Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

KENTA:Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

gdyby proporcje rendera do wielkosci sygnatury byly inne to było by dobrze, oczywiście plus wtopienie bo tutaj go nie ma prawie wcale :P
  • Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KENTA

54

• Koper137

14

• Shadow

10

• Codebreaker-

10

Top użytkownicy w tym temacie

http://img19.imageshack.us/img19/4959/signatureg.jpg

Wiem.Wiem.Praca nie jest o tematyce wrestlingowej.Później zeedytuję i dodam jakąś.

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Nie lubię z reguły prac o tematyce niewrestlingowej , ale jak chciałeś żebym ocenił to ok. W sumie fajna, biała ramka, fajna kolorystyka, tylko napis troche spieprzony. Ale generalnie na plus.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

omg.. co to ma być? eh.. jakieś 2 fractale/vectory obok rendera, tło masakryczne, napis też, ramka też.. 1/10.. opuszczasz się..

12501231434d3da85730ba0.png

A mi sie podoba. Ja jestem zdania że nie liczy sie ile sie na tą sygne nawaliło dodatków tylko czy sie podoba czy nie i to nie komus tylko że ma sie podobać tej osobie co robiła sygne :D Ale to jest moje zdanie ;d
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Popieram Przedmówce, jak na moje długośc pracy i nawalenie dodatków w niej nie ma znaczenia... Zauważyłeś Parli że ludzie robią teraz na forum pracki w pięc minut? Zwykłe dodane tylko Jedno C4D Ew. Powielone kilka razy dodane gm i koniec... Ludziom się to podoba :) Kwestia Gustu... Może i Kenta nie natrudził się z robieniem tej pracy ( Nie zaprzecze ) to pracka robi pozytywne wrażenie:)
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

No a skąd możesz to wiedzieć, w ile czasu ktoś robi pracę?

Ta praca jest zupełnie nieudana. Render gdzieś chowa sie z lewej, z prawej strony tło całe puste, u góry jakiś przekontrastowany C4D i napis zrąbany.. wystawił pracę i chciał oceny, to ja się staram ocenić tak, aby wiedział, że coś robi źle i zeby to poprawił.

No a skąd możesz to wiedzieć, w ile czasu ktoś robi pracę?

bo mu powiedziałem :)

opuszczasz się..

W czym się opuszczam ? przecież wszystkie moje prace są 3/10 :)

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

A mi sie podoba. Ja jestem zdania że nie liczy sie ile sie na tą sygne nawaliło dodatków tylko czy sie podoba czy nie i to nie komus tylko że ma sie podobać tej osobie co robiła sygne :D Ale to jest moje zdanie ;d

Dokładnie.

Ta praca jest zupełnie nieudana. Render gdzieś chowa sie z lewej, z prawej strony tło całe puste, u góry jakiś przekontrastowany C4D i napis zrąbany.. wystawił pracę i chciał oceny, to ja się staram ocenić tak, aby wiedział, że coś robi źle i zeby to poprawił.

A moze taki był zamiar, co ? kim ty do cholery jestes, pseudo-grafiku ? Wozisz sie jakbys był pępkiem świata.

Ja już nie łapię. Raz schlebiacie temu ze pracę są puste, a po tygodniu widzę komentarz " po prawej stronie zostawiłeś puste tło".
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

A moze taki był zamiar, co ? kim ty do cholery jestes, pseudo-grafiku ? Wozisz sie jakbys był pępkiem świata.

Wiesz co to znaczy oceniać pracę?? Ktoś przed chwilą powiedział, że o gustach się nie dyskutuje. Ja oceniłem pracę chcąć pomóc autorowi unikac błędów w przyszłości, jeżeli cię tym uraziłem, to przepraszam ;)

Nie o to chodzi. Dlaczego wg Ciebie, błedem jest ułożenie rendera po 1 stronie a po 2 zostawienie wolnego tła ? Może ktoś lubi jak jest sporo przestrzeni, pustego tła, a nie najebane jakichś efektów ? Gdyby autor chciał inaczej, to by wrzucił jeszcze 40 c4d, a że tego nie zrobił to chyba, tak jest lepiej. Oceniać powinieneś, wykonanie, tzn, czy np każdy efekt, został poprawnie nałożony. Tzn, takie jest moje zdanie :)

sygnatura jest miła dla oka

nic w niej nie razi i mi się bardzo podoba :P

czasami bawi mnie to wasze pieprzenie jakby sygnatura miała być dziełem sztuki.

To małych rozmiarów grafiki które powinny się ładnie prezentować w podpisach na forum.

czasami bawi mnie to wasze pieprzenie jakby sygnatura miała być dziełem sztuki.

To małych rozmiarów grafiki które powinny się ładnie prezentować w podpisach na forum.

Indeed. Sto razy bardziej mi się Twoja sygna podoba niż te prace co robi Parli czy shadow :)

Może nie sa lepsze ale na pewno nie są gorsze ... to zależy od gustu ...
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...