Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Twoja kontrowersyjna opinia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Apropo Brocka Lesnera - Odnośnie moich wcześniejszych wypowiedzi dotyczących manipulacji jakich stosuje WWE i wszystkich niebezpiecznych akcji jakie wykonywali wrestlerzy w tamtym czasie oto inny ciekawy tekst z jego książki:

Bez przesady z tym praniem mózgu Lesnara przez WWE. Przedstawiasz to tak, jakby co najmniej Vince przyszedł do Marka Henry i mu oznajmił, że jak nie zakończy walki przez Corkscrew Monsault to go wyjebie z Federacji :D Dla Lesnara SSP to nie była żadna nowość, akcję potrafił wykonywać i wykonywał ją już wcześniej bez uszczerbku dla zdrowia, a więc nie wiem o co larum? Jasne, że McMahon chciał żeby walka z Kurtem skończyła się bardziej widowiskowo, ale ja tam żadnych nacisków na Brocka nie zauważyłem. Po prostu kilka osób mu powiedziało, że z pewnością taki finisz byłby bardziej widowiskowy, a Lesnar na to przystał i tyle. Nikt mu gun’a do łba nie przystawiał. A że Brock spierdolił spot i niemal sobie skręcił kark, to już pretensje do siebie a nie fedki, bo sam sobie bliżej nie przysunął Kurta, tylko starał się polecieć z narożnika dalej niż Małysz :D Poza tym, Lesnar po odejściu z WWE pieprzył sporo głupot na temat Federacji, która zrobiła z niego gwiazdę światowego formatu (w innym przypadku zrobiłby pewnie karierę w MMA podobną jaką robi obecnie Lashley :D), tak więc jego słowa traktowałbym jednak z lekkim przymrużeniem oka, bo chłopina na każdym kroku (po odejściu z WWE) starał się pokazywać jak chujowym „sportem” jest wrestling i podkopywać jego „dobre imię” (co nie wstrzymało go obecnie przed powrotem do „znienawidzonej rozrywki” za grubą, vince’ową kasiorę).

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-323205

• Reputacja:   0

Moim zdaniem okres,który WWE serwuje nam po WM'ce jest świetny. Jeden z najlepszych od dłuższego czasu. Mamy dobrą (wg. niektórych monotonną) stajnie,która nie przynudza i wykręca dobre walki (z Hell No). Ostatnio zadebiutowało mnóstwo gwiazd (Shield,Fandango,Curtis). Lada moment mamy debiut Wyatt Family. Feudy trzymają sie kupy. Dostajemy w miare dobre walki (Bryan vs Orton,Punk vs Y2J,Shield vs Hell No).

Poprzednie okresy po WM były nudne jak flaki z olejem (Cena vs John Laurinaitis,Sheamus vs Del Rio) z zeszłego roku czy R-Truth vs Cena sprzed dwóch lat. PPV typu Over The Limit i Capitol Punishment to była beznadzieja. ER I PB trzymały poziom. Nie wymagam aby w obecnym WWE była krew,cycki i to wszystko co było w erach Attiude i RA.Jeśli dostaniemy dobre feudy,dobre walki i sporo emocji to dalej będę oglądał produkt.

Pierwsza część - zgoda, jest całkiem nieźle ale ... to dwa lata temu była historia z Punkiem, o czym zapomniałeś napisać. Myślę, że w tym roku dalej brakuje jeszcze czegoś, ale ostatnimi czasy jest naprawdę dobrze.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-323253

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem w tym roku jest przyzwoicie ale nie tak dobrze jak 2 lata temu (wspomniany już feud Trufla z Ceną ,który według mnie był udany-fajne odświeżenie naszego rapera czy oczywiśnie również już wspomniany fenomen Puka.)Tudźież 3 lata temu całkiem pzyjemna końcówka S.E.S ,początek nexusa,cxy też odgrzewany kotlet Kane-Undertaker, gdzie wcześniej ten pierwszy robił niezłą rozrubę na sd!
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-323777

• 2 tygodnie później...

Dobra może ja napiszę coś na ten temat. Myślę, że obecny okres w WWE jest najlpeszym okresem, okdąd WWE nadaje program w TV-PG. Spójrzmy, WWE od kilku tygodni (od okolic Payback) nie schodzi poniżej pewnego, dobrego poziomu. I nawet Smackdowny obecnie biją na głowe te z końca 2012 roku i początku 2013. Jedynym okresem, który może konkurować z obecnym, jest ten z 2008 roku, ale pamiętajmy, że WWE było jeszcze wtedy w TV-14???( o ile pamiętam to od feudu Y2J'a z HBK'em WWE zaczeło nadawać w TV-PG). Rok 2009 to śmiech na sali. Ok, SD były wtedy fajne, ale Raw było fatalne. Rok 2010 nie był najlpeszy, chociaż okres z Nexusem był ok. W 2011 roku to tylko program między Punkiem a Johnem wybił się. 2012 też nie był udany, i tylko RTWM się udała. Tak więc myślę, że ten okres w WWE jest najlepszy od dobrych 5 lat.

Napisałem tego posta tutaj, ponieważ nie każdy zgodzi się z moimi słowami, ale ja uważam, że napisałem w 100-u % prawdę :)

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-325022

Rok 2009 to śmiech na sali. Ok, SD były wtedy fajne, ale Raw było fatalne.

Wydaje mi się, że Raw nie było takie fatalne, w końcu mieliśmy wtedy feud McMahonów z Legacy który IMO był bardzo dobry.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-325026

• 4 tygodnie później...

Jako że obecnie w federacji panuje Era tzw. Dla dzieci no to wcale nie jest tak źle. W tym roku aż tak nudno nie jest i galę dobrze wypadają. Co jednak mnie dobija obecnie może ostatnia sytuacja na przykład walka Inferno Match pomiędzy Kane`m a Wayttem. Aby wygrać zawodnik wcale nie będzie musiał być podpalony !? What ? No chyba jest coś nie tak, po tylu latach otrzymuje tą walkę z powrotem a tu taka lipa aż szkoda że tak ta federacja schodzi na dno. Feudy są niezłe, jeszcze do tego Orton ma przejść upragniony heel turn więc może aż tak źle nie będzie. Czekam jednak na SS 2013 bo jeśli federacja tą galę zepsuje to już naprawdę szlak mnie trafi. Ale trzeba jeszcze poczekać tydzień. :smile:
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-327241

Jako że obecnie w federacji panuje Era tzw. Dla dzieci no to wcale nie jest tak źle. W tym roku aż tak nudno nie jest i galę dobrze wypadają. Co jednak mnie dobija obecnie może ostatnia sytuacja na przykład walka Inferno Match pomiędzy Kane`m a Wayttem. Aby wygrać zawodnik wcale nie będzie musiał być podpalony !?

Walka Kane'a to nie będzie Inferno match tylko ring on fire match. Wiadomo, ja też marzę o walce, w której wokół ringu będzie buchał ogień, ale wiem że tego i tak nie dostanę. Dlatego jakiego bym ognia w tej walce nie dostał, to i tak nie będę raczej narzekał.

Mam problem z wymyśleniem jak obejrzeć SS live, bo w końcu to jest dzień powrotu z DDW i odsypiania zaległości. Może jakimś cudem mi się uda zobaczyć live :D

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-327253

Kontrowersyjna opinia? Proszę bardzo: w WWE jest (i powinno być) miejsce dla postaci takich jak Santino czy Brodus Clay. Ok, goście raczej nie potrafią walczyć (przynajmniej ich postacie, Carelli, z tego co kojarzę, od dziecka trenuje judo), gdy jednak popatrzy się na nich jako na odskocznię od głównych wątków (w których wszystko jest zwykle śmiertelnie poważne), to w pełni spełniają swoje zadanie. Do tego dzieciaki za nimi przepadają a to też ważne...

Nie mówię, by od razu dawać im title run (choć swego czasu myślałem, że Tons of Funk lada moment zdobędą pasy TT), zdecydowanie jednak wolałbym oglądać ich niż, np, jobberów 3MB (z których tylko jeden, Drew, cokolwiek konkretnego potrafi).

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-327952

Kontrowersyjna opinia? Proszę bardzo: w WWE jest (i powinno być) miejsce dla postaci takich jak Santino czy Brodus Clay. Ok, goście raczej nie potrafią walczyć (przynajmniej ich postacie, Carelli, z tego co kojarzę, od dziecka trenuje judo), gdy jednak popatrzy się na nich jako na odskocznię od głównych wątków (w których wszystko jest zwykle śmiertelnie poważne), to w pełni spełniają swoje zadanie. Do tego dzieciaki za nimi przepadają a to też ważne...

