Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dam radę! (Ritari RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzień w którym odbędzie się gala

Widzimy tłum ludzi idących ulicą pewnie do pracy. Godzina jest wczesna, ok. 7.00. Widać

padający z nieba śnieg. Nagle kamera daje zbliżenie na mężczyznę stojącego i potrącanego przez

ludzi idących do pracy. To Ritari... Obok Ritari`ego zatrzymuje się dziecko z tatą, dziecko zaczyna

mówić do taty:

- Tato, Tato to Rita...

- Daj spokój dziecko bo spóźnimy się do szkoły.

Ritari zaczyna mówić nikim się nie przejmując. Wszyscy ludzie zagłuszeni są przez klaksony

samochodów, dzwon bijący na 7 godzinę oraz żebraków krzyczących żeby ktoś dał na chleb.

- Nikt mnie nie zna... Moźe to i lepiej dla mnie? Ojciec tego dziecka miał dziwny wyraz

twarzy. Nie pozwolił dziecku wziąć odemnie autografu pewnie tylko dlatego że wydaje mu się że

jestem zły, nie lubię rozdawać autografów i tak dalej. Czemu wszyscy biorą mnie za złego, huligańskiego skurwysyna? Owszem, na

ringu taki jestem, ale to tylko na ringu. Poza ringiem zmieniam osobowość, staram się być miły

dla ludzi, a nie jak inni z federacji w której występuje, leją każdego kto ich popchnie lub zaczepi

na ulicy. Na początku HVW było na 100% mówione do każdego że swoje umiejętności bitewne powinien

używać tylko i wyłącznie w ringu. Nie byłem od początku w federacji tak więc nie wiem czy tak

mówili, ale przecież za pobicia, grozi więzienie a wrestlerzy HVW nie biorą sobie tego do serca...

Dobra... zacząłem mówić o obecnej sytuacji w HVW... no tak! Zapomniałem... Teraz to już EWF. Sama

nazwa wskazuje że federacja zapewni to co lubię czyli EXTREME! Mam nadzieję że na najbliższej gali

wypadnę lepiej niż na poprzedniej i wejdę do UP. Jak widzieliście na Battle Royal`u przeszkodził

mi tylko jeden zawodnik - The Maggot... Chciałbym bardzo stoczyć z nim walkę na Wrestlepalooza XCI

niewiem czy tak się stanie, o walkach decyduje tylko i wyłącznie szefostwo. A wracając jeszcze raz

do Baltic Mayhem... Wyeliminowałem aż 4 zawodników. Najpierw Ninja Sergiej, później Endeverafter,

no i na końcu pięknym double clothesline`m wyeliminowałem Jack`a Ross`a oraz Theo...

Nagle dzwoni telefon:

- Dzień dobry, tutaj tłumacz Vince`a McMahon`a.

- Dzień dobry, w czymś mogę pomóc?

- Tak, jako osobisty tłumacz Vince`a McMahon`a, oferuję panu przejście do federacji WWE! Zgadza się

pan? Jeżeli tak to umówimy się na jakąś datę do podpisania kontraktu.

- Czy to jakiś żart telefoniczny?

- Nie, skądże (słychać chichy).

- Dzięki i tak nie skorzystam. Wolę swoją federację. I know who you are!

- Ooo zachciało ci się angielszczyzny? So, who i am?

- You are rabish!

Ritari rozłącza się teraz. I zaczyna dalej mówić:

- Głupie żarty telefoniczne, coraz więcej ich jest... Pora na odprężenie oraz później trening. Idę

do pobliskiej kafejki pograć trochę w CS`a. Do zobaczenia później.

35 minut później

Nagle słyszymy krzyki dobiegające z kafejki:

- Kurwaaaaaaaaa, czitujesz lamerze!

- Nie czituje, człowieku daj spokój, siedze koło Ciebie i chyba widzisz że nie mam żadnych czitów

włączanych.

- Takiś silny w gadaniu, a ciekawe czy w rękach masz coś siły! Chodź na zewnątrz!

- Człowieku, będziesz się bił o jakąś głupią grę?

- O nieee, tego już za wiele! Jak śmiesz obrażać CS`a?

- To może jeszcze powiesz że chodzisz na randki z płytą do CS`a?

- Idziesz się bić czy nie?

- Nie... Spróbuj dostać się do EWF, na ringu powalczymy, poza nim nie mogę pokazywać swoich

umiejętności.

- To, to ty występppujeszzz w wrestttlinguuu?

- Może taki dobry jak Vaclav jeszcze nie jestem, ale powoli się rozwijam w Dark Match`ach.

- Aaahha. Totoo ja jużzz muuszę iśććć, CZEEEEEŚĆ!

Chłopak zaczął uciekać, najwyraźniej bojąc się.

- Jak ta gra potrafi uzależniać dzieciaków że potrafią bić się o nią. Pora teraz na malutki trening.

Po 2 godzinach

Widzimy mokrego, wykończonego Ritari`ego który własnie wyszedł z siłowni.

- Pójdę do Stonogi i jadę poszukać hali w której odbędzie się Wrestlepalooza.

Ritari poszedł do Stonogi, kupił 3 paczki chipsów, wsiadł do swojego auta i pojechał w stronę

hali. W tle gra piosenka Britney Spears - Kill the Lights. Po drodze wspomina Kielce:

- Kielce... miasto do którego jeździłem najczęściej z rodzicami gdy byłem mały. Studiowała tam

moja mama, tak więc co sobotę z tatą zawoziliśmy ją a gdy czekaliśmy na nią to najczęściej

w Tesco lub Empiku rozglądając sie za różnymi rzeczami. Oprócz tych rzeczy nie pamiętam niestety

nic, ale gdy jutro, gdy będę wypoczęty po gali pozwiedzam miasto i napewno mi się coś przypomni.

Widać teraz wielki znak "Miasto Kilce wita!". Ritari jedzie w poszukiwaniu hali na której odbędzie

się gala. Gdy już dojechał zobaczył dużą halę, nad wejściem do hali napis "EWF wraca! Wrestlepalooza XCI!"

Mnóstwo osób stoi pod sklepikiem z pamiątkami i kupuje różne czapeczki, koszulki z logiem EWF.

Nagle Ritari widzi grupkę dzieci idących w koszulkach z napisem "Wolimy CoolMan`a od Ritari`ego"

Dzieci te śmieją się pod nosem, nie wiadomo czy z koszulek czy nie... Ritari podchodzi do kiosku

z pamiątkami i pyta się:

- Po ile te długopisy z logiem EWF?

- 6 złotych prosze pana.

- Słodki Jezu... a te koszulki z napisem "Wolimy CoolMan`a od Ritari`ego"?

Ludzie teraz zaczęli chichotać.

- 75 zł, bierze pan coś czy nie?

- Nie, dziękuje.

- To co mi pan dupe zawraca?

Ritari odszedł od stoiska z pamiątkami i myśli z głowie:

- Dobrze, że nikt mnie nie poznaje. Uniknąłem wyśmiania palcami...

Nagle do Ritari`ego podchodzi dzieciak którego spotkał dzisiaj rano z ojcem. Dzieciak zaczyna

mówić:

- Ritari... dzisiaj tato nie pozwolił mi wziąć od Ciebie autografu, ponieważ on myśli że zrobisz

mi krzywdę, to prawda?

- Nie (śmiech). Daj kartkę to ci dam autograf.

Dziecko dało kartkę, a Ritari podpisał ją.

- Dzięki za autograf. Ritari, jestem twoim fanem, wierzę w ciebie. Dasz radę pokonać każdego

przeciwnika! Nie słuchaj tych którzy mówią że jesteś najgorszy, i tych którzy naśmiewają się

z ciebie! Dasz radę! Ja muszę iść bo tato mnie pewnie szuka. Będę ci kibicował! Powodzenia!

- Nie dziękuje żeby nie zapeszyć! Ja też muszę iść. Cześć.

Ritari poszedł przygotować się do walki.

20 minut później:

Widzimy Ritari`ego który stoi i czeka na swoją walkę. Nagle zaczynają grać skrzypce. Oznacza to,

iż Ritari musi iśc na ring ponieważ to jego theme. Po drodze Ritari wspomina słowa dziecka:

- Dam radę pokonać każdego przeciwnika! Dam radę!

Chciałbym zobaczyć jak najwięcej komentarzy wyrażających opinię o moim RP oraz napisanie co jest złe, a co dobre.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• thejehmes

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

RP jeden z lepszych spośród zawodników Proving Ground, jednak w moim odczuciu gorszy od poprzedniego. Fajnie wykorzystałeś motyw z dzieckiem i ojcem przeciwnym wrestlingowi. Pracuj nad sobą, bo już sam Ritari jest dużym progressem od czasów CoolMana :)