Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jupek z mó - przestaniecie robić tutaj kurwa Weelandie, czy nie ? :) Co do gali - przestańcie się przypierdalać, że te, albo te angle są olane. Spójrzcie na roster - jest nas trochę. Każdemu trzeba coś przydzielić, każdemu trzeba coś wymyślać, poprowadzić - a bookerów jest trzech. Ja nie miałem nawet segmentu na tej gali, i co? Nie płacze. Kolejna gala trzymająca poziom i za to graty.

A, że Hogański miszcz to nic dodania poza tym co napisane.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

12

• Juppozo

9

• damiandziki

5

• Ja Myung Agissi

5

Top użytkownicy w tym temacie

Jupek z mó - przestaniecie robić tutaj kurwa Weelandie, czy nie ?

Tak jest Boss! :D

Co do gali - przestańcie się przypierdalać, że te, albo te angle są olane. Spójrzcie na roster - jest nas trochę. Każdemu trzeba coś przydzielić, każdemu trzeba coś wymyślać, poprowadzić - a bookerów jest trzech. Ja nie miałem nawet segmentu na tej gali, i co? Nie płacze.

To prawda... Lecz nie chodzi o olewanie pewnych sytuacji, a "wyjaławianie" ich... Wiesz.... O ile pamiętam pierwszy raz wypowiadam się w ten sposób i nie chciałbym abyście sobie myśleli że to przypierdalanie. Przypierdala się mó w wynikach głosowań na naj the best :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja nie miałem nawet segmentu na tej gali, i co?

bo nie chciało Ci sie napisać strategii . jeśli booker nie ma na to czasu zawsze sam możesz sie o to zatroszczyć .

Przypierdala się mó w wynikach głosowań na naj the best :twisted:

mariola , widzisz gdzieś tam o z kreską w nicku ? :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Cóż, ja się tam zgodze, że troszke to nie wyszło tak jak powinno. Bo niby angle z HVW miał być jednym z motywów przewodnich przez jakiś czas, jednak jak widać nie wszytko da się zrobić. Na obecną chwilę roster przekroczył 30 osób, więc jest bardzo ciężko zrobić coś sensownego dla każdej postaci. Nie chodzi już nawet o to, że wydłużyłoby to bardzo galę, ale o to, że strasznie ciężko jest się połapać we wszystkim jeśli ma się tak dużo postaci, szczególnie, że nikt z nas nie poświęca e-fedowi jakoś bardzo dużo czasu i uwagi.

Zgodzę się, że można było takie postacie jak np. Tool czy pozostałych, którzy na segment się nie załapali, wrzucić grupowo w jeden segment i byłoby po sprawie.

Jupozzo poruszył jeszcze ważną kwestię - wykorzystywanie pomysłów użytych przez Was w erpach. To już bardzo ciężkie do realizacji, przede wszystkim z uwagi na to, że każdy może zaproponować coś ciekawego, a przy tylu propozycjach jest naprawdę niełatwo się połapać, a co dopiero wprowadzić w życie. Dlaczego? Bo często gryzie się to z planem jaki wcześniej założyliśmy sobię na galę. Stąd też nawet tak ciekawe pomysły jak Jupitera mają niestety małą szansę przejść. Inna sprawa to, to, że zapewne do momentu pisania gali i tak o tym zapomnimy :P Dlatego jak już to lepiej nie pisać nam (szczególnie mi) takich rzeczy na gg, gdyż to jest 100% że o tym zapomne. Napisanie PW bądź maila zwiększa już prawdopodobieństwo na zapamiętanie tego.

Ja nie miałem nawet segmentu na tej gali, i co?

bo nie chciało Ci sie napisać strategii . jeśli booker nie ma na to czasu zawsze sam możesz sie o to zatroszczyć .

100% rajt :) Tego nie da się ukryć. A strategie mam ... tyle, że czeka na swój czas ;)

mariola , widzisz gdzieś tam o z kreską w nicku ? :twisted:

Ujebało Ci ogonek?? :twisted: :twisted: :twisted:

Na obecną chwilę roster przekroczył 30 osób, więc jest bardzo ciężko zrobić coś sensownego dla każdej postaci. Nie chodzi już nawet o to, że wydłużyłoby to bardzo galę, ale o to, że strasznie ciężko jest się połapać we wszystkim jeśli ma się tak dużo postaci, szczególnie, że nikt z nas nie poświęca e-fedowi jakoś bardzo dużo czasu i uwagi.

Jupozzo poruszył jeszcze ważną kwestię - wykorzystywanie pomysłów użytych przez Was w erpach. To już bardzo ciężkie do realizacji, przede wszystkim z uwagi na to, że każdy może zaproponować coś ciekawego, a przy tylu propozycjach jest naprawdę niełatwo się połapać, a co dopiero wprowadzić w życie. Dlaczego? Bo często gryzie się to z planem jaki wcześniej założyliśmy sobię na galę.

Roster z Hogwartu chyba nie optrzebuje az tak wypasionej roli, prawda? Sa dopiero debiutantami, wiec wiele i tak wniesc do niczego moga. To juz chyba pomniejsza troche problem.

Nie moznaby zrobic jakiej listy gdzie wszystkie plany, pomysly, role postaci na najblizsza gale zostalyby umieszczone? I polozone w jakims widocznym miejscu :P

Jesli chodzi o pomyslowosc "zawodnikow" to mysle, ze mozna przekladac niektore plany z jednej gali na druga, np. zaplanowaliscie jakas sytuacje na nastepna gale, to pomysly podane np. przez Jupitera zostana umieszczone w dalszej gali o ile bedzie to mozliwe.

Wszystko da sie zrobic tylko pochloneloby to kilka razdy wiecej czasu... :|

Pas trafi do któregoś z dzieci Luny 8)

hehe , jak już żartujesz i ma być smiesznie to jeszcze napisz , że Ty go wygrasz . :lol: to tak , jakbym wystawił 3 letnią marti w konkursie na miss świata i wmawiał wszystkim , że wygra . marti jest spoko ale spójrz prawdzie w oczy , hehe

Odezwał się "wielki talent". "stuprocentowy zwycięzca każdej walki" itd. itd... 8) Ale masz racje tytułu nie mam szans wygrać ;-) Nie moja liga :evil: Ale Vacek czy Grimm(jeśli wróci do pisania RP) mają duuuże szanse 8) So chill out 8)

8363302634890420816486.jpg

Pierwsze zwycięstwo w EWF jest, fajne segmenty (szczególnie z Hogwartem :P , Tyskim, i Scytherem, Psycho i Bubbą ) są, długi trzymający w napięciu main event (jak i inne walki) jest. Więc gala jest taka jaka być powinna, co do turnieju o EWF Title to pewnie przejście do drugiej rundy mi nie grozi, ale powalczę z Destroyerem. Wracając do gali zapomniałem o komentarzu, który też wymiata. Widać, że pomysłów nie brakuje więc oby tak dalej.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Odezwał się "wielki talent". "stuprocentowy zwycięzca każdej walki" itd. itd... 8)

chcesz podważyć tą teorie ? przedtem wytrzyj mleko spod nosa . 8)

Ale masz racje tytułu nie mam szans wygrać ;-) Nie moja liga :evil:

to stul morde i grzecznie poczekaj kilka lat i wygraj kilka walk zanim będziesz mógł pooceniać innych . myślisz , że tag team titles to jest coś ? hehz , spróbuj go obronić w walce , gdzie wszyscy napiszą erpoze . :twisted:

Ujebało Ci ogonek?? :twisted: :twisted: :twisted:

dziwne bo to Ty sie zachowujesz jak bez ogonka , joanno . :twisted:

dziwne bo to Ty sie zachowujesz jak bez ogonka , joanno . :twisted:

odpowiem Twoimi słowami cukiereczku:

' ale Tobie ' było ripostą na poziomie ale jak byłeś w pięciolatkach , teraz , żeby dorównać Ci poziomem w ciętych ripostach musiałbym sie zakopać . :twisted:

:twisted: :twisted:

udało mi sie zniżyć ? ciesze sie , to teraz wsadź sobie to w słomke . i ssij , ania . 8)

udało mi sie zniżyć ? ciesze sie , to teraz wsadź sobie to w słomke . i ssij , ania . 8)
:lol:

Auć 8) Uch bolą mnie twoje słowa Psycho ałaaaaaa :lol: Chill to tylko zabawa :D

8363302634890420816486.jpg

Auć 8) Uch bolą mnie twoje słowa Psycho ałaaaaaa :lol: Chill to tylko zabawa :D

to zacznij rozróżniać od forum , czy ja na Ciebie wołam izzy ? swoją drogą to to imie kojarzy mi sie z jakąś blond pizdą z serialu greys anatomy , nie mam racji ? i niezależnie od tego czy to zabawa czy nie : nie skacz wyżej niż Ci sie wydaje , że możesz bo możesz sobie wybić oko moim kutasem .