Moim zdaniem nie jest ot opinia o tyle kontrowersyjna, co niedopuszczana do świadomości przez większośc fanów, którzy tak na prawdę doskonale o tym wiedzą. "Jak to, w WWE nie ma miejsca na taki shit.." - oczywiście, że jest, Vince star się docierać do wszelakiego targetu, stąd gimmicki typu Tons of Funk. Komedia od zawsze miała swoje miejsce na kartach wrestlingu, w każdej federacji, nawet w TNA, które stara się być nadwyraz poważne, po CHIKARĘ, która opiera większość swojego programu właśnie na tym, WWE nie może odstawać od innych nawet pod tym względem, co wychodzi im czasem lepiej, czasem gorzej, na przykład nawet taki Santino do pewnego czasu był świetny w odgrywaniu swojego charakteru.

Nie mówię, by od razu dawać im title run (choć swego czasu myślałem, że Tons of Funk lada moment zdobędą pasy TT), zdecydowanie jednak wolałbym oglądać ich niż, np, jobberów 3MB (z których tylko jeden, Drew, cokolwiek konkretnego potrafi).

Tu akurat się nie zgodzę. W moich oczach numerem 1 jest lider 3MB - Slater, solidny ringowo, mocno średni jako mówca, ale bardzo pewny siebie, można tu również mowić o pewnej dawce charyzmy, według mnie, gdyby otrzymał taką szansę jak Drew kilka lat temu, wykorzystałby ją znacznie lepiej.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-327971

3MB to też mega komediowy gimmick :D Ciągle mam w głowie Jindera Mahala w którymś z prom, jego poker face i tekst "I'm the funny guy" albo coś takiego :D Istnienie tworów typu Santino jest konieczne. Dzieciaki to kochają - OK ale dorosły czy smartowy widz tego nie potrzebuje. No chyba, że już jest się ojcem/matką i przez wzgląd na własne dzieci nie ma się wyboru :twisted:

Kontrowersyjna opinia ode mnie: psychologia ringowa Deana jest nieco przesadzona albo przynajmniej mi nie było dane jeszcze jej dostrzec. Często czytam na forum wypowiedzi wychwalające ową psychologię. Przyznam się, że w FCW czy na scenie niezależnej go nie oglądałem ale w NXT i głównym rosterze jest już dosyć długo a nie zobaczyłem tego czynnika X. W ringu odwala dobrą robotę, proma ma bardzo dobre, mimikę psychola/Jokera opanował świetnie ale gdyby mnie zapytać o jakąś świetną walkę 1 vs 1 w jego wykonaniu to miałbym problem. Bardziej jego dobre występy kojarzę z meczów grupowych. Dobry pojedynek miał też kiedyś tam z Kofim ale to trochę mało. Wiadomo, że ciągle jest w grupie i nie może w 100% sprzedawać swojej postaci tylko musi robić na drużynę. Nie mniej jednak miał kilka okazji ku temu a nie udało mu się mnie - czyli widza raczej średnio wymagającego - przekonać. Zobaczę preshow z dziś, może z kimś o takim doświadczeniu jak RVD sklei coś niezłego.

Kiedyś pisałem o tym w temacie SD i chyba też w tym inni userzy to poruszali. Seth Rollins nie jest zły na mikrofonie. Owszem w NXT pierwsze promo jako mistrz zjebał po całości i ogólnie tam nie zachwycał ale zrobił duży postęp. Po Reingsie też większość jedzie ale w tym wypadku się zgadzam :P I tu ważniejsza część posta: nie przypinajmy metek na stałe wrestlerom jeżeli na to nie zasłużyli. Niekiedy jak się czyta co niektóre opinie to ma się wrażenie, że niektórzy jadą/zachwalają zawodnika tylko na podstawie nazwiska, osiągnięć, reklamy czy wspomnianej wcześniej metki, która kiedyś tam przyległa do niego. Są oczywiście też przypadki bez ratunku i choćby wypruwali z siebie flaki to i tak nie będą w stanie zmienić sposobu patrzenia na nich. No ale taka jest już chyba natura tego biznesu. Byłoby miło gdyby szanowna brać forumowa pisała opinie oparte o własne przemyślenia a nie powtarzane, utarte schematy typu - Punk daje dobre promo - jak zawsze. To, że Phil jest jednym z najlepszych mówców w tym biznesie to powszechnie znany fakt. Lepiej napisać co się dokładnie w tym promie podobało/nie podobało, jak się odebrało, czy wg nas spełniło swoje zadanie, jak publika reagowała na nie, jak naszym zdaniem wpłynęło ono na feud czy inne rzeczy. Nie chcę tym postem nikogo pouczać, obrażać czy nakazywać zmianę zdania lub sposobu pisania/myślenia. Sam idealny nie jestem i pewnie też nie raz zdarzyło mi się bezmyślnie powtórzyć zasłyszaną opinię bez używania własnej mózgownicy ale od pewnego czasu staram się zwracać na to uwagę. Apeluję tylko o to by bardziej przekazywać swoje zdanie, które wyrobiliśmy na podstawie własnych przemyśleń.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-327974

• 4 lata później...

• Reputacja:   1

Ostatnio Czaq przypomnial w SB o tym temacie, że fajnie byłoby go odgrzebać więc go odgrzebuje. W sumie od ostatniego posta minela prawie polowa dekady i nie rozumiem dlaczego temat zaniknął skoro jest dość fajny.

1) Jinder Mahal był najlepszym mistrzem WWE w tym roku. (A pomijając title run AJ Stylesa z ubiegłego roku to może i jeszcze dłuzej). Jasne że Hindus nie dawał świetnych walk, jasne że Hindus nie robił dobrych prom, jasne że Hindus nie jest wrestlerem pokroju AJ Stylesa, Johna Ceny, Triple H'a czy Kurta Angle'a. Mi jednak te sześć miesięcy z nim na szczycie oglądało się dobrze. Głównie przez reakcje, którą zbierał. Fani na arenie raczej nigdy nie reagowali na niego obojętnie co wcześniej często się zdarzało z mistrzami. Ale szczyt był w internecie, gdzie to na szeregu portali i grup facebookowych wiele fanów chciało wręcz linczować Jindera, że ten ujebal takiego Nakamure.

2) Roman Reigns jest najlepszym członkiem grupy The Shield. Bardzo lubię Samoańczyka, którego mam za naprawdę solidnego zawodnika. Cholera, gość jeszcze chyba nigdy nie zawiódł oficjeli więc i nic dziwnego, że dają mu duży push. Przykład? Fatalne Royal Rumble 2015, gdzie to Samoańczyk wygrał przy fatalnej reakcji. Po czym dwa miesiące później zrobił pojedynek roku z Brockiem Lesnarem, który otarł się o 5 gwiazdek. Seth Rollins jest ok, ale zawsze tam będzie czegoś brakowało. W ringu znakomity, na mikrofonie ok, ale dla mnie nigdy nie będzie to tzw. A+ Player. Za to Dean Ambrose jeżeli chodzi o karierę singlową to stał się zwykłym fejsowym średniakiem, którego ciężko oglądać. Wszyscy czekają na heel turn, który może nigdy nie nastąpić.

3) Shinsuke Nakamura jest cholernie słaby. Ostatnio przeczytałem opinie, że WWE zniszczyło kariere Nakamury. Złapałem się za głowę. Gość przeszedł z Japonii i jest dokładnie taki sam jak w NJPW. Właściwie oprócz theme songu nic się nie zmieniło. Problemem jest jednak to, że style są zupełnie inne i kogo w USA interesują te jego durne miny i strzelanie poz? To że przegrał w walce o pas WWE to żaden wstyd, przypominam że w ojczyźnie pas IC zabrał mu Bad Luck Fale.

4) Za dużo zrobiło się fanów sceny niezależnej, którzy w życiu obejrzeli dwie gale sceny niezależnej. Rzygam już tymi postami wychwalającymi Bullet Club, NJPW, Indysy i twierdzenie, że to jest prawdziwy wrestling, a nie WWE. Bullet Club był kiedys cholernie fajną stajnią, która dominowała w nowej japoni. Obecnie jednak przez to, że liderem jest tylko dobry Omega nie mają oni szans na wielkie triumfy jak to było w przypadku Stylesa. Ale ludzie i tak twierdzą, że NJPW ich świetnie bookuje, bo Rhodes weźmie kumpli pod arene Raw i strzelą sobie fote, a Omega wyjdzie w stroju Alladyna na arene.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-427807

