Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

EWF Wrestlepalooza XCI już jest!

Są takie cudowne, wspaniałe i ekscytujące dni jak ten dzisiaj. Dni w których pojawia się upragniona przez wszystkich gala. Ten dzisiejszy dzień jest jeszcze piękniejszy niż zwykle, bowiem gala ta pojawiła się bez żadnego spóźnienia. Co więcej: ona pojawiła się nawet z wyprzedzeniem! (miejsce na oklaski i owację na stojąco) Cieszmy się więc i radujmy. Ci którzy przegrali swoje walki mają trochę gorzej, ale w tym szczególnym dniu (jakim są też imieniny Ambrożego. Wszystkim Ambrożym składamy najserdeczniejsze życzenia) powinniśmy się cieszyć i wspólnie świętować.

Chcemy więc by ten stan radości trwał wiecznie, prawda? Weźcie się więc do roboty i kurwa komentujcie galę!

Czytaj galę pod tym linkiem.

Tekst stworzyło dla Was EWF Group (Robespierre, estewu i Biggmac_DBC). Nieomylnym bookerom dzielnie pomagali: Vaclav, Przemk0 i mó.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

2

• estevez

2

• Scythe

2

• damiandziki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chciało by się rzec : Uł yeeee!!

!Nie przeczytałeś gali nie czytaj!

Woods dostał walkę o pas, fajnie. Miał swoje 5 minut w na backstage, świetnie, nie przegrał po jednostronnej walce... normalnie wyjebanie w kosmos.

Że przegrał a później został zniszczony na masce od samochodu to inna sprawa. Teraz skoro Curtis Woods nie jest juz zwykłym paliwodą, zacznie się jazda, bo jak to było... Za Mało BÓLU.

Ale przejdźmy do samej gali... To że była tak szybko to aż mnie zaskoczyło, nieważne że jutro z samego rana mam sprawdzian musiałem to przeczytać. Nie zawiodłem się napewno, czytanie nowego EWF w tej postaci to normalnie boomba! Dzięki za gale! Czekamy na następną, oby jeszcze lepszą i jeszcze szybciej dostarczoną!

EWF!! EWF!! EWF!!

• Urządzenie:  Windows

Jan Kowalski – Już za chwilę zobaczymy pierwszą walkę wieczoru. Jej stawką będzie obcy naszej kulturze pas Pro Pain. Z ciekawszych informacji zawiadamiam, że będzie to 2 out 3 falls match.

Tony Hogański – Wstrząsające.

Jan Kowalski – Dodatkowo każdy pinfall oznacza zmianę pasa, więc może być ciekawie.

Tony Hogański (ziewając) – Jak na Legii.

==

Jan Kowalski – Było blisko.

Tony Hogański – Janku... tyle się mówi o potrzebie tolerancji wobec innych upodobań... że niby wszyscy jesteśmy inni, ale także wszyscy równi... że jest jakaś jedność w różnorodność... jakieś fajowe multi-kulti.... ale wiesz co, Janku?

Jan Kowalski – Co?

Tony Hogański – Ja to pierdolę.

==

Tony Hogański – To nawet trochę przykre. Osobiście uważam, że Polish Eagle jest zaginionym Orłem Górskiego.

:lol: he's back . gala dobra , kraven wraca ? to będzie prawdziwy powrót do ekstraklasy , jeśli wiesz , o czym mówie , krave . :twisted: no i zdecydowanie nie podobał mi sie ten moment w main evencie , od którego zaczeliście pisać telegram . co to . stop . jest , pieprzona poczta ? stop . siema b-luv . stop . z dala ode mnie z tym znakiem . stop . bo pogryze . stop . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie tekst gali:

W stronę ringu zaczynają lecieć bukiety róż, które Jupiter zaczyna zbierać. Heniek Tyski i Jupiter (każdy z różą w ustach) zaczynają tańczyć poloneza.

:twisted:

Gala super!

Bardzo ciekawie pokazane, co stało się z byłymi pracownikami HVW. Myślałem, że świat o nich zapomni...

Świetna walka o HVW title i EWF FTW title. Niektóre teksty Hogańskiego nie do wyjebania! :lol:

Fajnie że gala pojawiła się tak szybko, bo wkrótce, będe miał wątpliwą szansę rehabilitacji za to coś, co stworzyłem ostatnio i nazwałem RPem. ;)

Spojlery mnie dobijają. Wypowiem się całkowicie jak już będzie czas na ich zniesienie w tym temacie :twisted: Ale gala zajebista. Czuć widoczny powrót atmosfery EWF. CZyli niesamowicie rozbudowany backstage... :D Dobra robota

53541565549537ccb6a05f.jpg

Po raz kolejny zostałem powalony i wcale mi się wstać nie chce. EWF potęgą jest i basta! Zajebisty humor, walki, backstage i Hogański!! :D ... i Bubbovsky wrócił ... i Kraven wrócił ... wszystkie narody się cieszą i śpiewają.

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

* Dla mnie Heniek zjadł całą galę.. wreszcie jego gimmick ma coś więcej niż tylko erotomana.. Heniek chodzący i kradnący rzeczy różnych pomieszczeń ukradł też całe show :)

Heniek Tyski – Będę bogaty! (Henryk zaczyna wyjmować z kieszeni jakieś szklanki, filiżanki, kubki, talerze) Ile to może być warte? Ja w zasadzie nie muszę tu w ogóle pracować. Ta federacja to żyła złota. Pomyślmy... gale mamy co dwa tygodnie... zawsze w innym miejscu... jeden obchód po hali możemy mi przynieść... (aż pojawiają mu się znaczki euro w oczach) Nie wiem ile... ale dużo...

(Henryk oddala się, a z nogawki spodni wylatują mu jeszcze nóż, łyżka i widelec. Henryk szybko je zbiera i odchodzi. Wracamy na ring.)

:lol: :lol: :lol:

* Hogański oczywiście też w dobrej formie.

* Podobała mi się też postać Polish Eagle szczególnie na tle reszty rosteru, która chyba w większości chce się składać z tweenerów i heelów. Ogólnie co do tweenerów to.. jak sobie przypominam regulamin EWF głosi :

10. UWAGA - Konieczne jest napisanie czy jesteście face'ami czy heelami. EWF to nie (nomen omen) Japonia, tu wrestler ma wyrazisty gimmick.

A niestety na gali okazało się iż nawet taki mega face jak Jupiter poszedł w stronę tweenerową.. bo chce trzymać z chłopakami z HVW którzy jednak są w większości heelami o ile pamiętam.

* Gala dłuuuuga, chyba nawet za bardzo.. aczkolwiek wpłyneło na to ilość osób współpracujących oraz ilość nowych oficjeli w EWF. Jest ich tak dużo aktualnie, że na Esmeraldę czy Felipe przypadło po jednym segmencie.. a przecież to kluczowe osoby w EWF. Esmka zjadła sałatkę, a Felipe wprowadził nas w atmosferę EWF.

Mówimy o EWF, federacji która z demokracją, pluralizmem i wolnością jednostki nie miała nigdy nic wspólnego. Tutaj człowiek jak w najgorszym systemie totalitarnym był upodlany i ośmieszany. EWF to piekło, a my mamy w ręku narzędzia by represjonować wszystkich i wszystko. Nam nikt nie może zagrozić.

Jednym słowem :

Pierwsza gala nieco chaotyczna, ale to początek wiadomo. EWF nadal w formie, aczkolwiek czytałem lepsze gale. Wreszcie się pośmiałem przy czytaniu gali e-fedowej :) Wyraźniejsze gimmicki, jakiś wyraźny główny storyline, jeszcze więcej humoru :twisted: i będzie po staremu :D czyli wypierdoliście.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

A niestety na gali okazało się iż nawet taki mega face jak Jupiter poszedł w stronę tweenerową.. bo chce trzymać z chłopakami z HVW którzy jednak są w większości heelami o ile pamiętam

To już nie był mój pomysł... :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Styl:  Jasny

Nawet się nie spodziewałem, ze jak wejde na Atti ujrze napisaną i jeszcze w dodatku tak długą gale Wrestlepaloozę :).

Co do gali Henio jak zawsze mi się podobał(bez zadnych podtekstow :twisted:). Pierwsza moja wygrana ale cóz mozna powiedzieć, ze zadne osiągnięcie wygrać z debiutantami, ale.. zawsze coś :). To mnie motywuje do pisania lepszych rp'ów.

Tony Hogański – Aż mam ochotę sam wpaść na ring i dla kraju zrobić im tam z dupy Somosierrę! Bo nie wiem czy wiesz Janku, ale dokładnie dzisiaj wypada 200-etna rocznica bitwy pod Somosierrą?

Jan Kowalski – Naprawdę? Nie wiedziałem Tony, że ty wiesz o takich rzeczach.

Tony Hogański – Bo ja w przeciwieństwie do ciebie jestem wielkim patriotą. Od dzisiaj możesz jeszcze na mnie mówić szwoleżer!

:lol: :lol:

Main Event stał na dobrym poziomie a wygrana dzupitera nie zaskoczyła mnie :)

Ale muszę przyznać... gali nie spodziewałem się tak szybko, myślałem ze jeden miesiąc conajmniej do gali a tu taki prezent :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

EWF is back! I to w starym i doooobrym stylu :) (i nawet bez spóżnienia :grin: ) Teksty gali oczywiście należały do Toniego :D No i DOS(głupi skrót :? ) wygrali swoją walkę :D Feudy mają duży potencjał i mam nadzieję że zostaną odpowiednio wykorzystane :) Dobra robota chłopaki!

8363302634890420816486.jpg

Gala jest świetna.

Wiele śmiesznych segmentów, trzymające w napięciu walki i wiele innyych.

Najlepsze segmenty z debiutantami (oraz innymi z pg)

Szakal – Co tu dziś wykombinować, czy mam dziś coś do roboty. Kurwa nie, bo jestem honorowym.

Nagle, a jakże, wpada do biura Fabi i macha rękami na lewo oraz prawo podskakując przy tym.

Szakal – Co ty taki skoczny, kim jesteś i co robisz w moim biurze?

Fabi – Ćwiczę wejście swoje, więc wszedłem.

Szakal – Kurwa, ale się dzień zaczyna. To wchodź gdzie indziej, ja jestem honorowy tylko.

Fabi – Tak jest, idę powchodzić do innych pomieszczeń.

(Mija 15 minut)

Otwierają się drzwi i wpada znów Fabi machając tym razem nogami na lewo i prawo.

Fabi – Może nogami lepiej co? (rozgląda się) Oj, tu już byłem. Ciężko się połapać w tej hali, może jakieś mapki powinno EWF wypuścić.

Szakal – Sprawdź w szatnii 202, tam jest specjalista od wejść.

Fabi (zamykając za sobą drzwi) – Dzięki.

Szakal (naciskając coś przy telefonie) – Połączcie mnie z tym od hełmu.

(Mija 5 minut)

Fabi wpada wesoło to pokoju 202 i... zostaje powalony hełmem (typu pruskiego) w głowę!

SeBa – What's up! Zioooom!

HEŁM SeBy (jak i jego walka) ZARZĄDZIŁ!!!

PS. Proponuje na następnej paloozie darkmatch z Dualitym :D o prawo latania w EWF.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   1

Muszę zacząć od tego, że gala pojawiła się szybciej, niż się wszyscy (chyba :D) spodziewali i za to przeogromny plus! :) Cóż panowie, kawał dobre roboty. Niektórzy tu piszą, że EWF wraca w starym stylu, ale ja to widzę inaczej. Dla mnie ta gala jest początkiem czegoś, co przenosi EWF na inny (jednocześnie wyższy według mnie) poziom, a odczuwalna w powietrzu psychologiczna (i nie tylko) rozgrywka między postaciami z HVW a EWF buduje naprawdę dobry klimat. Właśnie takiego obrotu wydarzeń się spodziewałem i dostałem to, na co czekałem :D

Kolejna kwestia. Tony Hogański naprawdę powraca w wielkim stylu :]

Tony Hogański – Nie wiedziałem, że dopuściliśmy kobiety (nie licząc Esmeraldy) do walk. Felek Castro (niech mu ziemia lekką będzie) kiedyś wyraźnie zabronił.

Jan Kowalski – A gdzie ty widzisz kobietę?

Tony Hogański – No ta taka umalowana.

Jan Kowalski – To jest Venomus.... i on nie jest kobietą.

Tony Hogański – Świat oszalał, facet a się maluje. Trzeba było nie wchodzić do tej całej Unii.

nice :D

Tadeusz – Nie pracujemy już w HVW, prawda?

Heniek – Racja.

Tadeusz – Pytałem więc jak podoba Ci się EWF?

Heniek – Dupy mają fajne.

Tadeusz (wzdycha) – Heniu...

Heniek – No co? Widziałeś te Eulalię?

Tadeusz – Esmeraldę chyba.

Heniek – No mówię, Magdę M. Widziałeś ją, co?

Tadeusz – Tak widziałem Esmeraldę.

Heniek (znacząco uderzając łokciem w bok Kędzierskiego) – I jak?

Tadeusz – Muszę przyznać że jest urodziwa.

Heniek (wybucha kretyńskim śmiechem) – He, he, he, he! Lubię cię za to Teddy! Zamiast powiedzieć, że przeleciałbyś jak Małysz nad Kuusamo to ładnie, poetycko...no jak Słoweński normalnie. Wiesz, niby u nas w HVW Potockiej to bym z łóżka nie wyrzucił, ale czy ty widziałeś nogi tej Esmeraldy?

Dobrze, że Henio został z nami, bo brakowałoby mi tego skurwiela :D A teraz, z gimmickiem złodzieja jest jeszcze ciekawszą postacią :D

Heniek Tyski - Nie martwcie się. Od teraz macie mnie, waszego dyrektora. Od dziś zapuszczam brodę i staję w waszej obronie. Jeśli macie siostry, żony, matki, ciotki, kuzynki i dziewczyny to przekażcie im jakim wspaniałym człowiekiem jestem.

We wspólnej szatni zapanowała radość, a Tyski zabiera ze sobą stół i odchodzi. Wrestlerzy z Hogwartu nawet nie zauważyli, że stracili bardzo ważny mebel....

Oprócz tego podobają mi się segmenty z moją postacią, dobrze napisane i dobrze oddany charakter Rampage'a :]

Scyther (zamyślony) – Bo to jest dla mnie kurwa taki problem filozoficzny na dziś, który mam ochotę rozwiązać. Jeśli go nie rozwiążę to będę musiał się napić. To cię może zaskoczyć, ale ja teraz nie chcę się napić, bo wyobraź sobie, że mam potrzebę widzieć z kim walczę, gdzie walczę i o której walczę. (tu spogląda na zegarek) Co mi przypomina, że za chwilę mam walkę i nie mam czasu na pogaduszki z.... (przygląda się mu) .... a tak przy okazji: to kim ty kurwa w ogóle jesteś?

zajebiste :D

Tadeusz – Nie wyszedł coś za bardzo ten twój pomysł.

Heniek (już spakował plakat) – To nic idziemy dalej. (nagle dostrzega Scythera) Oooo! Dawaj do Siekiera!

Tadeusz (blednie) – Nie, nie Henryku. Jak chcesz to próbuj sam.

Kolejny świetny moment z udziałem Vanillah Killah :)

Na koniec dodam, że jestem radosny i "u-ha-ha-ny" z powodu mojego zwycięstwa, ale muszę napisać coś, co do Scy nie jest podobne :P Mianowicie, z jednej strony trochę bym się zdenerwował, gdybym stracił pas w walce, w której nie znałem przeciwnika i nie mogłem się porządnie skupić na porządnym pocisku i klimacie nawiązującym do jednej konkretnej postaci, z którą przyszłoby mi stoczyć pojedynek, lecz z drugiej strony wydaje mi się, że King napisał lepszego eRPa, więc szczerze powiem, że zdziwił mnie wynik pojedynku. W każdym razie, nie ma co narzekać, FTW Champ is still here moooofuckaz! :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gala bardzo mi sie spodobala, widac, ze nie brak Wam pomyslow, nie brak Wam checi :)

Bardzo duzo humoru jest w calej gali. Walki dlugie to tez ogromny plus. Jak dla mnie po prostu pierwsza klasa!

Podobala mi sie scena mojego wrestlera kiedy biegal i wchodzil wszedzie xD Dobrze zostal tu moj wrestler odegrany :P (tylko nie wiem czy mial wyjsc glupi czy smieszny xdd). Moze z powodu tego helmu kiedys jakis Feudzik bede mial z SeBa ;] Ale coz narazie zostaje Dark Match xD Ale ciesze sie, ze na poczatek nie dostales wycisku od Biggmaczynskiego albo Balickiego lub kogos ;P

Edytowane przez Fabi

• Reputacja:   1

I ja zacznę od najlepszego tekstu gali.

Tony Hogański – Podstępni hiszpańscy piechurzy są już przy Niegolewskim! Co to będzie? Co to będzie?

Jan Kowalski – Popsuję ci zabawę Tony. Niegolewski przeżył bitwę i umarł w 1857.

Tony Hogański – Spoiler!

Co do samej gali, to muszę się zgodzić z Scy, iż jest to nowe oblcize tego e - fedu. (Czy lepsze, to nie wiem - w 2001 mnie tu nie było). Ciekawym pomysłem jest wykorzystanie pracowników HVW, zwłaszcza Tyskiego. O dziwo po "śmierci" rodzimej federacji ma większe uznanie. Co do samych walk, to karta - niespdozianka była bardzo atrakcyjna i czytało je się świetnie. Tu chciałbym zaznaczyć ciekawy bump, akurat w wykonaniu mej postaci, po gorilla press slam z ringu przez stół. Sam Me szybki i dynamiczny, czyli tak jak być powinno. Hmm, radosną sprawą jest powrót Kravena i Bubby oraz przywrócenie Evolution Title. Od tego pasa zaczynało wiele e - fedowych gwiazd, więc młodzi mają o co się starać.

Edytowane przez Vaclav