Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Muszę wygrać (Flying Man)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gala jakiejś backyardowej federacji Kielce. Nagranie z amatorskiej kamery.

Po środku ringu stoi "nieznajoma postać". Jednak gdy operator robi zoom widać, że to Flying Man. Publiczność chyba nie zna postaci i wręcz nie wie jak się zachować. Jacob prosi o mikrofon, podaję mu go któryś z obsługi sprzętu. Flying Man zaczyna:

TFM: Pewnie wielu z was się zastanawia co robię na jakiejś amatorskiej gali waszej federacji? Czy może słyszeliście o fedracji High Voltage Wrestling (w tle nieśmiałe chanty "Baltic Mayhem" Baltic Mayhem")? A może widzieliście Battle Royal na początku? (niektórzy zaczynają rozpoznawać osobnika, słychać też ciche rozmowy "to musi być ten frajer co wyleciał drugi") Myślę że zaczynacie sobie przypominać? Więc może któryś z wrestlerów tej o to małej federacji chciałby tu i teraz zawalczyć 1 on 1 wraz ze mną?

Mr. Highflying chwilke czeka... I za chwilę słychać głośny łumot ciężkiej metalowej muzyki. Publika zaczyna szaleć, TFM jest lekko zdziwiony lecz gdy widzi potężnego i wielkiego (na oko 2 metry) wrestlera z jakimś platkiowym pasem na ramieniu rozumię, że to musi być mistrz tego feda. W tle słychać chanty "Big Monster" "Big Monster" "Rozwal dziada" itp.

Jacob: Zaczynajmy!

Big Monster: Hej! nie czuj się jak w domu. Gramy na moich zasadach dzieciaku. Czy publiczność jest gotowa na... Hardcore Match?! (w tle wielkie wrzaski) Więc teraz zaczynajmy.

Po tych słowach Mistrz wpada na ring i od razu powala kilkadziesiąt kilo lżejeszego Flying Mana clotheslinem. Pin: 1 szybkie wybicie Jacoba. Monster chcę szybko kończyć podnosi TFM i próbuje Chokeslama który zostaje skontrowany w Tornado DDT! Rozbawiona dotąd publika chyba lekko zwątpiła w swojego "niezniszczalnego" mistrza. Flying Man pinuje: 1-2 potężny kick out. Flying Man wchodzi na Top Rope próba Swanton Bomba ale Monster odsuwa się! Wstaję i schodzi z ringu, Monster bierze krzesełko i wchodzi na ring. Ale Mr. Highflying jest już za ringiem, Champion woła go, podchozi do linek a Flying Man wsuwa się na ring między nogami Big Monstera, który odwarca się i przyjmuje Dropkick. Flying Man za ringiem okłada Monstera punchami, Lecz ten nagle Irish Whipuję go na barierki, bierzę krzesło i wymierza Chair Shota w głowę, z której Flying Man lekko krawawi. Monster wrzuca Jacoba na ring. Pin: 1-2 shoulder up! Mistrz nie może w to uwierzyć! Big Monster wchodzi na Top Rope idzie mu to mozolnie. Gdy jest już na szczycie utrzymuję równowage ale TFM zrwya się podbiego do niego i Reverse Hurracarrana from top rope! Obaj leżą na ziemii Flying Man czołga się do Potwora, kładzie ręke Pin: 1-2 już prawię 3 ale nie! Flying Man wstaję szuka pod ringiem i jest! Narzędzie pracy. Drabina. Wrzuca ją na ring, rozkłada. Już chcę wchodzić ale dla pewności próbuje Flying Effect lecz Monster kontruję w Chokeslam!!! Pin1-2-2,99 noga na linie!!! Mistrz jest wściekły. bierze krzesło Chair Shot na wstającym Jacobie? Nie unik kopnięcie w brzuch Monstera, co będzie? Flying Destroyer! Flying Man nie kończy. Dla pewności wchodzi na drabinę i mamy The Flying Spiral Combo! Pin- 1-2-3. To koniec! Lekko krwawiący Mr. Highflying unosi ręce ku górze. Publiczność jest zaskoczona a Jacob dumnie opuszcza arene walki.

Godziny przed WrestlePaloozą

TFM siedzi w pustej szatni, na głowie ma mały bandaż który zasłania krwotok po Chair Shocie.

TFM: ( w myślach): Battle Royal było katastrofą, ale to już przeszłość. Tym razem czeka mnie WrestlePalooza XCI. Nie wiem z kim walczę nie potrzebuję tego wiedzieć, ktokolwiek by to nie był muszę wygrać, czy będzie to ktoś z kim już walczyłem czy ktoś zupełnie inny muszę wygrać. Tym razem musi się udać! Po przegranej teraz pora na zwycięstwo, kimkolwiek nie był by mój przeciwnik, jakikolwiek byłby to mecz, bez względu jak ułoży się walka, zwycięstwo tym razem musi być moje. Tym razem nawet spudłowany Swanton mi nie przeszkodzi! Nieważne czy to znów będzie Dark Match mam coś do udowodnienia. Nie mogę przegrać, po prostu nie mogę. Pora się przełamać. Zacząć w EWF od wygranej. Nic nie może mnie zatrzymać! EWF- Nadchodzę!

Przepraszam za długość, ale nie miałem pomysłu na tego RPa, a na siłę nie chciałem wydłużać.

Proszę o wszelkie oceny/krytykę/ oraz uwagi.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

2

• estevez

1

• Euz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Pozwólcie, że się wtrące.

ajstylesfan, Twoim ringname powinno być The Flying Man bowiem nazywając siebie Flying Men, piszesz o sobie w liczbie mnogiej. Latający Mężczyźni :P

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Wiem o tym, niestety po wysłaniu postaci do Estewu się zorientowałem. Nie chciałem mieszać już kompletnie, więc zostawiłem. Teraz jednak mnie to dobijało więc od tej pory w eRPach piszę poprawnie gramatycznie.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

A najlepsze jest to, że ja od razu zauważyłem ten błąd, ale nie chciało mi się poprawiać :twisted: