Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris to nie HVW, AWF, PCW czy EWF

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wygodne lobby w jednym z Warszawskich hoteli. Widzimy dwóch mężczyzn wyraźnie czekających na kogoś. Oboje spoglądają co chwilę na zegarek, a także ukradkiem na siebie. Wreszcie jeden postanawia przełamać dziwną sytuację.

Osobnik #1 - Czy my się nie znamy? Nie jesteś może Mariusz Kolanko? ten znany reporter?

Mariusz Max Kolanko - Tak, to ja. Przepraszam, czekam na kogoś... (pauza) ...ale zaraz kolega chyba też para się podobnym zajęciem.

Osobnik #1 - Zbigniew Wierzchowski, miło mi. Ja w sumie tutaj zawodowo, mam spotkanie z wrestlerem federacji dla której pracuje.

Mariusz Max Kolanko - Wrestlerem, to dziwne.. a z kim?

Zbigniew Wierzchowski - Gwiazda HVW, Chris "More" Attitude.

Mariusz Max Kolanko - Attitude? Przecież na niego właśnie czekam!

Zbigniew Wierzchowski - Jak to na niego? Biuro HVW umówiło mnie z nim już tydzień temu.

Mariusz Max Kolanko - HVW? Przecież Chris pracuje już dla EWF.

Zbigniew Wierzchowski - Biuro HVW Balickiego jeszcze funkcjonuje i umówiło mi ten termin. Zresztą Krzysztof był i jest gwiazdą HVW, nawet jeśli będzie reprezentował je pod banderą EWF.

Mariusz Max Kolanko - Nie sądzę, w EWF jest Szakal przecież.. internet huczy, aż od tego co może się stać.

Zbigniew Wierzchowski - Szakal?

Mariusz Max Kolanko - Podobno cichy sponsor i mecenas Chris, zresztą Krzysztof pochodzi z jego szkoły wrestlingu na Pomorzu.

Zbigniew Wierzchowski - Ło matko! To niemożliwe.

Chris "More" Attitude (z tyłu) - Co niemożliwe panowie? I dlaczego was tak dużo.. znaczy się dwóch.

Mariusz Max Kolanko - Ja zostałem wydelegowany przez EWF, a kolega Zbigniew prezentuje opcję przeszłościowo-omyłkową.

Zbigniew Wierzchowski - Biuro HVW Balickiego umówiło mnie na ten wywiad.

Mariusz Max Kolanko - Wywiad wywiadem, ale gdzie Ci go wyemitują skoro HVW TV nie istnieje już.

Zbigniew Wierzchowski - Nie wiem, to chyba było by teraz dla EWF pod banderą HVW.

Mariusz Max Kolanko - Niestety jestem tutaj jedynym licencjonowanym reporterem EWF.

Chris "More" Attitude - Panowie, nie mam zbyt dużo czasu... a nie pamiętam, już z kim się umawiałem.. a z kim nie. Max zaczynaj, bo fakt to jest EWF teraz.

Mariusz Max Kolanko (triumfalnie) - Mariusz Max Kolanko witam państwa w kolejnej relacji z wrestlingowego światka, jest ze mną Chris "More" Attitude. Zapaśnik, który w HVW zrobił sporą karierę u boku weterana ringów Jupitera. Teraz w EWF, będzie stawiał swoje pierwsze kroki. Witaj Chris!

Chris "More" Attitude - Haloł :)

Mariusz Max Kolanko - Wszyscy się zastanawiają jak zareagujesz na przejęcie HVW przez EWF i jak podołasz temu wyzwaniu. EWF to przecież uznana marka, nie tylko w Polsce ale i na świecie.

Chris "More" Attitude - Musisz zrozumieć jedno, Chris to nie federacja... to nie HVW. Oczywiście z całym szacunkiem do jej młodych fanów. Attitude występował w swojej karierze w wielu federacjach, nawet w którejś setnej reinkarnacji legendarnego PCW. Dla mnie nie jest ważne gdzie, dla mnie ważne jest jak. I czy to będzie EWF czy HVW czy inne trzy literki, to będę robił to samo.. dobrze walczył Max.. dobrze walczył.

Mariusz Max Kolanko - Rozumiem Krzysztofie, ale w prasie i internecie krąży sporo plotek... wszystkie ocierają się o twoje wrestlingowe pochodzenie. Jesteś wychowankiem wrestlingowej szkoły Komisarza Szakala. Podobno nigdy nie walczyłeś w EWF z jego względów.

Chris "More" Attitude (zawahał się przed odpowiedzią) - Bez komentarza.

Mariusz Max Kolanko - Dlaczego, podobno każdy wrestler tej szkoły ma kontrakt z Szakalem na długi okres czasu i spekuluje się iż twój nie wygasł.

Chris "More" Attitude (zdenerwowany) - Ty Maxie i państwo zobaczycie na najbliższej Wrestlepaloozie czy wygasł czy nie. Ja będę tam wspierać Jupitera w obronie pasa HVW i mam nadzieję.. że to uciszy wszystkie plotki o jakiś kontraktach. W każdej federacji w której walczyłem, starałem się bronić honorowego wrestlingu.. nie bawiłem się nigdy w politykę. Nie obchodzą mnie więc także i teraz jakieś gierki na zapleczu.

Mariusz Max Kolanko - Nie jest wykluczone, że będziesz walczył na pierwszej Wrestlepaloozie nowego EWF. Na jakiego rywala liczysz?

Chris "More" Attitude - Nie liczę na nikogo, chce tylko pomóc Jupiterowi w ciężkiej walce jaka go na 100% czeka. Inne aspekty gali mnie nie interesują.

Mariusz Max Kolanko - To z powodu kontraktu?

Chris "More" Attitude - Jakiego kontraktu? Nie.. za wiele tego, ten wywiad jest już skończony.

Chris odchodzi zdenerwowany.

---

Krótszego RP chyba w życiu nie napisałem, Nie będę pisał iż brak karty ssie, Chce mi się spać :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie