Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czas na zemstę (Damage RP#7)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

[Od autora: RP by nie powstał z powodu braku czasu i co tu dużo mówić weny twórczej.

Jednak dziś dostałem pewne PW dzięki, któremu spłodziłem ten tekst].

PPV HVW Baltic Mayhem.

Zaraz po zakończeniu transmisji.

[..] Chwilę wcześniej do Balickiego dołączyli Pro Champion Venomus, Polish Champion Scorp a po nich Tag Team Champions NKW. Piotr Balicki nadal nie może uwierzyć w to co przed chwilą się stało. Publiczność jest oburzona, rzuca w stronę ringu byle czym. Kubkami po piwie, plastikowymi butelkami, paczkami prezerwatyw a nawet komórkami. Buczenie i gwizdy stają się nie do zniesienia. Damage podchodzi do szefa HVW:

- Co to ma być Balicki!? Co to za cyrk z tym Castrolem?

Husar również nie przyszedł tu pomilczeć:

- No włacha, co wy tu kurwa odpierdalacie z naszą federacją!? Czemu nikt tego z nami nie uzgodnił?

Balicki przez ostatnie kilkanaście minut nażarł się tyle stresu, że na pewno będzie go to kosztować kilka lat życia a postawa NKW na pewno nie polepszyła jego stanu.

- Myślicie, że o tym wiedziałem!? To robota tego zasranego Biggmaczyńskiego! Jak mogłem mu zaufać...

Ochrona HVW stara się uchronić szefa przed spadającymi przedmiotami. Jeden z mężczyzn z napisem "HVW SECURITY" zaczął w końcu poganiać szefa HVW.

- Panie Balicki lepiej stąd chodźmy. Robi się gorąco.

Na trybunach faktycznie robiło się nieprzyjemnie. Ktoś pewnie nadepnął komuś na nogę, ten nie zniósł takiej zniewagi, cios za cios i tak się potoczyło. Rozróba na całego. Część fanów rzuciła się do wyjścia taranując co słabsze jednostki. Druga część natomiast jak zwykle wykorzystała okazję do rozpierduchy. Ot, esencja polskiego kibicowania. W rękach jednego z fanów pojawiły się nawet race..

- Co? Aaa, jasne.. Przepraszam was chłopaki... Mój piękny sen zamienił się w koszmar..

Wielu w to nie uwierzy, ale w oczach Balickiego pojawiły się łzy..

- Powodzenia..

Balicki powolnym krokiem udał się za kulisy wraz ze swoją obstawą. Również po Scorpie i Venomusie dawno nie było już śladu.

- Kurwa mać! Wyrolowali nas! Jesteśmy mistrzami federacji, która nie istnieje!

Husar nie mógł przeboleć tego co ogłosił Castro wraz z Biggmaczyńskim kilka minut temu.

- Ja pierdole, ale nas zrobili w jajo. KUUUURWAAAA!

Wściekły Husar wyraźnie miał ochotę na małą rozróbę. Nicky w tym czasie stał tylko i patrzył na swój pas mistrza tag team, by po chwili skierować wzrok na trybuny.

- Spadamy Hus..

- No co ty kurwa, zobacz jak rozkręca się zabawa.

Kibice wdarli się już na ring, na trybunach zaczęły latać krzesła. Ochrona składająca się głównie z emerytów i rencistów schowała się gdzieś po kątach sali czekając na wsparcie ze strony Policji.

- Za darmo nie walczę. Ja spadam, podwieźć cię?

Patriota był wyraźnie rozczarowany, lecz wizja wracania do domu autobusem skutecznie go przekonała by skierować swoje kroki za Nicky’m.

- Ok, niech będzie.

Chwilę później.

Parking przy HVW Baltic Mayhem.

W drodze do samochodu mistrzów tag team zaczepił jakiś młody niski chłopak w koszulce Lecha Poznań i luźnych skejtowskich spodniach. Pryszcze na twarzy bynajmniej nie dodawały mu urody.

- Hej! Czekajcie!

Na twarzy Damage’a pojawiło się znudzenie.

- Kolejny fanboj?

- Już ja mu dam kurwa autograf. Mojej pięści na jego chudej twarzy!

Husar nie krył zdenerwowania. Obaj zresztą mieli już dość tego dnia.

- Husarz! Nicky!~NKW! Czekajcie... Mam sprawę!

Chłopak dogonił w końcu członków Niższej Kultury Wrestlingu mimo ich starań by tak się nie stało.

- No co z wami, heloł!

- CZEGO!?

Z chłopaka jakby uszło powietrze a Husar poczuł się z siebie bardzo zadowolony.

- Po-oosłu-chajcie-e. Widziałem, że zdobyliście pasy tag team. Gratuluję.

- Ta, dzięki.

Młody kontynuował.

- Jesteście po prostu super! I wiecie co ja też jestem wrestlerem!

Husar z niedowierzaniem popatrzył na chłopaka i tylko uśmiechnął się pod nosem. A Nicky o mało co nie udławił się własną śliną.

- Chyba kurwa w jakiejś wiejskiej federacji złożonej z dzieci byłych pracowników PGR-ów ;)

Chłopak nie zwrócił nawet uwagi na słowa Husara tylko nawijał dalej.

- Mój styl walki to high fly i hardcore! Szczególnie jestem dobry w tym drugim. Mówię wam jak zrobię RKO na blachę w hardcore matchu to nie ma bata!

Nicky wybuchnął śmiechem.

- Gratuluję, udało ci się mnie rozśmieszyć a teraz spadaj.

- Alee..

Chłopak był rozczarowany. Husar postanowił dać mu jeszcze jeden argument za ulotnieniem się.

- Chyba, że chcesz autograf mojej pięści ... na twoim czole!

Członkowie NKW podeszli już do Subaru Nicky’ego. Jednak młodzieniec nadal nie odpuszczał.

- Mam dla was propozycję nie do odrzucenia.

Damage otwierając drzwi Imprezy rzucił na odchodne.

- Jeszcze tu jesteś? Mówiłem SPADAJ!

- „Czy mógł bym dołonczyć do waszej stajni???”

Husar i Nicky spojrzeli na siebie i momentalnie wybuchnęli śmiechem.

- Co do chuja!? Słyszałeś go Nicky!?

- Padłem.

Chłopak się trochę zdołował jednak nie dawał za wygraną.

- Mogę się przydać... To jak będzie? Mogę do was dołączyć?

- Husar masz jeszcze te worki?

W oczach Nicky’ego pojawił się błysk.

- Daj spokój szkoda na niego wora...

Obaj ponownie wybuchnęli śmiechem.

- Wsiadaj.

Ku zdziwieniu Nicky’ego młody fan Lecha skierował się do drzwi samochodu.

- Nie ty dupku tylko Husar! Spieprzaj mi stąd, ale już!

- Kurwa, marzyciel ;)

Husar wsiadł do wozu a Nicky odpalił silnik i ruszył z piskiem opon zostawiając w tyle młodzieńca w koszulce Lecha, który zawiedziony usiadł na krawężniku.

- No i co teraz zrobimy? Co dalej z HVW?

- Nie wiem stary, ale Balicki powiedział, że tak tego nie zostawi. Poza tym słyszałeś tego Castro. „Nasza współpraca będzie dalej kontynuowana, ale w EWF”, czy coś takiego.

- No i jaki mamy plan?

- Powiem ci jedno, zawitamy na tą galę EWF i zrobimy i tam małą inwazję. Zaprowadzimy tam trochę porządku w stylu NKW. Jeszcze nas popamiętają..

- I to mi się kurwa podoba!

- Biggmaczyński odpowie za to, że zrobił nas wała. Jeszcze się nawet nie spodziewa co go czeka. Nawet nie wie jak bardzo zalazł mi za skórę. A Nicky Damage tak łatwo nie odpuszcza. Cwaniaczek jeszcze zatańczy tak jak ja mu zagram. Teraz pewnie myśli, że to on jest górą, lecz wkrótce role się odmienią. Tym razem to my rozwalimy jego federację. Jego skrupulatnie układany plan. Jak klocki domino. Jeszcze pożałuje, że w ogóle wszedł nam w drogę.

- Dokładnie nogi kurwa z dupy powyrywam!

- E tam, ja mam lepszy pomysł..

- Za jaja i do Wisły!?

- Przekonasz się wkrótce, Hus. Ty i wszyscy inni też..

[transmisja urywa się]

RP7 OST:

007 Quantum of Solace – another way to die.

Junkie XL – Today

Fifa 09 - Drive Me

puff daddy feat jimmy page -come with me

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• pablo modjo

1

• seba

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

fajny RP ale ja nie mam pryszczy

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Podoba mi się Twój styl pisania, tyle że użycie "chłopaka w koszulce Lecha Poznań" może zostać uznane za lekko kontrowersyjne :P Ale co tam, szkoda, że nie dłuższe ale rozumiem brak weny i czasu. Ja jednak najbardziej lubiłem, gdy Zbig Wierzchowski bujał się z Damage'em i Husarem. Zawsze wtedy było zabawnie.