Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada

Kto zasługuje na ten tytuł?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      13
    • Randy Orton
      8
    • Jeff Hardy
      33
    • The Undertaker
      1
    • Jack Swagger
      1
    • Alex Shelley
      4
    • AJ Styles
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Kto zasługuje na ten tytuł?

RAW:

John Cena

Randy Orton

SmackDown!:

Jeff Hardy

The Undertaker

ECW:

Jack Swagger

TNA:

Alex Shelley

AJ Styles

Głosowanie trwa pięć dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

1

• Triple B

1

• RR

1

• The Hardyz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

głosuje na Jeffa

duży push z którym sobie całkowicie i wzorcowo poradził

został zwieńczony co prawda dopiero w grudniu ale cały Listopad pracował pełną parą.

Głos na Jasia :) fajnie się go ogląda po takich przerwach, a poza tym zdobyty WH Title :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Zastanawiam się między Shelley'em a Hardym, ale głos leci jednak na Jeffa, bo wali lepsze proma od Alexa (ten się trochę czasami zacina).

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Głos na Randy`ego Ortona, za m.in. zemstę na Tedzie, oraz ogólnie może... za całokształt :D

Głos na Jeffa Hardy'ego. Bardzo dobre walki i proma, które opłaciły się w grudniu.

Zastanawiałem się nad Ceną a Hardym ale w listopadzie to włąśnie Cena zdowbył WHC a więc głos na niego. Hardy będzie u mnie wrestlerem grudnia

19355529494bc0e6f3e8556.gif

RAW:

John Cena - zdobył pas WHC, zrobił wielki powrót, zaczął feud z Jericho... hmm czemu nie... :)

Randy Orton - Jak dla mnie nie zasłużył na tytuł wrestlera miesiąca... nie zrobił nic specjalnego co utkwiłoby w mej pamięci :P

SmackDown!:

Jeff Hardy - po ostatniej zmianie charakteru Jeff jest jednym z moich ulubieńców ale co do niego mam to samo zdanie co Zduna, będzie dla mnie wrestlerem grudnia :P

Undertaker - Nieee... coś ostatnio Taker się stacza w dół... występuje w mało ciekawych walkach z średnimi przeciwnikami(Chavo, Big Show...), nie walczył o żaden pas... czyżby Taker powoli wysiadał :(?

ECW:

Jack Swagger - niestety nie oglądam ECW i nawet nie wiem który to :D

TNA:

Alex Shelley - Niestety o TNA też nie mam pojęcia, znam tego zawodnika lecz kompletnie nie wiem co dzieje się w TNA... w ogóle tego nie oglądam :P

AJ Styles - Niestety o TNA też nie mam pojęcia, znam tego zawodnika lecz kompletnie nie wiem co dzieje się w TNA... w ogóle tego nie oglądam :P

Dobra... czas na wybór :)... John Cena... choć go nienawidzę to zasłużył na ten tytuł... jego największym rywalem był Jeff Hardy lecz ten zostanie (dla mnie :)) wrestlerem grudnia jak już pisałem wyżej :]

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

Głos na Alexa, bo wyrasta na coraz fajniejszą postać w TNA. Ich (MCMG) heel turn na szczęście nie przebiegł tak jak się spodziewałem i za to głos :)

Nasz kur....... nie daruje sobie tego, zagłosowałem na Cene. Bo na kogo? TNA nie śledze tak dokładnie, by sie munrować:) A cena zdobył WHC, dobry feud z Jericho. HArdy mój idol...ale grudnia, tak jak reszty.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Styl:  Jasny

Szkoda, że nie ma Booker'a T, bo w listopadzie wygrywał chyba wszystko. ;)

Głos na Shelley'a, który nie czuje respektu dla legendy Foley'a :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Głos na Jeff'a za metamorfozę.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Głos daje na John Cene wygrał WHC,na Randy Ortona nie bo nie zrobił nic szczególnego,Jeff Hardy hmm nie teraz na grudzień,The Undertaker ehh no coś po słabł ostatnio (średnie walki z średnymi zawodnikami),ECW i TNA nie śledze więc nie oddaje głosu

------------------------------

Make some noise-X Pac! ]

------------------------------

20786969194a5358bae9926.gif

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mój głos idzie na Jeff'a, który w listopadzie dzięki świetnym walkom i coraz lepszym promom przybliżył się znacznie do zdobycie swojego pierwszego złota. Cena dostał tytuł z dupy a Orton, pomimo że jego postać jest świetnie kreowana - po powrocie z kontuzji nic wielkiego w ringu nie zaprezentował. Zdecydowanie Hardy.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Oddałem głos na Jeffa, za jego świetną przemianę z dobrego baybusia w niegrzecznego ale wciąż ratującego świat chłopca. W tym miesiącu pracował bardzo ciężko ale pas dostał dopiero w grudniu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...