Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Auć 8) Uch bolą mnie twoje słowa Psycho ałaaaaaa :lol: Chill to tylko zabawa :D

to zacznij rozróżniać od forum , czy ja na Ciebie wołam izzy ? swoją drogą to to imie kojarzy mi sie z jakąś blond pizdą z serialu greys anatomy , nie mam racji ? i niezależnie od tego czy to zabawa czy nie : nie skacz wyżej niż Ci sie wydaje , że możesz bo możesz sobie wybić oko moim kutasem .

A mówi Ci coś Izzy Stradlin i Guns & Roses? Chyba myślę że tak :) Więc drogą prostych skojarzeń dochodzimy do pochodzenia imienia Nilsena 8) Dobra koniec tych niepotrzebnych dyskusji :twisted: Ja nie Wee Man żeby mieć o wszystko pretensje :) Peace Mu! :)

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

12

• Juppozo

9

• damiandziki

5

• Ja Myung Agissi

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W końcu mogę napisać recenzję ostatniej Paloozy, gdyż zakończyłem dyskusję w innym dziale, która, jak czas pokazał i tak nie miała najmniejszego sensu.

Zacznę od tego, że w przeciwieństwie do innych, nie uważam, żeby motyw z HVW był jakoś mało eksponowany czy coś. Według mnie, jest nieźle, a przecież EWF, to EWF. Nie widzę żadnych niedociągnięć przy motywie, gdzie Jupiter chce zdobyć EWF World Title, ponieważ podczas obojętnie jakich inwazji w historii wrestlingu, zawsze druga strona chciała zdobywać pasy federacji, którą "najechała", a w tym przypadku, spójrzmy prawdzie w oczy, to nie jest nawet żadna inwazja :) HVW zostało sprzedane i tyle. Patrząc pod kątem storyline, zawodnicy z tamtej federacji po prostu muszą walczyć w EWF, bo nie mają innego wyjścia, gdyż ich federacja została sprzedana. Dla mnie to wszystko trzyma się kupy i zastrzeżeń nie mam. Panom z byłego HVW również zaczęło się powodzić. Poprzednio w ME gali występował HVW World Champion i Alex Scorp, na następnej gali Jupiter dostał darmowy bilet do finału turnieju, Scorp walczył znowu o pas, tym razem FTW. Vaclav i Izzy Nilsen zdobyli pasy Tag Team, Ricky Banks posiada Evolution Title, a Curtis Woods pro Pain. Panowie, nie narzekajmy, bo jest naprawdę dobrze :)

Nie wiem, jak bardzo nudne będzie to, gdy napiszę, że Hogański miażdzy? :twisted: Domyślam się, że kurewsko nudne, jednak...Hogański miażdży! :D Szkoda, że Heniek Tyski pojawiał się na tej gali niezbyt często, ponieważ mnie akurat bardzo śmieszył w swojej roli złodzieja i mentora młodych wilków :)

Osobiście podoba mi się rozwiązanie sytuacji z World Title. Turniej to sprawiedliwy sposób i każdy może ten pas wygrać. "Wystarczy" być najlepszym :) Oczywiście w pełni zgadzam się z decyzją o automatycznym umieszczeniu Jupitera w finale, ponieważ jako HVW Champowi coś mu się należy 8)

Walki, jak zawsze na wysokim poziomie i nie mam nic do zarzucenia. Podobał mi się mój pojedynek. Nie był może strasznie długi, ale szczerze mówiąc, mnie akurat często trochę nudziły przesadnie długie walki, dlatego taka forma przypadła mi do gustu. ME również jak najbardziej udany i mała niespodzianka w postaci zmiany tag team Champów 2 razy na tej samej gali :] Bardzo dobre urozmaicenie i ciekawie pomyślany patent :)

Faktycznie, segmenty z udziałem mojej osoby były naprawdę dobre i wyglądały, jakbym pisał je sam. Z tego, co wiem, Game pisał segmenty ze Scytherem, więc wielkie gratulacje Graczu, bo wyszło to zajebiście :D Gdyby na gali było więcej Bubby i Psycho, byłoby dobrze, ale jak już ktoś wspominał, roster jest teraz tak duży, że ciężko to wszystko poupychać w taki sposób, żeby gala nie miała kosmicznej długości.

Na koniec dodam: Dobrze być osobą, która na ostatniej gali jako jedyna obroniła swój pas! :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg