Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzisiaj jakiś dzieciak nazwał mnie na ulicy debilem i groził kolegami, bo szedłem w koszulce Edge'a :lol: Nasi dzisiejsi milusińscy...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

W Galerii Handlowej metra w Warszawie (centrum) w sklepie z odżywkami na wystawie stoi karton z wizerunkiem Batisty
Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg

• Reputacja:   449
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dzisiaj jakiś dzieciak nazwał mnie na ulicy debilem i groził kolegami, bo szedłem w koszulce Edge'a

Było mu Speara zasadzić a w razie gdyby wezwał posiłki - zawołać Edgeheads'ów na odsiecz :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Albo zagroźic swoim Woflpackiem zaraz za rogiem... :twisted:

Raven pytanko małe...

Ten Joker z podpisu to właśnie taki zbrodniarz czy po prostu niezrozumiany przez ludzi marzyciel i indywidualista? :D

Czasami trudno zauważyc róznicę...ale porzekadło godne ;)

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Ten Joker z podpisu to właśnie taki zbrodniarz czy po prostu niezrozumiany przez ludzi marzyciel i indywidualista?

Zbrodniarz, of course (chociarz indywidualistą był także, bez dwóch zdań :D ). Mój podpis (tekst) ma sie nijak do obrazka Jokera, chociaż sama postać Jokera zajebiście podobała mi się za jego bezkompromisowość, cynizm i złośliwe poczucie humoru (numer ze "znikającym ołówkiem" wymiata! :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Nie tylko ołówek...

A zajebisty cosplay w roli sexownej pielęgniarki to pies? :P

I niedziałający guziczek. Fakt, rola jest grana zajebiście co poświadczam gdyż gdy mój ojciec ogladał film w połowie wyłaczył dvd twierdząc, że ta rola jest zbyt anarchistyczna i potrafi niezdrowo zafascynowac...i ma racje :twisted:

Ledgher w tym filmie fascyn :twisted: uje isprawia, ze widz jest po jego stronie. A nawet rozumie jego motywy :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

Fakt, rola jest grana zajebiście

Wg mnie Ledger zakasował tą rolą Jokera granego przez samego Nicholsona i uratował ten średni film (dla mnie "Mroczny Rycerz" to ogólnie jednorazówka. Wypaliłem go sobie specjalnie na DVD tylko i wyłącznie dla roli Jokera, która kradnie cały ten obraz)

Nie tylko ołówek...

A zajebisty cosplay w roli sexownej pielęgniarki to pies?

A kilka różnych historii na temat swojego poszerzonego uśmiechu, to pies? :D

No fakt zagrał lepiej...nie, nazwijmy to tak, że zagrał INACZEJ od Nicholsona (żeby nie wyszło, że veterana pobito ;) Ledgher zagrał nowoczesnego Jokera na miarę naszych brutalnych i powalonych czasów gdy Jackie grał po komiksowemu i klasycznie (albo jak mówią niektórzy jak zawsze grał siebie) :lol:

Historie jak historie, ale zaloty do lufencji Gacka urocze :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

No... widzę, że forum z GG wam się pomyliło :P

Jestem aktualnie w Krakowie i dostęp do neta mam ograniczony trochę, bo głównie jestem na mieście, a tam trzy dni temu w Galerii Krakowskiej stało przy barierce dwóch kolesi, a jeden z nich miał koszulkę Jeffa Hardy'ego, taka cała fioletowa z fioletowym J na takim żółtym... jakby świetle.

przedwczoraj się zdziwiłem trochę jedną rzeczą. Idę sobie jedną z tych dróżek przy rynku... Grodzką chyba i przy jakimś sklepie na wystawie włączony telewizor, z ESC i Smack leci :P Hardy, Punk i chyba Edge coś tam gadali, ale uwagi nie przywiązywałem do tego i poszedłem dalej.

@down:

i jak się np. zdarzało że kumpel zkładał Piledriver Cluthc to dzieci od razu "OOoo OOO!!!! Batista Bomb!! Batista Bomb!!"xD Poznała jeszcze mojego speara leg dropa i parę rzeczy ale wiedzę miały nijaką^^

Nie, że się czepiam, ale raczej chodziło ci o Underhook Clutch.... czyli, że wsadził twoją głowę pod jego.... wiadomo co :twisted:

Edytowane przez Simson
  • 4 tygodnie później...

Wracając do tematu :lol:

Robiąc walkę z kumplem na podwórku (mamy taki ring jakby mocno imrpowizowany) zleciała się banda dzieciaków (ja wiem? 10-12 lat) i jak się np. zdarzało że kumpel zkładał Piledriver Cluthc to dzieci od razu "OOoo OOO!!!! Batista Bomb!! Batista Bomb!!"xD Poznała jeszcze mojego speara leg dropa i parę rzeczy ale wiedzę miały nijaką^^

W szkole łaził koleś w koszulce DX (jak mu znak pokazałem to nie zczaił^^)

inny koleś miał koszulkę Edge'a z RAW jeszcze.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Widziałem dzisiaj jakąś typiarkę z błękitną bluzą z napisem Diva with Attitude ;D

7714662984d3ae78685a4c.jpg

ale to chyba nie ma nic zwiazanego z wrestlingiem ?:>

8434236214bec043e1f826.jpg

Widziałem dzisiaj jakąś typiarkę z błękitną bluzą z napisem Diva with Attitude ;D

Takie koszulki są bardzo popularne i mimo dwóch słów związanych z WWE, prawdopodobnie nie była to koszulka z "metką"... jeśli było tam logo, lub jakiś mocna szczególny znak, to na 100% Była to tania koszulka po prostu...

BTW. Typiarka?? Takie wyrażenie to czysta dyskryminacja płciowa jest :P

ja nad morzem widziałem kolesia w koszulce siny i ostatnio w jakimś serialu gosciu byl w koszulce the rocka

Znowu ja. W empiku jakoś w zeszłym tygodniu widziałem "Muscle & Fitnes" z groźnie patrzącym na mnie Triple H z okładki.

Wczoraj w mojej małej mieścinie widziałem dzieciaka w koszulce Ceny (nie przyjrzałem się jej bo zakupy musiałem do auta zapakować :P )

Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty tygodniowego odcinka AAA on Fox dodano dwa nowe starcia. Mistrz AAA World Cruiserweight Laredo Kid zmierzy się z Rey Fenix w non-title matchu. Do karty trafiło też starcie El Hijo del Vikingo z Mini Vikingo. Wcześniej ogłoszono, że w tym odcinku El Grande Americano i The Original El Grande Americano podpiszą kontrakt na swój mask vs. mask match, który odbędzie się 30 maja na Noche de los Grandes. Sobotni odcinek AAA on Fox zostanie wyemitowany na żywo 2 maja 2026 z Auditorio Jos
    • Grok
      Pasy Women’s Tag Team WWE będą bronione jeszcze dziś na SmackDown. WWE ogłosiło w piątek, zaledwie kilka godzin przed startem show, że mistrzynie Brie Bella i Paige wystawią swoje tytuły do obrony przed byłymi championkami z The Irresistible Forces (Lash Legend i Nia Jax). WWE napisało: Nia Jax i Lash Legend straciły pasy na rzecz Belli i Paige na WrestleManii 42 w four-way matchu, w którym wzięły udział także Alexa Bliss & Charlotte Flair oraz Bayley & Lyra Valkyria. D
    • GGGGG9707
      Haha no faktycznie teraz trochę inaczej wygląda przytaczanie go ale jak mówisz zostawmy temat, nie po to jest to forum. Chodziło mi ogólnie o ekstremalny przykład kogoś kto co by nie mówić robił też dobre rzeczy ale złe przeważały. Widzę że Tobie chodziło jedynie o strefę kreatywną no ale wolałem sprecyzować moje zdanie na jego temat bo wiem że są ludzie którzy modlą się o jego powrót. Zgadzam się, Vince zarządzać umiał (do końcówki gdzie na koniec mu coś na głowę siadło i nie dało s
    • Robespierre
      Pewnie był pisany, gdy gala była jeszcze Wrestlepaloozą, a nie Apartheidem. Umknęło mi. Poprawię. Czasem też mnie to ciekawi. W 2015 Waluś był niszowym tematem stadionowym i skrajnej prawicy. Nawet nie sądziłem, że go kiedyś uwolnią. Segmenty nie mają nic wspólnego ze współczesnym wzrostem popularności w pewnych kręgach. Również podejrzewam, że farmerzy mogą nie kojarzyć Walusia z imienia i nazwiska. Pewnie prawdopodobieństwo realności tego segmentu by wzrosło jakby Nas najpierw po
    • Grins
      A to dobry przykład, chociaż Hitlera teraz świat przytacza pod innym względem że miał rację co do pewnego narodu, ale to już się nie zagłębiajmy malarzowi zbyt sodówka do głowy odjebała od władzy, kto wie może jakby Piłsudki żył w tamtych czasach to skończyło to by się dla nas całkowicie inaczej co nie oznacza że wojny by nie było później i tak możemy być zadowoleni że tu teraz siedzimy i że sowieci nie spuścili żadnej car bomby na Europę, tam gdzie naród wybrany tam kłopoty ale już skończymy te
  • Dodaj nową pozycję...