Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niewiedziałem gdzie to dac więc mysle ze tu, może to nie Polska ale jednak ciekawe.

Gra firmy acclaim http://www.munizonline.com/ na której stronie głównej widać rysunek, jakby czarny Rey Mysterio? z Spinner beltem ? Nie wiem o co tu chodzi, przez przypadek wszedłem na tą stronę i tak jakoś :P

Time to retire - i will join TNA.
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

Tak zapewne dużo widzieliście ale żywej kopii Umagi niewidzieliście,a tak dokładnie to moja wychowawczyni gdy patrzy na moje nieobecności :smile: :smile:

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Tak zapewne dużo widzieliście ale żywej kopii Umagi niewidzieliście,a tak dokładnie to moja wychowawczyni gdy patrzy na moje nieobecności :smile: :smile:

To miałobyć śmieszne , tak ? Bo chyba coś kawał się nie udał...

Ja w lumpie ostatnio widziałem czapkę DX ;P pisało na niej: DX a pod spodem Suck It ;P miałem wziąść ale dziwnie wyglądała... ;P

To miałobyć śmieszne , tak ? Bo chyba coś kawał się nie udał...

Ja w lumpie ostatnio widziałem czapkę DX ;P pisało na niej: DX a pod spodem Suck It ;P miałem wziąść ale dziwnie wyglądała... ;P

Śmieszne nie musi być ale niestety prawdziwe :(

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Ja raz wchodząc na jakieś Polskie forum ( miałem wtedy problem z komputerem) Zauważyłem jakąś reklamę o polskich sterydach , zjeżdżam na dół , patrze a tam Orton trzyma jakieś koksy w ręku zamiast tego gołębia (oczywiście PS) . Pojawia się to czasem na jakiś stronach . Miałem zrobić screena ale zrezygnowałem
  • 1 miesiąc temu...

W dzisiejszym odcinku Dr. House'a (pierwszym), tytulowy pan doktor ogladal w TV wrestling, a dokladniej TNA, a jeszcze dokladniej walke Abbysa przeciwko Christianowi (walka w klatce). I wlasnie to ogladajac znalazl rozwiazanie choroby swojego pacjenta, a w zasadzie pacjentow, mianowicie nadmiar testosteronu. Dlaczego akurat to byl wrestling chyba nie musze mowic ;)

9591089054c460696b3c7d.jpg

• Reputacja:   449
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

tytulowy pan doktor ogladal w TV wrestling, a dokladniej TNA, a jeszcze dokladniej walke Abbysa przeciwko Christianowi (walka w klatce). I wlasnie to ogladajac znalazl rozwiazanie choroby swojego pacjenta, a w zasadzie pacjentow, mianowicie nadmiar testosteronu. Dlaczego akurat to byl wrestling chyba nie musze mowic

A mówią, że wrestling ogłupia... :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jeżeli chcecie pooglądać Wrestling w Polskim wydaniu wystarczy przywieść do Poznania paru kibiców Legii i napuścić z kibicami Lecha: :D, a w tedy zobaczycie wrestling jakiego nie zobaczycie na TNA ani na WWE. :lol:

pol roku temu jak chodzilem na kick boxing to poszedlem w koszulce batisty chlopak ktory ma 6 lat ją zobaczyl i zaczal do mnie nawijac o wwe a na nastepny trening pokazal mi swoje rzeczy z wwe a mial nawet bilet z raw z maja 2008 koszulke ceny i czapke dx

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

Wrestling??

Ja bym powidział że kibice Lecha i Legii zrobiliby co najmniej PRIDE lub RIO HERO'S

• 4 miesiące temu...

Ja gdy siedziałem z kumplami na placu zabaw (:D) to zobaczyłem dzieciaka który miał koszulkę z napisem WWF i The Rock na tej koszulce. Pytam się z kąd to masz, a on mówi : Tata mi przywiózł ;)
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ostatnio na wycieczce szkolnej idę z KENTĄ patrzymy a tam koleś w tej niebiesko-czarnej koszulce Jasia :D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Reputacja:   214
  • Urządzenie:  Android

Właśnie z kolegami zbierałem się do wyjścia z McDonald'u w Warszawie, patrzę, a przy jednym stoliku siedzi koleś (ok. 20 lat) w koszulce Ceny :)

6427638215a28716991f4b.jpg

A mój kolega pokazał mi że ma gacie z logiem WWE :P aa i w mojej szkole też niedawno w ten rok szkolny były naklejki Power Man a nawed albumy ;)

17604122554b61f252eba43.jpg

Jak nie dawno szedłem z klasą to widziałem Chłopaka w koszulce Ceny :P Tej z niebieskim logiem)

I ok rok temu widziałem chłopaka w koszulce SmackDown na której byli Hulk Hogan , John Cena i The Rock...

Miałem też naklejki SmackDown gdzie większość z nich była z SCSA z pasem :twisted:

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Mistrzostwa International Lightweight Tag Team będą bronione, gdy ZERO1 wróci do Urayasu 2 maja. Obecni mistrzowie Yuki Toki i Van Vert Jack zmierzą się z duetem Fuminori Abe i The Great Sasuke. Yuki Toki i Van Vert Jack zdobyli tytuły International Lightweight Tag Team 3 kwietnia na gali z okazji 25. rocznicy ZERO1. Para pokonała Takuyę Sugawarę i Bryana Ishizakę, przejmując wakujące pasy, których nie broniono od 2020 roku. Fuminori Abe rzucił wyzwanie o tytuły Lightweight
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Do Marigold wkrótce dołączą nowi zawodnicy. W nowym wywiadzie dla BBM-Japan szef Marigold, Rossy Ogawa, ogłosił, że do jego promocji zmierzają nowe wrestlerki. Ogawa wspomniał o zawodniczce, która miała zadebiutować w innej federacji, ale ostatecznie wybrała Marigold. Ma też „tajną broń”, która niedługo dołączy do rosteru. Cytat Rossy Ogawy: Rossy Ogawa poruszył też temat możliwej trasy Marigold po USA, którą chciałby zorganizować jeszcze tej jesieni. Cytat Rossy Ogaw
    • Grok
      Dwa segmenty zostały dodane do karty WWE SmackDown. WWE.com ogłosiło, że Cody Rhodes otworzy show. Jacob Fatu również został zapowiedziany na show. To po tym, jak Roman Reigns przyjął wyzwanie Fatua na walkę o tytuł w poniedziałkowym Raw. WWE.com napisało o segmencie Fatua: Wcześniej zapowiedziano singles match Charlotte Flair vs. Jacy Jayne. Dodatkowo Ricky Saints zadebiutuje, choć przeciwnik nie został jeszcze ogłoszony. Odcinek WWE SmackDown z 1 maja 2026 roku odbędzie się w BOK
    • Legacy of Wrestling
      (Feed generated with FetchRSS)Zobacz na YouTube
    • Jeffrey Nero
      Tam chodziło o to, że Black nie chciał ponoć przegrywać singlowych starć jeśli nie walczy z main eventerem.
  • Dodaj nową pozycję...