Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

KENTA:Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Parli, jak na moje, to Ty się opuszczasz, a dodatkowo nie potrzebnie poniżasz. :)

Sygna na moje jest zajebista ;] Pierwsza klasa :) Możliwe, że napis powinieneś inaczej dopasować, ale nawet bez tego na plus :)

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KENTA

54

• Koper137

14

• Shadow

10

• Codebreaker-

10

Top użytkownicy w tym temacie

Dokładnie hayabusa ponownie Cię popieram :D Każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje ta ? To kończymy offa ludziska bo z tematu grafiky Kenty zrobi się zaraz Plac Boju :D:D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Mnie tam się bardzo podoba :P Ogólnie wielki plus i mam nadzieję , że to nie jednorazowy wypadek :P

http://img26.imageshack.us/img26/885/cenaj.jpg

Taka z nudów :P

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Pierwsza rzecz i najważniejsza, używaj gm i filtrów. Pomysł nie głupi ale wykonanie na słabym poziomie. Nie potrzebny splatter narzuciłeś na postać. Lepiej było by gdybyś użył do wtopienia smudge lub tych brushy tyle, że z CM. Tło w miarę, chociaż do żadnej pracy związanej z wrestlingiem, nawet ośmieszającej nie pasują mi motyl/kwiatki, chyba, że do div. Napis beznadziejny, popracuj nad tym. Za sygnaturę ocena 4/10.

It's Easy Bein' Sleazy

http://img12.imageshack.us/img12/7255/mvpm.jpg

Słaba, sam bym pewnie lepszą zrobił...

Słaba, sam bym pewnie lepszą zrobił...

To na co czekasz?

Pracka faktycznie niezbyt dobra. Kiepskie wtopienie i słabe tło.

Poza tym ta kolorystyka chyba nie pasuje do MVP.

12135614384eeb824360301.jpg

Jestem podobnego zdania co cypex92, Tło jak dla mnie jest fajne ale MVP to tego nie pasuje, te tło pasuje moim zdaniem do jakiegoś pluszowego miśka:D Lub coś w tym stylu:)

To na co czekasz?

http://i40.tinypic.com/x3d2l0.jpg ?

http://img12.imageshack.us/img12/7255/mvpm.jpg

Dobrze, że użyłeś filtrów i gm. Szkoda tylko, że na tak małym kryciu. W dobrym miejscu wtopiłeś lecz pędzel, którego użyłeś pozostawia wiele do życzenia. Tło, nic tu specjalnego nie ma, pod grubymi warstwami pędzli widoczne są jakieś elementy c4d jednak one tak samo jak reszta w ogóle tu nie są potrzebne. Kolory bardzo źle dobrane. Żółty z czerwienią nigdy nie podchodziło mi pod gardło i tak jest również w tym przypadku. + za brak napisu. Patrząc na twoje ostatnie prace zdecydowanie ci nie wychodził. Nie przejmuj się oceną tylko staraj się poprawiać błędy, a z pewnością czegoś się nauczysz. Ocena 2/10.

It's Easy Bein' Sleazy

http://img26.imageshack.us/img26/9514/cmpunke.jpg

Ta już zdecydowanie lepsza. Wtopienie brushami udane, nawet ich typ mi nie przeszkadza gdyż całość maskuje tło. Efekty, ułożenie pędzli, kolory - bardzo ciekawie wszystko dobrałeś i na dodatek dobrze ułożyłeś. Przydałoby się odrobina przyciemnienia przy bokach no ale mniejsza o większość. Napis ładne się komponuje mimo braku jakichkolwiek warstw z dodatkami. Obramowanie na plusie +, bardzo przyjemnie spełnia swoją rolę. Mogłeś popróbować również pobawić się z ułożeniem ramki w sposób tz. filmowy. Smuci mnie trochę brak GM oraz świateł lecz w tym przypadku ujdzie to jakoś płazem. Na zachętę ocena, 7.5/10.

It's Easy Bein' Sleazy

http://triton.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=bigshowl.jpg&xsize=640&ysize=480

http://triton.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=santinomarella.jpg&xsize=640&ysize=480 Chyba słabszy od Big Showa.

Co to za zjebane kółka w sigu z Showem ? :D Kolorystyka nie pasuje zdecydowanie do rendera i psuje to ogólny efekt wizualny :)

Santino już spoko, ale mogłeś bardziej urozmaicić tło ... i dać normalny napis :P

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      ... 
    • Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
  • Dodaj nową pozycję...