Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 28.12.2008r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na początku ECW, widzieliśmy The Miz`a oraz John`a Morrison`a. Prowadzili oni swój "program" - Dirt Sheet. Podsumowywali oni rok 2008, przechwalając się przy tym że zdobyli WWE Tag Team Champions, World Tag Team Champions, oraz nagrodę SlammyAwards w kategorii Tag Team roku. Po chwili The Miz wyciągnął gazetę z tytułem "Best of 2008", i powiedział że ich program Dirt Sheet, to najlepszy program 2008 według tego magazynu. Później mówili o swoich postanowieniach na rok 2009. The Miz (z tego co zrozumiałem) powiedział że kupi sobie nowy kapelusz, a John Morisson że wystąpi w jakimś filmie. Po chwili razem zaczęli mówić że wygrają Royal Rumble i wystąpią w main evencie na Wrestlemanii. Po wypowiedzeniu tego postanowienia zaczęli się kłócić kto wygra Royal Rumble. Później naśmiewali się z różnych gwiazd WWE między innymi: Evan Bourne, John Cena (że jego następny film będzie jeszcze gorszy od tego w którym zagrał) Batista, Triple H, Finlay i Hornswoggle. Po naśmianiu się z Hornswoggle`a, na ring zaczęli iść Finlay i Hornswoggle. Gdy weszli na ring Morrison dał mikrofon Hornswoggle`owi. Zaczął coś skrzeczeć do mikrofonu. Po chwili Finlay uderzył Morrisona który upadł na ziemię. Po chwili Miz zaczął punch`ować Finlay`a. Finlay w końcu upadł i Miz zaczął go kopać. Po chwili Morrison dołączył do Miz`a i oboje zaczęli okładać Finlay`a. Hornswoggle zaczął uciekać pod ring, The Miz próbował go złapać lecz Hornswoggle był szybszy. Zaraz Morrison zszedł z ringu i razem z Miz`em zaczęli szukać Little Bastard`a. A tu nagle - "I`m the Boogeyman, and I comin` to get`cha". Boogeyman zaczyna wychodzić spod ringu! Szybko przestraszył prowadzących "Dirt Sheet" którzy uciekli z na backstage.

Zapowiedź nadchodzącej walki: Matt Hardy vs. Mark Henry /w. Tonny Atlas.

Matt Hardy vs. Mark Henry /w. Tonny Atlas

Pierwszy na ring wszedł Mark Henry. Drugi oczywiście Matt Hardy przybijając piątki fanom. Zaczęła się walka, Matt na początku wykręcił rękę Mark`owi który po chwili zrobił irish whip. Matt upadł ale odrazu wstał. Za chwilę Mark Henry próbował złapać Matt`a aby wykonać jakąś akcję lecz Matt schylił się i zaczął robić bear hug Mark`a który po chwili kopnął Matt`a. Hardy puścił uścisk, "World Strongest Man" złapał Matt`a za rękę i przerzucił nad sobą Hardy`ego. Henry zaczął teraz krzyczeć że to on jest mistrzem. Matt wstał. Próba grapple`u lecz Matt kopie Mark`a w brzuch i zaczyna punch`ować. Henry próbuje punch`u z zamachu lecz nie udaje mu się to. Matt odbija się od lin lecz dostaje Big Boot`a od Mark`a! Henry kopnął Hardy`ego w brzuch, po chwili podniósł go i mocny punch! Hardy upadł! World Strongest Man podnosi Matt`a i zawija jego rękę o liny. Zaraz Mark z impetem przyciąga do siebie linę i Hardy znowu upada. Hardy zaczął wstawać, Henry podszedł do niego lecz Matt uderzył go w brzuch! Mark nachyla się i po chwili dostaje puch`e w głowe. Wkońcu Mark łapie go za głowę i mocny headbutt. Matt upada na ziemię. Mark podnosi go i uderza z całej siły w plecy. Matt już prawie wstał lecz Mark kopnął go w brzuch. Za chwilę znowu mocny punch. Matt wpada stoi teraz oparty o narożnik. Henry próbuje wykonać jakąś akcję lecz Hardy punch`uje go! Matt wchodzi na narożnik i wykonuje elbow smash. Próba flying clothesline`u lecz Mark odpycha lekko Matt`a. I Mark znowu uderze mocno Matt`a. Hardy upada. Mark robi head lock na Matt`cie. Matt nie tapuje i próbuje doczołgać się do lin. Wkońcu kopnął Mark`a z przewrotki w głowę. Henry podniósł Matt`a, ktory po chwili ześlizgnął się z rąk Mark`a i zaczął ściskać brzuch Mark`a. Henry szybko uderza Matt`a łokciem. Hardy upada, po chwili podnosi się oparty o narożnik. Mark biegnie w stronę Matt`a chcąc wykonać splash, lecz Hardy kopie Henry`ego z głowę. Tony skrada się po schodach na ring lecz Matt odwraca się i próbuje uderzyć Atlasa. Nie udaje mu się to ponieważ dostaje flying clothseline od Henry`ego. Próba pinu, 1..2! Matt chwyta się liny.

PO PRZERWIE Henry robi irish whip na Matt`cie i uderza łokciem w jego plecy. Mark kopie Matt`a w brzuch i po chwili punch`uje go w brzuch. Hardy leży, Mark chwyta się liny i staje jedną noga na szyi Hardy`ego. World Strongest Man podniósł Matt`a i wykonuje bear hug! Hardy zaczyna uderzać łokciem w głowę Mark`a który podnosi Matt`a i wpycha w narożnik! Matt upada a Mark Henry staje mu na brzuchu! Po chwili Mark zaczyna dusić liną Matt`a. Hardy klęczy teraz oparty na środkowej linie. Mark próbuje wykonać jakąś akcję lecz Matt ześlizguje się z liny. Henry kontynuuje kopanie Matt`a po brzuchu. Po chwili Henry uderzył głową Hardy`ego o liny. Próba pinu 1...2! Mark i Matt wstają. Hardy zaczyna punch`ować Henry`ego. Henry za chwilę wykonuje irish whip na Hardy`m. Matt próbuje roll up lecz nie udaje się Henry wykonał Running seated senton na Matt`cie lecz Matt odsuwa się. Hardy rozbiega się, odbija się od lin i uderza nogami Mark`a. Mark Henry powoli wstaje, za ten czas Matt wchodzi na narożnik i wykonuje elbow smash! Po chwili Hardy łapie swojego przeciwnika za szyję i wykonuje side effect! Próba pinu, 1...2! Tony Atlas próbuje wejść na ring lecz Hardy uderza go pięścią! Mark wstaje, Hardy kopie go w brzuch i próbuje wykonać Twist Of Fate! Na ring wchodzi Jack Swagger! Mark Henry popycha Matta na niego! Jack Swagger wykonuje Red, White and Blue Thunder Bomb! Sędzia ogłasza dyskwalifikację na korzyść Matt`a Hardy! Henry wymienia spojrzenia z Jack`iem. Po chwili Henry kopie Matta w brzuch, i wykonuje World Strongest Slam! Henry schodzi z ringu i idzie w stronę titantronu.

Zapowiedź dzisiejszej walki: Boogeyman & Finlay /w Hornswoggle vs. The Miz & John Morrison - NO DISQUALIFICATION

PROMO ROYAL RUMBLE

PROMO KIZARNY`ego

Paul Burchill /w Katie Lea Burchill vs. DJ Gabriel /w Alicia Fox

Na początku mocny grapple. Po chwili trzymania w grapple`u DJ przerzucił przez siebie Paul`a. Paul szybko wstał wziął rozbieg, lecz Gabriel znowu przerzucił Paul`a przez siebie. Znowu grapple który wygrał Burchill zadając head butta przeciwnikowi. Paul podniósł Gabriel`a i zaczął go okładać. Po chwili Paul wykonał irish whip który zreversal`ował Gabriel także do irish whipu. DJ Gabriel wykonał leg drop. Za chwilę próbował drugiego lecz Paul odsunął się trochę. Burchill poczekał aż Gabriel wstanie i uderzył go łokciem, tak mocno że Gabriel upadł. Paul podszedł do niego i zaczął butować. Podniósł go, chwycił za szyję i zaczął punch`ować po plecach. W końcu cisnął nim w narożnik. Mocny punch, DJ leży, po chwili kolejny mocny punch i Gabriel w znowu w narożniku. Paul uderzył głową o brzuch przeciwnika który upadł na ziemię. Burchill zaczął go dusić, w końcu wstali. Gabriel zaczął uderzać łokciem po brzuchu Paula lecz ten kopnął kolanem prosto w twarz DJ Gabriel`a. Irish whip do narożnika lecz Gabriel uderza łokciem Paul`a. Paul bierze znowu rozbieg lecz Gabriel znowu uderza go łokciem! Gabriel próbuje punch`nąć przeciwnika lecz nadziewa się na clothseline. Próba pinu 1...2! Paul zaczyna znowu dusić Gabriel`a. Po chwili cztero-krotnie uderze kolanem w brzuch przeciwnika. Znowu próba pinu 1...2! Teraz zaczyna punch`ować Gabriel`a pod głowie, po chwili Gabriel kopie dwu-krotnie Paul`a po brzuchu. Paul wykonuje suplex! Próba pinu 1...2! Paul dusi teraz Gabriel`a. DJ Gabriel zaczął punch`ować Burchill`a po brzuchu i głowie. Wkońcu uderza głową przeciwnika o narożnik. Po chwili próba jakiejś akcji, lecz Paul odpycha Gabriel`a i robi clothsline! Zaraz Burchill próbuje wykonać power slam lecz Gabriel kontruje to i wykonuje power slam! Gabriel wstaje i wchodzi na narożnik, lecz Paul podbiega i spycha go z narożnika! Burchill podnosi go, chwilę dusi próbuje wykonać DDT lecz reversal ze strony DJ Gabriel`a do roll up`u, pin 1...2...3! DJ Gabriel wygrywa!

ZAPOWIEDŹ WALKI NA SMACKDOWN! : JEFF HARDY & MATT HARDY VS. EDGE & BIG SHOW

KAWAŁKI FILMU Z UDZIAŁEM MR. KENNEDY

Na backstage`u Boogeyman śpiewał dla gąsienicy którą po chwili zjadł.

POWTÓRKA Z ARMAGEDDON (KAWAŁEK Z UDZIAŁEM SHAWN MICHAELS ORAZ JBL), RAW`u (WALKA O #1 CONTENDER DO WHC)

Finlay & Boogeyman /w Hornswoggle vs. John Morrison & The Miz

Zaczęli Finlay i The Miz, na początku mocny grapple który wygrał Finlay. Finlay poddusił trochę Miz`a który popchnął Finlay`a w stronę prostopadłych lin. Finlay odbił się od lin i wykonał clothesline! Po chwili znowu zaczął podduszać Miz`a który podszedł do lin. Dwójkę musiał rozdzielać sędzia. Na ring w tym czasie wszedł Hornswoggle który położył się na ziemi. Wykorzystał to Finlay i popchnął Miz`a który przewrócił się na Little Bastard`zie. Na ring wszedł John Morrison lecz Finlay wykonał clothesline! Finlay i Hornswoggle wykonali na Miz`ie i Morrison`ie Running seated senton! Tag team champion`i stoczyli się z ringu, lecz czekał tam Boogeyman który wykonał double-clothesline! Podniósł Miz`a i wrzucił na ring. Sam Boogey wszedł pod ring, a na ringu Finlay zepchnął Miz`a z ringu. Po chwili Miz upada! To Boogeyman wciąga go pod ring! Na pomoc Miz`owi przybiegł John Morrison. Po chwili Finlay wziął rozbieg z Little Bastardem i wyrzucił go na John`a i Miz`a! Finlay zszedł z ringu, kopnął Morrisona i wepchnął Miz`a na ring. Finlay uderza głową w brzuch Miz`a. Lecz po chwili Morrison podcina nogi Finlay`a a Miz kopie go! Finlay spada z ringu. Miz zaczął go kopać lecz po chwili wrzucił z powrotem na ring. Na ringu znowu zaczął go kopać a po chwili dusić, lecz po chwili Finlay przerzucił przez siebie Miz`a który prawie odrazu zrobił clothesline! Znowu zaczął kopać. Zmienił się z John`em. Razem podrzucili Finlay`a i kopnęli kolanem. Morrison kontynuował robotę Miz`a i zaczął go kopać, punch`ować i dusić. Miz z zza lin także zaczął kopać Finlay`a. John znowu zaczął dusić i "wykręcać" głowę Finlay`a, po chwili kopnął kolanem z głowę Finlay`a. John zmienił się z Miz`em. Razem zrobili irish whip do narożnika. A Miz wykonał flying clothesline. Próba pin`u 1..! Miz zaczął mocno punch`ować ledwo stojącego na nogach Finlay`a. Finlay w końcu upadł. Zmienił się z Morrisonem który wykonał Elbow Drop na Finlay`u. Próba pin`u 1...2! Na ring wszedł Boogeyman który kopnął Morrisona i uderzył Miz`a. Finlay po chwili wykonał clothesline, za chwilę następny. Podniósł John`a i próbował zrobić irish whip który skontrował Morrison do irish whip`u. Finlay jednak kopnął w twarz John`a, po czym zrobił clothesline. Na ring wbiegł The Miz lecz Finlay bardzo szybko wywalił go za ring. Morrison wykozystał to i zrobił roll up na Finlay`u, pin 1...2...3! The Miz & John Morrison wygrywają. Morrison schodzi z ringu lecz na drodze stanął Boogeyman który zaczął go punch`ować oraz kopać! Po chwili wrzucił go na ring gdzie czekał Finlay, który po chwili wykonał Emerald Fusion! Po walce Finlay wnosił dzieci na ring ktre później cieszyły się z Hornswogglem.

Raport napisał joga94. Proszę o oceny w jego imieniu. :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

1

• Tomek

1

• Awesome!

1

• Valur

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie to tylko poczatek i ME byl najlepszy. Dirt Sheet stal na dobrym poziomie, Matt Hardy vs Mark ogladnalem, ale myslalem ze juz zasne(nigdy wiecej nie sciagne ECW..). W ME byl ciekawy, na BoogeyMan'a moglismy popatrzec troche. I jak mowilem ECW juz nigdy wiecej nie sciagne ;). Jedynie raporciki od czasu do czasu przeczytam.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Trochę dłuugi ten twój raport nie ma co :-) Walki wg.mnie dobrze i szczegółowo opisane . Niestety gale ECW dalej trzymają słabiutki poziom , walka Mark Henry vs Matt Hardy strasznie zamulała choć ME był nawet do przełknięcia , ale i tak oczekiwałem wiecej...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Racja, gale ECW w ogóle nie trzymają poziomu, choć ma tak świetnego menagera jak Tedy Long. Za to dirt sheet pokazuje w miarę dobrą klasę prowadzenia.

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

Świetny choć długi ten raport.Ale takie są właśnie potrzebne.Hurra!!!Boogeyman!!!!On Wygra RR być może!!!Jednak ECW nadal utrzymuje niski poziom.. :razz:

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

ECW utrzymuje niski poziom, to prawda. W raporcie opisałem całe walki, od początkowego gongu do końcowego gongu. Teraz walki opiszę:

Opener - trzymał poziom, choć widok poruszającego się wolniej i ciężej od Big Daddy V poprostu mnie mdlił... Nie spodziewałem się że będzie interference i teraz czyżby nowy feud Hardy vs. Swagger?

Druga walka - dość słaba walka, gimmick Gabriel`a trochę dziwny... Alicia Fox w ECW i na dodatek tancerka :D Bo jak wchodziła to tańczyła z DJ`em jak ktoś gali nie oglądał ;P

Main event - no i tu najgorsze zaskoczenie... NO-DQ a żadny przedmiot nie został użyty, to było najdziwniejsze... Walka trzymała poziom choć Boogeyman nie zmienił się z Finlay`em... Nieporozumienie chyba jakieś...

Dzięki wszystkim za oceny (mam nadzieje że szczere)