Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Odtrutka na truciznę EWF... (Venomus RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzimy jak Venomus triumfuje po raz kolejny, tym razem odnosząc zwycięstwo nad Woodsem, który leżał wijący się na macie jeszcze odczuwając skutki submissiona.

Nasz dobry Poison Stał na narożniku unosząc oburącz w górę swoje trofeum, te którego bronił dziś tak zaciekle niczym matka broniąca życia swego dziecka...

Nagroda lśniła wspaniale w świetle reflektorów, wyglądając zaiste majestatycznie...

Pas Pro Pain Title. Jego tytuł.

Na twarzy mistrza było widać mieszankę zmęczenia, radości i poczucia spełnienia. Specyficzny rodzaj euforii który zawsze pojawiał się w chwilach słodkiego zwycięstwa. Gloria victorii i chwały połączona z przyjemnym ciężarem pasa upajały niczym nektar. Ven chłonął to uczucie, ten moment....radosne okrzyki kibiców, jego fanów, bicie własnego serca uspokajającego się po niedawnym wysiłku. Chciałby aby ta chwila trwała wiecznie...

Takie właśnie było uczucie bycia Venomusem w tej chwili.

Obraz łagodnie rozmywał się...

Dzień Przed Wrestlepaloozą. Pewne Studio w Zielonej Górze...

Nadchodził wieczór i kilkanaście milionów polaków siedziało właśnie przed włączonymi telewizorami. Na jednym z kanałów telewizji komercyjnej właśnie zaczynał się najbardziej popularny talk show... The Jakub Powiatowy Show!

Z kubicznego przejścia właśnie wyszedł prowadzący- wysoki, chudy jegomość noszący okulary. Dzisiaj nosił na sobie koszulkę z limitowanej serii "HVW vs EWF- Who's side are you on?" co jest spojlerem co będzie tematem dzisiejszego programu...

- Proszę Państwa, witam was w dzisiejszym programie. Zajmiemy się czymś co ostatnio zelektryzowało kraj bardziej niż wiadomość o sztucznych piersiach Diody oraz rozwodzie Ibyszyńskiego razem wzięte! Wrestling, widowisko które sprawiły, że ten sport z niszowego stał się czołowa siłą merczendajsingową w Polsce! Słupki oglądalności gal przekraczają wyniki polskich seriali kilkukrotnie! Dzięki powstaniu federacji Piotra Balickiego każdy dzieciak w kraju zna imiona rożnych indywiduów na pamięć i okłada się szkolnymi krzesłami na przerwach. Teraz gdy ta organizacja została wchłonięta przez inną- podobno najstarszą federację wrestlingu w Polsce, EWF, mam zaszczyt przedstawić państwu jedną z wschodzących gwiazd naszej rodzimej sceny wrestlingowej...oto, obecny Mistrz Pro pain! Przed wami Venomus!- zaraz po wygłoszeniu tego porywającego monologu kamera zrobiła najazd na kubiczne wyjście.

Rozbłysły jadowicie zielone światła, a z głośników uderzyła dobrze nam znana solówka "The Kiss of Judas" Stratovariusa. Po chwili z wejścia wyłonił się oczekiwany gość. Dobrze zbudowany mężczyzna, trochę po dwudziestce. Nosił czarne spodnie (marki nieznanej, żadnych frajerskich lansiarskich łyżew, kwiatów ani pum podkreślających szpanerskość ciucha), czarna koszulka zielonym napisem "Feel the Venom" (spodziewaliście się może "Nie depcz trawy. Pal ją?" :P) a na twarzy nieodłączny malunek, dwie gwiazdy sugerujące jakoby oczodoły mężczyzny były eksplodującymi czernią i zielenią supernovami.

Na jego ramieniu spoczywał połyskujący pas. Pas Pro Pain... Venomus wkroczył do studia.

V: Witam wszystkich Venomaniaków! Miło być tu dzisiaj...- zawołał Ven radośnie, uśmiechając się w kierunku publiki i kamery.

JP: Witaj Venom. Dzisiaj zaprosiliśmy cię do programu jako jednego z mistrzów federacji EWF, młodego wilka, rozkwitający talent oraz Członka stajni HVW Oryginals...

V:<śmieje się> Hahaha...zapomniałeś dodać: Wschodząca gwiazda (tu wskazuje swój malunek). Co do stajni...atmosfera w grupie jest jak na razie chwiejna i nie wiadomo co przyniesie przyszłość. Oprócz mnie jest na razie tylko nKw...

JK:Oraz Jupiter! Obecny mistrz HVW, jeden z weteranów który walczył w większości polskich fedracji, oraz prywatnie bliski przyjaciel pewnego długowłosego surfera lubującego się w piosenkach Zbyszka Wodeckiego...Zapewne przewodnictwo kogoś takiego wspomoże wasz "bunt" przeciwko władzom EWF...

V:Tak, Juppozo jest człowiekiem który z niejednego pieca chleb jadł. Jego umiejętności i doświadczenie bardzo wspomogły nasz...jak to nazwałeś bunt. A Chriss...no cóż, niestety nie zaskarbiłem sobie sympatii Attitude'a nie wiedzieć czemu...

JP:Mam pytanie osobiste Ven...czy mógłbyś potwierdzić plotki o tym jakobyś miał być nową twarzą reklamującą kosmetyki Avon w Polsce?

V: c...co!? Że niby jak?!

Powiatowy wyjmuje zza pleców magazyn zaczynający się na F i nie jest to Fuck... na okładce widnieje zdjęcie Poisona zrobione podczas ostatniej Paloozy oraz wielki, krzykliwy napis: "Ven, bożyszcz tłumów i spec od kosmetyków. Jaki makijaż poleca?"

- Artykuł napisany przez kolesia o ksywce "Toster" pisze, jakobyś promował linię avonu i wspomina, że sam powiedziałeś mu iż używasz do malunków tylko produktów tej firmy. Wspomina też, że Tomcio Jakicycek dał ci 10 z plusem za ubiór. Czym przebiłes nawet Kasię Cichopek, na koniec pada prośba byś się ujawnił jako gej. Podobno twoje malunki to forma wyparcia się swojego prawdziwego ja...Jak to skomentujesz Pro Czempie?

Kamera zrobiła najazd na Vena który siedział z wciąż rozdziawioną paszczą i oczami które prawie wyskoczyły mu z orbit. Oniemiały milczał kilka sekund aż...

- ŻE KURWA CO?! Że niby jestem gejem bo maluje gębę!? Kto to napisał, co za Toster?- Venomus krzyczy z taką furią, że prowadzący woli się cofnąć kilka kroków. Po kilku chwilach mistrz Pro Pain uspakaja się....

V:...Nie wiem o czym ten cały "dziennikarzyna' mówi. Nigdy nie miałem żadnych propozycji od firm farmaceutycznych i nigdy bym takowych nie przyjął. Maluje twarz w hołdzie moich bohaterów z dzieciństwa, którym kibicowałem w poczynaniach na ringu. Nie muszę udowadniać non stop swojej męskości...To zostawiam takim "macho" jak Scyther, Scorp albo Psycho, który ma chyba kompleksy bo non stop wozi się markowymi ciuchami i szpanuje gadżetami. Całe to ćpanie jest pewno środkiem który ma zagłuszyć jego ból i poczucie frajerstwa, o ciągłym wspominaniu "Mierda, puta madre Biauy Diabeł ist de best nie wspomnę gdyż dostaje w dupę w co drugiej walce...

I nie, nie jestem gejem. Ale nie będe chodził w skórach jak jakiś goth albo w czarnych płaszczach które są mhrooczne i trendy. Jestem wierny swojemu stylowi i tak pozostanie...

Eee...dobra, miło było ce gościć u nas Ven. Teraz czas na sztandarowy punkt programu na koniec, występ live. Naszą dzisiejszą gwiazdą jest...Dioda!! Brawa!!!

Już za moment kamerzysta miał uciąć ujęcie i zrobić najazd na piosenkarkę gdy błyskawicznym ruchem Venomus odepchnął Jakuba Powiatowego i stanął zaraz przed kamerzystą, który zaskoczony i spietrany nie odważył się ruszyć.

- Jeszcze nie skończyłem! Teraz słówko ode mnie do moich rywali na nadchodzącej gali...

Johnny Thornpike...spotkaliśmy się już w Cage of Terror. Wtedy ostatni widok jaki ujrzałeś była moja pieśc otoczona drutem kolczastym kierująca się w celu upiększenia twojej facjaty. Stwierdzam, że nie pomogło ale zawsze warto spróbować...widzę, że wróciłeś po więcej. Mam nadzieję, że zabierasz ze sobą kumpli z Niższej Półki Wrestlingu, gdyż nie będzie żadnej taryfy ulgowej dla wychowanków HVW. Szykuj się lepiej na ponowne sklepanie michy i kontakt z chirurgiem plastycznym...musi być wesołym człowiekiem skoro ma takiego klienta jak ty. Widocznie lubisz ból skoro znowu pchasz sie do mnie po kolejną dawkę. No ale co kto lubi...

Teraz drugi z moich przeciwników...C WEEB, czy Curtis Woods...synku możesz nazywać się nawet The Grand Mastah of Wrestling ale nie pomoże ci to zbliżyć się do zdobycia TEGO cudeńka na krok! Obojętne mi jak się nazywasz ani jak wyglądasz. Zmycie się tatuaży z kalkomanii i mroczniejszy w twoim mniemaniu wygląd nie zmienią nic. Co do twojego nowego uber-mrocznego wizerunku...Już popuszczam w majty synku. Chyba naoglądałeś się za dużo nowego Batmana i teraz odwala ci bo chcesz naśladować kolesia w kostiumie clowna z zielonymi włosami i problemami z mimiką twarzy... Widzę, że stąd już tylko krok do przyłączenia się do Emo Klubiku Wzajemnego Pocieszenia, znanego jako Disciplies of Pity...Uważasz, że jak będziesz bredził coś o mroku wystarczy na mnie? No to zapraszam! Skoro masz razem z Johnnym ochotę dostać po dupie...ZNOWU to ja nie mam nic przeciwko. O zdobyciu mojego tytułu możesz oczywiście zapomnieć! Jedyną możliwością żebyś dotknął tego pasa jest to gdy będę walił cię nim po pysku. Chcesz to mogę się postarać zrobić ci odbitkę żebyś sobie mógł w domu przed lustrem oglądać na czole wyryty napis: Pro Pain CHampion.

Na mnie już czas...z niecierpliwością czekam na moment w którym znowu padniecie u moich stóp i mam nadzieję, że to już ostatni raz i władze EWF dadzą mi przeciwników z czołówki a nie resztki których nie chciał nikt inny. A więc do Zobaczenia w Zielonej Górze gdzie...YOU WILL FEEL THE VENOM!- Poison robi taunt i w tym momencie widzowie oglądają czarny ekran na którym widnieje napis...

Venomania continues at Wrestlepalooza XCII

Po chwili transmisja urywa się i zdezorientowani widzowie oglądają reklamę kosmetyków marki Avon...

THE END

[ Wielkie sorasy, że erpoza pojawiła się tak późno. Nie mam żadnego usprawiedliwienia poza chronicznym brakiem czasu, sypiącego się codziennie koło północy forum oraz chronicznego braku weny.No ale erpoza na szczęście już jest. Obyście jeszcze nie zaczęli pisać gali ;) ]

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Venomus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie