Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

I napisano "Gdy w Turkmenistanie rozpocznie się świętowanie Dnia Pamięci, a w Tanzanii Uroczystość Upamiętnienia Rewolucji Zanzibaru gala się pojawi". No i co? Przepowiednia spełniła się! Gala już jest! Cieszcie się i radujcie. Jeśli chcecie by szczęście w Turkmenistanie i w Tanzanii było także waszym szczęściem to w sposób inteligentny i złożony skomentujcie galę! Bo jak nie to spadnie na was klątwa i będziecie musieli świętować "Dzień walki z chorobami wenerycznymi", który także dzisiaj wypada.

EWF Wrestlepalooza XCII

Edytowane przez estevez
  • Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

12

• Juppozo

9

• damiandziki

5

• Ja Myung Agissi

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

hm , chyba tego , że gala dobra nie musze mówić , co nie ? średnio mi sie podobał pomysł z workami , nie wiem czyj ale myślicie , że jak ktoś musiałby byc zmęczony , żeby dac sie wepchnąć do worka ? acha , zapomniałem , że wrestling jest udawany .

Psycho – Żebyś nie zarwał. Ja tego kurwa nie wytrzymam.

prawie jak szakal , za najlepszych czasów . :lol:

tony hogański jest największym kozakiem . halter musiałby mieć dzień . :D

Jupiter (wskakując na narożnik) – Ludziskaaaaaa! Kto jest najlepszym wrestlerem na świecie?!

Fani – Juuuuupiteeeer!

jak to king napisał : zaraz sie zerzygam . :lol: jesteś 300 lat za murzynami , gabrysiu . :twisted:

nie wiem , kto pisął segmenty ze scytherem ale są świetne . and i mean świetne . 8)

tony jak zwykle rozpierdala . ;d halter musiałby sie dobrze napić i mieć dzień . :D

Rottweiler celebruje swój powrót do EWF

bardzo sie ciesze . rott , szalony matkojebco , odezwij sie jaknajszybciej . :twisted:

tak , jak mówiłem , segmenty z brudnym harrym zajebiste . :D

Chris „More” Attitude (dumnie wypina pierś) – Chris to wrestling!

Jupiter – A Jupiter.... to....

:lol: haha , marysiu , chyba nie chcesz wiedzieć , co mi przyszło do głowy . :twisted:

toster szaleje . ;d halter musiałby mieć dzień życia . :D

Tony Hogański – Yes we can! Yes we can! Yes we can!

Jan Kowalski – Obamomania w polskim wrestlingu rozpoczęta. Przynajmniej tak uważa Tony „Toster” Hogański.

Tony Hogański – Change.... we need! Yes we can!

:lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Husar – .... że się tak wyrażę.... i cały misterny plan siania zamętu w EWF poszedł w pizdu.

:lol: :lol: :lol:

Gala bardzo dobra, tradycyjnie świetne teksty Hogańskiego (przynajmniej te, które przeczytałem :twisted: ). Walka o TT titles trzyma poziom (pozostałych jeszcze nie czytałem - co najwyżej niektóre segmenty). Pewnie, jak przeczytam całą galę, to napisze więcej, ale to chyba dopiero w przyszły łikend :P .

Gala bardzo dobra. Dobrze się czyta. zgadzam się z Psycho - segmenty ze Scytherem bardzo in plus. Manewr kiebłabskowy też udany.

Miło znowu widzieć Mind Mowera w akcji, jeszcze nie w hali ale zawsze coś.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Gala co tu dużo mówić bardzo fajna. Czytnąłem sobie z przyjemnością. Oczywiście czekam na następną ....żałuje tylko że nie jestem w temacie "tostera" bo pewnie łatwiej przyswoiłbym jego komentarze aczkowliek do tego potrzebna jeszcze znajomośc przeszłości EWF. Rozpierdalał Seba ze swoim pruskim chełmem i motyw jak psycho rozwala klienta butelką.....fajny był też motyw z kiełbaskami pana wotjka...walki of course poziomem rządziły....jak to sie mówi bez zastrzeżeń z pozytywami .... gala b.fajna.

915802072594e34bce782c.jpg

znowu widzieć Mind Mowera

nie wspomniałem o tym ? shame on me . :D wyraźny czas powrotów bo jeszcze wraca legenda . :D ale nie moge sie wygadać kto to jest el masturbator , co nie . :D hehe

Nie moge powiedziec o gali nic zlego, widac, ze warto bylo czekac nawet tak dlugo :D Zarowno wrestlerzy jak i ci z Hogwartu "maja ubaw". Bawia mnie sceny z Debiutantami rowniez :P Ogromne wyzwanie dla Jupitera w nastepnej gali? VS Ricky Banks?xD

Fabi – A kim jest ta ładna pani?

Nie wspominalem, ze Fabi leci na laski, ale dobrze jest :D Niech tak dalej bedzie :D

SeBa na ringu pojawił się wraz ze swoją niemiecką (a raczej pochodzącą z Prus Wschodnich) małpką [o TAKĄ] o imieniu Klaus (a dokładniej Klaus von Caprivi) oraz w swoim pruskim hełmie.

Fabi – Aha, czyli rzecz w akcesoriach dodatkowych?

SeBa bedzie dobrym Hardcorowcem xD

Fabi – Co to było? (spogląda na swą dłoń, a jest ona pusta, puszka zniknęła) Jak to się stało?! Widziałeś coś?!

A Heniek kreci sie i wymiata xD

Muszę przyznać: Hogański is my God! Przybliżyłem sobie niedawno historię EWF i zaróno wtedy jak teraz Toster trzyma równy poziom, bo jak wiemy "Toster mogą trzymać poziom jakikolwiek i gdziekolwiek chcą :)" Bardzo dobra gala, liczyłem na więcej Bubby i Psycho, co prawda było ich trochę, aczkolwiek (chodzi o ich wspólną szatnię) zawiodłem się trochę. Plusami są komentatorzy, Esmeralda (bardzo podoba mi się pomysł na nią i segmenty zazwyczaj stoją na wysokim poziomie) no i ciężko się przyczepić do czegoś. Aczkolwiek w tej gali czegoś mi zabrakło, może jakiegoś innego backstage'u (dawne EWF wydawało mi się barwniejsze), jednak segmenty z tej Paloozy były bardzo dobre (jestem marnym krytykiem, bo ciężko mi sformułować czego mi brakuje). Naprawdę zapowiada się na jeszcze więcej emocji...

PS. Trochę brakowało mi Shamana (czyżby ani razu nie użyto uł yeeeee?)

1. Toster w w zajebistej formie 8) Jak zawsze zresztą :D Cytat przytoczony przez Psycho powalił mnie na kolana :D

2. Powrót Mind Mowera i Rotta jak najbardziej na plus. Zapowiadają się ciekawe czasy, i niezły rozpiździel za przeproszeniem :twisted:

3. Co do turnieju to... pożyjemy zobaczymy :D

4. Podziękowania dla Vacka, bez którego mistrzem tagów bym nie został. Gratki :) Zaczyna się era Luny! :evil:

5. No i gratki dla bookerów :D Trzymacie poziom panowie :) Już nie umiem doczekać się następnej gali, co ja gadam - karty :!: ;-)

8363302634890420816486.jpg

O jejku jej! Ale super fajna gala! :P

5624562044dc465af79c51.jpg

No i gala przeczytana...

Więc... hehe

Oczywiście bardzo mi się podoba. Miło i przyjemnie napisana, parę nieprzewidywalnych rzeczy typu TT Champ przez chwilę :D ... Aczkolwiek tym razem muszę napisać również coś innego od cukierkowych pochlebstw (i z góry wybaczcie)...

Otóż jak już wcześniej ktoś wspomniał, czegoś brakowało na tej gali. Zgadzam się w 100%. Osobiście mogę patrzeć na to z punktu tego co się dzieje wokół oczywiście JUpitera. Więc:

Po pierwsze angle z HVW Oryginals jest strasznie jałowy jak na mój gust. Mało się dzieje wokół tego. Niby jest paru gości nazywanych członkami tej grupy, ale konkretnej współpracy nie widać i okiem laika taka grupa to fikcja. Podobnie jak "niby-należenie" do tej samej frakcji Jupitera i Banksa jak było wspomniane na tej gali. O ile pamiętam, to Ricky i Jupek chyba nawet ani razu w historii wzroku nie skrzyżowali ze sobą, dlatego nazywanie ich w ten sposób to przesada. Oczywiście nie miałbym nic przeciwko :D ale gdybym był kompletnym nowicjuszem w czytaniu gali i historii fedów byłym conajmniej zdziwiony.

Dalej... Myślałem, że RP-y są po to, aby dawać jakieś pomysły i początkować czasami rozwój wydarzeń na gali, a nie tylko wyścigiem kto kogo lepiej zjedzie. Ja miałem pomysł w moim RP, było trzech zamaskowanych, był Venomus, był wahający się Chris, a na gali nic kompletnie nie pasuje do tego. Może i miałem głupie pomysły, ale czytając galę i czytając erpozki, często to kilka różnych bajek...

