Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road - tu sa spoilery - moje odczucia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sixter : wracaj do ogladania WWE to jest produkt dla ciebie ;-) :P bo jak slysze ze skumulowanie dwoch rozsypujacych sie dziadkow Hogana i Macho to dobry pomysl to mnie az trzesie.. Juz Hall i Nash wygladaja staro i ledwo sie ruszaja.. a co dopiero Macho i Hogan..

A co do VR04 :

Gala mi sie podobala.. naprawde w porownaniu do WWE to TNA jest wypada super. Koper wspomnial o realizacji hmm jak dla mnie od strony technicznej.. realizacja tego PPV dorownywala WWE.. jedynie moge sie przyczepic do themow.. fakt w TNA sa one slabe.. no i fakt.. mala hala to wielki minus..

Zajebiste bylo intro do VR04.. tekst w klimacie Władcy Pierscieni :D zajebiscie wprowadza w nastroj.. bomba :-)

Zajebisty opener... tego sie mozna bylo spodziewac po X Division.. szybka walka.. wiele spotow.. wymiatajacy La Parka :D :D.. Spanky w TNA.. i wygrana Hectora hmm stala sie logiczna po wywiadzie w ktorym podziekowal meksykanskim widzom co wspieraja TNA.

3 Live Kru.. mistrzem tag-teamow ? oj.. to bylo przewidywalem jak cholera :D..

AJ jobnal .. no no tego sie nie spodziwalem ale po cichu liczylem.. zajebiscie plynny finish walki.. miod..

Last Man Standing.. hmm spodziewalem sie dlugiej walki co zakonczy feud AMW z TripleX .. mam mieszane uczucia co do daleszego kontynuowania tego feudu ktory trwa juz spory kawalek czasu.

Mosters Ball.. he he.. no tak bump z pineskami.. to pokazal ze TNA nie boi sie.. prawdziwego hardcoru.. a i caly pojedynek byl dobry.. choc zw. przewidywalny.. Poooooooooooooooooooounce ! period :D

Main Event.. hmm jak na main event to walka naprawde dobra.. tyle ze wlasnie Hall nie sprzedawal ciosow.. no i lekko stary juz jest.. zdrada Nash przewidywalna do bólu.. :D no i Nash zjebal powerbomba maxymalnie.. oj.. przeciez on ledwo chodzi.. masakra mam nadzieje ze nie bedzie wiele walczyl.. juz o niebo lepiej prezentuje sie Hall.. Zajebisty pomysl z brawlem na koniec.. gdy wpadl AJ.. i 3Live Kru..

Macho Man ? ha ha ha.. szkoda ze tylko na ten jeden show.. chetnie bym posluchal jego speechow :P ooooooooooooo yeah :P byle by nie walczyl :P

Russo traci posade jako DOA ? hmm.. a jak glosowalem na stronie to prowadzil.. :/ kiepsko.. wole jego niz Dustiego..

Jacky w TNA? so what :P dobrze ze jej walka z Trinity byla krotka bo takie wlasnie powinny byc walki kobitek..

to chyba tyle. :D

Segment z Piperem.. i Snuka.. hmm kiepskawy :D.. ale usmialem sie jak Tenay chyba powiedzial "O moj boze... Kash ma kokosa !!!" :DDD

ps : mam nadzieje ze na nastepnej gali lepiej wykorzystaja Kid Kasha !

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Romo

6

• RazorR

3

• Przemk0

3

• Wee Man

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Nom, mi też się bardzo podobało, tak bardzo, że do końca tygodnia skrobnę jakąś dłuższą wypowiedź :))

Z Bogiem wiara i dzięki P0 za umożliwienie obejrzenia gali, która nawróciła mnie z powrotem na mitycznej SCENY wrs łono :))

TNA! TNA!

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Reputacja:   0

Gala ogólnie cool,jak to jush mówiłem na IRCu...

Hall zajebiście sprzedał Twist Of Fate...oberwał,udał ze podskakuje (nie mógł się od ziemi oderwać),upadł na liny...buehehehe :D

Nash prawie się nie połamał wykonując Big Boota...

Ale TNA bije WWE w pure wrestlingu na głowę i to jush od dłuższego czasu!!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• 2 tygodnie później...

Gala niezła brakuje mi tylko oprawy z WWE. Jesli chodzi o walki które mi się podobały to w kolejności:

1. Monster's Ball

2. Jeff Jarrett vs. Jeff Hardy

3. Petey Williams vs. AJ Styles

144004719641ae563a63fbe.jpg

Gala niezła brakuje mi tylko oprawy z WWE.

Oprawy?.. hmm IMO na tej gali byla jedna z najlepszych opraw w historii NWA-TNA. i wcale nie odbiegala od WWE.. ba czasem byla nawet lepsza.. (vide zajebiste intro)..

w sumie teraz to nie wiem co TNA w temacie oprawy gali mogloby wiecej zrobic.. wiec moje pytanie jest czego brakowalo ? (bo ja sie nie moge doszukac)

Chodzi mi o wejścia zawodników. To jednak nie to co WWE i widać że pod tym wzgledem dopiero próbuja ich doścignąć. Ale to tylko oje zdanie, nie każdy musi sie z nim zgodzić. Mi bardzie podoba się oprawa WWE. Za to w TNA lubie to że nie przedłużają na siłę walk. Jak ktoś widocznie dominuje na drugim wrestlerem walka sie kończy.

144004719641ae563a63fbe.jpg

ano fakt.. tutaj sie mozna przyczepic do Themow.. ktore nadal w TNA sa srednie.. rzeczywiscie.. chyba najlepiej dopasowany theme ma tylko Monty Brown.. i AJ Styles.. oraz HAIL Sabin :) .. zreszta juz jest gorzej..

ano fakt.. tutaj sie mozna przyczepic do Themow.. ktore nadal w TNA sa srednie.. rzeczywiscie.. chyba najlepiej dopasowany theme ma tylko Monty Brown.. i AJ Styles.. oraz HAIL Sabin :) .. zreszta juz jest gorzej..

Dutt Raven i Abyss tez maja calkiem dobre

14412508044c725aa0e19e.gif

no mi najbardziej sie podoba theme Ravena :)
...

Jeff Jarrett i jego My World tesh nie jest złe :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

A mi sie tez podobala wczesniejsza wersja Harde'go no i S.Dutt tez ma niezla muzyczke :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg