Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP Flying Man

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nieznana data. Jakaś szatnia w nieznanej hali. Na ławce widać tylko siędzącą postać z długimi opuszczonymi włosami na twarz. Po lekkim przybliżeniu widać, że to Flying Men to znaczy Man oczywiście :P .

TFM: (w myślach): Znów porażka, powinienem się przyzwycziać. Widocznie ostatni trening nic mi nie dał. Musze poprawić technikę tylko jak?

Mt.HighFlying wstaje i wychodzi z szatni. Idzie ulicą latarnie lekko święcą, niektóre wcae nie świecą. Kilka samochodów przjeżdża ulicą, niebo jest ciemnogranatowe. Prawie jak w "Harrym Poterze". Jacob mija jakiegoś żula i nagle na latarni dostrzega plakat SSW- Starcie sztuk walki. Pod spodem widnieje info odnośnie obsady piątego turnieju SSW (fighter X vs fighter Y).

Pod spodem małymi literami widać zapisy na pojedyńczą walke dla juniorów/początkujących do 12.00 w dniu turnieju. TFM odrywa plakat, zwija w rulon i wkłada do kieszeni. Takiej szansy na trening nie może przepuścić.

Anonimowy dzień turnieju. Godz.11.30

Widzimy wchodzącego do jakiejś hali Flying Mana. Znajduję pokój z napisem właściciel. Jacob wchodzi do pokoju. Ten nie wydaję się być zbyt exkluzywny na ścianie jakaś mała tablica informacyjna, ściany nie mają żadnych ozdób, są pomalownae na żółto. Farba już wyblakła. FLying Man po krótkiej obserwacji pokoju zaczyna:

Mr. HighFlying: Zapisuje się na turniej. Można się zapisać? Czy już wszyscy mnie uprzedzili?

Właściciel: Tak akurat brakuję nam jednego by było parzyście. Walczysz z ...(Flying Manowi przeszła myśł o Adamie Kraszyńskim :P ) Michałem Kaczmarkiem (imię i nazwisko przypadkowe) wiek 17 lat styl... (i tu TFM przerywa)

TFM: Powiedz o której?

Właściciel: o 12- to będzie pierwsza walka. Śpiesz się.

TFM spojrzał na zegarek była 11.50.

Flying Man zmierzał na ring. Arena była pusta, nie licząc rodziców, którzy zagrzewali swoich synów do walki. Flying Man w czrnej koszulce z napisem Mr. HighFlying wszedł na ring. Ring nie był jak w HVW i EWF. Mata była niebieska a liny białe. Sędzia objaśnił że walczą jedną runde 7 minut (bo to w końcu mini walka) a on wybierze zwycięzce o ile nie będzie poddania się lub zawodnik nie będzie zdolny do walki. Sędzia pokazuję by zawodnicy się ustawili. Czas Zacząć!

Flying Man vs Michał Kaczmarek

Michał, który jest bardziej "obcykany" w MMA zaczął zasypywać Flying Mana low kickami. Flying Man walczący już kiedyś z fighterem MMA złapał przy jednej próbie kicka, opponenta za noge i wywrócił. Ten niezadowolony leży i broni się Mr.Highflying serwuje mu kilka kicków i pozwala wstać. Kaczmarek nie traci czasu tylko próbuje obalić Flying Mana, ten jednak zrobił coś jak unik od speara i wrzucił Michała w narożnik. Kaczmarek próbuje punchy, ale Flying Man w unikach jest zbyt szybki dla niego. I tym razem to TFM powala Kaczmarka i udaję się to mu! TFM patrzy na zegar jest 3 minuta walki. Jako że ma dosiad a przeciwnik słabo się broni, próbuje wykorzystać swoje treningi i założyć jakieś duszenie, kimure, czy inną gilotyne. Ale rywal ma jeszcze siły na obrone. Więc zacvzyna go okładać punchami. Lewy prawy, lewy prawy, i na zmiane.Następnie kolano w tułów, ale Kaczmarek leży już na brzuchu. Flying Man założył mu Headlock. Jest 4 minuta walki, ale przeciwnik spokojnie to wytrzymuje. Flying Man więc przechodzi do Crossface (które nie trenowane cienko mu wychodzi). To już bardziej boi kaczmarka. Więc próbował sobie przypomnieć jakieś duszenie (w między czasie seria punchy w tył głowe). Za chwile w genialnym pomyśle pzewrócił się tak że leżał na plecach, a rywal na nim tylko też na plecach. Genialna okazja. Zakłada coquina clutch (finisher Samoa Joe), któy też nie wychodzi najlepiej. Ale widać ból na twarzy Michała. Za chwilę odklepuję trzy razy w mate! To koniec. Sędzia ogłasza że po duszeniu w 5.46 minucie walki zwycięzcą zostaje Flying Man. Jacob poradził sobie nie w swoim stylu i pomyślał, że to będzie lepsze niż ostatnia walka w backyardzie.

Kilkanaście minut do Paloozy

Jacoba na kroytarzu łapie Pan Józef.

P.J: Mogę prosić o wywiad?

TFM: O.K, ale powiedz czy na prawdę nie masz nazwiska? I gdzie jest ta kotłownia?

P.J: Wszystkiego dowiesz się na kursie. Pierwsze pytanie czemu nie idziesz do szatni?

Flying Man: już się przebrałem, poza tym Ritari tam ćwiczy a Theo zapalił jakieś kadzidła czy coś.

P.J: Sugerujesz, że przydałąby się nowa szatnia?

TFM: O Tak.

P.J: Odbiegamy od tematu, powiedz co myśłisz o przeciwnikach?

Jacob: Dark- to jakiś skater, nie ma problemu z pokonaniem go. A Duality, hmm mam pecha do tych całych Dzieci Nocy, ale on jest z nich najsłabszy. Poza tym jego kumple też mają walki. Zresztą mogą mu pomóc jeśli chcą, jakoś się ich załatwi.

P.J Np. jak?

Mr.HighFlying: No.. finisherem tzn. Flying Clashem.

P.J: Masz jakiś sposób by z Hogwartu przedostać się na częśc główną show?

TFM: Nie. Po Prostu będę robił wszystko co w mojej mocy, aż w końcu ktoś to doceni. Swoją drogą to mój winning Streak ostatnio spada w dół, mógłby się odbić. Zapewniam dziś tak się stanie. Najpierw przystawka Dark, szybkie wyrzucenie z ringu, a Ty Duality na danie główne. Nie jesteś taki mocny sam, bez kumpli. Jesteś najsłabszym ogniwem tej stajni. Tak! I pokona Cię Flying Man. O tak Mr.HighFlying przerwię swoją niemoc do wygrywania z Dziećmi Nocy. Stoisz na mojej drodze! Drodze po prestiż, drodze po zwycięstwo, drodze po WrestlePalooze. I na wielu jeszcze innych drogach. Dopadnie Ciebie i tego Darka Latająca Siła. Nasza walka nie potrwa 3 minuty, ona nie ptrwa 1 minuty. Szybko was wykończe. Was obu- bo stoicie na drodze do zwycięstwa.

P.J: Dziękuje za wywiad

Flying Man odchodzi bez słowa (widać, że się zmotywował)

1 część RPa pisana pod natchnienie piątkowego KSW. Druga to jak zwykle speech. Proszę o pomoc w postaci uwag i krytki by podnieść poziom RPów.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie