Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki HVW Awards 2008!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

akurat do Ciebie nic teraz nie pisałem więc to chyba nie ja tu coś przeżywam .

Niech i tak będzie, ja się przecież nie znam 8-)

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

25

• estevez

19

• Biggmac

7

• The Sickman

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

już zawsze będziesz robił z siebie ofiare wielkiego , złego mu , który miał czelność wytknąć Ci błąd ?

[ Dodano: 2008-12-21, 01:02 ]

nawet nie błąd , ja po prostu miałem inne zdanie od Ciebie .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

A Ty już zawsze będziesz robił z siebie ofiarę wielkich i złych nowicjuszy chcących być bookerami, którzy w dodatku nie mają wystarczającej wiedzy by móc podważyć opinie takich prosów jak Ty?

wielkich i złych nowicjuszy

nie wiem czy takich wielkich , hehe .

chcących być bookerami

dobrze , że już sie nauczyłeś swojego miejsca w szeregu .

którzy w dodatku nie mają wystarczającej wiedzy

o tym też już zawsze pamiętaj .

móc podważyć opinie takich prosów jak Ty?

opinie ? to nie tylko moja opinia , że erpoza i jej zawartość to najważniejsze kryterium oceny w e-fedzie to pieprzona zasada , która funkcjonuje od zawsze w e-fedach . i tym sie właśnie one róznią od fed-fantasy . a Ty jeśli nie możesz tego zrozumieć jeszcze do tej pory to wróć do pisania fed fantasy . nikt Cie tu na siłe nie trzyma .

a Ty jeśli nie możesz tego zrozumieć jeszcze do tej pory to wróć do pisania fed fantasy . nikt Cie tu na siłe nie trzyma .

Chciałbyś :twisted: kto by Cie wtedy jobbował :lol:

Chciałbyś :twisted: kto by Cie wtedy jobbował :lol:

to zostań , zaakceptuj zasady i grajmy w tą gre dalej . nie jesteś niezbędny ale za to widze niezdecydowany jak baba .

• Reputacja:   1

, że się tak zapytam, czy ktoś w HVW/EWF podważył świętą rolę erpa? Czy dlatego pojawiło się się spięcie między dwiema generacjami bookerów? Wymijająca odpowiedź Biggmaca nie rozwiała moich wątpliwości. Nie mam zamiaru wtrącać się w wewnętrzne sprawy tego e-fedu, ale i tak publicznie pierzecie brudy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

nie jesteś niezbędny ale za to widze niezdecydowany jak baba

O Tobie można powiedzieć to samo, więc marny argument.

[ Dodano: 2008-12-21, 11:32 ]

czy ktoś w HVW/EWF podważył świętą rolę erpa? Czy dlatego pojawiło się się spięcie między dwiema generacjami bookerów?

To ja rozwieje. Owszem, jest to jeden z tematów, który spowodował spięcie. Zresztą to nawet nie spięcie, tylko odmienność opinii, a tego nawet przy świętości zasad nikt mi nie odmówi. Jesteśmy dorośli więc się dogadamy, tak więc bez obaw. Za dużo plotek na ten temat się rozeszło, a dodam że nie wszystko to prawda :)

O Tobie można powiedzieć to samo, więc marny argument.

jeśli chodzi o marne argumenty to chyba nie mam do Was startu . :/

tylko odmienność opinii, a tego nawet przy świętości zasad nikt mi nie odmówi.

odmienność opinii ? z całym szacunkiem dla Twojej osoby ale chyba jeszcze za krótko w tym siedzisz , żebyś mógł narzucać komuś swoją opinie na temat erpozów . i nie chodzi tu o mnie , chodzi o gamea , z którym własnie rpzez to nie możecie sie dogadać , myle sie ? chcecie współpracować na równych zasadach , na co game nie chce sie zgodzić bo macie jakieś dziwne ( żeby nie napisać mierne ) pojęcie o ocenie erpoz .

mó, że się tak zapytam, czy ktoś w HVW/EWF podważył świętą rolę erpa?

tak , dla kolegów z hvw erpoza ma małe znaczenie , większe ma sympatia lub ewentualnie niechęć .

i nie chodzi tu o mnie , chodzi o gamea , z którym własnie rpzez to nie możecie sie dogadać , myle sie ? chcecie współpracować na równych zasadach , na co game nie chce sie zgodzić bo macie jakieś dziwne ( żeby nie napisać mierne ) pojęcie o ocenie erpoz .

Znów odbierasz mi prawo do własnej opini, ale ok mistrzu, w końcu ty jesteś pro a ja nie. Kwestie dogadywania się pozostaw mi i Game'owi.

tak , dla kolegów z hvw erpoza ma małe znaczenie , większe ma sympatia lub ewentualnie niechęć .

Może poprzesz to jakimiś przykładami, cokolwiek, bo póki co nadal wygląda to na płacz oszukanej gwiazdeczki.

[ Dodano: 21 Grudzień 2008, 14:40 ]

Poza tym, jak jesteśmy tacy źli to może znów z podkulonym ogonem obraź się i wycofaj z gry, bo ja nadal będe oceniał m.in. Twoje mistrzowskie rpozy, a jak wiadomo robie to zgodnie z sympatią i antypatią (czytaj - znów Cie oszukam)

Może poprzesz to jakimiś przykładami, cokolwiek, bo póki co nadal wygląda to na płacz oszukanej gwiazdeczki.

to powiedz czemu nie mogłeś sie dogadać z gamem , co było główną przyczyną ? nie czasem to , że chciałeś dać zwycięstwo komuś , kto napisał gorszego erpoza niż ten ktoś , kogo nie lubisz ? hm .

Znów odbierasz mi prawo do własnej opini

nie patrz na nas pod tym samym kątem , estewu , masz prawo do swojej opini ale musisz zrozumieć , że Twoja opinia dla mnie jest opinią amatora , który ma mierne pojęcie o erpozach . jeśli sie myle i wiesz tak doskonale czym jest dobry , a czym zły rp to dlaczego nie mogłeś zaakceptować mojej propozycji sparingu ? zapisz sie i popisz troche , startowałeś z pozycjii prezesa i troche Ci sie przez to w dupie poprzewracało , zejdź na ziemie .

[ Dodano: 2008-12-21, 14:42 ]

podkulonym ogonem obraź się i wycofaj z gry

Tobie do tego dużo bliżej , nie sądzisz ?

[ Dodano: 2008-12-21, 14:43 ]

bo ja nadal będe oceniał m.in. Twoje mistrzowskie rpozy

na szczęście nie będziesz mógł tego robić sam , a z pewnych źródeł wiem , że game zna sie na erpozach lepiej ode mnie . pozatym rozgranicz ewf i hvw , nie zastanawia Cie dlaczego o wynik ewf sie nie plułem ani przez chwile ?

nie czasem to , że chciałeś dać zwycięstwo komuś , kto napisał gorszego erpoza niż ten ktoś , kogo nie lubisz ? hm .

Akurat w tej walce, która była wątpliwa, obu typków lubie tak samo więc z dupy argument.

nie patrz na nas pod tym samym kątem , estewu , masz prawo do swojej opini ale musisz zrozumieć , że Twoja opinia dla mnie jest opinią amatora , który ma mierne pojęcie o erpozach .

W związku z tym Twoja opinia jest lepsza? Gówno prawda.

jeśli sie myle i wiesz tak doskonale czym jest dobry , a czym zły rp to dlaczego nie mogłeś zaakceptować mojej propozycji sparingu ?

To równie dobrze zróbmy sparing - kto poprowadzi lepszy e-fed, bo też napisałeś iż zrobiłbyś to lepiej.

Idąc tym tokiem rozumowania - krytyk filmowy powinien pisać najlepsze scenariusze, dodatkowo powinien umieć zagrać oscarową rolę. Trener piłkarski powinien umieć napierdalać bramy lepiej niż swój najlepszy napastnik. Jest tak?

Tobie do tego dużo bliżej , nie sądzisz ?

Nie sądze, bo to Ty dwa razy obrażałeś się na fed i rezygnowałeś, a ja do tej pory ani razu...

Akurat w tej walce, która była wątpliwa, obu typków lubie tak samo więc z dupy argument.

lubisz tak samo ale czy czasem do jednego z nich nie czujesz niechęci ? zresztą to nie ma znaczenia , chciałeś dać zwycięstwo komuś , kto nie zasługiwał nawet na no contest , to prawda o Twoim pojęciu o erpozach . [ jeśli patrzyłeś na erpozy , tak jak twierdzisz . ]

W związku z tym Twoja opinia jest lepsza? Gówno prawda.

lepsza ? myśle , że każda opinia jest tak samo dobra , moja jest bardziej trafna . bo jak to już pisałem kiedyś ale powtórze sie dla Ciebie , jeśli jeszcze nie wiesz : jak porównasz 1000 z 1000 to zrobisz to trafniej niż jak porównasz 20 z 20 .

To równie dobrze zróbmy sparing - kto poprowadzi lepszy e-fed, bo też napisałeś iż zrobiłbyś to lepiej.

Idąc tym tokiem rozumowania - krytyk filmowy powinien pisać najlepsze scenariusze, dodatkowo powinien umieć zagrać oscarową rolę. Trener piłkarski powinien umieć napierdalać bramy lepiej niż swój najlepszy napastnik. Jest tak?

a Twoim zdaniem kto jest lepszym trenerem : ktoś , kto ponad 40 lat grał w piłke czy ktoś , kto w piłke nie grał ani chwili ? ( oczekuje odpowiedzi ) krótka piłka , estweu , nie ośmieszaj sie więcej i może zacznij wreszcie odpowiadać na moje pytania , którymi w Ciebie rzucam bez skutku .

Nie sądze, bo to Ty dwa razy obrażałeś się na fed i rezygnowałeś, a ja do tej pory ani razu...

po czym pisałeś mi na gg , że dobrze byłoby żebym wrócił , a za pierwszym razem pisałeś coś nawet o tym , że byliście razem z biggiem za tym , żebym był mistrzem , w takim razie co tak diametralnie zmieniło Wasze podejście do mnie ? pozatym nie obrażałem sie na fed tylko wkurwiało mnie , że nie umiecie dorbze oceniać erpozów bo wteyd jeszcze nie wiedziałem jakie stosujecie kryteria . gdybym wiedział to bym sie nawet nie zapisał , bo co to za e-fed , w którym erpozy nie są najważniejsze ?

lubisz tak samo ale czy czasem do jednego z nich nie czujesz niechęci ?

do którego? Ciesze się, że jednak wiesz lepiej ode mnie do kogo czuje niechęć a do kogo nie.

a Twoim zdaniem kto jest lepszym trenerem : ktoś , kto ponad 40 lat grał w piłke czy ktoś , kto w piłke nie grał ani chwili ?

Nie sądze by staż gry miał na to wpływ. Wg tego Boniek powinien być super coachem (a jakim był wszyscy wiemy), do tego Raul Lozano, tudzież Mourinho nie powinni odnosić żadnych sukcesów szkoleniowych.

po czym pisałeś mi na gg , że dobrze byłoby żebym wrócił

Nie przypominam sobie.

że byliście razem z biggiem za tym , żebym był mistrzem

Byliśmy, ale to Ty się obraziłeś, nie my.

gdybym wiedział to bym sie nawet nie zapisał , bo co to za e-fed , w którym erpozy nie są najważniejsze ?

W takim razie po co wracałeś po pierwszym fochu? Przecież wiedziałeś jak będzie, tak czy nie?

Na koniec - jeśli nadal sądzisz, że oceniam po sympatii, to dlaczego nie płakałeś gdy Mamoru po lepszych erpie przegrał ze Scytherem? Przecież rzekomo wszyscy widzieli kto był lepszy.

Ja ze swojej strony kończe tą zabawną dyskusję (gdyż i tak wg Ciebie nie znam się na e-fedach, więc po co dyskutować?), proponuje by każdy zajął się tym co do niego należy (czytaj - Ty popróbuj być najlepszy, ja popróbuje stać sie bookerem, jeśli mi tylko na to pozwolisz)

Jak widzę waszą jakże dorosłą dyskusje to mi się płakać chce 8) W całym tym według mnie, niepotrzebnym zamieszaniu starałem się jakby wyrobić własną opinie na ten temat, czyli spojrzeć obiektywnie okiem trzeciej osoby. A więc zacznijmy od tego że Psycho w HVW posiada rekord - 2 0 2. Całkiem nieźle. Pierwszą walkę wygrał z Venomusem co było akurat już na karcie jak najbardziej pewne. Drugą walkę Psycho przegrał z Revolution, ponieważ Tee nie oddał RP - jak dla mnie była to w pełni uzasadniona porażka. W trzeciej walce Biały wygrał z Vaclavem - wtedy posiadaczem serii 4 zwycięstw z rzędu i mistrzostwa HVW... no dla mnie w tym momencie w HVW chyba nie można było odnieść większego zwycięstwa ale ok. No i ostatnia czwarta walka przegrana z Konoe - postaci prowadzonej przez legendę, która napisała zresztą świetnego RP. A więc powiedz mi Mó, bez wyzwisk, gdzie widzisz tu niesprawiedliwość? Bo ja jej nie widzę... ok możesz mi wytknąć że pisze gówniane RP, że jestem nowicjuszem i że niepotrzebnie się wpierdalam ale bookerzy HVW naprawdę nie zasługują na taką nagonkę z twojej strony...

8363302634890420816486.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...