Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Husar RP number seven ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po Baltic Meyhem

Wiadomo, że sytuacja w HVW, a właściwie już EWF była nie ciekawa. Ludzie niewiedzieli co się stanie z wrestlerami z HVW, czy wszystkie superstar, będą kontynuować karierę na obecnych kontraktach, które należą do EWF, czy może ktoś postanowi reaktywować High Voltage Wrestling, jako małą, bezbarwną, nieliczącą się na rynku, tonącą w długach federację Indy :P .

Ciemność. To wszystko co widać ( czyli nic :) ).

Głos1:Człowieku, słyszałeś kiedyś o czymś takim jak prąd?

Głos2:Spoko, zaraz zobaczysz największe dzieło mojego życia!

Głos1:Czyli co, mam się spodziewać pokoju z trofeami wojennymi?

Głos2:Jeszcze chwila...

Głos1:Mówisz tak od siedmiu minut i...

W tym momenicie zapala się światło i widzimy dość duży pokój, w którym po za Husarem i Nickim Damagem znajduje się sprzęt treningowy, czyli różnego rodzaju sztangi, ławeczki, hantle, atlasy itd.

Husar (uśmiechnięty jak dziecko):buala! Najlepsze centrum treningowe. Mam tu wszystko!

Nicky:No co ty Husar? Siłkę otwierasz? Aż tak załamałeś się upadkiem HVW?

Husar:Żarty sobie robisz?! To moja prywatna siłownia! Tylko dla członków n.k.w i moich niektórych znajomych. Skończyły się czasy płacenia grubych pieniędzy za karnet na siłownię!

Nicky:Jesteś z siebie dumny? To dobrze, ale chyba nie o tym chciałeś porozmawiać tak?

Husar:(już z normalnym wyrazem na twarzy)Oczywiście, ale przyznasz, że imponująco wygląda ten pokój?

Nicky:Bardzo...

Husar:Dobra, mniejsza z siłownią. Czytałem ostatnio trochę w gazetach i internecie, różne plotki. Wiesz, może i głupoty, ale ponoć jesteś jednym z głównych pomysłodawców utworzenia stajni "High Voltage Army" w EWF?

Nicky:Husar... Pojebało cię?! Castro powiedział "Nasza współpraca będzie dalej kontynuowana, ale w EWF", zresztą mówiłem ci, że NKW zrobi w Kielcach inwazję...

Husar:No niby tak, ale Icon nie daję oznak życia, a wiesz, jesteś osobą, której kurewsko ciężko jest zaufać...

Nicky:I właśnie dlatego polegliśmy na UP III. Póki walczymy w tag teamie musimy sobie pomagać.

Husar:OK. Tak w ogóle to ja dalej nie rozumiem, dlaczego HVW upadło.

Nicky: Słuchaj. Teraz najważniejsze jest dobrać się do dupy Vladowi

Husar:No taaak, ale Bigmaczyński to polak, osobiście wolałbym tego Castro, na przykład... wykastrować! Jestem ciekaw, czy Vlad pojawi się w EWF. Już raz dostał po pysku od Niższej Kultury Wrestlingu i chyba nie spodziewa się, że po tym co zrobił jest wszystko OK.

Nicky:Niewiem co mu się wydaje, ale nie powinien zadzierać z Damagem!

Husar:Jedyne czego się obawiam, to utraty tytułów. A właściwie, to wszyscy zebrani w Hali w Kielcach powinni się obawać.

Nicky::Tylko ktoś sprubuje tknąć mój tytuł!A wiesz może Hus, z kim będziemy walczyć na najbliższej gali?

Husar:Nicky!Kurwa! tego bym akurat przed tobą nie ukrył.

Nicky:Dobra, to może tak: Z kim chciałbyś się zmierzyć w swoim debiucie w EWF?

Husar:A ty?

Nicky:Ja? Mi wszystko jedno. Wiesz dobrze, że mogę rozwalić każdego kto stanie na mojej drodzę. Jeśli natomiast miałbym wpływ na ustalenie swojego rywala, wybrałbym Venomusa. Bożyszcze nastolatków i Ja nieprzepadamy za sobą i mamy jeszcze pewne rachunki do wyrównania...Dobra, teraz twoja kolej.

Husar:Powiem ci, że lista moich ofiar jest dość długa: chętnie bym stanął na przeciw Devrona Ference. Odebrał mi zwycięstwo na UP I i kiedyś mu się za to odwdzięcze, kiedyś... JJJ, choć niewiem czy pojawi się w EWF po tym co mu zrobiliśmy na Baltic Meyhem.(śmiech Husara i Damage'a)Facet myśli, że jest kimś,ale tak naprawdę jest nikim. Choć w sumię nasza walka mogła by być ciekawa, bo wielu widzów zobaczyło by kurewską rzeź, w ktorej odrazu, po gongu, wiadomo by było kto jest ofiarą, a kto myśliwym. Trzecią osobą jest Curtis Woods. Niewiem dlaczego, ale gość podpadł mi już w czasie gali we Wrocku.A to nie wróży nic dobrego, dla niego oczywiście. Ostatni, czwarty zawdonik, to oczywiście Polish Eagle. Wielki patriota, co nawet pseudo ma po angielsku. Wielki kurwa patriota, co skacze po ścianach jak spiderman i udaje superbohatera. Zero tolerancji dla takich przebierańców. Prędzej uwierze, że Podolski jest polakiem, niż ten pederasta patriotą! No i choć to już mi chyba niebędzie dane, chętnie rozjebałbym w ringu jeszcze raz z tym czarnuchem Banksem! No kurwa!Wiesz co ma czarny białego? Czarny ma białego słuchać, a nie walczyć z nim. Chętnie wyczyściłbym nim podłogę, tak jak Thornpike zrobił to z tymi dwoma cieciami z Proving Group dawno temu.Wystawili przeciwko mnie, rozumiesz, przeciwko mnie jakiegoś pierdolonego nyggę, bambusa, czarnego asfalta!

Nicky:Dobra, dobra Hus. Nie ekscytuj się tak, bo dla mnie mimo wszystko nadrzędnym celem jest dorwanie się do Vlada.

Husar:Taaak. Urządzimy panu "General Manager" piekło... Ty, a właściwie to co my mu zrobimy?

Nicky:Spokojnie Husar wszystko w swoim czasie...

Husar:To samo mówiłeś, jak prawie rozwaliłem łeb temu gnojkowi po Baltic Meyhem...

Nicky:Dobra, chcesz wiedzieć co zrobimy na WrestlePaloozie namber 91? Powiem ci, co na niej zrobimy. A więc...

KONIEC!

:P

--------------------

Cóż, wiem że jest to nienajlepsze RP ( krótkie i w ogóle, czyli co najwyżej jest w pierwszej siódemce moich RP :lol: ), ale jednak Liceum czyli dużo nauki + brak weny + upadek HVW :( = To co można przeczytać powyżej. Mam jednak nadzieję, że nie wylecę i moja przygoda z EWF dopiero się zaczyna ;) .

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• AGNKP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zdecydowanie jeden z najsłabszych Twoich RPów, szczególnie, że poprzedni był dobry. Fakt, upadek HVW może zdołować :P Nie wątpie jednak, że na kolejnej gali będzie już lepiej.