Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada

Kto zasługuje na ten tytuł?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      13
    • Randy Orton
      8
    • Jeff Hardy
      33
    • The Undertaker
      1
    • Jack Swagger
      1
    • Alex Shelley
      4
    • AJ Styles
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Raw

John Cena:

Bardzo podobał mi się powrót do raw odebrał pas Chrisowi i ma teraz duży push, a więc

Randy Orton

Wyleczył kontuzje jest dobrze, ale jeszcze nie ma dużego pushu może uda mu się w wrestler Grudnia.

Smackdown

Jeff: Zdobył pas nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, zmienił charakter podał rękę bratu czemu nie on.

Undertaker: Ostatnio nie widać go za bardzo angażującego się w życie Smackdown na pewno nie on.

ECW

Jack Swagger:

Nie interesuje mnie ECW, ale i tak mu nie dam głosu

O TNA nie mam zielonego pojęcia znam zawodników, ale nie wiem co robią :twisted:

Ostateczny głos na : Johna Cene

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

1

• Triple B

1

• RR

1

• The Hardyz

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chciałem zagłosować na kogoś z TNA, ale sobie nie zasłużyli więc mój głos na byłego zawodnika TNA -> Jeff'a

Głos oddałem na Jeffa no bo na kogo ? Zdecydowanie zasłużył sobie na pas WWE swoimi świetnymi walkami na przekroju całego miesiąca. Noi trzeba powiedzieć trochę mnie zaskoczył ( oczywiście bardzo miło ) zdobywając pas na Armageddonie.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Dawno nie oglądałem jakiegoś weekly, albo PPV WWE, więc próbowałem wybrać kogoś z dwóch zawodników reprezentujących Total Nonstop Action Wrestling. Aj Styles- jako mark powinienem od razu zaznaczyć. W listopadzie razem z Samoa Joe założyli "Ruch Oporu" dla MEM zwany Front Line. Wyrasta w tym momencie na przywódce Front Line (w listopadzie zrobił do tego kilka kroków.) Ale na ostatnim PPV Tna w listopadzie (Turning Point) przegrał ze Stingiem (wynik był znany przed walką bo co to za mistrz na jedno PPV) Alex Shelley- Razem z Sabinem w mojej skromnej ocenie tworzą najlepszy tag w TNA, może nawet w Ameryce (na pewno w WWE i TNA /indy nie oglądam/) Wspaniałe double action. Świetna walka na impactie (jeśli dobrze pamiętam) z Aj'em i Joe. Dołączenie do Front Line. Z drugiej strony przeczytałem wiele opinii o Jeffie i walce w Triple Threat. Podsumowując: Aj miał w tym roku lepsze miesiące, Alex wraz z Sabinem nie zdobyli walizki (wtedy na bank zagłosowałbym na Shelleya), a skoro to był "miesiąc życia" Hardy'ego. Głosuje na Jeffa.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Oddaję głos na Jeffa bo go lubię :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Głos na Johna Cene, choć go nie lubie, ale powrócił na SS i zdobył WHC. Następnego dnia po SS powrócił na Raw gdzie rozprawił się z Chrisem Jericho.

5546442554918299d934f8.jpg

Oddałem głos na Jeffa,ponieważ bardzo dobrze spisywał się w ringu jak przy mic'u.Pas dostał w grudniu,ale i tak mój głos leci na niego.

183324498949397bd2381f8.png

Cena zdobył w listopadzie jeden z najważniejszych pasów w WWE
  • 3 tygodnie później...

Raw : John Cena (WHC)

SD: Jeff Hardy

ECW: Jack Swagger

TNA: nie wiem bo zabardzo nie jestem obeznany :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...