Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzisiaj jakiś dzieciak nazwał mnie na ulicy debilem i groził kolegami, bo szedłem w koszulce Edge'a :lol: Nasi dzisiejsi milusińscy...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

W Galerii Handlowej metra w Warszawie (centrum) w sklepie z odżywkami na wystawie stoi karton z wizerunkiem Batisty
Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg

• Reputacja:   449
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dzisiaj jakiś dzieciak nazwał mnie na ulicy debilem i groził kolegami, bo szedłem w koszulce Edge'a

Było mu Speara zasadzić a w razie gdyby wezwał posiłki - zawołać Edgeheads'ów na odsiecz :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Albo zagroźic swoim Woflpackiem zaraz za rogiem... :twisted:

Raven pytanko małe...

Ten Joker z podpisu to właśnie taki zbrodniarz czy po prostu niezrozumiany przez ludzi marzyciel i indywidualista? :D

Czasami trudno zauważyc róznicę...ale porzekadło godne ;)

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Ten Joker z podpisu to właśnie taki zbrodniarz czy po prostu niezrozumiany przez ludzi marzyciel i indywidualista?

Zbrodniarz, of course (chociarz indywidualistą był także, bez dwóch zdań :D ). Mój podpis (tekst) ma sie nijak do obrazka Jokera, chociaż sama postać Jokera zajebiście podobała mi się za jego bezkompromisowość, cynizm i złośliwe poczucie humoru (numer ze "znikającym ołówkiem" wymiata! :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Nie tylko ołówek...

A zajebisty cosplay w roli sexownej pielęgniarki to pies? :P

I niedziałający guziczek. Fakt, rola jest grana zajebiście co poświadczam gdyż gdy mój ojciec ogladał film w połowie wyłaczył dvd twierdząc, że ta rola jest zbyt anarchistyczna i potrafi niezdrowo zafascynowac...i ma racje :twisted:

Ledgher w tym filmie fascyn :twisted: uje isprawia, ze widz jest po jego stronie. A nawet rozumie jego motywy :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

Fakt, rola jest grana zajebiście

Wg mnie Ledger zakasował tą rolą Jokera granego przez samego Nicholsona i uratował ten średni film (dla mnie "Mroczny Rycerz" to ogólnie jednorazówka. Wypaliłem go sobie specjalnie na DVD tylko i wyłącznie dla roli Jokera, która kradnie cały ten obraz)

Nie tylko ołówek...

A zajebisty cosplay w roli sexownej pielęgniarki to pies?

A kilka różnych historii na temat swojego poszerzonego uśmiechu, to pies? :D

No fakt zagrał lepiej...nie, nazwijmy to tak, że zagrał INACZEJ od Nicholsona (żeby nie wyszło, że veterana pobito ;) Ledgher zagrał nowoczesnego Jokera na miarę naszych brutalnych i powalonych czasów gdy Jackie grał po komiksowemu i klasycznie (albo jak mówią niektórzy jak zawsze grał siebie) :lol:

Historie jak historie, ale zaloty do lufencji Gacka urocze :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

No... widzę, że forum z GG wam się pomyliło :P

Jestem aktualnie w Krakowie i dostęp do neta mam ograniczony trochę, bo głównie jestem na mieście, a tam trzy dni temu w Galerii Krakowskiej stało przy barierce dwóch kolesi, a jeden z nich miał koszulkę Jeffa Hardy'ego, taka cała fioletowa z fioletowym J na takim żółtym... jakby świetle.

przedwczoraj się zdziwiłem trochę jedną rzeczą. Idę sobie jedną z tych dróżek przy rynku... Grodzką chyba i przy jakimś sklepie na wystawie włączony telewizor, z ESC i Smack leci :P Hardy, Punk i chyba Edge coś tam gadali, ale uwagi nie przywiązywałem do tego i poszedłem dalej.

@down:

i jak się np. zdarzało że kumpel zkładał Piledriver Cluthc to dzieci od razu "OOoo OOO!!!! Batista Bomb!! Batista Bomb!!"xD Poznała jeszcze mojego speara leg dropa i parę rzeczy ale wiedzę miały nijaką^^

Nie, że się czepiam, ale raczej chodziło ci o Underhook Clutch.... czyli, że wsadził twoją głowę pod jego.... wiadomo co :twisted:

Edytowane przez Simson
  • 4 tygodnie później...

Wracając do tematu :lol:

Robiąc walkę z kumplem na podwórku (mamy taki ring jakby mocno imrpowizowany) zleciała się banda dzieciaków (ja wiem? 10-12 lat) i jak się np. zdarzało że kumpel zkładał Piledriver Cluthc to dzieci od razu "OOoo OOO!!!! Batista Bomb!! Batista Bomb!!"xD Poznała jeszcze mojego speara leg dropa i parę rzeczy ale wiedzę miały nijaką^^

W szkole łaził koleś w koszulce DX (jak mu znak pokazałem to nie zczaił^^)

inny koleś miał koszulkę Edge'a z RAW jeszcze.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Widziałem dzisiaj jakąś typiarkę z błękitną bluzą z napisem Diva with Attitude ;D

7714662984d3ae78685a4c.jpg

ale to chyba nie ma nic zwiazanego z wrestlingiem ?:>

8434236214bec043e1f826.jpg

Widziałem dzisiaj jakąś typiarkę z błękitną bluzą z napisem Diva with Attitude ;D

Takie koszulki są bardzo popularne i mimo dwóch słów związanych z WWE, prawdopodobnie nie była to koszulka z "metką"... jeśli było tam logo, lub jakiś mocna szczególny znak, to na 100% Była to tania koszulka po prostu...

BTW. Typiarka?? Takie wyrażenie to czysta dyskryminacja płciowa jest :P

ja nad morzem widziałem kolesia w koszulce siny i ostatnio w jakimś serialu gosciu byl w koszulce the rocka

Znowu ja. W empiku jakoś w zeszłym tygodniu widziałem "Muscle & Fitnes" z groźnie patrzącym na mnie Triple H z okładki.

Wczoraj w mojej małej mieścinie widziałem dzieciaka w koszulce Ceny (nie przyjrzałem się jej bo zakupy musiałem do auta zapakować :P )

Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tam chodziło o to, że Black nie chciał ponoć przegrywać singlowych starć jeśli nie walczy z main eventerem.
    • GGGGG9707
      SmackDown wraca do 2 godzin, wiedziałem że nie wytrzymają całego roku. Szkoda bo znowu nie będzie się dało oglądać.  Swoją drogą RAW w tym tygodniu teraz na Netflixie trwa 1 godzinę 20 min. W teorii 3 gdozinne RAW. Ludzie już 10 lat temu 2-godzinne SD w tv wycinając reklamy trwało 1h20 a teraz to 3h...   Generalnie zgodzę się z komentarzem powyżej, oprócz :  Myślę że wiele zawodniczek nie zgadza się z tobą i nie tęsknią za nim. Jeśli wierzyć pozwom to potwór i śmieć, człowi
    • Grins
      Jak już zaczął gadać to mógł dokończyć, jedni mówią że Black spoko drudzy mówią że rak, pewnie doszło do spiny bo przecież Black nie miał takiej pozycji aby każdy pomiatać na zapleczu. 
    • Grok
      Ash By Elegance ogłosiła w mediach społecznościowych, że wkrótce przejdzie operację. Elegance zrezygnowała z TNA Knockouts Championship na Victory Road 2025 i ogłosiła emeryturę z powodu niemożności rywalizacji na ringu. Podzieliła się aktualizacją na X ze zdjęciem z szpitala i podpisem, w którym informuje, że udaje się na operację. Elegance wcześniej opisała problemy zdrowotne, które zmusiły ją do krótkiej emerytury, ale dokładna natura i przyczyna pozostają nieznane. Wspomniała, że lekar
    • Grok
      Rebel z AEW, Tanea Brooks, ujawniła, że zdiagnozowano u niej terminalne ALS. W piątek opublikowała w mediach społecznościowych aktualizację stanu zdrowia, w której ogłosiła diagnozę. Rebel powiedziała w wideo: ALS (stwardnienie zanikowe boczne) to postępująca choroba neurodegeneracyjna, atakująca komórki nerwowe w mózgu i rdzeniu kręgowym. Rebel zmaga się z problemami zdrowotnymi od maja 2024 roku, kiedy po raz pierwszy trafiła do szpitala z powodu guza na płucu – ostatecznie okazało s
  • Dodaj nową pozycję...