Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

konkurencja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ostatnio bylo dosc glosno na naszej "scenie" o tym ze Boryss chowa rekawice do szafy i zamyka interes. Podobne deklaracje slyszelismy juz kiedys, teraz jak na to patrze to uwazam ze to byl zwykly chwyt promocyjny. Dzis nie umiem tego inaczej nazwac. Bo jak mozna stwierdzic ze cos sie konczy po czym zamienic postawe o 180 stopni. To bardzo dziwne. Jednak okazuj sie ze powrot nowego wrestlefans wydaje mi sie, ze podzieli nasza scene. Do tej pory forum to byla domena attitude. Boryss otworzyl swoje forum, i tego przyznam nie rozumiem. W ogole nie rozumiem jak tak mala mikroskopijna scena moze sie tak dzielic, po co ją dzielić. Teraz praktycznie wrestlefans jest czyms w rodzaju konkurencji dla attitude.

Co o tym sądzicie.

Edytowane przez sixter
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• bignash

2

• Dejv

2

• navroth

1

Top użytkownicy w tym temacie

Scena jest i tak bardzo mała więc nie widzę sensu jej jeszcze bardziej dzielić....

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Hehe jeżeli można mówić o jakieś tam scenie w wypadku wrestlingu w polsce to tak jak napisałeś Sixter - scena mikroskopijna :???: .Ja sie dopiero teraz dowiedziałem o tym że Boryss sam nowe forum założył bo na Wrestlefans dawno już nie wchodziłem potem usłyszałem że Wrestlefans upadło.Moim zdaniem Boryss jak chce to powinien udzielać sie na tym forum a nie zakładac niepotrzebnie kolejne.I tak coś mi sie wydaje że Razormedia pozostanie nr.1 bo tu jest najwięcej ludzi (nie wydaje mi sie aby wiele osób chciało przejść do forum od Boryssa z Razormedii) i są najkonkretniejsi ludzie (ofkoz to tylko moje zdanie na ten temat a nie żadna propaganda :) ).Konkurencja w baaaardzo maleńkim światku wrestlingu w polsce jest totalnie nie na miejscu bo już wielokrotnie sam nawoływałem do zakopywania toporków wojennych pomiędzy ludźmi a mam nadzieje że nie ma na naszej maleńkiej scenie jakiś ludzi co sie nie lubią za dawne czasy czy coś takiego.Powinniśmy sie zjednoczyć i trzymać sie razem - tak by było najlepiej.

hm ciezko tu chyba mowic o jakiejkolwiek konkurencji gdyz pewnie wiekszosc aktywnych osob zainteresowanych wrestlingiem odwiedza obie stronki, wrestlefans jako stronka jeszcze moze byc , ale po co boss:P utworzyl forum tam to pewnie tylko on sam wie:),
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

konkurencja mobilizuje do zmian... - popieram...

konkurencja niszczy słabszego - popieram... (chociazto nie ta dziedzina, no to nie popieram)...

ale nie widze w tym nic złego...

jestem za :)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Konkurencja jesli chodzi o strony jest oczywiscie zdrowa.. bignash ma deko racji.. jesli zas jednak chodzi o forum to jest juz to raczej bezsensowna sprawa w tak malym srodowisko.. bo forum to ludzie.. czyli co bedziemy wszyscy razem ze soba konkurowac.. albo sie podzielimy na dwie grupy .. :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

FINALLY.........

............ PRZEMKO..........

SIE................................

ZGODZO........................

..........................ZE MNĄ (w jakiejś mniejszej ale jednak sprawie :P:Dhehe)

• Reputacja:   1

Heh... Na serio nie rozumiem po co ten post?

Boryss napisał o tym, że zamyka stronę nagle coś mu się odwidziało, ale nie zrobił tego tak jak poprzednio czyt. "to już koniec" i nagle bang - nowa stronka, tylko o wszystkim spokojnie informował więc trudno powiedzieć, aby to było faktycznie w celach promocyjnych. To dziwna promocja, bo strona była martwa przez 1-2 tygodnie.

Co do tego, że ludzie nie będą zaglądali na RM, tak jak napisał (chyba) Dejv - jeżeli będą chcieli to będą zaglądali i tu i tam. Tak samo jak ze stronami...

Co do forum na WF to jest to dla mnie pomysł trochę dziwny, ale jeżeli na hydeparku był ostatnio taki burdel, to może na forum będzie można spokojnie wyrazić swoją opinię itp.

I w ogóle temat "konkurencja" jest trochę nie na miejscu, mówi się o tym, aby nie było podziałów itp. ale jak tylko ktoś zrobił forum to od razu jest traktowany jako "konkurencja". Sixter chłopie - wyluzuj, to nie jest twoja praca, nikt cię z roboty nie wyrzuci...

Wcześniej też wpisałeś się na hydzie i wszystko pięknie tylko zakończyłeś „Attitude jest pod względem merytorycznym nr. 1”, gadasz więc „jak taka mikroskopijna scena może się tak dzielić” a sam traktujesz WF jak konkurencję.

Nie chcę aby wyszło, że bronię WF bo już się tam nie udzielam i raczej nie mam zamiaru, ale po prostu pamiętajmy o tym co mówiliśmy. Nie może być tak, że na jednego mówimy, że jest „be” a sami zachowujemy się bardzo podobnie. RM łącząc się z Attitude, też nie łączyło się aby się połączyć, tylko dla konkurencji, nie ma co kłamać.

