Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki HVW Awards 2008!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja wiem, że nie powinienem się wtrącać. Ale RP na walkę Children of Sensi vs Revolution był jeden (a w nawiasie napis Children of Sensi co chyba świadczy o tym że dwie osoby pisały jednego wspólnego eRPa tag teamowego).

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

25

• estevez

19

• Biggmac

7

• The Sickman

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Byliśmy, ale to Ty się obraziłeś, nie my.

i dlatego przestaliście mnie lubić ? to takie dorosłe .

W takim razie po co wracałeś po pierwszym fochu? Przecież wiedziałeś jak będzie, tak czy nie?

że erpozy nie są najważniejsze ? nie wiedziałem .

chciałeś dać zwycięstwo komuś , kto nie zasługiwał nawet na no contest , to prawda o Twoim pojęciu o erpozach . [ jeśli patrzyłeś na erpozy , tak jak twierdzisz . ]

chcesz coś dodać ?

(czytaj - Ty popróbuj być najlepszy, ja popróbuje stać sie bookerem, jeśli mi tylko na to pozwolisz)

a jeśli Ci nie pozwole ?

Na koniec - jeśli nadal sądzisz, że oceniam po sympatii, to dlaczego nie płakałeś gdy Mamoru po lepszych erpie przegrał ze Scytherem? Przecież rzekomo wszyscy widzieli kto był lepszy.

dlatego , że to już EWF . zacznij to odróżniać od siebie .

i jeszcze apopos super coachów : hehe , mourinho e-fedów to Ty nie jesteś . pozatym myśle , że mourinho od dzieciaka chciał być trenerem i poświęcił sie temu w całości [ tzn ten czas , w którym mógł grać w piłke on już poświęcał na przygotowania do bycia trenerem , Ty poświęciłeś chociaż chwile na przygotowanie do bycia bookerem ? ] znalazłeś sie na stołku od razu i teraz wydaje Ci sie , że przy Tobie wszyscy gówno wiedzą . przyzwyczaj sie , że nigdy tak nie będzie .

że niepotrzebnie się wpierdalam

ano niepotrzebnie bo gówno wiesz o kulisach tej sytuacji .

[ Dodano: 2008-12-21, 18:14 ]

Ja wiem, że nie powinienem się wtrącać. Ale RP na walkę Children of Sensi vs Revolution był jeden (a w nawiasie napis Children of Sensi co chyba świadczy o tym że dwie osoby pisały jednego wspólnego eRPa tag teamowego).

według estewu przegrałem dlatego , że pisałem erpoze sam . ciekawe , co by było gdybym nie powiedział o tym nikomu i twierdził , że napisaliśy z tuanem pół na pół . zrobiłoby róznice ?

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...