Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada

Kto zasługuje na ten tytuł?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      13
    • Randy Orton
      8
    • Jeff Hardy
      33
    • The Undertaker
      1
    • Jack Swagger
      1
    • Alex Shelley
      4
    • AJ Styles
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Raw

John Cena:

Bardzo podobał mi się powrót do raw odebrał pas Chrisowi i ma teraz duży push, a więc

Randy Orton

Wyleczył kontuzje jest dobrze, ale jeszcze nie ma dużego pushu może uda mu się w wrestler Grudnia.

Smackdown

Jeff: Zdobył pas nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, zmienił charakter podał rękę bratu czemu nie on.

Undertaker: Ostatnio nie widać go za bardzo angażującego się w życie Smackdown na pewno nie on.

ECW

Jack Swagger:

Nie interesuje mnie ECW, ale i tak mu nie dam głosu

O TNA nie mam zielonego pojęcia znam zawodników, ale nie wiem co robią :twisted:

Ostateczny głos na : Johna Cene

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• Michu107

1

• ajfan

1

• K-PEL-K

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chciałem zagłosować na kogoś z TNA, ale sobie nie zasłużyli więc mój głos na byłego zawodnika TNA -> Jeff'a

Głos oddałem na Jeffa no bo na kogo ? Zdecydowanie zasłużył sobie na pas WWE swoimi świetnymi walkami na przekroju całego miesiąca. Noi trzeba powiedzieć trochę mnie zaskoczył ( oczywiście bardzo miło ) zdobywając pas na Armageddonie.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Dawno nie oglądałem jakiegoś weekly, albo PPV WWE, więc próbowałem wybrać kogoś z dwóch zawodników reprezentujących Total Nonstop Action Wrestling. Aj Styles- jako mark powinienem od razu zaznaczyć. W listopadzie razem z Samoa Joe założyli "Ruch Oporu" dla MEM zwany Front Line. Wyrasta w tym momencie na przywódce Front Line (w listopadzie zrobił do tego kilka kroków.) Ale na ostatnim PPV Tna w listopadzie (Turning Point) przegrał ze Stingiem (wynik był znany przed walką bo co to za mistrz na jedno PPV) Alex Shelley- Razem z Sabinem w mojej skromnej ocenie tworzą najlepszy tag w TNA, może nawet w Ameryce (na pewno w WWE i TNA /indy nie oglądam/) Wspaniałe double action. Świetna walka na impactie (jeśli dobrze pamiętam) z Aj'em i Joe. Dołączenie do Front Line. Z drugiej strony przeczytałem wiele opinii o Jeffie i walce w Triple Threat. Podsumowując: Aj miał w tym roku lepsze miesiące, Alex wraz z Sabinem nie zdobyli walizki (wtedy na bank zagłosowałbym na Shelleya), a skoro to był "miesiąc życia" Hardy'ego. Głosuje na Jeffa.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Oddaję głos na Jeffa bo go lubię :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Głos na Johna Cene, choć go nie lubie, ale powrócił na SS i zdobył WHC. Następnego dnia po SS powrócił na Raw gdzie rozprawił się z Chrisem Jericho.

5546442554918299d934f8.jpg

Oddałem głos na Jeffa,ponieważ bardzo dobrze spisywał się w ringu jak przy mic'u.Pas dostał w grudniu,ale i tak mój głos leci na niego.

183324498949397bd2381f8.png

Cena zdobył w listopadzie jeden z najważniejszych pasów w WWE
  • 3 tygodnie później...

Raw : John Cena (WHC)

SD: Jeff Hardy

ECW: Jack Swagger

TNA: nie wiem bo zabardzo nie jestem obeznany :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
    • Grok
      W najnowszym Wrestling Observer Newsletter, który dodaliśmy do naszych archiwów, cofamy się do 27 maja 2008 roku. Dave Meltzer omawia przemówienie Vince'a McMahona do akcjonariuszy WWE z dorocznego walnego zgromadzenia, w którym Vince poruszył tragedię z Chrisem Benoitem, politykę wellness i inne sprawy. Dave recenzuje galę PPV Judgment Day z tamtego roku i zapowiada napięty weekend przed nadchodzącymi eventami. Nie brakuje wieści o 60-dniowym zawieszeniu Williama Regala przez WWE, porówna
  • Dodaj nową pozycję...