A w ogóle to już to wszystko mnie nudzi jak cholera, aż dziwię się, że jeszcze trochę się interesuje tym co piszczy w „mikroskopijnym” światku gdzie kilka osób na serio coś robi, a reszta mówi tylko „thx” kiedy dostanie nowy pliczek do ściągnięcia.

46204812740b7d45acaa48.gif

"Co do tego, że ludzie nie będą zaglądali na RM, tak jak napisał (chyba) Dejv - jeżeli będą chcieli to będą zaglądali i tu i tam. Tak samo jak ze stronami... " - Deliquent to nie moje stwierdzenie :D .Ja napisałem coś w stylu że ludzie pozostaną i tak na RM :).

Zgadzam sie z tym co napisałeś że " jedynie pare osób coś robi a większosć daje słówko thx żeby ściągnąć nowy pliczek z walką".Przykre to jest nie ukrywajmy gdyż widać że większość (przeważająca) woli sobie ściągać walki niż coś porozmawiać o wrestlingu.Jedyną nową osobą która niedawno sie zalogowała i sie udziela to Ganzes a tak to z nowych to jedynie wszysycy dawają symboliczne "thx".Z starych użytkowników to niektórzy też poodpadali jak np.Rabol czy zapomniany już prawie Cerebral Assasin.Ciekawe czy ludzie sie nudzą wrestlingiem czy już przestali go oglądać czy jest jeszcze jakiś inny powód? Zresztą nie mnie to osądzać.

• 1 rok później...

Witam. Ostatnio się zrobiło o mnie głośno na BGZ. Oto screen ukazujący konkurencje:

http://members.lycos.co.uk/cuban91/jihad.gif

Rozmowa fana z fanem ;)

Tworzę projekt gry online o wrestlingu. Trzeba nazwy dla projektu, za wymyślenie dobrej nazwy przewiduję nagrody! Zapraszam!

hdx: nie ma co nikogo podpuszczac. Nikt tu nie chce wojowac z konkurencja...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

hdx : po co ogrzebywałeś temat z 2004 roku ?? a co do treści twojego postu to nawet nie będę komentował.. pokasowałeś im 1/2 forum i się jeszcze dziwisz ze cię jadą..

zamykam temat..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: CMLL WorldID Sponsored Show Data: 14.05.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Publiczność: 500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Giero
      Członek WWE Hall of Fame, a aktualnie komentator AEW Jim Ross ogłosił w mediach społecznościowych, że zdiagnozowano u niego raka jelita grubego. W ciągu najbliższego tygodnia lub dwóch przejdzie operację. To nie są pierwsze tego typu problemy zdrowotne u weterana. W przeszłości miał choćby kłopoty z rakiem skóry. Ostatni raz w telewizji pojawił się podczas gali PPV – AEW Dynasty 2025. All Elite Wrestling wyraziło publiczne wsparcie Rossowi, do którego dołącza także redakcja wrestling.pl. Fot. AEW
    • Bastian
      Jedni kolekcjonują tytuły, drudzy inaczej rozumieją "trofea". Co do Borne' a to jeśli wierzyć anglojęzycznej wikipedii, chłop wziął ślub w 2023 r. Szybko poszło.
    • MattDevitto
      @ Bastian  nie wiem co tam gotują na backu w NXT, ale o tych wszystkich romansach, związkach powinni nakręcić jakieś show. Tam co chwilę jest jakaś nowa para. Z tego co mnie pamięć nie myli sama Cora Jade miała 3 facetów w NXT
    • Giero
      Za nami kolejny epizod AEW Dynamite w drodze do Double or Nothing 2025. Mina Shirakawa wyszła zwycięsko z Fatal 4-Way Matchu, który był eliminatorem o title shota do AEW Women’s World Championship. W pojedynku brały udział jeszcze Toni Storm, AZM i powracająca Skye Blue. Wydaje się, że MJF wreszcie zyskał poparcie całego Hurt Syndicate, bowiem Bobby Lashley zaakceptował dołączenie Maxwella do grupy. Walką wieczoru było starcie o AEW World Championship. Jon Moxley pokonał Samoa Joe w Steel Cage Matchu. Jak można było się spodziewać, nie zabrakło wielu interwencji i zamieszania. A kluczowa była ta Gabe’a Kidda, który pomógł mistrzowi zachować tytuł. Po pojedynku trwała bójka, w którą włączyli się The Elite i Kenny Omega. Swerve Strickland pomógł face’om, wchodząc na szczyt klatki i atakując zarówno Elite, jak i Death Riders. Na koniec były mistrz AEW zażądał walki Anarchy in the Arena. Prawdopodobnie dojdzie do niej na Double or Nothing, choć tego jeszcze nie potwierdzono. Skrót AEW Dynamite 14.05.2025 Aktualna karta Double or Nothing 2025, które odbędzie się 25 maja * AEW Women’s Championship Match: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * Men’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Will Ospreay vs. Hangman Page * Women’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Mercedes Mone vs. Jamie Hayter * AEW World Tag Team Championship Match: The Hurt Syndicate vs. CRU or The Sons of Texas Fot. allelitewrestling.com
  • Dodaj nową pozycję...