Odniose sie

1. Kurde... W sumie to nawet jestem w stanie się z tym zgodzić, i to bez żartów. Końcówka runu Stylesa była dosyć cienka, potem mamy Janusza który pas szybko stracił, no i potem duo Bray/Orton. Pierwszego nie lubie, ludziki coś tam piszą że niewykorzystany potencjał, chujowo bookowany, moim zdaniem już na samym starcie Familia Wariata było produktem straconym, no sory, ale nie te lata IMO, publika reagowała, na początku mogło się to podobać, nieco tajemnicy za osobnikami, Bray potrafi byc charyzmatycznym mówcą, ale dośc szybko poszło sie to jebać, a obecnie nie da sie Wyatta kompletnie oglądać, i irytuje potwornie. Orton natomiast, no mam nadzieje że przejdzie turn na SS i przypierdoli każdemu po RKO z teamku. Randall to chyba najgorszy face w historii WWE, nie żartuje, jest tak potwornie mdły, widać gołym okiem że nienawidzi być tym dobrym. Ogólnie jedynym fajnym momentem tej dwójki z pasem, to był pseudo heelowy Orton własnie, którego misją było rozjebanie rodzinki, niestety, zawiązanie wątku na WM'ce... No cóż xD Więc na upartego, jestem w stanie zgodzić się z tym że Mahal do tej pory był najlepszym mistrzem, ale tylko ze względu na to, że poprzedni mistrzowe w tym roku gówno robili, i irytowali. Jinder ma chociaż zajebistą prezencje, i tych śmiesznych przydupasów, więc propsuje.

2. Tutaj podstawowa rzecz, o której zawsze pisze jak jest dyskusja o tarczownikach. Każdy z nich jest kilkukrotnie lepszym heelem, niż fejsem. To jest kurwa tragedia, dramat i komedia w jednym trzymać ich jako tych dobrych. Rollins trzymał całe WWE na plecach solo, gdy był mistrzem, i oglądało się to zajebiscie, Ambrose w tym swoim pseudo świrniętym gimmicku jako ten zły też dawał rade, Roman jako heelowy rozpierdalator i cocky skurwysyn był świetny. Ale nie, Vinnie wziął urodzonego heela, i sobie wymyślił by go na twarz fedki robić, genialnie stary skurwielu xD

A co do samego zagadnienia, że Romero to najlepszy z nich, oczywiscie kompletnie się z tym nie zgadzam. Dobra, jestem jeszcze w stanie przełknąć to, że dla kogoś Roman > Ambrose, który irytuja tą swoja ślamazarnością i w ringu, i przy mikrofonie, ale twierdzenie, że Rzymianin jest lepszy od Rollinsa? Od gościa, który dosłownie SAM ciągnął WWE na plecach podczas swojego reignu z pasem? Od gościa, któy zrobił zdecydowanie największy progress ze wszystkich od przynajmniej 15 lat? Błagam, idzie pierdolnąć ze śmiechu. Nie twierdze oczywiscie że Romek jest zły, jest źle (tragicznie) bookowany, ale Rollins to total package. Tylko on musi być heelem, by to znowu pokazać, i nie byc w gówno mid cardowych feudach z jakimiś beztalenciami. IMO Rollins > Roman = Ambrose.

3. 100% zgoda. Japonie oglądam regularnie od niedawna, już po tym jak on odszedł, i nie chce mi sie nawet oglądać jakis starszych gal (ogólnie mam tak troche wstręt przed oglądaniem tego co już było, ale to nieistotne), w WWE gość nie pokazuje NIC. Dosłownie. Speecha nie jebnie, bo nie umie, w ringu gówno do tej pory pokazywał... Daje mu nadal kredyt zaufania, no bo te opinie nie wzięły się z dupy, musi dostać jakiś większy feud, pokazać co nieco, obecnie tak na prawdę nie dostał jeszcze swojej szansy.

4. W sumie nie wiem czy jest dużo takich osób, czyli pseudo fanów indyków, więc się o tym nie wypowiem, ale zgadzam się z tym, że masa osób hejtuje WWE własciwie z gówno powodu. Mi sie szczerze dobrze obecnie ogląda ten produkt, o wiele lepiej niż z 5 czy 4 lata temu. Irytuje to, że masa osób tak jedzie po tym, i twierdzi że "Indysy to jest to, a WWE to chujnia" w momencie gdy jednoczesnie propsują coś tak overrated jak obecny Bullet Club. A propo BC, też mam jedną "kontrowersyjną" opinię:

Młody Rhodes jest beznadziejny. Do granic możliwości. Typ jest absurdalnym beztalenciem, jadącym na nazwisku tatusia. Gówno pokazał jako ROH Champion, 0 charyzmy, wkurwia stylem bycia, w ringu mozolny, jak by spadł z poziomu swojego absurdalnego ego, do poziomu swojego rzeczywistego skilla, to by od razu śmieciarka mogła podjechać i go zdrapywać z betonu. Irytuje mnie jego zachowanie na portalach społecznosciowych, jego gigantyczne mniemanie o sobie, ciśniecię po WWE, bez którego był by nikim. Najśmieszniejsze, że jak sie obijał po mid cardach w Dalbju, to masa osób pisała "Nie no, Cody to jest zajebisty, ale WWE musi dać mu S-Z-A-N-S-E by sie pokazać w main eventach". I co? Ano gówno, widac że nie same małpy w CT pracują tam, skoro go trzymali nisko. Ogólnie idealna sytuacja jak z Sandowem, każdy "Nie no, ale on zajebisty, dajcie mu pas WWE", a poszedł do TNA, dostał ME push i lipa :D Mam nadzieje, że Castle go ograbi z pasa, lepszy pod każdym względem bez dyskusji.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-427814

No cóż, czas na odpowiedź na post Arkao a.k.a. TJCACPJ

1. Jinder choćby wykręcił 8 five starów w ciągu swojego runu i tak będzie championem z przypadku. Jobberem, który bez wcześniejszej podbudowy (nawet z przydupasami) nie ma prawa być w walkach wieczoru. Choćby wykręcił 8 five starów i dał 20 genialnym prom to i tak danie mu pasa to kopnięcie się po jajach w wykonaniu WWE, które obnażyła cały wrestling (po chuj pushe, budowanie postaci itp. itd. skoro okazuje się, że byle kto może zostać WWE championem? Po co budować/odbudowywać postacie skoro można im od razu dać pas, a potem zabrać i zesłać do jobberki wg uznania, bo tak) i za samo to jest NAJGORSZYM WWE CHAMPIONEM W HISTORII, gdyż obnażył wrestling. Wystawił na pośmiewisko i pokazał ludziom nierozumiejącym wrestlingu, że ich postrzeganie naszej ulubionej rozrywki sportowej jako fatalnej komedii i gówna jest jak najbardziej prawdziwe, a my jesteśmy idiotami.

2. Najlepszym członkiem Shield? Ok, akceptuję - twoja opinia nie jest kontrowersyjna. Ale czytając twój post wnioskuję, że chodzi Ci o bycie najlepszym wrestlerem wśród tej trójki. Seth zjada go pod każdym względem poza budową i mocarnością finishera (pedigree w wykonaniu tego mikrusa traci 80% swojego impactu). Natomiast Dean zamiata Romkiem na mikrofonie, albo precyzyjniej - zamiatałby gdyby dali mu swobodę, bo niestety aktualnie za bardzo go blokują.

3. Nie jest slaby. Jest bardzo dobry w tym co robił, czyli w walce w puro. Niestety nie pasuje on do stylu WWE, bo ani nie pogada, ani jak widać nie leży mu ich styl walki (nie każdy genialny piłkarz będzie dobry w beachsoccera...) ale nazywanie go słabym to pomówienia i kłamstwa.'

4. Serio ktoś mówi, że BC jest dobre, bo zrobili fotki przed RAW? :twisted: Toż to grupa ludzi bardziej pokurwiona niż Ci, którzy propsują danie pasa Mahalowi... Ja osobiście nie rozumiałem nigdy aż takiej podjarki Klubem, owszem - uwielbiam chociażby Stylesa czy Bucksów, ale mówienie o nich jako o fajniejszych od chociażby NWO świadczy o brakach w inteligencji... dużych brakach...W ogóle porównywanie stajni z main streamu USA, gdzie atakują kogo popadnie, niszczą pół rosteru i dają speache do stajni z Japonii, gdzie poza drobnymi oszustwami w walkach i zaatakowaniu kogoś raz na rok czy krótkiej wypowiedzi lidera po walce wieczoru głównych gal to jak porównać jabłko z sadu do loga firmy Apple... niby i to i to jabłko, ale jednak różnica jest znaczna.

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-427821

• Reputacja:   1

Wy nie mieliście komentowac mojego postu tylko dawac swoje kontrowersyjne opinie
https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-427826

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Wy nie mieliście komentowac mojego postu tylko dawac swoje kontrowersyjne opinie

Wręcz przeciwnie. Tu właśnie wrzuca się kontrowersyjne opinie żeby móc o nich podyskutować. Jaki sens wrzucać własne, kontrowersyjne opinie jeżeli się zakłada, że nikt nie ma się do nich odnosić?

https://forum.wrestling.pl/topic/13278-twoja-kontrowersyjna-opinia/page/40/#findComment-427832