Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hehe, pamiętam jak jakieś 10 lat temu na nasz rynek wyszła planszówka "Mistrzostwa Świata w Zapasach" która jest niczym innym jak spolszczoną wersją planszówki WWF z 92-3 roku. Wydała ją jakas firma Soppol- nawet w necie ich znaleźć nie można :D

Bardzo zaciekawiłeś mnie tematem. Moglbys zrobic jakies fotki? Bo faktyczni, kurna, w necie ciezko cikolwiek znalezc na ten temat.

Gdzieś chyba jeszcze to mam, więc jeśli uda mi się znaleźć, to wstawię wtedy fotki.

Do wyboru było 8 zawodników (ich sylwetki widniały na specjalnych kartach do gry): Hogan, Ultimate Warrior, Randy Savage, Big Bossman, Earthquake, Jake "The Snake" Roberts, Ted DiBiase i Rick Martel. Gra pochodziła raczej z lat 1990/91, bo Earthquake był jeszcze w swoim niebieskim stroju (gdy walczył indywidualnie), a pas mistrzowski trzymał Ultimate Warrior.

Co do naklejek, to znajdowały się one w gumach (przynajmniej ja innych nie pamiętam), które miały charakterystyczny ciemnoniebieski kolor.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

Przed sekundą leciał na Discovery program( może dalej leci) Jak to jest zrobione czy coś w tym stylu. Jakąś minutkę poświęcili na wrestling, a ja zdążyłem zobaczyć jak uderzają jarzeniówkami( zamiast walić w rywala to szybko uderzają w np. ring). Ojciec opowiadał mi że było tam coś jeszcze o jakiejś poduszce pod ringiem.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Raz na NatGeo był program o ludziach którzy przegrali ze sterydami, narkotykami itd, w sumie ogólnie o sterydach. Jako przykłady podali DB Smitha, Eddiego Guerrero, Chrisa Benoita. W podstawówce u mnie w mieście dzieciaki uważają się za ekspertów od wrestlingu oglądając walki sprzed 4 lat na youtubie i wyzywają się : "A ty jesteś Umagą!"

W czwartek byłem na zawodach w piłkę ręczną i mój trener miał koszulkę Ortona :)

17604122554b61f252eba43.jpg

A Ja dzisiaj stojąc pod sklepem zauważyłem grupę ludzi, którzy mieli na sobie koszulki z WWE i to takie oryginalne, chciałem coś do nich zagadać, ale spóźniłem się, bo jak ich ujrzałem to oni już kierowali się w stronę hotelu. :-) W tym miesiącu również spotkałem się z takim dziwnym gościem, który miał czapkę Johna Ceny i koszulkę tego wrestlera, ale ta koszulka to z lumpeksu z tego co wiem.

U mnie były takie przypadki:

1.Idę raz do szkoły,i widzę samochód z rejestracją,na której widniały literki:WCW

Nawet mi się przydarzyło że miały literki:WWE

2.Jestem w szkole.Przychodzi kumpel w koszulce DX i tak się go pytam,czy interesuje się wrestlingiem,a on mówi mi nie.Więc się go zapytałem,skąd ma tą koszulkę,a on ją miał od cioci.

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/1/0/AAAACwv8s24AAAAAAAEHmQ.jpg

Miał taką.

A w sprawie tych całych gum WWE itp. To u mnie w szkole ostatnio były do kupienia jajka WWE po 5zł.

A tu co w nich było:

-Głowa wrestlera (ja trafiłem na Ortona,a kumpel na Umagę)

-Naklejki(1.logo WWE z napisem pod spodem:World Wrestling Entertaiment 2.Wrestler)

(1.Przykleiłem na ołowek 2.Trafiłem na Undertakera i przykleiłem go sobie na piórnik,ale mi się odkleił)

-Cukierki w formie gwiazdek

PS

Kiedyś byłem w lumpeksie coś tam kupić (nie pamiętam) i widziałem tam koszulki WWE

6051651874bda81af7d2c2.gif

1.Idę raz do szkoły,i widzę samochód z rejestracją,na której widniały literki:WCW

Nawet mi się przydarzyło że miały literki:WWE

Żadna nowość,ponieważ jest mnóstwo rejestracji z początkiem WWE. ehhh :neutral:

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• 3 tygodnie później...

http://shaft2k.w.interii.pl/wrestling1.jpg

Przejście podziemne pod krakowskim Dworcem Głównym. Duuuża reklama telewizji cyfrowej zajmująca całą ścianę.

Jak widać wrestling robi już za "twarz" ESC.

Apropo niesławnego "Power Mana" - widziałem te gumy kiedyś w Katowicach na Obrokach, w hurtowni taty mojego kolegi. Czyli ma jakiś wkład w popularyzację wrestlingu w Polsce :P

#up

przechodziłem ostatnio przejściem podziemnym w Wawie i też był taki plakat :) nawet jeden koleś (wiek około 20 lat) stanął na chwilkę, żeby obejrzeć =)

ja ostatnio w Warszawie spotkałem kolesia w koszulce WWE- nie wiem skąd taką miał :)

! ! ! DDW ! ! !

• Reputacja:   1

Ja zauważyłem już kilkakrotnie u mojej koleżanki z byłej klasy torbę na książki z WrestleManii 24 :P Widniało na niej logo tej WM-ki i trzy twarze: Cena, Taker i Edge. Raczej nie byłem tym zdziwiony, ponieważ w okresie kiedy chodziłem z nią do klasy mówiła, że interesuje się wrestlingiem jak i arm-wrestlingiem :P

1. W dzisiejszym dodatku do gazety FAKT (chodzi mi o dodatek pt: Gwiazdy) Jest krutka wiadomość o tym, że Hulk Hogan pokonał 2 rywali. Byli to Ric Flair i Umaga. (Jest to chyba z tego tourne po Australi czy coś)

2. Na reklamie chyba Cyfry+ jak pokazują kanały sportowe to jest pokazany Kurt Angle na ringu.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• 2 tygodnie później...

U mnie w klasie jest koleś, który ciągle śpiewa "What's Up" jak R-truth.Ciągle gada You Can't See Me i układa TradeMark X z rąk ;D

Wiem, że to nie jest taki przypadek, ale jeden chłopak w mojej szkole ma na nazwisko "Hardy". To tak gwoli ścisłości.

Ostatnio będąc w centrum handlowym widziałem przed sklepem sportowym... duży plakat z Batistą. Animal "spaceruje sam" tak zawzięcie, że trafił do Polski :D.

Jakiś czas temu natknąłem się na mieście na chłopaka, który miał bluzę Ceny (Attitude Adjustment) i ciemną czapkę z daszkiem z napisem "Wrestling".

TheGiant napisał/a:

Venomus napisał/a:

Hehe, pamiętam jak jakieś 10 lat temu na nasz rynek wyszła planszówka "Mistrzostwa Świata w Zapasach" która jest niczym innym jak spolszczoną wersją planszówki WWF z 92-3 roku. Wydała ją jakas firma Soppol- nawet w necie ich znaleźć nie można

Bardzo zaciekawiłeś mnie tematem. Moglbys zrobic jakies fotki? Bo faktyczni, kurna, w necie ciezko cikolwiek znalezc na ten temat.

Gdzieś chyba jeszcze to mam, więc jeśli uda mi się znaleźć, to wstawię wtedy fotki.

Do wyboru było 8 zawodników (ich sylwetki widniały na specjalnych kartach do gry): Hogan, Ultimate Warrior, Randy Savage, Big Bossman, Earthquake, Jake "The Snake" Roberts, Ted DiBiase i Rick Martel. Gra pochodziła raczej z lat 1990/91, bo Earthquake był jeszcze w swoim niebieskim stroju (gdy walczył indywidualnie), a pas mistrzowski trzymał Ultimate Warrior.

Ja też to mam :D i mam też zdjęcia:

http://img686.imageshack.us/img686/2540/p1020005i.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/6935/p1020001o.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/6241/p1020007g.jpg

fin de siècle

Pewnego razu byłem u mojego kumpla,on miał na sobie koszulke HHH,a więć spytałem sie go czy interesuje się wrestlingiem,to on odpowiedział Nie.Spytałem się go skąd ma ta koszulke,on powiedział że ją miał ;P.I Jeszcze u mnie w szkole,jeden nosi koszulke John'a Ceny.I jeszcze raz w KFC widziałem kolesia w koszulce Ortona :D.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tam chodziło o to, że Black nie chciał ponoć przegrywać singlowych starć jeśli nie walczy z main eventerem.
    • GGGGG9707
      SmackDown wraca do 2 godzin, wiedziałem że nie wytrzymają całego roku. Szkoda bo znowu nie będzie się dało oglądać.  Swoją drogą RAW w tym tygodniu teraz na Netflixie trwa 1 godzinę 20 min. W teorii 3 gdozinne RAW. Ludzie już 10 lat temu 2-godzinne SD w tv wycinając reklamy trwało 1h20 a teraz to 3h...   Generalnie zgodzę się z komentarzem powyżej, oprócz :  Myślę że wiele zawodniczek nie zgadza się z tobą i nie tęsknią za nim. Jeśli wierzyć pozwom to potwór i śmieć, człowi
    • Grins
      Jak już zaczął gadać to mógł dokończyć, jedni mówią że Black spoko drudzy mówią że rak, pewnie doszło do spiny bo przecież Black nie miał takiej pozycji aby każdy pomiatać na zapleczu. 
    • Grok
      Ash By Elegance ogłosiła w mediach społecznościowych, że wkrótce przejdzie operację. Elegance zrezygnowała z TNA Knockouts Championship na Victory Road 2025 i ogłosiła emeryturę z powodu niemożności rywalizacji na ringu. Podzieliła się aktualizacją na X ze zdjęciem z szpitala i podpisem, w którym informuje, że udaje się na operację. Elegance wcześniej opisała problemy zdrowotne, które zmusiły ją do krótkiej emerytury, ale dokładna natura i przyczyna pozostają nieznane. Wspomniała, że lekar
    • Grok
      Rebel z AEW, Tanea Brooks, ujawniła, że zdiagnozowano u niej terminalne ALS. W piątek opublikowała w mediach społecznościowych aktualizację stanu zdrowia, w której ogłosiła diagnozę. Rebel powiedziała w wideo: ALS (stwardnienie zanikowe boczne) to postępująca choroba neurodegeneracyjna, atakująca komórki nerwowe w mózgu i rdzeniu kręgowym. Rebel zmaga się z problemami zdrowotnymi od maja 2024 roku, kiedy po raz pierwszy trafiła do szpitala z powodu guza na płucu – ostatecznie okazało s
  • Dodaj nową pozycję...