Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Figurki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie on tylko pod takim hasłem czasem wrzuca...
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Harlok

14

• Hrystek

5

• Michu107

2

• Cezet

2

Top użytkownicy w tym temacie

@UP:

Bezsensowny post, który nic nie wnosi do tematu :)

Ja widziałem raz sklep, w którym można było dostać figurki w swojej mieścinie :P

Ale jak następnym razem przechodziłem to już ich nie było :D

12135614384eeb824360301.jpg

cypex92 a czy będą jeszcze i jakie to miasto?

9829977834a0732b8e377e.jpg

my z Cypkiem to Bydgoskie chłopaki :P

czyli w Bydgoszczy

a tych figurek juz raczej dluugo nie bedzie

Cezet a dlaczego nie będzie?

patik421 już oglądałem ale nie chcę figurki Kane

Simsonecztos wiem że to firma produkując figurki ale przecież gostek mógł się tak nazywać.

• 2 tygodnie później...

my z Cypkiem to Bydgoskie chłopaki :P

czyli w Bydgoszczy

A jakie okolice i gdzie był ten sklep? Tak się składa też jestem z Bdg:)

A co do tematu żeby nie robić offa to poczekaj na pewno Jakks w najbliższym czasie coś wstawi warto poczekać:)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Koper137 nie opłaca mis się jak babka zadzwoni to powiem jej jakie chce figurki jak się zapyta gdzie kupić to powiem w Tesco gazet o wrestlingu się nie opłaca kupować bo kosztują 10 funtów(w Londynie) więc za to można mieć 2 figurki

jak babka zadzwoni to powiem jej jakie chce figurki jak się zapyta gdzie kupić to powiem w Tesco

fantastyczny dowcip misiek, na poziomie czoła pana prezydenta

a osobiście polecam Ci się skontaktować z WeeManem, na pewno Ci jakieś odsprzeda

bo sam ma tego pewnie jeszcze wiele, chyba ze jego edukacja pochłonęła tyle pieniędzy ze musiał je wydać,

może da Ci nawet dotknąć nakolanników Kurta.

Cezet ale na serio figurki są w Angielskim Tesco a tak dokładnie to w Yovil nabyłem tam 2 figurki i 2 dziadowe w funciku gdzie wszytko za jednego funta jest a co do tego co ma figurki chodzi ci o Weeman aka Arek aka "el parówa z nonsensopedi ostatnio się pojawiłem tam ja

Harlok, Nie wiem czego obrażasz Weemana , w końcu jesteście jak dwie krople wody . To tak jakbyś siebie obrażał ...

Edge1992 ja kopią WeeMana weź mnie nie rozśmieszaj ja nawet nikogo z WWE nie znam a się ze śmiechu :cry: i się nie chwalę że otworzę szkółkę bo nawet takiego zamiaru nie mam i nie mam autografów wrestlerów ani rzeczy która ich jest i nie widziałem nawet jednej gali na żywo więc jest bardzo dużo rzeczy które zaprzeczają że jestem jak WeeMan nie che spamować na forum więc nie będę ich wymieniał a no nawet filmiku na YT nie można wrzucić

Ale z zachowania podobny jesteś :lol: . Nawet jakbyś nie był podobny , to i tak nie można się tak śmiać z kogoś :/ Weeman był strasznie głupi, to fakt ... ale ty jako user jesteś ostatni który mógłby się z niego śmiać ...

//od rocket: Panowie jeśli chcecie sobie pogadać to przenieście tą rozmowę na PW albo na GG, czy co tam wolicie.

Edytowane przez Edge1992
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...