Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SOTW #8

Która praca jest najlepsza?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która praca jest najlepsza?

• Numer 1
      5
    • Numer 2
      1
    • Numer 3
      2
    • Numer 4
      6
    • Numer 5
      4
    • Numer 6
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No właśnie, ujawniając już przesadziłeś, proszę nie robić tego w kolejnych SOTW. Poza tymTomek, mi osobiście podoba się Twój styl, widać, że jesteś w nim dobry, ale możesz spróbować zrobić coś pomysłowego za pomocą brushy :-) Pozdrawiam

Rudi

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nttn

5

• Rudolf

4

• Shadow

3

• Cezet

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Tomek, moglem na PW ale ja pytalem sie ogólnie wszystkich, co im się podoba w twoich pracach. Twojej odpowiedzi nie oczekiwałem, ale dobrze, ze się bronisz.

Rudolf, masz trochę dziwne wypowiedzi :D Najpierw twierdzisz, ze Ci sie nie podba, a tu nagle taka zmiana decyzji ;)

Najpierw twierdzisz, ze Ci sie nie podba, a tu nagle taka zmiana decyzji ;)

Nie napisałem, że mi się nie podoba, tylko, że zachwyt jest według mnie przesadny i taką pracę nie jest trudno zrobić. Skończmy już tą dyskusję.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Zależy od liczby zgłoszeń.

Mój głos na 5, podoba mi się po prostu.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Urządzenie:  Windows

która była bez sensu i dobrze, że się w*******ł..... a mi się tam podba styl Tomka.... i na jego prace głos oddałem :)

PS. sorki za offtop

Ze sie tak wtrącę... Zastanawia mnie ciągle, co wam się tak podoba w pracach Tomka (sory, ze wyjawilem kto jest pod nr. 6 ale i tak kazdy juz pewnie wiedzial.)? Przeciez C4D jest nawalone od chuja i nie daja fajnego efektu... W dodatku prawie nie widać rendera! Powiedzcie mi za co wy tak chwalicie tego Tomka? Z calym uszanowaniem dla niego, ale mnie to zastanawia co jest fajnego w takich pracach...

Jakbym mial zaglosowac na ktoras prace (nie na swoja) to wybralbym nr.4 niby prosta, screen z gali, rozmycie lekkie pracy i dodanie je pod kilkoma kątami. Bardzo fajnie to wygląda, w porównaniu do innych prac.

Także się zgadzam. Moze nie jestem jakis wybitny, wogole sie na tym nie znam ale za duzo tego tam nawalone jest. i po co ?? Nawet nie widac z daleka kto na tej sygnie jest. Mój głos na prace nr.3 Dobrze wtopiony render i nie ma za duzo niczego, zastanawialem sie nad praca nr. 1 ale jednak render nie jest wtopiony. nr.3 nie zbyt mi sie podoba (lubie proste zeczy ale to juz przesada :D) nr. 5 Za jasno, za żółto. Oślepia mnie...

Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

Ze sie tak wtrącę... Zastanawia mnie ciągle, co wam się tak podoba w pracach Tomka (sory, ze wyjawilem kto jest pod nr. 6 ale i tak kazdy juz pewnie wiedzial.)? Przeciez C4D jest nawalone od chuja i nie daja fajnego efektu... W dodatku prawie nie widać rendera! Powiedzcie mi za co wy tak chwalicie tego Tomka? Z calym uszanowaniem dla niego, ale mnie to zastanawia co jest fajnego w takich pracach...

Jakbym mial zaglosowac na ktoras prace (nie na swoja) to wybralbym nr.4 niby prosta, screen z gali, rozmycie lekkie pracy i dodanie je pod kilkoma kątami. Bardzo fajnie to wygląda, w porównaniu do innych prac.

Także się zgodze z nttn, dlaczego się wam ta sygna Tomka podoba, to że jest tam najebane tyle tego to nie znaczy, że praca jest najlepsza, sygna musi byc wyrazista i konkretna bez żadnych oczojebnych rzeczy itp, jak dla mnie to w tej sygnie panuje chaos z po lewej stronie inny wzór, jak i po prawej. Sygna w moim swietle powinna wyglądać tak jak mówiłem. Konkretna, nie oczojebna, wyrazista. A to, że jest najebane tam wszystkich c4d itp. to nie znaczy, że jest najlepsza. Ja osobiście się zastanawiam nad sygną nr 1, 3, 5

W pracy nr 1.

Podoba mi się to że jest konkretna bez żadnych dodatkowych efektów jedny kolor jeden sens.

W pracy nr 3.

Podoba mi się ten jednolity kolor i ta prostota z jaką jest sygna zrobiona.

W pracy nr 5.

Tutaj mam trochę zastrzeżen ale i tak mi się podoba jest oczojebna bardzo razi w oczy ale ma też swoje plusy kolor jest jednolity, brak dodatkowych efektów czy też innych kolorów.

Jednak głos leci na prace nr 1.

PS: Może i się nie znam na ocenianiu ale tak to wygląda w moim świetle.

7894118684ede4cf290d46.jpg

To może wypowiem się ja ;) jako soba która nie miała kontaktu z grafiką, nigdy nie pracowała z Photoshopem, a jak widzi jakieś pojęcia "C4D' to łapie się za głowe i zastanawia co to jest :P

Zagłosowałem na prace nr.6

Jak widać po moim awatarze podoba mi się styl Tomka. Czemu? Ja osobiście patrząc na jego pracę widzę w niej jakby "jedność". Wszystko jest super wtopione, są fajne efekty. Jego prace rzucają się w oczy. Człowiek patrząc na różne prace, na jego zatrzymuje się na dłużej, bo widzi w nich coś ciekawego. Bynajmniej ja tak mam. Każdy ma swój gust i nie musi mu się ta praca podobać, ja jednak uważam ją za najlepszą z tych wszystkich.

PS: Mój brat też zagłosowałby na nr. 6 :P

Prace sa do bani na maksa!!! Nawet 6 nie jest z byt dobra ale i tak o niebo lepsza niz wszystkie 5 razem wiec glos na tomka [pierwsze prace tym stylem byly lepsze teraz coraz gorzej to wyglada] a co do offtopu nttn ten styl jest dalej lepszy od twojego, ale ty tez robisz fajne prace i to tyle

10064128234e286220b890c.jpg

Wszystkie prace tak jak kolega napisał powyżej są na niskim poziomie ... Jednak zagłosuje na prace nr 1 z Gregorym Helmsem . Może nie jest fenomenalna ,ale nie ma tam dużo nawalonego C4D itp . Jedyne co mi się nie podoba to ta czcionka i to światło co jest po boku Helmsa .

Ja osobiście patrząc na jego pracę widzę w niej jakby "jedność". Wszystko jest super wtopione, są fajne efekty. Jego prace rzucają się w oczy. Człowiek patrząc na różne prace, na jego zatrzymuje się na dłużej, bo widzi w nich coś ciekawego.

Jedność? C4D nawalone i to ile... Wtopione? Gdzie? Zobacz na render... Wtopiony?

Na jego pracach zatrzymuje się na dłużej, bo chce zobaczyć kto jest na sygnie, bo za pierwszym razem nie zauważe..

Prace sa do bani na maksa!!! Nawet 6 nie jest z byt dobra ale i tak o niebo lepsza niz wszystkie 5 razem wiec glos na tomka

WTF?!? 6 jest lepsza od 5 razem wzietych?!? DAMN!

nttn ten styl jest dalej lepszy od twojego, ale ty tez robisz fajne prace i to tyle

Nie chcę mówić, że mój styl jest lepszy, ale uważam, że Tomka jest słaby. Jedyna praca Tomka, która w jego galerii mi się spodobała, to praca z Helmsem, wykonana innym stylem.

A mi podoba się numer 1 i na nią leci mój głos. Nie męczy oczów jaskrawością jak pozostałe :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Styl Tomka jedynie do avatarów pasuje, wspominałem o tym w jego galerii.

Poza tym jeśli ktoś śledzi prace regularnie w tym dziale to z łatwością może rozpoznać style i przypasować osobę do każdej pracy. Ja już teraz mógłbym powiedzieć kogo są pracę mimo, że spojrzałem na nie tylko 2-3 razy. Jedyne co może w pracy 6 zachwycić to ładnie dobrany gradient dlatego w moim mniemaniu mimo, że styl ten do sygn nie pasuje bije na kolana resztę, nawet prace nr.1 , która jest za skromna (skromne są ładne ale trzeba najpierw umieć je porządnie zrobić, autor mógł dodać dobry gradient i inny smudge do wtapiania).

It's Easy Bein' Sleazy

WTF?!? 6 jest lepsza od 5 razem wzietych?!? DAMN!

Kazdy ma swoj gust, poprostu reszta mi sie wogole nie podoba i postanowilem oddac glos na 6, a co do prac tomka to ten temat mozna poruszyc w jego galerii i to na tyle

10064128234e286220b890c.jpg

Ale Ty mowisz, ze te 5 razem wzietych sa gorsze od tej 1 beznadziejnej... Nie chodzi mi tu o gust... Tylko sam fakt, ze 5 jest gorszych od 1...