Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy jest jeszcze sens pisania swojego diary?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam pytanie do wszystkich którzy wejdą do tego tematu a mianowicie: czy opłaca się jeszcze pisać diary? Czy w ogóle ktoś będzie czytał i oceniał, poprawiał? Ponieważ nie wiem czy zacząć pisać nowe diary czy nawet o tym nie myśleć? Czekam na odpowiedzi.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

2

• Ja Myung Agissi

2

• estevez

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie to mogę się dołączyć do tego pytania... Mam zamiar napisać kolejną część Ultraviolet Championship Wrestling już jestem przy końcu nawet wymyśliłem dalszą część mojego diary, wszystko się ładnie pięknie układa. Jednak po chwili też zacząłem się nad tym zastanawiać. Więc żeby nie robić nowego tematu : Kto by czytał stare dobre UCW?

Czekam z jogą na odpowiedź.

Poza tym odpowiem na pytanie kolegi. Jeżeli masz kożystać na czymś co było to nie polecam bo takich jest full... Chyba że masz coś nowego czego nie było to możesz pisać bo ja byłbym chętny. ;)

Czy w ogóle ktoś będzie czytał i oceniał

ja mam dużo czasu w nocy bo mało spięe więc mogę Ci obiecać, że czytać będę :)

am zamiar napisać kolejną część Ultraviolet Championship Wrestling już jestem przy końcu nawet wymyśliłem dalszą część mojego diary, wszystko się ładnie pięknie układa.

Jak masz pomysł to pisz :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Pisałem WWE Fantasy przez prawie rok i nauczyłem się, że (bynajmniej na tym forum) nie ma to sensu. Zbyt mało ludzi chce takie rzeczy czytać. Sytuację pogorszył fakt, iż w ostatnich miesiącach pojawiała się masa 2-3 odcinkowych diary, które prezentowały raczej bardzo mizerny poziom.

Pisałem WWE Fantasy przez prawie rok i nauczyłem się, że (bynajmniej na tym forum) nie ma to sensu. Zbyt mało ludzi chce takie rzeczy czytać. Sytuację pogorszył fakt, iż w ostatnich miesiącach pojawiała się masa 2-3 odcinkowych diary, które prezentowały raczej bardzo mizerny poziom.

No w sumie racja ale widać odrazu że nie czytałeś moje diary... ;) Bynajmniej nie spotkałem się wcześniej z żadnymi minusami i wszyscy mówili że jest wszystko super, ekstra, gites, fajowsko. Tylko szkoda że nie czytało tego więcej niż 5 osób...

No w sumie racja ale widać odrazu że nie czytałeś moje diary... Bynajmniej nie spotkałem się wcześniej z żadnymi minusami i wszyscy mówili że jest wszystko super, ekstra, gites, fajowsko

No to widzisz motywacje jakąś masz ku temu aby jednak pisać.

Tylko szkoda że nie czytało tego więcej niż 5 osób...

Ważne, że ktoś czyta i docenia a jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Ja chętnie bym poczytał jakieś fajne Diary. UCW było naprawde b.dobrym diary w mojej ocenie. Czytałem je sporo razy (niestety chyba nigdy nie dałem komenta, ale obiecuję poprawę :P ). Jeśli Joga wymyśli coś nowego, i ciekawego to też na pewno przeczytam i skomentuję.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

A moim zdaniem weź się za pożądne szkolenie w pisaniu RP tworząc przy tym kawałek e-fedowskiej historii. O diary wszyscy i tak zapomną :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Jeżeli naprawdę macie czas to niech ktoś przeczyta i skomentuje TUSW #1 ;) Myślę, że tak źle nie wypadło;)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Demolition jest podekscytowane, że w końcu zajmie należne mu miejsce w WWE Hall of Fame. W tym tygodniu ogłoszono, że Demolition (Bill Eadie & Barry Darsow) zostanie wprowadzone do WWE Hall of Fame w piątek weekendu WrestleMania 42. Tuż po tej informacji Eadie i Darsow gościli w podcaście Edlow Podcast, gdzie opowiedzieli, jak wiele to dla nich znaczy. „To trochę przytłaczające, szczerze mówiąc. Dostaliśmy tę wiadomość dopiero kilka dni temu. To zaszczyt, bo być częścią tego świata i doł
    • Kaczy316
      Meh, nie jestem fanem tego zestawienia, a szczególnie dlatego, że pewnie podłożą Samiego Trickowi, nie jestem fanem pushu tego gościa od czasów NXT już i w main rosterze zdania nie zmieniam jak na razie, po jednym segmencie wolałbym już Danhausena, żeby był na jego miejscu, jeśli chodzi o push, który ma o wiele więcej charakteru i charyzmy.   Mam wrażenie, że WWE to nie ma żadnych planów obecnie na Gunthera i to nie mieści mi się w głowie, ja to nawet bym go zestawił z Knightem, ale
    • Nialler
      Ja mam wrażenie, że Hunter zachowuje się tak jak Vince swego czasu jak kompletował mu NXT: "Wezmę go, żeby AEW ich nie miało". Patrz kolejno Black, Rusev, Fenix (o zgrozo), Penta coś znaczy, Starks i Mariah May nie wiem bo nie oglądam NXT co tam u nich, teraz Hobbs. Danhausen i tak w sumie nic nie znaczył więc wywałka. Niefajnie to wygląda.
    • Kaczy316
      Jeśli to prawda to jest to dość śmieszne, to debiut na Royal Rumble nie miał kompletnie znaczenia, kolejny moment dla momentu, bez sensu.
    • Grok
      Przyjaźń Cody'ego Rhodesa miała ogromny wpływ na Ricky'ego Saintsa zarówno prywatnie, jak i zawodowo. W 2020 roku Rhodes ściągnął Saintsa (znanego jako Ricky Starks) do AEW na walkę, co zaowocowało jego kontraktem z tą federacją. Obaj są teraz w WWE – Rhodes w głównym rosterze, a Saints w NXT. Nie widują się często osobiście, ale Rhodes wciąż wspiera Saintsa w karierze i codziennym życiu. Saints występuje w NXT od debiutu w WWE w lutym 2025 roku. Ma szansę zostać dwukrotnym mistrzem NXT, b
  • Dodaj nową pozycję...