Dalej... Bardzo podoba mi się pomysł z turniejem o EWF title, i pomysł z wstawieniem Kravena i Jupka do finału... Wielki plus za to a i nie ukrywam że się zdziwiłem... Szacunek za to posunięcie...

Dalej... Psycho był za grzeczny. Nie wiem... Jakiś taki był przelandrynkowany, ale może i to skutki zadawania sie z Tosterem :twisted:

Mind Mower - super że jesteś!!! Rotta również pozdrawiam :D Widać że ten roster jest mocny jak nigdy!!

I jeszcze jeden minusik, z którego najmniej się cieszę bo teraz nie wiem jaki kierunek obrać. Niby Jupek miał się trzymać HVW, a na gali mówi że trudno, ale wygra EWF. To mi śmierdzi śmiercią naturalną HVW Oryginals w ciągu trzech gal. I teraz już nie wiem czy iść w ten angle, czy skupiać się na Mowerze i tytule... Nie chcę aby potem ludzie pisali, że w moim RP jest za dużo o sytuacjach w EWF a za mało o przeciwniku :twisted:

Aha... Oczywiście kompletnie mi nie pasowała (odpowiadał oczywiście ale nie pasował z natury) scenka z przyjęciem tytułów przez Chrisa i Jupka od Esmeraldy. Jak na kogoś kto niby miał coś mieć wspólnego z HVW jest to przesłodzone... No i gdzie był ten wahający się Chris?? Współpraca na gali w Revolution była bez zarzutu i to kompletnie burzy nasze RP-y :D

Mam nadzieję, że nikt tego nie przyjmie jako ostrej krytyki, ale za konstruktywną opinię wartą rozmowy...

P.S. Na 99% wiem kto będzie kolejnym EWF World champem :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Z niektorymi faktami musze sie zgodzic, czytalem pare rp'ow gdzie nie byly wcale takie zle pomysly.

Mo rzeczywiscie, patrzac na inne gale byl naprawde spokojny :lol:

A co do HVW to mozna by jakies wieksze zainteresowanie tym zrobic :P Ale z drugiej strony wiem, ze nie mozna wszystko wcisnac w jedna gale, moze maja to zaplanowane na inne gale?

• Reputacja:   1

A mój komentarz krótki będzie, bo ja taki zmęczony z deka jestem. Tony Hogański, Tony Hogański, Tony Hogański, tyle się go przetacza przez komentarze i słusznie. Nie tylko utrzymuje poziom, ale wraca z pewnym powiewem świezości. Dalej segmenty i prowadzenie wszelakich feudów i angli. Można się zgodzić z Juppozo, że ten HVW angle to jakoś tempa dopbrego nie ma. Brak jakiegoś znaczącego Impactu. Jak rozumiem resztą angli jest odnalezienie się nowych władz i samych wrestlerów w nowopowstałej rzeczywistości. Mam nadzieje, że się to rozgałęzi na jakieś konkretne scenariusze. Co do walk, to ciekawie się czytało. Sposób ustanowienia był wielkim zaskoczeniem, bo kolejna walka była czymś niespodziewanym. Oczywiście cieszę się z kolejnego trofea. No to tyle...

P.S. Gratsy dla Ciebie, Damian, za zdobycie tag titlez, które są bodajże twym pierwszym tytułem w e - fedowej karierze.

haha , celinko , prawda , że biały idealnie pasuje !? :twisted:

No i po gali :D

Poziom zwyżkujący, walki rzeczywiście na wysokim poziomie...

Hogański tym razem śmieszny...w końcu :D

Turniej o HVW Title zapowiada się ciekawie i juz jest sporo pewniaków...poza tym wrócił Rott i Mind Mower (którego szczerze nie znam, pewno nie czytałem gal sprzed 5 lat ;) )

No i cudny main event...długi, teamowy, z użyciem przedmiotów i ze zwrotami akcji...smutek tylko, że wygrały Dzieci Luny zamiast Revolucyjnych Rewolucjonisytów...bywa. Teraz pewno szykuje się feud między Children of Luna z Sensi'akami albo nKw ( bo jakoś tak po 3 jest ich w teamach)

Can't wait to see the card for the next Palooza! :D

P.S

haha , celinko , prawda , że biały idealnie pasuje !? :twisted:

Kazdy chyba wie, że to SeBa jest faworytem :twisted: :P

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg