "walki" i nie zabierały bezcennych spotów normalnym starciom w karcie tak jak np. teraz na WM będziemy mieli ZA DUŻO walk kobiet, a można by było to lepiej spożytkować wciskąjąc kolejną pominiętą walką albo rozłożyć bezcenne minuty do lepszego starcia.

- Jestem pewny, że starcia Gargano-Ciampa zje, przeżuje i wysra starcie AJ-Nakamura tak samo jak Takeover będzie lepsze niż WM, które staje się po prostu dłuższą galą z pyro i hymnami.

- Internet i przewidywalność zabijają obecny wrestling. Najbardziej wkurwiające są kursy bukmacherskie tuż przed PPV gdzie 95% wyników jest znane z nieznanego źródła od samej federacji.

- Magia Nakamury minęła - świetny theme song nie zatuszuje to, że gość nigdy nie da dobrego proma z łamaną angielszczyzną i nie oszukujmy się - będzie chujowym mistrzem. Walki? Jego ring skill nie jest tak magiczny jak wszyscy mówią - walki są schematyczne, a wszystkie poza debiutancką przeciwko Zaynowi, który jest magikiem w ringu były po prostu średnie. Nawet z takimi tuzami jak Joe czy Balor.

A i sama walka z Samim też nie była jakaś porywająca - po prostu był hype i dobrze zabookowana walka face vs face. Solidne 4 gwiazdki, ale do 5 daleko. Tak samo jak i było z Sin Carą czy Itamim - miał być hit wyszedł kit.

- Dolph Ziggler powinien wygrać Royal Rumble i odbudować pozycję, walka AJ - Ziggler byłaby lepsza niż ta z Japońcem.

- Brock Lesnar powinien zostać wyjebany z federacji, przyciąga kasę - dlatego jeszcze jest w WWE, ale poziom jego walk padł na łeb na szyję, tak samo z niegdyś utalentowanym Ortonem, za którym fani dalej szaleją nie wiedzieć czemu.

- Najlepszy rok w "nowym" WWE to 2008 - epicki feud Andrzeja z Edgem oraz świetne HBK - Y2J.

- Championship Scramble powinno wrócić, fajny gimmick match.

- Revival najlepszy tag teamem? :lol: Goście jadą na tym, że American Alpha lub DiY (czyli de facto tagi lepsze w ringu od nich) ich podciągały w walkach, a ludzie myślą, że to dzięki ich skillom. Goście mają nudny oldschoolowy styl, jedyne co mają to charyzmę i osobowość, bo w kwadracie 6/10.

Więcej nie pamiętam, bo i tak mi się śpieszy, ale pewnie coś by się znalazło. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432182

Nie zgodzę sie z CzaQ. Moim zdaniem najgorszymi ringowo wrestlerami obu głównych brandów są: Jinder Mahal, Titus O'Neil, Luke Gallows, Rhyno, Mojo Rowley, Kane i może Ortona bym dodał do tej listy. Kolejność przypadkowa :D
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432183

Miały być kontrowersyjne opinie, 3/4 tego co napisał CzaQ to oklepane zdanie większości. To już mój hejt na minusdziesiątkowego badziewiaka (#fireTye) jest bardziej kontrowersyjny, bo tego nieudacznika przynajmniej niektórzy bronią. Nie wspominając już nawet o moich próbach obrony urody Ruby Riott... jeszcze trochę i stanę się enfant terrible tego forum... taki los rudego :P Edytowane przez Kcramsib
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432220

Teraz będzie prawdziwa kontrowersyjna opinia. Toru Yano jest śmieszny.
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432221

Ja dodam jeszcze swoją jedną kontrowersyjną opinię. Brock Lesnar i Nakamura są dobrymi ringowo zawodnikami. Szczególnie Nakamura, który w głównym rosterze miał więcej dobrych walk niż średnich / słabych, pomimo ubogiego movesetu. Podobnie jest z Lesnarem, którego walki są dobre , nawet jeśli robi 3 akcje na krzyż. Wiem że tu dużo robi booking, ale gdyby w miejsce Brocka dać kogoś innego z ograniczonym movesetem do 4 akcji to walki za pewne były by dużo gorsze
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432229

No to ja poprowadzę ten ciapong kontrowersyjnych opinii dalej ^^.

Nie miałem problemu z Fabulous Moolhą jako patronką Battle Royal Wrestlemanii. Uważam, że pisanie petycji o usunięcie jej z tej nazwy to głupota, bez znaczenia jak złym człowiekiem była.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432230

Ja dodam jeszcze swoją jedną kontrowersyjną opinię. Brock Lesnar i Nakamura są dobrymi ringowo zawodnikami. Szczególnie Nakamura, który w głównym rosterze miał więcej dobrych walk niż średnich / słabych, pomimo ubogiego movesetu. Podobnie jest z Lesnarem, którego walki są dobre , nawet jeśli robi 3 akcje na krzyż. Wiem że tu dużo robi booking, ale gdyby w miejsce Brocka dać kogoś innego z ograniczonym movesetem do 4 akcji to walki za pewne były by dużo gorsze

To ja napisze kolejną kontrowersyjną opinie. Paul Heyman jest dobry za mikrofonem.

Ludzie piszcie coś normalnego, bo te kontrowersyjne opinie w większości są tak kontrowersyjne, że gołe cycki Sable mogą się schować...

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432232

Braun Strowman jest przereklamowany. Nie wiem jakim cudem ludzie go tak lubią, nwm jakim cudem taka "rozrywka" jest tak eksponowana.

Może jestem już za stary na WIELKICH POTWORÓW, KTÓRZY TEGO, NO TEGO, EEE YYyy ee Bo NO CIĘŻARÓWKI RZUCAJĄ I WIELKIE KONSTRUKCJE OBALAJĄ I ZATRZYMUJĄ AŁTA. No i on ryczy, ale tak głośno. Takie roar. Taki super człowiek wielki. Potwór nie człowiek.

Jego segmenty wywołują cringe porównanie duży do Mahala, jak nie większy.

To nie jest coś co chce oglądać. Jedyny moment gdzie jest imo do zaakceptowania to Mixed Tag Team Tournament z Bliss, tam wygląda to fajnie (kontrast piękną i bestia i wariacje na ten temat) , ale główne show? 5 eliminacji na Elimnation Chamber?

Dla mnie to jest żałosne. I nie chce oglądać czegoś takiego.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/41/#findComment-432235