Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki HVW Awards 2008!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dziękuje za wyróżnienie :P . To chyba jakiś sygnał by totalnie zmienić gimmick. Co do innych wyników nie jestem zaskoczony. Może 2009 rok będzie lepszy (pod względem gimmicku i RPów)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

25

• estevez

19

• Biggmac

7

• The Sickman

3

Top użytkownicy w tym temacie

Kurwa, a gdzie tytuł na najbardziej niedocenionego ? :D

Zdeklasowałem tam przecież rywali :twisted:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kurwa, a gdzie tytuł na najbardziej niedocenionego ? :D

Zdeklasowałem tam przecież rywali :twisted:

Oczywiście, że zdeklasowałeś, ale ja w tym zamieszaniu gdzieś ją pominęłem. Dziś dopiszę twoją zwycięską kategorię :) Jednak jak już nie doceniać to na całego (czytaj - pomijać kategorię:P )

tylko się nie obraź i nie odchodź po raz setny z fedu, żeby znów wrócić po jednej gali :|
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Urządzenie:  Windows

po to , żebyście mogli dalej mnie jobbować przy każdej możliwej okazji ?

pomyśle .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Teoria spisku,nie? :D "Jak dwóch bookerów z HVW chciało zniszczyć legende efedów". Normalnie film o tym można machnąć.

"Jak dwóch bookerów z HVW chciało zniszczyć legende efedów"

proponował bym : jak dwóch nowicjuszy , którym brakuje jeszcze wiele wiele do bookerów próbują zrobić po swojemu coś , o czym mają mierne pojęcie .

:lol: potrzebny jest inny komentarz?

Moim zdaniem nie ale cóż...przyznaje się do błędu, nieczyste zwycięstwo w walce z Venomem(ale jednak zwycięstwo) na pierwszej UP było właśnie wpadką wynikająca z naszego braku doświadczenia w tej zabawie. Dalej jednak Twoi przeciwnicy byli od Ciebie lepsi(nie wiem czy w Twoim słowniku znajduje się takie słowo) i dlatego przegrywałeś( aczkolwiek o żadnym jobbowaniu nie może być mowy). Rzecz jasna z powodu Twojego przewrażliwienia na swoim punkcie nie mogłeś tego zaakceptować i odszedłeś, rezygnując z szansy walki o najważniejszy pas federacji(wiem,wiem pewnie i tak byśmy Cię jobbneli). Mimo to na pojawiłeś się na trójce i zostałeś w fedzie, nikt nigdy nie czynił wyrzutów za tamten incydent, wróciłeś i to w widowiskowy sposób. Na czwórce przegrałeś walke teamów i nic w tym dziwnego skoro erpa pisałeś Ty, a nie Ty i Tuan. Na UP V wygrałeś walke z Vaclavem, niepokonanym mistrzem fedu. Na Baltic Mayhem przegrałeś z Yamato Konoe. Jobbowanie?! Kurwa, jakie jobbowanie?! Z całym szacunkiem ale po prostu przesadzasz mó, przesadzasz jak zawsze. Jak dla mnie to Ty teraz i przedtem w paru momentach działania HVW(nie będe pisał szczegółów) zachowywałeś się jak nowicjusz.

ładne wypracowanie .

Dalej jednak Twoi przeciwnicy byli od Ciebie lepsi

o czym zadecydowałeś Ty i Twój kompan estewu , z którym razem masz taki staż w e-fedach jak 1/10 mnie . więc nie koniecznie zawsze musiałeś mieć racje , niesądzisz ? pisałeś kiedyś jakieś rp ? przegrałeś walke , w której szanse były równe ?

nowicjusz ? :D może zachowałem sie jak nowicjusz z Twojego punktu widzenia .. ale między nami jest taka różnica , że ja czasem zachowuje sie jak nowicjusz [ jeśli już mi to przyklejasz ] , a Ty jesteś nowicjuszem . i z całym szacunkiem : nie ucz mnie jak oceniać erpozy . bo przeczytałem ich w życiu 100 razy więcej od Ciebie .

[ Dodano: 2008-12-19, 16:37 ]

i jeszcze dodam , pod wpływem chwili : lepsi według Was nie znaczy lepsi według wszystkich . [ a czasem nawet według ich samych ] .

gwiazdeczka... śmiechu warte :lol:

to może , jeśli już tak bardzo chcecie mi udowodnić coś zabukujcie walke Was dwóch na mnie i zobaczymy , kto ma więcej do powiedzenia . zobaczymy wtedy kto jest gwiazdeczką , a komu sie tylko wydaje , że ma coś do gadania .

jeśli jeszcze nie zauważyliście : zbyt mało w tym siedzicie [ nawet jeśli by to zsumować ] żeby wprowadzać swoje śmieszne zasady i grać tak , jak to sie Wam podoba .

to może , jeśli już tak bardzo chcecie mi udowodnić coś zabukujcie walke Was dwóch na mnie i zobaczymy , kto ma więcej do powiedzenia . zobaczymy wtedy kto jest gwiazdeczką , a komu sie tylko wydaje , że ma coś do gadania .

jeśli jeszcze nie zauważyliście : zbyt mało w tym siedzicie [ nawet jeśli by to zsumować ] żeby wprowadzać swoje śmieszne zasady i grać tak , jak to sie Wam podoba .

Ciekawa propozycja, ale przecież przeczytałeś 100 razy więcej rpów od nas... więc wynik może być tylko jeden, w innym wypadku znów byś zrzędził.

Tak czy inaczej - rozgranicz - kto jest wrestlerem, a kto bookerem/nowicjuszem któremu do bookera wiele brakuje. Nie przypominam sobie e-feda, w którym to zawodnicy decydowali o wynikach, ale przecież to Ty masz wieloletnie doświadczenie, a ja jestem rookie i wannabe.

tak ale jeśli tak dobrze wiecie czym jest zajebista erpoza to myśle , że potraficie taką napisać . taką , dzięki której wygralibyście z kimś , kto Waszym zdaniem pisze chujowo . [ myśle , że z czymś takim : http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=10015 zbyt wiele byś nie ugrał nawet w ewf evolution title division ]

bo bookerem i prezesem byłbym tak samo dobrym [ jeśli nie lepeszym , w końcu to doświadczenie o którym piszesz mam duże ] więc skoro Wam sie wydaje , że znacie sie na tym lepiej to chciałbym to zobaczyć .

[ myśle , że z czymś takim : http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=10015 zbyt wiele byś nie ugrał nawet w ewf evolution title division ]

toś wyjął Rpa... ja wtedy nie miałem pojęcia o e-fedach, byłem jak Seba, więc co tu porównujesz;]

Oczywiście, że zdeklasowałeś, ale ja w tym zamieszaniu gdzieś ją pominęłem. Dziś dopiszę twoją zwycięską kategorię :) Jednak jak już nie doceniać to na całego (czytaj - pomijać kategorię:P )

Nie chce tworzyć niepotrzebne kłótnie i sam wymyślać teorię spisku na mnie... ale niestety z tego co liczyłem z wiadomości to wygrał C-WEBB... Czy aż tak go nie lubiliście?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Tak jest
    • KyRenLo
      John Cena ma rywala. Tak jak spodziewała się zdecydowana większość z nas już przed samym turniejem jest to oczywiście Gunther: Wiemy również coś więcej o kolejnych dwóch pojedynkach. Bayley zmierzy się z Sol Rucą: Natomiast Cody Rhodes podejmie mistrza NXT (Kogoś z dwójki Ricky/Oba):      
    • KyRenLo
      Widzę coś o Flo, więc muszę odpowiadać. Zapewne chodzi o zawodniczkę obecnie TNA zwaną Tessa Blanchard.
    • Grins
      Tak jak myślałem Gunta idzie na Cena, ale to co się działo po walce ewidentnie wskazuje że nie tego fani oczekiwali, coś czuje że zbierze przepotężne buczenie za tydzień, po co wgl był ten turniej? Nie można było zorganizować to tak że Gunther atakuje Cena na Survivor Series dusi go, brutalnie go niszczy i rzuca mu wyzwanie że to on będzie jego ostatnim przeciwnikiem? Przecież to byłoby o wiele lepsze rozwiązanie niż bezsensowny turniej z którego i tak nic nie wyszło, moim zdaniem taka decyzja z
    • MattDevitto
      Od jutra turniej wkracza praktycznie w decydującą fazę, więc dla zainteresowanych dodaję bloki:
  • Dodaj nową pozycję...