Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sergiej- reaktywacja (Black Ninja RP #7)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sergiej/Black Ninja RP

Drogi pamiętniku... walka na ppv była moim wielkim doświadczeniem, jednakże czuję lekki niedosyt, zawsze wiem, że mogło być lepiej, zawsze wiem że coś schrzaniłem, ostatnio nie miałem wiele czasu aby zapełniać twe strony pięknymi wierszami, czy innymi wpisami, chcę jednak abyś wiedział, że od tamtego momentu kiedy kupiłem ciebie w sklepiku szkolnym w cenie promocyjnej stałeś się dla mnie czymś ważnym, czymś bez czego nie mógłbym już żyć i mimo, że niektórzy biorą mnie za nienormalnego, czuję się całkiem normalny i mą miłość do ciebie nie opiszę słowami...

Sergiej.

Jeden dzień z życia Sergieja:

Gdy po kawalerkę Sergiej’a rozległ się dzwonek budzika, ten jedynie przewrócił się na drugą stronę łóżka nie myśląc o kimkolwiek

-Ach no racja synu, święte słowa, pamiętam że jak byłam mala to chodziłam sobie do szkoły w takich ładnych sukieneczkach i pani zawsze mi tłumaczyła odmianę czasowników to bardzo trudny temat, nigdy byś nie zgadł na przykład jak się odmienia wyraz przyszła no nie? A no właśnie nie masz pojęcia!

-Proszę przestać i powiedzieć po co pani przyszła??

-No ten tak właściwie to nie wiem czemu ma służyć to pytanie??

-Cholera albo wypad albo gadaj! Co wybierasz?

-Wybieram gadanie tylko o czym pogadamy??

-Nie miałem tego na myśli!

-A co konkretnie??

-Po cholerę pani tu się pojawiła, tu w mojej kawalerce??

-No tak właściwie to tak się złożyło...

-Mów a nie ...

-No to ja już pójdę chyba bo tak jakoś się stało, że nie wiem zbytnio po co tu się pojawiłam i

-Cichutko a teraz się pani kieruje do drzwi i kończymy na dzisiaj!

-Nie no nie ma sprawy, ale...

-Co ale??

-Ale ja już wiem co chciałam!

Franciszka znów przysiadła na taboreciku w kuchni u Sergiej’a

-(Sergiej) Co pani chciała??

-Taki srebrzysty piękny cukier! Wie pan, że chciałam kupić ale jak zobaczyłam ile kosztuje w Realu to mi włosy na głowie stanęły!!

-Tak na marginesie to pani w ogóle ma włosy??

-No tak jakoś się zeszło, że nie mam 

Sergiej udał się po cukier i położył przed Franciszką.

-A może napije się pan zemną herbaty z tym pięknym cukrem, och ile ja bym dała aby taki mieć...

-Ma pani szczęście że jeszcze dziś nie piłem więc z miłą chęcią..

-Chłopce więc ty zaparz herbatkę a mi daj posmakować cukru...

-Jak to cukru??

W tej chwili Franciszka wsypała sobie do buzi niemal połowę kg. Cukru z opakowania!

-(Franciszka) EE fatalny smak, myślałam że jest lepszy, powiem panu (Sergiej stoi jak wryty) że stary dawny cukier jest lepszy od tego nowego, tak samo jak stary wrestling jest lepszy od nowego ob. Co teraz nawet cię ekscytować nie mogę bo co mam krzyczeć przed telewizorem Sergiej Sergiej! A kiedyś to były czasy jak mój mąż do domu przywiózł telewizor i razem zawsze wieczorem siadaliśmy przed nim i krzyczeliśmy: Sting Sting!! Teraz to nawet nie ma takich jak Sting ten ot był chłop! Niczego się nie bał a ten jego scorpion death lock to było coś! A tak w temacie wrestlingu to pan nie jest ta jak w ringu, tam pan taki ninja jest a tu? Zwyczajny chłop ze wsi!

-Bo ja mam taki gimmick muszę taki być!

-EE Sting to przynajmniej zabił kilka osób, Sting całe życie jest mroczny!

-To jest tylko jego gimmck on taki w rzeczywistości nie jest! W ogóle co pani wie na temat wretslingu, gówno i tyle gadania!

-Nie pyskuj! Mój chłop to zawsze powiadał, ze Sting to jest gość a nie to co ty i te twoje zabijanie!

Sergiej zalał herbatę i usiadł przy sąsiadce, dalej kontynuował spór:

-Jakie zabijanie, czy pani w ogóle wie co mówi??

-Ty jesteś głupi!

-Co za kobieta...

Mruknął Sergiej. Kobieta gwałtownie wstała i zaczęła robić jakieś dziwnie wyglądające ruchy, naśladowała jakby HBK'eja robiącego sweet chin music, a następnie napinała mięśnie niczym Hulk Hogan :D.

-(Sergiej)Skończyła już pani??

-(Frania)Tak żegnaj chłopie, naucz się walczyć

Frania wyszła a Sergiej zamknął za nią drzwi śmiejąc się, pies najwyraźniej domagał się wyjścia na spacer gdyż piszczał siedząc przy drzwiach, Sergiej ubrał się i ruszył na spacer po starych uliczkach peryferii Bydgoszczy, jak zawsze wstąpił do sąsiedniego sklepu po zakupy kupując świeże bułeczki. W tym jednak nie było nic zaskakującego, gdyby nie to, że gdy wracał został zauważony przez grupkę 10-letnich dzieciaków interesujących się wrestlingiem ci jak torpeda ruszyli w stronę Sergiej'a śmiejąc się pod nosem, podbiegli i wtedy nie kryli już rozbawienia, zaczęli krzyczeć:

-Ruski imiennik, ruski imiennik!

Sergiej bardzo speszony tą sytuacją szedł bez słowa opanowując swoje nerwy

-Rusek -wołali- rusek

Sergiej w pewnym momencie nie wytrzymał i obrócił się, dzieciaki błyskawicznie uciekły... Gdy Sergiej wrócił do domu był strasznie wkurzony, pierwszą rzeczą jaką zrobił było zadzwonienie do swojego managera i zaczął krzyczeć wprost do komórki:

-Słuchaj jak nie chcesz wylecieć masz się zaraz tu u mnie pojawić!

-Ale jak, jestem na drugim końcu ...

-Zaraz masz tu być!!!

Sergiej wyłączył komórkę... jak się okazało około godziny 16 manager w końcu się pojawił.

-(Manager Stasiak) Co pana tak rozzłościło i czemu pan tak żądał spotkania??

-(Sergiej) Po pierwsze nie takim tonem, po drugie nie chę być już więcej Sergiej'em!

-Ale że jak niby pan nie chce??

-Tak niby, że nie chce i koniec, jak nie zmienię swojego ringname to zwalniam pana, chcę całą historię z HVW/EWF zacząć od początku!

-Ale to niemożliwe ma pan podpisany kontrakt na gimmick ninjy

-I niech sobie będzie ninjy ja chcę tylko zmienić ringname!

-Spróbuję zrobić co się da, ale odpowiedź dam panu dopiero przed galą!

-No niech ci będzie...

Kamera się urywa

Teraz kamera pokazuje nam jakiś hotel a w nim pokój Nr. 10, gdy kamerzysta otwiera drzwi na macie pośrodku jak się okazuje pustego pokoju siedzi Sergiej medytując, w jego głowie kłębi się tysiące myśli...

Niedługo nadejdzie ten dzień,

Wiem, że nadejdzie ta chwila.

Ostatnia chwila mego życia.

Czy będzie najpiękniejsza?

A może najczarniejsza, najpiękniejsza?

Jedno jest pewne. Ona nadejdzie napewno.

Bo z każdym dniem śmierć jest bliżej.

Nieubłagalnie i bez zmęczenia goni nas.

Przyjdzie dzień,

w którym zabraknie mi sił.

Nie dam rady uciec.

A ona dogoni mnie i zabierze ze sobą.

Każdego dnia

Śmierć jest coraz bliżej

Odbiera nam energię

Która daje jej wytrwałość.

Z każdym dniem

Nasz świeca życia gaśnie

Płomień staje sie coraz mniejszy.

Niedługo zgaśnie.

Ale mam jeszcze czas.

A póki mam czas

To muszę go wykorzystać.

Nie mogę zmarnować ani chwili.

Bo każda chwila jest najcenniejsza w życiu.

Bo każda chwila zdarza się tylko raz.

Nic nigdy już nie wróci.

Nigdy już nic nie będzie tak jak kiedyś.

Bo śmierć zabija czas.

I w końcu dopadnie także mnie.

Ale najpierw muszę znieść cierpienie i ból.

Powoli będę umierała.

Umieram od dawna.

Umieram od chwili narodzin.

Od chwili Sergieja nadania mi imienia...

Do pokoju nagle wchodzi manager Sergieja, mówi:

-Sergiej skończ na chwilkę mam dla ciebie dobrą informację.

Sergiej chyba nie miał zamiaru kończyć gdyż nadal medytuje.

-(Manager) Twoje nowe ringname to Black Ninja!

Sergiej wypowiedział teraz już kilka słów:

-Od jutra zaczynam

Nowe życie

Bo dziś

Zdarzyło mi się umrzeć

Byłem na dnie

A znajdę się na szczycie

Chociażby i bez ciebie

I może gdzieś zabraknie

Tej odrobiny szaleństwa

I może gdzieś ktoś posmutnieje

Że stracił przyjaciela

Ale ja od jutra

Zaczynam nowe życie

Bo dziś zdarzyło mi się umrzeć

Z podniesioną głową

I'm Black Ninja i obojętnie kto będzie moim rywalem, obojętnie! Pokonam każdego!

Warto dodać, że na galę przybyła pani Frania :D

hmm nie jestem dobry w pisaniu RP'ów więc wy w ocenianiu przynajmniej bądźcie dobrzy :P

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• domino

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie