Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

z tego, co pamietam. to kiedyś w empikach do których uczeszczalem rzeczywiscie byly do kupienia WWE Magazine, w cenie 10, ale niestety dolarów/funtów (zależy) co wychodziło ok. 40-50 zł :/ głupi bylem i mlody i kupilem pare tego badziewia. teraz już nie widuje tego w empikach lublin/warszawa/gdansk
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli sobie dobrze przypominam to chyba 10 zł

Tak tanio? Kiedyś w Empiku miałem w ręku magazyn WCW. ....jaaa!! mały chłopaszek z taką gazetą...z Biblią!! :lol: Lecz cena mnie przeraziła, ponad 50 zł (o ile pamiętam), więc nie poprosiłem o nia skąpego ojca.

Ktoś tutaj pisał o gitarzyście Perfectu w koszulkach nWo. Grzesiu Markowski ma/miał koszulkę klasyczną nWo Wolfpack (nie wiem, czy ta sama, czy sobie pożyczają, pewnie zakupili je sobie będąc w trasie dla polonii amerykańskiej)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tak tanio?

Hmm jak będę miał wiecej czasu to jescze raz połaże po Empikach i jak uda mi się znaleźć WWE Magazine to dokładnie przyjrze sie cenie , możliwe ze pomyliłem sie .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Styl:  Jasny

W tych czasach często można się natknąć na dzieci w koszulkach wrestlerów typu Cena, Mysterio, Batista, Hogan, The Rock itd. ale nie dlatego, że wiedzą cokolwiek o wrestlingu, ale z tego co wiem to w szmateksach są ciuchy sprowadzane z Anglii za grosze a tam wrestling jest popularny :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

po ulicach w centrum biega dużo dzieciaków w przedziale 10-13 lat

ubranych w takie koszulki.

zapewne ze względu na wyżej wspomniane przez Rudolfa szmatexy

tak wiec wyzbyć się uprzedzeń i lecieć do lumpa po koszulki :D

O to musze ogarnąć lumpeksy u mnie w mieście może znajdzie się coś fajnego.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

tak wiec wyzbyć się uprzedzeń i lecieć do lumpa po koszulki
O to musze ogarnąć lumpeksy u mnie w mieście może znajdzie się coś fajnego

Jeżeli coś znajdziecie, to jesteście wielcy. W lumpeksach jest podaż na inne rzeczy...kupowałem koledze na 18-nastkę konkret dresik (old school) i takich fajnych rzeczy jak koszulki wrestlingowe nie widziałem :? I tak, powodzenia :D :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ja tam po lumpach czasem latam i można znaleźć sporo fajnych rzeczy :P Spytajcie znajmych punków :D Okkk koniec offa ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Styl:  Jasny

.kupowałem koledze na 18-nastkę konkret dresik (old school) i takich fajnych rzeczy jak koszulki wrestlingowe nie widziałem :? I tak, powodzenia :D :P

Nie w każdym takie coś znajdziesz :D ale za czasów podstawówki pytałem paru chłopczyków w koszulkach wrestlingowych skąd mają to kilku z lumpexu a jeden z USA od ciotki :-)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Otóż w ten czwattek poszedłem do hipermarketu kupic jakis prezent na mikołajki klasowe . Wjeżdzam na ruchomych skodach do góry a tam koles ma na sobie czapke new era z DX . Bardzo się zdziwiłem ponieważ te czapki nie są dostępne w polsce :P a fajnie to wyglądało

Zależy w jakim lumpeksie będziesz :P Z wrestlingu nigdy nic nie widziałem odwiedzając czasem ten sklep. Lumpeks to po prostu jakby Allegro gdzie oryginalne rzeczy są sprzedawane po hurtowych cenach (bynajmniej w moim mieście). Ale można się pobawić grzebiąc w pojemnikach na bluzki bo co nie zrobi fan wrestlingu by mieć jakiś gadżet :P

It's Easy Bein' Sleazy

• 2 tygodnie później...

Taki rudy z klasy AS ma koszulkę Trakera z logiem WWF ale jak się zapytałem czy wie kto to jest Undertraker to powiedział że nie wie i ze to koszulka na W-F.

9829977834a0732b8e377e.jpg

I jak poszły łowy po lumpach?? :P
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

U mnie w sklepiku sprzedają batony (nie pamietam jaka nazwa), ale na rysunku jest chyba Brock Lesnar, Misterio i chyba The Rock ;D

12501231434d3da85730ba0.png

Ostatnio wychaczyliśmy w Scandii (Bo tak sie nazywa ten second-hand) koszulke na mojego brata z... Ceną i Mysterio... A jak on to zobaczył to na początku się ucieszył, bo kolesi zna, ale jak zapytałem czy ich lubi to powiedział, że nie lubi. :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• PercAngle
      Mnie przypomniał się finisher.pl, czyli kolejna społeczność renegatów z WF powiązana z e-fedem PCW. Po snapshotach wnioskuję, że forum funkcjonowało przez +/- pół roku. Centrum Pro Wrestlingu WEB.ARCHIVE.ORG Finisher.PL Najlepszy w Polsce serwis o Pro wrestlingu! WWE, TNA, Puro, Indy, Download, Dyskusje i wiele więcej tylko u nas!    
    • Jeffrey Nero
      2002 Salt Lake City.
    • MattDevitto
      2k26, czas leci Swoją drogą ostatnie 2k, które ogrywałem to była 13 i też z Punkiem. Tam Attitude Era też była jednym z głównych wątków.
    • Bastian
      W filmie "Gra o wszystko" bohaterka grana przez Jessike Chastain nie jedzie na igrzyska olimpijskie z powodu kontuzji. Podaj rok i miasto IO.
    • IIL
      Cieszy fakt, że będzie można to obejrzeć o normalnej porze. Niestety jestem umówiony na sobotę, ale Styles/Gunther i główny RR match spróbuję obejrzeć.    Wygląda na to, że Tama Tonga w relacji na swoich socjalach zaspoilerował uczestnika RR:   Podczas live stream ogłoszono m.in. uczestnictwo Gunthera w RR matchu, wyjawiono Punka na okładce gry WWE 2K16 i pokazano wygląd sceny jutrzejszego Royal Rumble   
  • Dodaj nową pozycję...