Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na Wrestlepalooza XCIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

hehe , głównie to zasługa bubby .

Widzisz. Jak nie booker Cię oszuka, to tag team partner to zrobi :twisted:

ale nie wszyscy ledwo co od ziemii odrastają i kozaczą mimo, że jeszcze w pieluchy leją i jedzą kaszke rano .

Kto tu kozaczy, co Marcin? :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

17

• damiandziki

10

• Scythe

10

• mu

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kto tu kozaczy, co Marcin?

ja nie kozacze bo nie mam czym Piotruś :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Ale mi się trafiło... zawsze marzyłem , żeby jakiś Król skopał mojemu Immortalowi tyłek xD Albo nie fart , albo Ci na górze mnie nie lubią... whatever. Gala zapowiada się ciekawie hm... ale jednak czas na napisanie RP jest zbyt..hm.. krótki, ale cóż dam z siebie wszystko :D

Pozdro

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   6

Veniuś najpierw zajmij się Darkiem :P Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie wypociny może być ciężko :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Cytat:

hehe , głównie to zasługa bubby .

Widzisz. Jak nie booker Cię oszuka, to tag team partner to zrobi

ogólnie nie chcę się wpierdalać, ale to już kurwa nudne się zrobiło. Nie wypowiadałem się na ten temat wczesniej, ale dla Waszej świadomości, nie tylko mu uważa, że został zrobiony w chuja w Awardsach, a to, że w Waszej obronie stanęli "młodzi gniewni, którzy kiedyś rozjebią wszystkich, bo piszą "powieść", zamiast RP" nie znaczy, że mu nie miał racji.

Cytat:

ale nie wszyscy ledwo co od ziemii odrastają i kozaczą mimo, że jeszcze w pieluchy leją i jedzą kaszke rano .

Kto tu kozaczy, co Marcin?

Este, mi naprawdę nie chce się wdawać w dyskusje i użerać teraz z połową Waszych obrońców z byłego HVW, ale niektórzy biorą przykład z Was, wspaniałych bookerów, na których się wykreowaliście i kozactwa od niektórych osób naprawdę nie brakuje w ostatnim czasie. Kurwa, Tacy ludzie, jak my siedzą w tym gównie po 7-8 lat i to nie znaczy, że nam wszystko wolno, bo każdy jest równy, ale trochę szacunku od raczkujących niemowląt, którzy dopiero co zaczynają się troszkę liczyć w midcardzie się nalezy i takie jest moje zdanie.

Tekst, że ktoś może póki co tylko komuś pasów zazdrościć też jest śmieszny, bo z całym szacunkiem do Damiana, (do którego nic nie mam i od razu mówię, że kurwa na debilne zaczepki nie mam zamiaru odpowiadać), King na obecny moment jest lepszym zawodnikiem od niego i podejrzewam, że przy pierwszej okazji, mając partnera klasy Vaclava, zgarnąłby mu ten pas sprzed nosa. Dziękuje za uwagę, tyle miałem do powiedzenia.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Nasi obrońcy? Nie pamiętam by ktoś wtedy stanął w naszej obronie. Nie zamierzam kontynuować dyskusji, bo każdy swoje wie i tego nie zmieni, więc odniose się tylko do jednego.

Kurwa, Tacy ludzie, jak my siedzą w tym gównie po 7-8 lat i to nie znaczy, że nam wszystko wolno, bo każdy jest równy, ale trochę szacunku od raczkujących niemowląt, którzy dopiero co zaczynają się troszkę liczyć w midcardzie się nalezy i takie jest moje zdanie.

Szkoda, że Wy starzy doświadczeni wyjadacze nie szanujecie tych młodych, mieszając ich z błotem gdzie się da, a sami później wymagacie szacunku. Tak jak mówisz, każdy jest równy, niezależnie od stażu :) pozdro

Szkoda, że Wy starzy doświadczeni wyjadacze nie szanujecie tych młodych, mieszając ich z błotem gdzie się da, a sami później wymagacie szacunku. Tak jak mówisz, każdy jest równy, niezależnie od stażu pozdro

Znajdź mi jeden post, w którym zmieszałem kogoś młodego z błotem, a później pierdol te swoje bzdury, bo tych farmazonów już się czytac nie da, "stary wilku e-fedów", co chciał "biznes" zrewolucjonizować.

Nasi obrońcy? Nie pamiętam by ktoś wtedy stanął w naszej obronie

Naprawdę chcesz, żebym wkleił Ci posty ludzi, którzy się wtedy wpierdalali w te sprawy, czy jednak potrafisz sobie je sam znależć?

Nie zamierzam kontynuować dyskusji

To akurat mnie nie dziwi, bo to Twój jedyny "argument" od miesiąca.

Do It Like A BOSS !

Veniuś najpierw zajmij się Darkiem :P Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie wypociny może być ciężko :lol:

To, że ostatnio rzeczywiście moje erpozy nie były na poziomie Vacka czy Scythe'a nie oznacza, że Venomania zamierza się zatrzymac...

Cathprase:

"O czym ty do mnie dymisz?"

Gdy ktoś coś do niego mówi odpowiada ironicznie "nie"

"Żebyś zdechł"

"Giniesz w momencie"

-Informacje dodatkowe

W dzieciństwie słabo się uczył i był poniewierany przez kolegów. Miał problemy z rodzicami ponieważ oni cały czas ignorowali go i zawsze dostawał opiernicz o byleco. Od 13 roku życia pali fajki aż do dziś.

_________________[/quote

Tejaaa...rzeczywiście straszliwie brzmi mój przeciwnik. :twisted:

Jednakże nie zamierzam popełnic błędów wielu begginerów i potraktuje go niemniej poważniej niż Tool'a czy Damage'a...więc watch out modjo! :P

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Ja nigdy nie uważałem się i nie kreowałem na super bookera, i nigdy nie kozaczyłem, starałem się dawać w walkach i segmentach z siebie wszystko i zawsze byłem obiektywny. I na tym polu nie mam sobie nic do zarzucenia. Fakt, siedze w tym krótko z drugiej strony to jednak nie fizyka jądrowa, żeby poznawać wszystkie meandry przez kilka lat. Oczywiscie, nie chce umniejszyć w ten sposób zasług weteranów którzy znają ten "biznes" jak własną kieszeń. W sporze "zarząd" HVW(czyli este i moja skromna osoba) vs mu było pare osób które "wpierdalały" się w dyskusje ale tak naprawde nie było nikogo kto napisałby "dajcie spokój, nie było żadnego ustawiania, żadnego kolesiostwa". Ponadto Scythe, pijąc do żartu esta, może niepotrzebnego, pisze że to robi się nudne...jakoś nikt nie napisał że nudny robi się mu w kółko zarzucający nam oszustwa. Uwierzcie, nam(pisze za siebie i za esta) daleko do kozaczenia, zresztą czytając rozmowy na forum łatwo chyba rozkminić kto się napina a kto stara się logicznie pisać. Nie było mnie troche na forum, nie pracowałem przy poprzedniej gali(ale przy tej będe, zmartwie wszystkich moich fanów :) ) zaczynam czytać komenty pod Paloozą, komenty pod kartą do następnej Paloozy i zamiast sensownych postów widze głównie mu i naśladującego go Króla jadącego po bandzie, Jupitera odpowiadającego im i innych którzy gdy coś napiszą są posądzani o "kozaczenie" itd itd. Dla mnie e-fed od zawsze był zabawą, robiłem to głównie po to by zapewnić frajde piszącym erpy, po to by czytać posty pełne zadowolenia a nie pełne bluzgów dobrych na korytarze gimnazjum. W sumie nie wiem na chuj się tu rozpisuje, jak przeczyta to z 8 osób 6 wyniesie z tego tylko to co chce i będzie mi mogło wytknąć a mu napisze "niezłe wypracowanie" . :)

PS. Jeszcze jedno-do żadnej z wymienionych osób w poście osób nic nie mam.Ani do Scythera, ani do Jupitera, ani do mu ani do Króla(no Król to mój dobry kumpel mam nadzieje, że nie czuje urazy :P )

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Ja nigdy nie uważałem się i nie kreowałem na super bookera, i nigdy nie kozaczyłem, starałem się dawać w walkach i segmentach z siebie wszystko i zawsze byłem obiektywny. I na tym polu nie mam sobie nic do zarzucenia. Fakt, siedze w tym krótko z drugiej strony to jednak nie fizyka jądrowa, żeby poznawać wszystkie meandry przez kilka lat.

Cóż, od kiedy "powróciłem" do zabawy w e-fedy, zauważyłem, że niektóre osoby wpadły w nową modę pisania scenariuszy do filmów, czy powieści sensacyjnych, bądź thrillerów, zapominając, co to jest RP. Jesli ktoś nie rozumie, bądź nie zna rozwinięcia tego skrótu, zapraszam do słowników i na www.google.pl To nie jest kurwa wyścig na najlepszą książkę na forum, tylko E-FED! Ale masz rację, skoro nawet Jupiter ostatnio nie rozumiał, że w RP trzeba skupić się na ostatnich wydarzeniach swojego zawodnika, nadchodzącej gali i przede wszystkim, PRZECIWNIKU, faktycznie, to jednak nie ma znaczenia, jak długo się w tym siedzi (Odwołuję się teraz do jednego z postów Jupka, który stwierdził, że w następnym RP coś tam coś tam, żeby nikt mu nie zarzucił, że nie skupił się na przeciwniku). Jupek, z całym szacunkiem do Twojej osoby (a wiesz, ze Cię lubię), ale miałeś walkę z Mamoru, nie Kravenem! Kiedy ja walczę ze Scorpem, nie piszę o Sandmanie, ponieważ łączy mnie z nim nieciekawa przeszłość. GALA jest miejscem na rozwijanie wydarzeń, nie RP. Zawsze tak było, jest i będzie! Albo się to rozumie, albo nie. Kropka.

zresztą czytając rozmowy na forum łatwo chyba rozkminić kto się napina a kto stara się logicznie pisać.

Dla mnie tekst powtarzany 100 razy ("nie zamierzam kontynuować dyskusji", po czym este dalej ją kontynuuje) nie zalicza się do "logicznego pisania".

Do It Like A BOSS !

Scy jeśli mój żart rzucony w kierunku mu uważasz za kontynuacje dyskusji to gratuluje świetnej oceny sytuacji :)

Jeszcze jedno. Jeśli chodzi o moją ostatnią walkę ze Scorpem, podobał mi się jego RP, bo miał bardzo fajny klimat, ale kurwa, ludzie! Pisanie, że będzie problem i ciężka decyzja, gdzie Scorp napisał erpozę, jakby walczył z Biggmaczyńskim, nie ze mną, to jakaś totalna bzdura. Ja tu analizowałem jego wszystkie walki z HVW, wchodziłem w jego profil, żeby wiedzieć, co o nim pisać i poznać jego postać "od podszewki", a Dziku napisał 75% erpozy o kimś zupełnie innym, nie wspominając zbytnio ani o tym, że bedzie to cage match, ani o tym, ze stawką pojedynku będzie FTW Title (nie licząc ostatniego zdania, w którym i tak stwierdził, że go nie chce, ale to akurat nie minus, bo pasowało to do jego gimmicku), ani nie napisał NIC konkretnego o mnie. Dla mnie to zabawne, a jeśli mam szczerze napisać, dlaczego nie wspomniałem o tym wczesniej, to powód jest jeden. Nie zamierzałem być jobbowany dlatego, że otwarcie piszę, co myślę. Teraz już mam to gdzieś i ZAWSZE będę pisał dokładnie to, co na sercu mi leży. Przykro mi.

[ Dodano: 2009-01-15, 17:35 ]

gratuluje świetnej oceny sytuacji

Po nowinach, które doszły mnie jakiś czas temu, to raczej ja powinienem pogratulować Ci "świetnej oceny sytuacji", od kiedy zająłeś się zabawą w prowadzenie e-fedu ;]

Do It Like A BOSS !

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Może nie powinienem , ale uważam , że do wypowiedzi mam prawo. 18 lat ukończonych nie pozwala mi może bawić sie w fedy po 8 i więcej lat bo raczej jest to niemożliwe , nie mniej jednak różne przeróżne styczności z fedami nie tylko tymi bazującymi na RP ale i odgórnie bookowanymi i tymi zależnymi od backstage jakieś tam były. Nie zamierzam robić z siebie kogoś wyjebanego w tych sprawach bo człowiek sie całe życie uczy ...i głupi umiera. Ale dziwie się tylko że w sumie zabawa (bo czymś poważnym tego nazwać się nie da ....w końcu bawimy sie w wrestlerów , a podobnie można powiedzieć też nawet o tych 10-latkach rzucających sie na kanapie rodziców w filmiku wrzuconym na jutubie) a więc dziwie sie że taka zabawa zrodziła takie fale sporów....

Tymbardziej czuje sie troche zmobilizowany do komentarza bo teoretycznie zaczeło sie wszystko od walki mojej postaci...i to rzekomo o tę włąśnie walke pretenesje do este miał mu....nie wiem też w sumie czemu ...walkę przegrałem , napisałem od scyther'a gorzej ...ok...swoją drogą nie uważam że nie umiem lepiej ...po prostu w tym przypadku napisał lepszego ..i już. To moja druga porazka w EWF i gramy dalej.... ale nie to mi chodzi ...

Dziwi mnie troche inny fakt. Skoro e-feda stworzyli sobie Bigg i Estewu - no to imo mieli prawo prowadzić go po swojemu , oni przecież nie ingerowali w EWF nie zmieniali tego co było czyjeś. HVW było ich wersją , którą modyfikować jakkolwiek chyba mieli prawo. Więc nie rozumiem na jakiej podstawie oskarżać ich o cokolwiek.Akceptujesz to co stworzyli...albo tak jak mu , mówisz im , że robią chujnie i nie bedzie grał w taki shit. Uważam jednak że z lekka błędem jest nakazywanie im czegoś czego nie chcą. Gdyby chcieli zmieniać coś w EWF gdzie byli by "pod kimś" to wtedy opierdol. Ale chyba po to tworzyli HVW , żeby sprawdzić się i rozwinąć po swojemu i wdrażać własne koncepcje a nie być atakowani przez graczy że źle robie we własnym fedzie bo sie nie znają. Skoro sie nie znają i jest to moje zdanie osobiste ....to mówie że ich pierdole bo sie nie znają i odchodze bo ich sposób oceniania RP'ow mnie nie zadowala. Koniec. Po prostu uważam że nie umieją ich oceniać wiec koncze zabawe. Nie miałbym jednak w zamiarze na siłe uczyć ich tego jak ja bym to zrobił....dlatego że rzecz dzieje sie jakby u nich na podwórku.

To tak samo w sumie jakby szef na budowie który jest świeżo po architekturze i ledwo obronił magistra (a już pracuje) dostawał opierdol od szarego robola za to że on popierdala z cementem w ręku od 20 lat a gówniarz dopiero skończył szkołe i już bedzie nim rządzić...porównanie moze nie nazbyt trafne ale zawsze obrazują mój punkt widzenia ...

Poza tym ...nie uwłaczając "legendom" biznesu , bo do niekogo tu nie urągam....nie uważacie że taką postawą zniechęcicie młodych do gry ? Dążycie generalnie do tego że zostaniecie w fedzie w 10 graczy sami...ewentualnie wytrwali którzy nie śledza tych postów bedą walczyć w dark matchach...

Bo jaka jest przyjemność grąc w fedzie , gdzie albo jobbniesz albo bedziesz obity serią komentarzy że Ciebie bardziej lubi booker mimo że napisałeś Gorzej. To nie jest przyjemne gdy toczy sie wojna wokół twojej postaci itp.

Ja rozumiem , że starzy gracze mają przyjęte "zasady i kanon" oceny i zawartości RP'a. Zgadzam się z tym i ciągle ucze sie pisać RP'y aby jednej i drugiej stronie dogdzić. Ale najbardziej leży mi na duchu to , że przecież este i bigg byli na swoim podwórku i imo mieli prawo zmodyfikować ten system ocen. Tutaj w EWF obowiązuje już wasz system. Tymbardziej kłótnia na tle głupiej zabawy w Awardsy... jest śmieszna.

915802072594e34bce782c.jpg

• Urządzenie:  Windows

Panowie, po co ten offtop? Wypowiedzi mają dotyczyć przecież kolejnej gali. Zgodzę się z Biggiem, że uwaga przeniosła się z tego co najważniejsze, na jezdzenie po sobie i wytykanie wszystkiego, co się da.

Od siebie dodam tylko - Scy, ja lubie taką książkową formę. Niemniej zgadzam się, że rp powinien dotyczyć walki, przeciwnika, angle'u i innych, ważnych wydarzeń mających miejsce na ostatniej gali.

Może nie powinienem , ale uważam , że do wypowiedzi mam prawo. 18 lat ukończonych nie pozwala mi może bawić sie w fedy po 8 i więcej lat bo raczej jest to niemożliwe , nie mniej jednak różne przeróżne styczności z fedami nie tylko tymi bazującymi na RP ale i odgórnie bookowanymi i tymi zależnymi od backstage jakieś tam były. Nie zamierzam robić z siebie kogoś wyjebanego w tych sprawach bo człowiek sie całe życie uczy ...i głupi umiera. Ale dziwie się tylko że w sumie zabawa (bo czymś poważnym tego nazwać się nie da ....w końcu bawimy sie w wrestlerów , a podobnie można powiedzieć też nawet o tych 10-latkach rzucających sie na kanapie rodziców w filmiku wrzuconym na jutubie) a więc dziwie sie że taka zabawa zrodziła takie fale sporów....

Po pierwsze, ja też kiedyś zaczynałem i również starsi gracze wymagali od młodych szacunku, bo tak jest ZAWSZE. Ja sam nie potrafiłem kiedyś tego zaakceptować, gdy ktoś próbował mi pokazać, że potrzeba mi więcej pokory, bo byłem młody, głupi i waleczny. Dobrze byłoby, gdyby nowi gracze w dzisiejszych czasach wyciągnęli z tego jakieś wnioski, bo każdy musi poczekac na swoją kolej, ta zasada zawsze obowiązywała i obowiązuje do dziś.

Fale sporów były w EWF już 7 lat temu, a czasami na OOC Boardzie dochodziło do prawdziwego Tsunami, więc uwierz mi, że to, co dzieje się teraz, to mały powiew wiatru zrodzony z piardnięcia szczura.

Tymbardziej czuje sie troche zmobilizowany do komentarza bo teoretycznie zaczeło sie wszystko od walki mojej postaci...i to rzekomo o tę włąśnie walke pretenesje do este miał mu....nie wiem też w sumie czemu ...walkę przegrałem , napisałem od scyther'a gorzej ...ok...swoją drogą nie uważam że nie umiem lepiej ...po prostu w tym przypadku napisał lepszego ..i już. To moja druga porazka w EWF i gramy dalej.... ale nie to mi chodzi ...

Nie zauważyłeś przypadkiem, że mu miał pretensje, zanim oficjalny wynik był już wszystkim znany? Po drugie, jeśli potrafisz lepiej (czego nie kwestiunuje) po prostu zrób to, zamiast o tym pisać, bo ja nigdy nie pisałem, że potrafię napisać lepiej od Kravena, Rotta, Toola, Game'a, czy kogokolwiek. Albo pisze lepszego i wygrywam, albo pisze gorszego, przegrywam i jest koniec tematu.

Dziwi mnie troche inny fakt. Skoro e-feda stworzyli sobie Bigg i Estewu - no to imo mieli prawo prowadzić go po swojemu , oni przecież nie ingerowali w EWF nie zmieniali tego co było czyjeś. HVW było ich wersją , którą modyfikować jakkolwiek chyba mieli prawo. Więc nie rozumiem na jakiej podstawie oskarżać ich o cokolwiek.Akceptujesz to co stworzyli...albo tak jak mu , mówisz im , że robią chujnie i nie bedzie grał w taki shit. Uważam jednak że z lekka błędem jest nakazywanie im czegoś czego nie chcą. Gdyby chcieli zmieniać coś w EWF gdzie byli by "pod kimś" to wtedy opierdol. Ale chyba po to tworzyli HVW , żeby sprawdzić się i rozwinąć po swojemu i wdrażać własne koncepcje a nie być atakowani przez graczy że źle robie we własnym fedzie bo sie nie znają. Skoro sie nie znają i jest to moje zdanie osobiste ....to mówie że ich pierdole bo sie nie znają i odchodze bo ich sposób oceniania RP'ow mnie nie zadowala. Koniec. Po prostu uważam że nie umieją ich oceniać wiec koncze zabawe. Nie miałbym jednak w zamiarze na siłe uczyć ich tego jak ja bym to zrobił....dlatego że rzecz dzieje sie jakby u nich na podwórku.

Ja w HVW nie stoczyłem ani jednego pojedynku, chociaż byłem tego bliski. Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że dobrze się stało, że do tego nie doszło.

To tak samo w sumie jakby szef na budowie który jest świeżo po architekturze i ledwo obronił magistra (a już pracuje) dostawał opierdol od szarego robola za to że on popierdala z cementem w ręku od 20 lat a gówniarz dopiero skończył szkołe i już bedzie nim rządzić...porównanie moze nie nazbyt trafne ale zawsze obrazują mój punkt widzenia ...

Nie, to nie to samo, ponieważ ja również prowadziłem przez pewien okres czasu e-fed i mi jakoś nikt nigdy nie zarzucił złej oceny erpozy, bo nie próbowałem zrewolucjonizować czegoś, czego się po prostu kurwa NIE DA zrewolucjonizować.

Poza tym ...nie uwłaczając "legendom" biznesu , bo do niekogo tu nie urągam....nie uważacie że taką postawą zniechęcicie młodych do gry ? Dążycie generalnie do tego że zostaniecie w fedzie w 10 graczy sami...ewentualnie wytrwali którzy nie śledza tych postów bedą walczyć w dark matchach...

Zniechęcam młodych graczy do zabawy pisząc na forum, jak powinien wyglądać dobry RP? Czegoś tu nie rozumiem.

Ale najbardziej leży mi na duchu to , że przecież este i bigg byli na swoim podwórku i imo mieli prawo zmodyfikować ten system ocen.

Jesli chcieli zmodyfikowac system ocen obowiązujący od zawsze, to mogli nazwac zabawę inaczej niż e-fed, a erpozy zamienić na "best book", lub "your sceniario".

Do It Like A BOSS !