Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Main Event Mafia - wielkie nieporozumienie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może takie życzenia (po)noworoczne ,aby TNA wzieło się porządnie do roboty;]
żartujesz jeżeli chodzi o same walki to WWE jest dawno za TNA a co do MEM to wydaje mi się że Sting odłączy się od MEM niedługo widać to po ostatnich galach że nie katuje ze wszystkimi jednego zawodnika i po prostu się odwraca i schodzi wydaje mi się że koniec MEM jest coraz bliższy
https://forum.wrestling.pl/topic/12996-main-event-mafia-wielkie-nieporozumienie/page/2/#findComment-117352

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zai

3

• SPoP

2

• Beholder

2

• luki

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Mick to wrestler, który potrafi zaskoczyć i stawiam, że jest nadal w stanie zrobić 100 razy lepszy pojedynek niż np. Sting.
No tak, ale
Jeśli to będą hardcore matche' date=' to uważam, że "Hardcore Legend" jak najbardziej się sprawdzi, ale dawanie go do 6 Men Tag Team Matchu jest dla mnie zupełnie zbędne...[/quote']Hardcore match 1on1 to nie 3on3, gdzie Mick nie będzie jedynym dziadkiem, ale czwartym.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

https://forum.wrestling.pl/topic/12996-main-event-mafia-wielkie-nieporozumienie/page/2/#findComment-117427

żartujesz jeżeli chodzi o same walki to WWE jest dawno za TNA

Gdzies napisalem ze TNA jest gorsze od WWE? Chodzi mi po prostu że spadek formy jest ,nie tylko u wrestlerów ale także w storyline'ach.

Mick to wrestler, który potrafi zaskoczyć i stawiam, że jest nadal w stanie zrobić 100 razy lepszy pojedynek niż np. Sting.

No jesli idzie o Hardcore to sie zgodze ,jeśli Single to Ikona wyjdzie lepiej od Cactus Jacka:D

Hardcore match 1on1 to nie 3on3, gdzie Mick nie będzie jedynym dziadkiem, ale czwartym.

Jeśli team głownie bedzie pracował na AJ zas przeciwnicy na Bookerze(badz Steinerze) a Mick bedzie wchodzil tak jak w przypadku Nasha ,walka bedzie miała wtedy sens. Inaczej może być kiepsko :E

https://forum.wrestling.pl/topic/12996-main-event-mafia-wielkie-nieporozumienie/page/2/#findComment-117509