Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Inicjatywa noszenia mundurków w ramach akcji "Bądź wido

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam.

Do rozpoczęcia nowego wątku zainspirował mnie Pan o nicku Boniek bodajże, który wchodzi ostatnio na kanał, dodając do swego nicka przedrostek [WCWF]. Uważam, że ta niezwykle cenna inicjatywa pomoże nam w dokładnym oszacowaniu zwartych szeregów, każdy będzie wiedział, kto jest kim, a nadto w polskim świecie IRC-owym będziemy postrzegani jako jedna, zwarta i super zorganizowana grupa.

Podstawowa grupa mundurków to [WCWF] (np. [WCWF]-SPoP - czyż nie wygląda ładnie? :P ), ale ponieważ wiem, że ludzie z kanału cieszą się opinią posiadających niewyczerpaną inwencję twórczą, zostawiam użytkownikom wolną rękę co do kroju, stylu i "employe" przyszłych emblematów. Nie ulega jednak dla mnie wątpliwości, że takowe muszą powstać, abyśmy poczuli w sobie siłę, jaką daje jedność i pokazali imperialnym wywrotowcom, że choćby nie wiem co, SCENA wrs (....)* przetrwa pod jedynie słusznym kierownictwem.

Dziękuję za uwagę

[WCWF-SPoP]

* - przerwa na atak śmiechu, jaki wzbudza we mnie używanie określenia SCENA wrs :))))

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• Forest

2

• SPoP

2

• Hartfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

SPoP zjebałeś :P buahhahaha :P

chcialeś się wykazać jak zwykle swoja erudycja oraz rozwiniętym zwysłem ironii.. jednak tym razem zrobiłeś z siebie głupka :P

Przedrostki [WCWF], [XDCC], [LEECH], [DM-MP3] i inne takie dziwolągi.. to oznaczenia typowe dla sceny warezowej.. i oznacząją one najczęśniej boty które servuja na kanale.. rzadziej osoby ktore servuja F-Serverami.. jak to sobie przez chwile u nas chłopaki wymyślili na #attitude. Koles widocznie servowal w tym czasie na #attitude no i wszedl na #wcwfans pogadac (wprawdzie powinien to zrobic z innej sesji.. ale to juz szczególik). Przedroski sa uzyteczne bo umozliwiaja latwiejsza identyfikacje kto jest kto na kanale. Ot tyle..

Dziekuje za uwagę..

ps : SPoP ty lamo :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0

Hehehe, Spop :))))))) Lol :) Nie no bede Ci musial live pogratulowac pomyslow na kanale :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

SPoP :D

Pierwszy raz to nie ja jestem na pierwszych stronach gupkowatych textów :P

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1

:/ :/ :/

No to faktycznie dałem ciała... Cóż...wypada mi tylko posypać głowę popiołem i z godnością (równą nieudolnym próbom okazania się elokwentnym :) )znosić jak najbardziej zasłużone złośliwości ze strony "SCENY" :P...

Dupa blada po prostu...

Pozdrawiam i życzę miłego komentowania ww. postu :)

Mógłbym w sumie poprosić o jego skasowanie, ale nie mam złudzeń, co do mentalności i etyki osób RazorMedia zarządzających :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• 4 tygodnie później...

buahahaha... wybaczcie koledze... ostatnio mają problemy w Orlenie... najważniejsze, że mimo ciężkich dni, kolega SPoPinho stara się zachować pogodę ducha :P

swoją drogą sejmowe komisje śledcze rządzą... poseł Roman G. wymiata :D

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Co za typy z was

czy wy nie rozumiecie ze boniek serwowal na #attitude

jak ustalilismy zasady ze tam mamy nicka takiego to po co mielismy zmieniac

gratulacje za temat

ja bym go wrzucil do kosza po samym przeczytaniu

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

a ty Forest czytaj caly temat zanim zaczniesz pisac.. jak juz odpowiadasz na temat sprzed miesiaca.. juz wytlumaczylem odrazu SpoP'owi ze zjebal.. i sam sie do tego przyznal.. wiec po co odpowiadasz na ten topic ?

"czy wy nie rozumiecie" - jacy WY ? przeczytalem dokladnie wszystkie odpowiedzi i nie widze zadnych wy.. :]

a co do kasowania to twoja odpowiedz raczej sie do tego nadaje..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• 2 tygodnie później...

a co do kasowania to twoja odpowiedz raczej sie do tego nadaje..

dzieki

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...